80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

platese bende baslamak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum etkılımıdır yapabılırmıyım vs dıye:) sız boyle yazınca heves ettım su sezaryan gobegım resmen sarktı toparlarmı acaba?

kızlaaarrrr bugün isveç diyetine başladım,bakalım bu nasıl olcak,bol bol egzersiz yapıorum,2-3 gün içinde de yazlığa gidicez yüzücem bol bol orda inşallah veririm çünkü artık kendimden iğrenmeye başladım birde fotomu yüklemek istedim soldaki benim,yeni bu foto geçen haftadan 86 kilo tank gibiyim resmen

basarılar dıyetınızde:)

foto bence hıcde ıgrenc degıl duzgun vucut yapınız verırsınız ıns bırde hıc 86 gıbı durmuyorsunuz kemıklerınız ırı sanırım banada kımse ınanmaz bu kıloda olduguma

valla kemiklerim mi iri yoksa tam tersi çok ince de anca doldura doldura yağlarla böyle oldum bilmiyorum.

kolumu kavrayıp kemiklerime ulaşmak istediğimde bunu başaramıyorum.

birde eskiden çok spor yapardım belki bunun etkisi var biraz sıkıyım ondan olabilir.ama özeliikle kollarım ve gıdım beni benden alıyor

Merhaba kızlar
Evime döndüm nihayet 500 fotoğrafla
Onların photoshoplarıyla 2 hafta uğraşırım artık
Ama nasıl iyi geldi fotoğraf çekmek, özüme döndüğüm hissettim, inanılmaz motive oldum
Veeee en güzeli gelir gelmez tartıya çıktım ölüyordum meraktan..
Sabah 2 poğaça yemiştim, arada da bir ufak paket tutku..Başka bir şey yememiştim aç sayılırdım ama gene de gün arasıydı buna rağmen 73.1 çıktım
Kilo mu verdim tatilde ne oldu anlayamadım
İnşallah öyle olmuştur

Hepinizi çok özledim, geçmişe bakmayı gözüm yemiyor bunca iş varken, affediverin
Foto koyanlar varsa tekrar koysun benim için

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr bu ara giremiyorum kk ya,sebebi de iyice diyet formundan çıkmı olmam,bu ara bıraktım çünkü artık böğğğğğ geldi ara vericem toparlayıp öyle dönücem,bu kararı almam da uzun süre diyet yapıpta çok fazla kilo verememem etken oldu..bıkkınlık ve nefret geldi resmen yaa...bakalım acuk kafamı dağıtıp diyetten diyet kelimesinden uzak durucam özliyim diyeti biraz...birde bu ara hergün başlıyorum ve arkası gelmiyor bu durumda beni etkiledi tabii ki..neyse herşey üstüste geldi ve ben bunaldım remen..59 lu kilolardan şimdi 61 lere çıkmış durumdayım..daha fazla almamaya dikkat edicem ama diyette yapmıcam ..bakalım kafamı toparlamam lazım mızlar..toparlanınca aranıza geri dönücem..sizleri çok seviyorum..sizi çok özlücem..şimdilik bir tatil gibi düşünerek burdaki paylaşımlarıma ara veriyorum...sevgiyle kalın..genede fırsat buldukça yada istedikçe sizi özledikçe bakarım arada bir yada bakmam bilmiyorum..sevgiyle kalın ...bomba gibi dönücem inşallah...

hoş geldin deryacım nasılsınnn

Hoşbulduk selmacım, yorgunum ama çooook iyiyim
Sadece biraz uyumam lazım, gözlerimi açık tutamıyorum

İnşallah senin için hayırlısı olur ilkaycım..

Süreyyacım tulum çok yakımış fakat yapısı gereği kalçayı büyük gösteriyor biraz senle ilgisi yok yani..Yine de kötü duran bir yer görmedim ben..Üzerindeki hırkada çok güzel tamamlamış...Darısı başıma

Selmacım çok ama çok şanslısın bunun kıymetini bil çünkü hem kilonu göstermiyorsun, hem de vücudunun yapısı çok dengeli hiç belli bir yerden çıkıp göz yormuyor..Altta üstte dengeli almış. Her kilo verişinde birebir görebilecek bir yapıya sahipsin bu şans herkesi bulmaz
Zayıfladığında müthiş olacak

Burçiiiiinnn :79::79:
Geldim kuuu geldim
Burçin benim de 3 kilo kaldı gaza ihtiyacım var yolun sonunda yaydım iyice, haydin beraber

Fundacım sen elma tiplisin sanırım üstün daha baskın kilo olarak.
Kilo vermen bitince kol filan çalışır dengelersin..Öncesi sonrası fotolarının başlangıcı bu

Çok kilolu görünmüyorsun ve en önemlisi belli bir bölgen almamış, gayet dengeli, bir yapın var

deryaaaa hoşgeldin bacııımmm

Hoşbulduk semacım
Nasılsın, nasıl gidiyor, izmir cehennem gibiydi, antalyanın da farkı yoktur şimdi
Ama deniz sezonu açıldı en güzel tarafı o

mrb hanımlar. foto koyanlara o kadar imrendim ki. kendi yaşıtlarımın incecikliği ve kendimin öz güven eksikliğinden dolayı foto çektirmeyi sevmiyorum zaten poz verme özürlüyüm bende artık zayıflamak istiyorumm. bunun için çabalıyorumda tabi. 2 günlük kabak diyeti yapıyorum ama ögghh geldi neyseki yarın bitiyoooğğğğ

deryacım hoşgeldin cnmmm
çok mutlu gördüm snei allah bozmasın
umarım güzel vakit geçirmişsindirrr ablanla bilrikte
yoklugun belli oluyor ama topiktekuzum

deryacım hoşgeldin cnmmm
çok mutlu gördüm snei allah bozmasın
umarım güzel vakit geçirmişsindirrr ablanla bilrikte
yoklugun belli oluyor ama topiktekuzum

Hoşbulduk banucum
Çok mutluyum vallahi çok iyi geldi, hem ablamı görmek, hem gezmek, fotoğraf çekmek, yüzmek
Ama çok özlemişim evimi ve düzenimi

Geldim artık sessiz kalmasın topiğimiz

evet gelelim bu güne yediklerime

KAHVALTI 1 dilim etimek BANUCUM SONDU BİTTİ ETİMEGİM 3 domates peynir yeşil cay

ÖGLEN 5 tane tavuk köfte salata 1 dilim ekmek

ARA 5 kaysı 1 yeşil cay

AKŞAM 4 5 kaşık sebze yenegi salata 1 dilim ekmek

ARA 1 porsiyon meyva yarim

su şimdilik 2 lt spor 1 saat yürüyüşş

Deme yav
O kadar çok işim var ki makinada, biraz önce yanlış saymışım 500 değil tam 620 fotoğraf beni bekliyor photoshoplanmak için

deryacım hoşgeldin....
izmir dün çok sıcaktı gerçekten, saat 3de denize gittik, halaa yanıyordu ortalık taaa kiii
kızgın kumlardan serin sulara atlayana kadar
o zamanda donduk yarım saat anca kaldık suda yaa, çeşmenin suyu çok soğuk oluyor
olsun donsamda olur, bendeki bu su aşkı herşeyi kaldırır

listeyi ben yaparım bu hafta, sen yorgunsundur, selma ablama 1.lik çok yakışacak eminimm

oldu oldu gayet iyisin ama spor yapmaya devam.yada yapmıyorsan yap lütfen.kolay gelsin canım..

canım tekrardan doğum günün kutlu olsun.iyi ki doğdun.allah sağlıklı ömürler nasip etsin.hemen diyet moduna girersin sana güveniyorum

bugün neden burası bukadar boş kaldı
bende sinirlendim şimdi :84::84::84::84:

sinirlenme geldik :))

Kızlar liste yaptınız mı bu hafta :26:

hayır canım sen yada izlemden bekliyoruz gerçi ben yapmadım bildirim sabitim.

Deme yav
O kadar çok işim var ki makinada, biraz önce yanlış saymışım 500 değil tam 620 fotoğraf beni bekliyor photoshoplanmak için

ay evet selmacığım haketti o kadar uğraştı.selmacığım tebrik ederim artık yeter deedin ve ne güzl devamı geldi.bravo sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…