merhaba çıtırlar ben geldim baya yorgunum değişiklik ii oldu ama bebekle 1 hafta tatil gittiğine değmiyor dünya kadar valiz yürüteç,arabası sanki prens charles sadece onun eşyalarını taşıdık:)otobüs değil binek arabayla gitsek daha ii olur...hiç denize havuza girmedim...bende kilo aldım şuan 73,3 biran önce toparlanmam lazım dün doğum günümdü yol yorgunu hiç bişey anlamadım pastayı kestik nasıl yedim ne yedim farkında değilim hemen yattım....
derya döndü mü?kilolar nasıl veriliyor mu bu haftanın liste nasıldı?
allah bağışlasın yavrunu canım inşallah verirsin burdan ayrılma yeter ben daha yolun yarısındayım aslında koyduğum hedef beden kitle hesabına göre normal kilolu sınırında o kiloya düşüyümde kalanına sonra bakıcam artık
allah yardımcımız olsun
semacım
otel yorumların için tşk ederim cnm
dün baktımda nete rixsos bile elştirilmiş yani
gidip örmeden belli olmayacak
ama otel konum itibari ilee çok başarılıı
biz 1430 a gidiyoruz iki kişi
belekk tarafını ben begenmiyorum cnm ya çokk yavan geliyor bana
ya türkiyenin en elit ve kaliteli otelleri belekte tabi fiyat olarakta çok pahalı ama ben gidersemde beleği tercih ediyorum çok uygun bir fiyat canım bol bol eğlen acısını çıkart herşeyin
insanoğlu canım memnuniyetsiz işte sen bakma onlara insanlar para verince azda olsa çokda olsa şaheser bekliyorlar
bizim en büyük şansımız antalyada yaşamak eşimde yıllarca tatil köylerinde çalıştığı için az çok neyle karşılaşacağımı bilerek gideriz o yüzdende hep memnun ayrılırız
ne zaman geliyorsdunuz temmuzdamıydı canım
İzlem öncelikle rüyamı anlatıyım gerçi tabiri konusunda yetersizim amaBen bu aralar biraz keyifsizim bazı nedenlerden dolayı seni arıyorum dertleşmek için sende beni gelip arabanla alıyorsun güya ben de izmirdeymişim kıpkırmızı bir araba,göz alıcı...baya bir akıl veriyorsun bana öyle yapma şöyle yap vsss ben ağlıyorum sen de ağlıyorsun benle Sonra alışverişe gidiyoruz seninle egs parka.Sen şeker pembesi bir sknny jeans,siyah atlet alıyorsun kendine giyiyorsun da çok güzel oluyor,bana da platform topuk bir sandalet hediye alıyorsun mantar tabanlı hem de Ben de kızıyorum sana ben giyemem bunları boyum uzun zaten deve gibi oldum diye...Sonrasında bize gidiyoruz güya ama gittiğimiz ev,dedemlerim silifke saray mahallesinde taş müstakil bir evi vardı orası bahçesinden tomurcuk gül topluyoruz sen reçel yaparız diyodun en son Şimdi benim yorduğum sadece ayakkabı sıkıntı demek o da kendi adıma doğru,gerisini sen yor gayrı ben çıkamadım işin içinden
kizlar tulumum bu ama üzerine basenlerimi kapatacak derecede bir yazlik hirka gibi bisey alicam daha,penye gibi bisey mesela .resim icin bu hirkayi giydim simdilik....sizce nasil duruyor?
Eki Görüntüle 212202 Eki Görüntüle 212203 Eki Görüntüle 212204
teşekkürler banucum lütfen hep yorum yap yanlışımı anlıyayım etimek konusuna gelince galiba 3 dilim kaldı bitsin siz yemiyecegim unonun denge lhat ını alıyorum evdede var ama ben nedense etimege takmış durumdayım ama yemiyecegim bidaha bitince :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
günaydın kızlar hepinize iyii bir hafta diliyorummmm...aramıza baya yeni arkadaş katılmışş sizlerede hoşgeldin diyorummm...ve ben kaçakkk olarak diyet moduna girmeden buraya gelmiyeceyimi demiştim neyseki diyet moduna girdimmm....
ŞU ANKİ KİLOM: 53.1
HEDEF:50
VERİLECEK SON:3.1
hadi hayırlısı artıkın inşallah yine azıtmam....
tüloşş,izloşş,banuşş,feryal,derya,ilkayyy,nazlı,selma ablaaa nirdesinizz kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
bu ara közlenmiş patlıcan ve bibere takmış durumdayım
geçen hafta 2 kilo patlıcan yedik
köz tavam hiç eksik olmadı ocağın üstünden
közlüyorum azıcık tuz, biraz zeytinyağı, bol limon marine ediyorum onları 1-2 saat bekliyor hiç kararmıyor
sonra 1 öğünde bi patlıcanı eziyorum içine domates köz biber az maydnoz ne isityorsanız doğayın
dolaba da koyabilirsiniz, soğuk soğuk harika oluyor
deneyin derim...
izlemcim bu kez kesin kes başaracagım olacak bu gün diyetisyene gittim yagım ve ödemim cok cıktı liste verdi 1500 kcl bir liste hedef şimdilik 70 7 8 ayda ulaşırız dedi dr metobolizmam süpermiş cok cabuk gider dedi bakalım bekleyip görecegiz neler olacak cok heycanlıyım ögleden sonraya ıkı ara ögün verdi 1. bir porsiyon meyve ve papatya cayı 2. ara ögünümde 1 cay bardagı müsli ve probiyotik yogurt
deneyecegimde izlemcim nasıl tavası özelmi şu köz matikmi ne diyorlar ondanmı yoksa normal teflonmu
kızlarrrrrrrr
2009 yılında sebamed in 50 faktörlük
koruyucu kremini almıştım ama
son kullanma tarihidee yo üzerindee
kullana bilimiyim zice bu yaz onu
evet evet şu közmatik dediklerinden
deliklerinden pek damlamıyor ama
ben 4 parça folyo kağıt kestim, yapacağım ocağın gözüne onu seriyorum
üstüne demirini koyup, köz tavasını koyuyorum
daha iyi oluyor, hemde beyaz beyaz oluyor patlıcanlar kokusu da mutteşem
kızlarrrrrrrr
2009 yılında sebamed in 50 faktörlük
koruyucu kremini almıştım ama
son kullanma tarihidee yo üzerindee
kullana bilimiyim zice bu yaz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?