bende bu hafta sabitim...
en azından artıda değilim...
spor spor sporrr spor yapmaya ihtiyacım var
zamanımda var neden yapmıyorum bilmiyorum yaa
dün 1er litrelik su şişeleriyle yanlarımı çalıştırdım
bugünde stepper yapıcam, yapıcamda yapıcam işte
yoksa bunca zaman hayallerimi süsleyen, kotşort tulumu aldım ama istediğim gibi durmadığı için giyemiycem :18::18::18::18:
yooo giyerim neden giyemiyim yap sporu giy, bu kadar basit
(kendi iç dünyamda bir hesaplaşma dinlediniz)
eee o zaman birlikte hareket edebileceğimiz bişiler düşünelim walla ben bu günlerde hep kendime yeniliyorum spora gidecektim biraz önce ama gitmedim çok yorgunum diye geçtim 2 saat uyudum ....şimdide deli gibi yağmur yağıyor gitseydim şimdiye 600 700 kalori harcamış olurdum ve yarın tartı söylerdiiii...galiba ben 3 ayım bitti artık spor salonundan sıkıldım.............................. bu arada ben de ayşeee canım memmnun oldummm..
slm kızlar asılsıızzzz bu gü yediklerim
KAVALTI 1 dilim etimek 2 domates peyir yeşil cay
ÖGLE 4 köfte 1 kase corba salata
ARA 5 kaysı
AKŞAM 4 5 kaşık sebze yemegi salata 1 dili etiek
su 1 lt şidilik 1 saat yürüyüş
Bana biraz taze kan yeni bi can biraz degişiklik gerek diye düşündüm işe çizelgemi degiştirmekle basladım morlarla bi çizelge yaptımm inşş. şans getirirrr
çok güzel olmuş canım güle güle kullan
bizim şansa ihtiyacımız yokki :) mucizeyede... çünkü şansta mucizede biziz tatlım
Bana biraz taze kan yeni bi can biraz degişiklik gerek diye düşündüm işe çizelgemi degiştirmekle basladım morlarla bi çizelge yaptımm inşş. şans getirirrr
sağol canım benim çok incesin valla bu aralar biraz şansa ihtiyacım var ya hep sabitim yada artıda
artık veriyim şu yükleri sırtımdan yeter onca hamallık yaptığım
bu arada ben sevda :87::87:
sagol canım benimmm bencede iyi oluyogüzel olmuş canım, avatar da güzel. ben de yapıyorum arada yenilenmek güzel oluyor:87::87:
inşşş. aylacım o azmi bi elime geçirsem üstesinden gelicem amaazminle herşeyin üstesinden gelirsin sen... buna inanıyoruz
bende ayla :) memnun oldum canım
,ii akşamlar kızlarrrr
ben geldim geçmişi ookumaya zamanm yok
herşey yolundadır umarım....
ben annemdeydimmm ,yarın temizlik zamanııı
kimler nekadar kilo verdi acep bakarım birazdan zmanım olursa
ben sabah tartılcam yazarım kıslar...
pc mi götürdüm pltaesimi annemlerde bilem yaptımm
Kilo vermek için uygulanan düşük karbonhidrat-yüksek protein diyetinin, böbrek taşı ile kemik kaybı riskini arttırdığı saptandı.
Güney Dallas Tıp Merkezinde yapılan ve altı hafta süren araştırmada, enerji harcamak için ihtiyaç duyulan karbonhidrat eksikliğinin, vücudu enerji yakmak için başka kaynaklara (yağlara) yönlendirdiği, bu durumda da kandaki asit miktarının arttığı belirlendi.
Yüksek protein diyeti uygulayanlarda ise böbrek taşını engelleyen sitrik tuzu oranının yüzde 25 düştüğü gözlendi.
Popüler diyet, kanda asit artmasına neden olan hayvansal gıdalar ile alkalin eksikliği meydana getiren beslenme şekli olarak biliniyor.
The American Journal of Kidney Diseases dergisinde yer alan araştırma raporunda, yüksek oranda protein diyetinin, kandaki asit oranını yüzde 90 artırabildiği, vücutta ise karbonhidrat eksikliği meydana getirdiği belirtildi.
:26::26: dogrumu acaba?
sevadcımm.....
cnm ben başta dmeiştim ya sanaaa
monti ya hep ya hiç diyeti
kaçamak kabul etmyor
geçe yaz bende yapmıştım gerçekten zorlayıcı
bir yaz boyu ne karpuz yeidm ne dondurmaaa
ama yapamamm diyorsann başlama cnm
çünküüü sonuçları vahim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?