- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
bu tam 1 yıl önce kızımın ilk doğum gününde hatırladığım 90 civarı
bu da dün kızımın 2. doğum gününde 80 fark varmı artık bilmiommmm
bence süper fark var.ayrıca kızının yeni yaşı kutlu olsun canım.kilo insanı olduğundan daha yaşlı gösteriyo.kilo verince resmen gençleşmişsin
bence süper fark var.ayrıca kızının yeni yaşı kutlu olsun canım.kilo insanı olduğundan daha yaşlı gösteriyo.kilo verince resmen gençleşmişsin
tebrik ediyorum, çok güzel gözüküyorsunfarkı bariz görünüyor, imrendim vallaa, seneye muhteşem ve daha genç görünürsün :82: kızının yeni yaşıda kutlu olsun,
canım senle hemen hemen aynıyız geçen hafta 79.3 idim ama bu hafta artıdayım hep dışarda yemek zorunda kaldım ama inşallah haftaya veririm bizim kilolarda birkaç kişi daha var geçen gözüme çarptı asimelek de galiba bu civardaydı bariii diyet kardeşi olalımmmmmm...
zaten 29 yaşındayım ama işte kilo varya kilo........................
bu arada teşekkür ederim allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip eder inşalahhhh...
Bu arada dün gece rüyam da İzlem'i gördüm benŞimdi diyeceksiniz ki tanımıyomursun?Hayır,yüzü hariç ki bilmiyorum yüzünü oydu işte Zaten yüzü hariç herşeyi net hatırlıyorum,göremiyorum onuda bu ara inşallah iyidir bir sıkıntısı yoktur.
kizlar yeni bisey ögrendim paylasmak istedim...su icenler icin gecerli.saat 2 ye kadar 2 litre icilmesi gerekiyormus 2 den sonra 1 litre cünkü 2 den sonra vücut tutuyormus suyu....
darkolive izlemdi s anırım adın resimlerin harika canım gene süper çıkmışsın benc eharika görünüyorsun
Bu arada dün gece rüyam da İzlem'i gördüm benŞimdi diyeceksiniz ki tanımıyomursun?Hayır,yüzü hariç ki bilmiyorum yüzünü oydu işte Zaten yüzü hariç herşeyi net hatırlıyorum,göremiyorum onuda bu ara inşallah iyidir bir sıkıntısı yoktur.
izlem..... azimli hatunsun valla masallah.bende tulum alicam bu yaz giymek icin biyerde gördüm sifon tarzi bir kumasdi tam yazlik cok hosdu ama bi garip durdu üzerimde
tabiki neden olmasın :92: sevinirim. bu arada ben filiz 34 yaşındayım, umarım bende bigün resimlerimi paylaşırım sizlerle
Yok özlemcim bir şeyi yoktur. İzlem kaptan olduğu için bizi sırayla rüyalarımızda bile ziyaret edip yokluyor
Onu rüyasında görmeyen kalmadı
Ayşecim fark olmaz mı hiç, yüzün ve belin en çok farkeden yerler..Ama bunlara nazaran kolların daha az farketmiş tavsiyem kol çalış 1'er litrelik su şişeleriyle..Herkes belli bir yerden daha çok verir..Ben de belden incelirim basen gitmez o yüzden beden düşmem uyuz olurum
Kızlar bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim, güzel sözleriniz için de ayrıca teşekkür ederim
Ben de çok özledim sizleri, az kaldı zaten kavuşmamıza
Ondan sonra verilecek kilolarımla buradayım
Çok hırslıyım bu işi kökten halledeceğim artık ama tatil dönüşü de adapte olmak zor olacak
Sizi izler azimlenirim bu haftada maaşallahımız var gene
Yarın çoook güzel bir gün olacak inşallah, pazartesi görüşürüz kızlar, hepinize ayrı ayrı teşekkürler tekrar
ayşecim kızının yeni yaşı sağlıkla huzurla geçsin inşallah
çocuklarımız aynı yaştalar hemen hemen, bende geçen doğum gününde 72 civarındaydım
zaman nasıl geçiyor yaa
fark olmaz mı çok hoş görünüyorsun, inşallah diğer doğum gününde siyah değil istediğin bir elbise ile
cıvıl cıvıl giyinirsin
resimden görebildiğim kadarı ile, bende biraz kol çalışmanı tavsiye ederim canım
nurancım, facede de gördüm resimlerini çok hoş bir bayansın maşallah...
inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır ve o kiloda kalırsın canım
feryal hoşgeldin tekrar, kısa sürede ideal kilona düşersin sen ben güveniyorum sana
deryaamm hoşgeldin canım, bu akşam seni de ziyaret edicem rüyamda herbişeye hazırlıklı ol
selma ablacım çok tebrik ederim bak gördün müü, sabrın sonu selamettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?