80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar yeni başlayan hafta hepimiz için çok güzel geçer inşallah

haftasonu çok yogundum cumartesi kızımın kreşten mezuniyeti vardı pazarda kardeşimin kızının kreş yılsonu gösterileri.çok güzel ve duygusal anlar yaşadık.kızım o minik elleriyle kep attı.dün sürekli diplomasına ögretmenin arkadaşlarının resmine bakıp bakıp aglıyor biyandanda bizden gözyaşlarını saklamaya çalışıyor.küçücük yüreği 3 yıldır gittiği okulundan ayrılmanın acısını çekiyor.bende o üzülüyor diye üzülüyorum.Allahtan temmuzun 15 ine kadar okula gitmeye devam edecek biraz olsun teselli buluyor bununla.

sizlerinde haftasonu güzel geçmiştir inşallah bi geçmişe dalayım bakayım ne olmuş ne bitmiş

günaydın kızlar......
sonunda işlerim bitti.
burdan uzak kalmak bana hiç iyi gelmedi.
bundan sonra inş vakit buldukca burdayım.
dün dışardaydım ve sonuç malum hiç diyette degilmişim gibi bi gün geçirdim.
akşama yataga yattıgımda pişmanlıklar sardı valla rüyamda bile kilolarla ugrastım.
nekadar nankör bu kilolar sık dişini yeme zar zor ver. 1 gün yedin diye ertesi gün hemen artıları gör
bu hafta kilo verme gibi bi amacım yoktu zaten sadece karbon diyetiyle verdigimi korumaktı amacım ama malesefki artılardayım. ha birde geçen cumartesi akşamı arkadaşlarla birlikteydim. herkes kilo vermişsin nasıl verdin cok iyi olmussun falan şımarttı beni. sanırım bu pazar onun sonucu güzel sözler bile ters tepki yapıyor kızım sana

günaydın arkadaşlar nasılsınız benim bu gün cok işim var dışarda aat 1 de de diyetisyen randevum var bakalım ne diyecek diyetisyen :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

slm kızlar hepinize günaydın

haftaya kötü başlamış bulunmaktayım sabah sabah kahvaltıda gömdüm ne varsa canım sıkıldı
kim alıyor eve sucukları??? yaaa çok kızıyorum

banucum otele baktım canım kendi sitesinde otel gerçekten çok güzel görünüyor ben beğendim
yorumlarında birkaçını okudum gerçekten olumsuz ama ben şöyle düşünüyorum o yorumlara takılırsan gidince hep o eksiklikleri farkedersin
mesela bir yorumda giriş yaptırırken 3 saat bekledik diyor ama sezoun ortasında oteller o kadar kalabalık olurki bi taraftan grup çıkar bi taraftan giriş olur bence bu normal bizim gittiğimiz otelede böyle bir yorum yapılmıştı bizde erkenden gittik otele mesela giriş 14:00 diyelim biz 12 de gittik acenta burda çok önemli acentacımız bizim girişleri yaptı oda hazırlanana kadar bavullarımızı aldı bizde yemek yedik oteli gezdik
yani size tavsiyem otelin belli bir giriş saati vardır o saatten 2-3 saat önce orda olun

Son düzenleme:

selma cım sanırım vücut tipimiz tamamen göbek ve mideden oluşuyoruz ama ben 85 kiloda senden daha şişman duruyorum sen gene şanslılardansın sanırım:84::84::84::84:

yok canım ya zaten benim sorunum cogunluk popo cok var popom cok büyük göbekte kocaman kalın bacaklar amannnnnn işte her yer kötü yani senin anlayacagın yanlız bir avantajım var oda etim cok sıkı elle tutulmaz belki ondan zayıf duruyorumdurrr :78:

slm kızlar hepinize günaydın

haftaya kötü başlamış bulunmaktayım sabah sabah kahvaltıda gömdüm ne varsa canım sıkıldı
kim alıyor eve sucukları??? yaaa çok kızıyorum

kızlar neler oluyor sizlere biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor yoksa şimdiye kadar verdiklerinizi tekrar alırsınız sabırlı olmaya çalışın bende tam tersine zayıflamışsın dediklerinde, bana moral oluyor ve daha dikkat etmeye çalışıyorum

Birisi bana yarım etsin 2 gündür moralim çok bozuk kilomu daha çok kafama takmaya başladım durmadan ağlıyorum bu hiç hoşuma gitmio ne olduda birden bu kadr hassaslaştım kilo konusunda bilmiyorum kilom aklıma gelince bütün iştahım gidiyo hiç bişey yiyesim gelmiyo ama ben yemeyerek kilo vermek istemiyorum çünkü yemeye başladıpımda yeniden alırım ne yapmam gerek sizce

ne oldu sana böyle bikaçgün gayet iyi gittin ve dahası herkeze moral veriyordun :92: aynı şeyleri kendinede yapabilirsin, bu şekilde başkasına moral vermen pek inandırıcı olmuyor
silkelen ve kendine gel niye kiloyu kafaya taktınki 2 kg. vermiştin sanırım dikkat edersen aynı şekilde 1 ayda 6 kg. verebilirsin moralini yüksek tutman lazım

ben genelde böyleyim birine moral vermek dediğinde üstüme yoktur ama sıra kendime gelince hiç bişey yapamıyorum şimdi beni motive edecek şeyler okuyorum yeni egzersizler buluyorum kendime inşallah kendime gelirim

ben genelde böyleyim birine moral vermek dediğinde üstüme yoktur ama sıra kendime gelince hiç bişey yapamıyorum şimdi beni motive edecek şeyler okuyorum yeni egzersizler buluyorum kendime inşallah kendime gelirim

bencede farklı şeyler yap, yada sevdiğin müziklerle dans et hem hareket olur hemde stresin azalır

merhaba çıtırlar ben geldim baya yorgunum değişiklik ii oldu ama bebekle 1 hafta tatil gittiğine değmiyor dünya kadar valiz yürüteç,arabası sanki prens charles sadece onun eşyalarını taşıdık:)otobüs değil binek arabayla gitsek daha ii olur...hiç denize havuza girmedim...bende kilo aldım şuan 73,3 biran önce toparlanmam lazım dün doğum günümdü yol yorgunu hiç bişey anlamadım pastayı kestik nasıl yedim ne yedim farkında değilim hemen yattım....
derya döndü mü?kilolar nasıl veriliyor mu bu haftanın liste nasıldı?

hoşgeldin, doğum gününde kutlu olsun yeni yaşında istetediğin kiloya inersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…