80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu tam 1 yıl önce kızımın ilk doğum gününde hatırladığım 90 civarı

bu da dün kızımın 2. doğum gününde 80 fark varmı artık bilmiommmm

bence süper fark var.ayrıca kızının yeni yaşı kutlu olsun canım.kilo insanı olduğundan daha yaşlı gösteriyo.kilo verince resmen gençleşmişsin

canım fark olmaz mı tabiki bariz belli bir fark var .çok güzel bi bayansın bi 10 kilo daha versen nasıl fark eder kimbilir :82:bu arada kızının yeni yaşı hayırlı ugurlu olsun tatlım

bence süper fark var.ayrıca kızının yeni yaşı kutlu olsun canım.kilo insanı olduğundan daha yaşlı gösteriyo.kilo verince resmen gençleşmişsin

sana katılıyorum arkadaşım daha genç görünüyorsun aycan bu resimde birde sarı saç röfle insanı oldugundan daha büyük gösterebiliyor

zaten 29 yaşındayım ama işte kilo varya kilo........................

bu arada teşekkür ederim allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip eder inşalahhhh...

tebrik ediyorum, çok güzel gözüküyorsun farkı bariz görünüyor, imrendim vallaa, seneye muhteşem ve daha genç görünürsün :82: kızının yeni yaşıda kutlu olsun,

tebrik ediyorum, çok güzel gözüküyorsun farkı bariz görünüyor, imrendim vallaa, seneye muhteşem ve daha genç görünürsün :82: kızının yeni yaşıda kutlu olsun,

canım senle hemen hemen aynıyız geçen hafta 79.3 idim ama bu hafta artıdayım hep dışarda yemek zorunda kaldım ama inşallah haftaya veririm bizim kilolarda birkaç kişi daha var geçen gözüme çarptı asimelek de galiba bu civardaydı bariii diyet kardeşi olalımmmmmm...

tabiki neden olmasın :92: sevinirim. bu arada ben filiz 34 yaşındayım, umarım bende bigün resimlerimi paylaşırım sizlerle

zaten 29 yaşındayım ama işte kilo varya kilo........................

bu arada teşekkür ederim allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip eder inşalahhhh...

evet ya yanaklar şiştikçe insan daha büyük gözüküyo.bir arkadaşım 40 lı yaşlarında ama oldukça zayıf yediğine içtiğine dikkat eder genç kız gibi.inşallah bizde o yaşlarda öyle genç görünürüz

Yok özlemcim bir şeyi yoktur. İzlem kaptan olduğu için bizi sırayla rüyalarımızda bile ziyaret edip yokluyor
Onu rüyasında görmeyen kalmadı

Ayşecim fark olmaz mı hiç, yüzün ve belin en çok farkeden yerler..Ama bunlara nazaran kolların daha az farketmiş tavsiyem kol çalış 1'er litrelik su şişeleriyle..Herkes belli bir yerden daha çok verir..Ben de belden incelirim basen gitmez o yüzden beden düşmem uyuz olurum

Kızlar bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim, güzel sözleriniz için de ayrıca teşekkür ederim
Ben de çok özledim sizleri, az kaldı zaten kavuşmamıza
Ondan sonra verilecek kilolarımla buradayım
Çok hırslıyım bu işi kökten halledeceğim artık ama tatil dönüşü de adapte olmak zor olacak
Sizi izler azimlenirim bu haftada maaşallahımız var gene

Yarın çoook güzel bir gün olacak inşallah, pazartesi görüşürüz kızlar, hepinize ayrı ayrı teşekkürler tekrar

kilo veren herkesi tebrik ediyorum bende artik 6 sayisindan kurtulmak istiyorum ,1 yildir hemen hemen 6 rakamini görüyorum tartida ,belki caba göstermiyorum eskisi kadar ondan sanirim.son birkac kiloyu vermek nekadar zor ya,bukadar iradesiz degildim ne oldu bana ,3-4 kglik bisey kaldi ama acliga daynamiyorum yada yasaklara ,allahim sen bana dayanma gücü ver

kizlar yeni bisey ögrendim paylasmak istedim...su icenler icin gecerli.saat 2 ye kadar 2 litre icilmesi gerekiyormus 2 den sonra 1 litre cünkü 2 den sonra vücut tutuyormus suyu....

süreyyacım 2 den sonra demişsin ama bu öğlen 2 mi, gece 2mi anlamadım
bütün diyetisyenler söylüyor, ödem atıcı çaylar içmeyin
vücudunuzun o suya ihtiyacı var ki tutuyor zamanla kendiliğinden gider diye
zaten yeme düzenimiz oluştu artık, sende fıstık gibisin
takılma artık böyle şeylere

ayrıca düğün elbiseni çok beğendim sana çok yakışmış
düşün o yere göğe sığdıramadığın göbüş bile görünmüyor

darkolive izlemdi s anırım adın resimlerin harika canım gene süper çıkmışsın benc eharika görünüyorsun

teşekkür ederim canım benim
herkes alıştı artık sanırım, pek şaşıran olmadı
arada 30 kilo olmasına rağmen

özlemcim teşekkür ederim, bu aralar pek giremiyorum, havalar ısındı daha çok dışarı çıkıyoruz oğlumla
sende benim aklımdaydın annenler gitti mi diye
demek rüyanda gördün, eee anlat bakim sende ne yaptım
gülçinin rüyasında havuzda yüzüyormuşum

ayşecim kızının yeni yaşı sağlıkla huzurla geçsin inşallah
çocuklarımız aynı yaştalar hemen hemen, bende geçen doğum gününde 72 civarındaydım
zaman nasıl geçiyor yaa

fark olmaz mı çok hoş görünüyorsun, inşallah diğer doğum gününde siyah değil istediğin bir elbise ile
cıvıl cıvıl giyinirsin
resimden görebildiğim kadarı ile, bende biraz kol çalışmanı tavsiye ederim canım

nurancım, facede de gördüm resimlerini çok hoş bir bayansın maşallah...
inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır ve o kiloda kalırsın canım

feryal hoşgeldin tekrar, kısa sürede ideal kilona düşersin sen ben güveniyorum sana

deryaamm hoşgeldin canım, bu akşam seni de ziyaret edicem rüyamda herbişeye hazırlıklı ol

selma ablacım
çok tebrik ederim bak gördün müü, sabrın sonu selamettir

izlem ögle 2 den sonraymis...hadi ya bitki caylari sumu tutuyomus,bende su atiyo diye isirgan otu cayi iciyordum deli gibi

türkiyeye gitmeme az kaldi allahin izniyle,dönerler iskenderler yemek istiyorum ama korkusuz kilomu düsünmeden ....en son gittimde öyleydi 57 dim istedigimi yedim hic takmadim kafama ,geldim baktim ayni kilodaydim cok sevinmisdim.
en cok ekmek arasi döneri özledim,ordakiler cok basit gelebiliyordur belki....burda dönerciler sandvic ekmegin biraz daha büyügüne koyuyorlar eti,ama et coklugundan ekmek kaamyiro asiri fazla koyuyolar,ben sevmiyorum artik,ama türkiyenin ekmek arasi dönere hastayim azcik koysalarda ekmegi etinin tadi var.bekle beni türkiye bekle beni dönercikler yakinda kavusucaz

bende bu hafta sabitim...
en azından artıda değilim...

spor spor sporrr spor yapmaya ihtiyacım var
zamanımda var neden yapmıyorum bilmiyorum yaa
dün 1er litrelik su şişeleriyle yanlarımı çalıştırdım
bugünde stepper yapıcam, yapıcamda yapıcam işte

yoksa bunca zaman hayallerimi süsleyen, kotşort tulumu aldım ama istediğim gibi durmadığı için giyemiycem :18::18::18::18:

yooo giyerim neden giyemiyim yap sporu giy, bu kadar basit

(kendi iç dünyamda bir hesaplaşma dinlediniz )

izlem..... azimli hatunsun valla masallah.bende tulum alicam bu yaz giymek icin biyerde gördüm sifon tarzi bir kumasdi tam yazlik cok hosdu ama bi garip durdu üzerimde

izlem..... azimli hatunsun valla masallah.bende tulum alicam bu yaz giymek icin biyerde gördüm sifon tarzi bir kumasdi tam yazlik cok hosdu ama bi garip durdu üzerimde

bnmde gecelik ipek kumaş tarzında bi kumaştan şortm vardı siyah... ahh ahh... en son 2 sene önce giyiyordum hatta bol bile oluyordu.şimdi içine giremiyorum

Selam Kizlaaaar

Evimdeyimm Yuppiiiii Hafta Sonu Icin Eve Geldim Bugünn Pazar Aksami Geri Döncem Okula ..
Ayy 3.Günde Özlemisim Annecigimi ve Evimi Yaaa ..
Nettim Rahatca Oldugu Icin Anca Baka Bildim Gecmise ...

Bugün Tartilamadim Malum Sabah Okuldaydim Ve Tartim Yoktu
O Yüzden Yarin Sabah Yapacagim Bildirimimi ..

Kilo Verip Vermedigimi Bilmiyorumm .. Gerci Hep Diyet Yemekleriyle Beslendim Ama Yürüyüs Haric Hic Spor Yapamadim ..
Görcez Artik Yarin Basküldeki Rakam Beni Sevindircekmi :82:

Aksam Üzeri Yine Görüsürüzzzz

tabiki neden olmasın :92: sevinirim. bu arada ben filiz 34 yaşındayım, umarım bende bigün resimlerimi paylaşırım sizlerle

eee o zaman birlikte hareket edebileceğimiz bişiler düşünelim walla ben bu günlerde hep kendime yeniliyorum spora gidecektim biraz önce ama gitmedim çok yorgunum diye geçtim 2 saat uyudum ....şimdide deli gibi yağmur yağıyor gitseydim şimdiye 600 700 kalori harcamış olurdum ve yarın tartı söylerdiiii...galiba ben 3 ayım bitti artık spor salonundan sıkıldım.............................. bu arada ben de ayşeee canım memmnun oldummm..

deryacım evet 3 ay bitti heryerden 12 cm inceldi ama kollardan az gitti 2 cm toplamda hoca da öyle söylemişti.. şimdi salonda 5kg ile çalışıom yan dumble yapıom... bu arada demek rüyada kontrole gelionus haaa... olmassaaa bu gece de bi bana gelin bi silkeleyin beniiiii...

evet izlem bizimkiler yaşıtt.... bende inşallah seneye doğum gününde hedefime ulaşmış olacağımmmmmm... dediğin gibi siyah değil artık renkli bişiler giymek istiyorummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…