izlem selammm :92:
oo patlıcan hastalıgı bendede var bu sene yaaa bend ebütün malzemeleir közleyip salata yapıyorum muhteşem oluyor
seninle zaten damak tadlaırmız çok uyuşuyor biliyorsun
hatta ark bugünn yoksam bagımlımı oldun kız deid
baktı ben sürekli pppatlıcan közlüyorum yaa
benimki közleme tepsiisii emyadenn delikler var üzeirndee
çok büyük kurtarıcı yaaa batmıyor ortalık
selam ablaaa
hadi bakalım eminim devamı gelcekk 1500 cal d açok güsell
zaten zayıfladıkça azaltır drun onu
kızlar platesin güzellikleirni görmeye başlaıdm bugün arkadaşım kalçan şekillenmiş banu dedi
birde yanlaırn inclemiş dediii ,zaten aynaya baktıgımda göbegimi çok ii gözlemleyebiliyorum
umaırm yazdıklarım gelir
kızlaaarrrr bugün isveç diyetine başladım,bakalım bu nasıl olcak,bol bol egzersiz yapıorum,2-3 gün içinde de yazlığa gidicez yüzücem bol bol ordainşallah veririm çünkü artık kendimden iğrenmeye başladım birde fotomu yüklemek istedim soldaki benim,yeni bu foto geçen haftadan 86 kilo tank gibiyim resmen
Eki Görüntüle 212918
basarılar dıyetınızde:)
foto bence hıcde ıgrenc degıl duzgun vucut yapınız verırsınız ıns bırde hıc 86 gıbı durmuyorsunuz kemıklerınız ırı sanırım banada kımse ınanmaz bu kıloda olduguma
hoş geldin deryacım nasılsınnn
selam kızlarrrrr bu ara giremiyorum kk ya,sebebi de iyice diyet formundan çıkmı olmam,bu ara bıraktım çünkü artık böğğğğğ geldi ara vericem toparlayıp öyle dönücem,bu kararı almam da uzun süre diyet yapıpta çok fazla kilo verememem etken oldu..bıkkınlık ve nefret geldi resmen yaa...bakalım acuk kafamı dağıtıp diyetten diyet kelimesinden uzak durucam özliyim diyeti biraz...birde bu ara hergün başlıyorum ve arkası gelmiyor bu durumda beni etkiledi tabii ki..neyse herşey üstüste geldi ve ben bunaldım remen..59 lu kilolardan şimdi 61 lere çıkmış durumdayım..daha fazla almamaya dikkat edicem ama diyette yapmıcam ..bakalım kafamı toparlamam lazım mızlar..toparlanınca aranıza geri dönücem..sizleri çok seviyorum..sizi çok özlücem..şimdilik bir tatil gibi düşünerek burdaki paylaşımlarıma ara veriyorum...sevgiyle kalın..genede fırsat buldukça yada istedikçe sizi özledikçe bakarım arada bir yada bakmam bilmiyorum..sevgiyle kalın ...bomba gibi dönücem inşallah...
Kızlar liste yaptınız mı bu hafta :26:
kizlar tulumum bu ama üzerine basenlerimi kapatacak derecede bir yazlik hirka gibi bisey alicam daha,penye gibi bisey mesela .resim icin bu hirkayi giydim simdilik....sizce nasil duruyor?
Eki Görüntüle 212202 Eki Görüntüle 212203 Eki Görüntüle 212204
günaydın kızlar hepinize iyii bir hafta diliyorummmm...aramıza baya yeni arkadaş katılmışş sizlerede hoşgeldin diyorummm...ve ben kaçakkk olarak diyet moduna girmeden buraya gelmiyeceyimi demiştim neyseki diyet moduna girdimmm....
ŞU ANKİ KİLOM: 53.1
HEDEF:50
VERİLECEK SON:3.1
hadi hayırlısı artıkın inşallah yine azıtmam....
tüloşş,izloşş,banuşş,feryal,derya,ilkayyy,nazlı,selma ablaaa nirdesinizz kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
kızlaaarrrr bugün isveç diyetine başladım,bakalım bu nasıl olcak,bol bol egzersiz yapıorum,2-3 gün içinde de yazlığa gidicez yüzücem bol bol ordainşallah veririm çünkü artık kendimden iğrenmeye başladım birde fotomu yüklemek istedim soldaki benim,yeni bu foto geçen haftadan 86 kilo tank gibiyim resmen
Eki Görüntüle 212918
deryaaaa hoşgeldin bacııımmm
deryacım hoşgeldin cnmmm
çok mutlu gördüm snei allah bozmasın
umarım güzel vakit geçirmişsindirrr ablanla bilrikte
yoklugun belli oluyor ama topiktekuzum
derya lise yapmayacakmısın canım söylemesi ayıp ama hayatımda ilk kez birinci oldumda
Deme yav
O kadar çok işim var ki makinada, biraz önce yanlış saymışım 500 değil tam 620 fotoğraf beni bekliyor photoshoplanmak için
merhaba çıtırlar ben geldim baya yorgunum değişiklik ii oldu ama bebekle 1 hafta tatil gittiğine değmiyor dünya kadar valiz yürüteç,arabası sanki prens charles sadece onun eşyalarını taşıdık:)otobüs değil binek arabayla gitsek daha ii olur...hiç denize havuza girmedim...bende kilo aldım şuan 73,3 biran önce toparlanmam lazım dün doğum günümdü yol yorgunu hiç bişey anlamadım pastayı kestik nasıl yedim ne yedim farkında değilim hemen yattım....
derya döndü mü?kilolar nasıl veriliyor mu bu haftanın liste nasıldı?
bugün neden burası bukadar boş kaldı
bende sinirlendim şimdi :84::84::84::84:
Kızlar liste yaptınız mı bu hafta :26:
Deme yav
O kadar çok işim var ki makinada, biraz önce yanlış saymışım 500 değil tam 620 fotoğraf beni bekliyor photoshoplanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?