- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kızlarrrrrrrr resim ekledim bakın
selma cım sanırım vücut tipimiztamamen göbek ve mideden oluşuyoruz ama ben 85 kiloda senden daha şişman duruyorum sen gene şanslılardansın sanırım:84::84::84::84:
senin sanki üstün var gögüs felan benim gögsün yok öyle resimden öyle gözüküyor ama olsun alt üst farketmez verecegiz hepsi gidecek
günaydın kızlar......
sonunda işlerim bitti.
burdan uzak kalmak bana hiç iyi gelmedi.
bundan sonra inş vakit buldukca burdayım.
dün dışardaydım ve sonuç malum hiç diyette degilmişim gibi bi gün geçirdim.
akşama yataga yattıgımda pişmanlıklar sardı valla rüyamda bile kilolarla ugrastım.
nekadar nankör bu kilolar sık dişini yeme zar zor ver. 1 gün yedin diye ertesi gün hemen artıları gör
bu hafta kilo verme gibi bi amacım yoktu zaten sadece karbon diyetiyle verdigimi korumaktı amacım ama malesefki artılardayım. ha birde geçen cumartesi akşamı arkadaşlarla birlikteydim. herkes kilo vermişsin nasıl verdin cok iyi olmussun falan şımarttı beni. sanırım bu pazar onun sonucugüzel sözler bile ters tepki yapıyor kızım sana
slm kızlar hepinize günaydın
haftaya kötü başlamış bulunmaktayım sabah sabah kahvaltıda gömdüm ne varsa canım sıkıldı
kim alıyor eve sucukları???yaaa çok kızıyorum
Birisi bana yarım etsin2 gündür moralim çok bozuk kilomu daha çok kafama takmaya başladım durmadan ağlıyorum bu hiç hoşuma gitmio ne olduda birden bu kadr hassaslaştım kilo konusunda bilmiyorum kilom aklıma gelince bütün iştahım gidiyo hiç bişey yiyesim gelmiyo ama ben yemeyerek kilo vermek istemiyorum çünkü yemeye başladıpımda yeniden alırım ne yapmam gerek sizce
ne oldu sana böyle bikaçgün gayet iyi gittin ve dahası herkeze moral veriyordun :92: aynı şeyleri kendinede yapabilirsin, bu şekilde başkasına moral vermen pek inandırıcı olmuyor
silkelen ve kendine gelniye kiloyu kafaya taktınki 2 kg. vermiştin sanırım dikkat edersen aynı şekilde 1 ayda 6 kg. verebilirsin moralini yüksek tutman lazım
ben genelde böyleyim birine moral vermek dediğinde üstüme yoktur ama sıra kendime gelince hiç bişey yapamıyorumşimdi beni motive edecek şeyler okuyorum yeni egzersizler buluyorum kendime inşallah kendime gelirim
bencede farklı şeyler yap, yada sevdiğin müziklerle dans ethem hareket olur hemde stresin azalır
hoşgeldin, doğum gününde kutlu olsunmerhaba çıtırlar ben geldim baya yorgunum değişiklik ii oldu ama bebekle 1 hafta tatil gittiğine değmiyor dünya kadar valiz yürüteç,arabası sanki prens charles sadece onun eşyalarını taşıdık:)otobüs değil binek arabayla gitsek daha ii olur...hiç denize havuza girmedim...bende kilo aldım şuan 73,3 biran önce toparlanmam lazım dün doğum günümdü yol yorgunu hiç bişey anlamadım pastayı kestik nasıl yedim ne yedim farkında değilim hemen yattım....
derya döndü mü?kilolar nasıl veriliyor mu bu haftanın liste nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?