80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o iş hesaplaşmayı günde kaç kez yaşıyorum bilmiyorum wallaaaa.... evet netten buldum kol egzersizleri spora gitmediğim günlerde onu yapıcam birde artık seminer döneminde en geç 1 de evdeyim ya öğleden sonrayı kendime ayırıp daha çok çalışırımmmmm

ben şimdi kaçıom güzeller kızım annemde o na da bi hayrım olmadı bugün bugün daha hiç görmedim çıktığımda uyuyordu...biraz gidip cadıyla zaman geçireyim eşim kıbrısa gitti bu arada... dün gece halk oyunları yarışmaları için bugün annemde kalırım artık pazar da döncek inşşş... hepiniz sevgiyle kalın öpüldünüzzzz artık yarın girerim bi araaaa.....

ayşecim bende memnun oldum bu aralar bende çok yoruluyorum biraz ev işlerine giriştimde gerçekten yorucu, ve diyetteyken enerjide olmuyo on gündür yürüyüş yapamıyorum pazartesi inşallah başlicam yanlız akşam 11.00 de eşimle yü. çıkıyorum, 1 haftadır sarkmalardan dolayı pates yapıyorum fazla veremedim ama sıkılaşma oldu özelliklede lastikle yapılan kol hareketleri çok iyi öneririm :87: düzenli yapılınca çok çabuk sonuç veriyor, yüryüşlede tamamlarsam istediğim gibi olur

slm kızlar asılsıızzzz bu gü yediklerim

KAVALTI 1 dilim etimek 2 domates peyir yeşil cay

ÖGLE 4 köfte 1 kase corba salata

ARA 5 kaysı

AKŞAM 4 5 kaşık sebze yemegi salata 1 dili etiek

su 1 lt şidilik 1 saat yürüyüş

DERYAMMM hoşgeldin canım karşılaşamadık ama saglık olsun çıkmışsın hemen. keyfine bakk çiçemm pazartesi görüşürüz inşş. hayırlısıyla gelirsin inşş. çok özledimm senii
NURANNN canım harikasın muhtesem görünüyosun melegim maşallah(bu kör gözlerimle bile gördüysem uzaktan cekılmiş resmindeki güzelligini düşün artık ne kadar hoşsun ne kadar güzelsin) hayırlı olsun canım benim hersey gönlünce olsunn inşş.
İZLEMMM kuzum sen her zaman güzelsin hoşsun çekicisin zaten fark etmezmiyiz hiçç. merak etme o şortuda ne yapar eder giyersin sen kuzum hayırlısı hadi
SELMAAA cok cokk cokk tebrik ederim canımm maşallahhh hep böyle giderr inşşşş.
ZUZUMM canım kıyafetinde sende çok hoşsun ayrıca resme yakınlaştırıp bakınca yüzünn bebek gibi maşallahhhhh çok güzelsin canım
SENAAA canım nasılsın hiç görünmüyosun nedir bu ban olayı:26: iyisin inşş. kuzum? hayırlısıyla git gel inşş. tatiline kendine dikkat ett emi:80::80:
BURCUCUM tekrar hoşgeldin canımm anneciginle hasret gider 3 günde bile öyle özler insan anasını yuvasını
AYŞECİMM tekrar kutlarım canım kızının dogum gününü iyiki dogmuşş cok güzel görünüyosun canım huzurunuz hiç eksik olmasın inşşş.
ZEKİYEMM bacım tebrikk ederimm k.h işe yaramışş maşallahh senin şu bitki çayı meselesi canım kaç gündür evdeki bütün kutulara baktım bu soruyu sordugun gün hiç bişi yazmıyo marketteki kutularada göz attım ama onlardada amaa işine yararmı bilmem ama yinede fikrin olsun lipton elmalı tarçınlı piramit poset çay
enerji: 4 kalori
protein:0.5 g
karbonhidrat: 0.5 g
yaglar: 0 g
Hepinizi seviyorum kızlarr atladıklarım kusuruma bakmasın nette bi sıkıntı var kaç gündür gidip duruyo tam alıntı yapıyorum kasılıyo bi tarama yaptırım pc ye.
kilo veren herkesi canı gönülden kutluyorumm
veremeyenlerde canı sagolsun benim bildirimde geliyo şinci

KİLO BİLDİRİMİ
Başlangıç:86 kg
geçen hafta: 77 kg
bu hafta: 77 kg
giden: ne gelenn varr ne gidenn.........
toplamda verilen : 9 kg
boy:1.60
beden:44(bu göbegi kesecem en sonunda keşke kebapçıyla degilde estetik cerrahıyla evleneymişim)

Bana biraz taze kan yeni bi can biraz degişiklik gerek diye düşündüm işe çizelgemi degiştirmekle basladım morlarla bi çizelge yaptımm inşş. şans getirirrr

Bana biraz taze kan yeni bi can biraz degişiklik gerek diye düşündüm işe çizelgemi degiştirmekle basladım morlarla bi çizelge yaptımm inşş. şans getirirrr

çok güzel olmuş canım güle güle kullan

bizim şansa ihtiyacımız yokki :) mucizeyede... çünkü şansta mucizede biziz tatlım

çok güzel olmuş canım güle güle kullan

bizim şansa ihtiyacımız yokki :) mucizeyede... çünkü şansta mucizede biziz tatlım

sağol canım benim çok incesin valla bu aralar biraz şansa ihtiyacım var ya hep sabitim yada artıda
artık veriyim şu yükleri sırtımdan yeter onca hamallık yaptığım
bu arada ben sevda :87::87:

kızlar bundan sonra bende yediklerimi yazayım buraya...
bugün yediklerim...

sabah: sporum bugün saat 9 daydı bende anca 9 da uyanabildim apar topar çıktım kahvaltı yapamadım :44:
öğle:bol bol salata yedim sadece
ara:1 fincan nescafe.(sade+1 küp şeker) bi yarım saat sonra tatlı çekti canım. mutfak dolaplarını yoklarken bir de ne göreyim... hiiihhhhh koskoca bir çukulataaa . dolabı kapattım derin derin iki nefes çektim içime ve yemicem dedim ... sonra special k dan aldım yarım avuç.çerez gibi yedim.tatlı isteğimi bastırdı . kendime hakim olamam diye anneme yedirdim o çikolatayı zorla.... keşke yedirmeseydim oda diyette
akşam: babamın o nefis kıymalı menemeninden yarım tabak yedim hemde 4 dilim ekmeklee

vee 1,5litre suuuu

sağol canım benim çok incesin valla bu aralar biraz şansa ihtiyacım var ya hep sabitim yada artıda
artık veriyim şu yükleri sırtımdan yeter onca hamallık yaptığım
bu arada ben sevda :87::87:

azminle herşeyin üstesinden gelirsin sen... buna inanıyoruz

bende ayla :) memnun oldum canım

,ii akşamlar kızlarrrr
ben geldim geçmişi ookumaya zamanm yok
herşey yolundadır umarım....

ben annemdeydimmm ,yarın temizlik zamanııı

kimler nekadar kilo verdi acep bakarım birazdan zmanım olursa
ben sabah tartılcam yazarım kıslar...

pc mi götürdüm pltaesimi annemlerde bilem yaptımm

ZUM ........tesekür ederim canim yorumun icin...

banu..... insallah sende bende su 6 lardan kurtuluruz ya ,uzun zamandir 6 dayiz

benim bugün biraz kacamaklarim oldu ,2-3 adet kizarmis balik yedim su panelenmis varya 2 parmak büyüklügünde ondan yedim.birde 2-3 catal makarna yedim...onun disinda normal gündelik yedigimi yedim,aksam yemegim k-fleks di...birazdan süt icicem,pasta kakaosyula yapinca istahida kesermis birde tatli istegini giderirmis...

güzel olmuş canım, avatar da güzel. ben de yapıyorum arada yenilenmek güzel oluyor:87::87:
sagol canım benimmm bencede iyi oluyo
azminle herşeyin üstesinden gelirsin sen... buna inanıyoruz

bende ayla :) memnun oldum canım
inşşş. aylacım o azmi bi elime geçirsem üstesinden gelicem ama bende memnun oldum güzelim:87:

hoşgeldin banuşş:80:
ne diyim anam masallah azim var sende sen uzaya cıksan ordada dersin durun iki dakka platesimi yapıyım diye
ya canım ben sanki kıvıramicam bu monti işini kış olsaydı sanki daha kolay olucaktı ben ara sıra dondurma yemeden heleki karpuzsuz duramicam galiba bugün öldümmm karpuz karpuzz diyee

sevadcımm.....
cnm ben başta dmeiştim ya sanaaa
monti ya hep ya hiç diyeti
kaçamak kabul etmyor
geçe yaz bende yapmıştım gerçekten zorlayıcı
bir yaz boyu ne karpuz yeidm ne dondurmaaa
ama yapamamm diyorsann başlama cnm
çünküüü sonuçları vahim olur

Kilo vermek için uygulanan düşük karbonhidrat-yüksek protein diyetinin, böbrek taşı ile kemik kaybı riskini arttırdığı saptandı.

Güney Dallas Tıp Merkezinde yapılan ve altı hafta süren araştırmada, enerji harcamak için ihtiyaç duyulan karbonhidrat eksikliğinin, vücudu enerji yakmak için başka kaynaklara (yağlara) yönlendirdiği, bu durumda da kandaki asit miktarının arttığı belirlendi.

Yüksek protein diyeti uygulayanlarda ise böbrek taşını engelleyen sitrik tuzu oranının yüzde 25 düştüğü gözlendi.

Popüler diyet, kanda asit artmasına neden olan hayvansal gıdalar ile alkalin eksikliği meydana getiren beslenme şekli olarak biliniyor.

The American Journal of Kidney Diseases dergisinde yer alan araştırma raporunda, yüksek oranda protein diyetinin, kandaki asit oranını yüzde 90 artırabildiği, vücutta ise karbonhidrat eksikliği meydana getirdiği belirtildi.
:26::26: dogrumu acaba?

sürekliii yapılan proteine dayalı diyetler tabiki saglıklıszzz
ama vucutu şaşırmak için 3 günlükk diyetlerrrr bi sıkıntı olmaz

iki gündür yaptım canım hatta bugünde yaptım 3 etti ama bugün bir ısırık pogaça soktu kızım agzıma bende saf saf yedim sonradan jeton düştü, karpuzu çokkk seviyorum muz pirinç falan önemli degil ama ben şaşırdım anam iyice hersey sil başa dönücek diye korkuyorum ne diyeti yapıyım ne yiyim ne içiyim kafam durdu resmen
çokk sagol canım benim eksik olma yardımın içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…