80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

derya-------wooow hic 74 göstermiyorsun ,cok hos olmusun.demekki birkac kg daha versen kimbilir nasil olcaksin

Çok teşekkür ederim süreyyacım..İşte bu sabah gün arasında 73.1 çıktım verilecek 3-4 kilom kaldı azmedip onuda versem harika olacak ama nerdeee...2 gün diyet 3 gün sefa gidiyor öyle
Sonra da işim bitmeyecek aslında, özellikle göbeğim ve kollarım plates istiyor..O fotoda belli olmamış ama oturunca göbeğim çok kötü duruyor hala..Kollarım desen çok yumuşadı...Spor lazım spor..Kendimi toplamaya çalışıyorum işte elimden geldiği kadar..

Ah zekiyecim ne yapacağız biz bu isteksizlikle...Ne güzel veriyorduk halbuki bir bir...
Her cuma bir kilo eksi görmek ne büyük mutluluktu...

Kızlar kısa bir süredir takipçinizim ve ben de aranıza katılmak istiyorum.
Kilom 84 1.76 boyum,diyete bugün başladım ve size katılmak istiyorummmmmmm

deryacım o resim 2 sene önceki halimdi yanlış hatırlamıyorsam şu anda daha zayıfım diyebilirim bire o resmin daha da kilolusu var onu utandım koymaya orda da herhalde 90 falan olmuşumdur öyle sanıyorum tartıyla aram yıllardır iyi değildi çünki

iyiyim sedacım sana önerim kahvaltına daha doyurucu besinleri ekleyebilirsin. yoğurt ve domatez ara için uygun olabilir ama kahvaltın bana göre düşük en azından tahıllı ekmek ve peynir ekleyebilirsin, çünkü kahvaltı önemli, yağ yakımı için enerjiyede ihtiyaç var

Son düzenleme:

haklısın cnm dün kahvaltım baya saçmaydı :44:

Herkese Günaydınlarrrrr :79::79:

Mutlu sabahlar umarım gününüz güzel geçer

günaydın kızlar ben kalktım bir sürü ütü yaptım kahvaltımı ettim şimdide yeşil cayımı içiyorum kabuk tarcınlı

oooooooooooooo hayırlı olsum bebemmmmmmm 38 beden mayo yakışır bacuma ben daha açılış yapmadım bu sene yüzme havuzu 1 sokak ilerde ama daha gidemedim bu sene...mayoda almadım ya ben mayokini istiyom ama daha istediğim gibi bulamadım...güzel sert,çatlaksız bir göbek olsa hiç düşünmeden alırım bikiniyi ama maşallah hem yumuşak hem çatlak varrr.....

bizde ona babagannuç derler canımmmmm offff bende çok severim ama bizimkisi biber ve domateside közlüyorsun sonra hepsini doğrayıp karıştırıyon sarımsak nar ekşisi ve zeytinyağı koyuyorsunnn muhteşemmm valla bende çom severimmm...

platese bende baslamak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum etkılımıdır yapabılırmıyım vs dıye:) sız boyle yazınca heves ettım su sezaryan gobegım resmen sarktı toparlarmı acaba?

valla canım 30 kilo verdim göbek sarkıkkk değilde yumuşakkk ama sporu devam ettirirsen sertleşir biraz ama dümdüz olmasını beklemeee...

canım hiç dert etme kilonu diyetide düşünmeeeee düşündükçe hiç kilo veremezsin oluruna bırak rahatla yapacağın tek şey zamanını geçirmek bişeylerle oyalanıp yemeği unutmakkkkk....

hoşgeldinn bacummmmmmmmmmmm

ayyyyyy bebeğim bilmezmiyim bu psikolojiyiii bende son kilolarda nasıl takıldım hepiniz bilirsiniz çünkü biz artık hedefe yaklaşınca diyetten sıkılıyoruzzzzz...aslında biraz dişimizi sıksak olacak bitecekk ama hedefe gelince yine diyetten kurtulamıyoruz maleseffffff...sıkma canını toparlarsınn bebemmmm...

derya lise yapmayacakmısın canım söylemesi ayıp ama hayatımda ilk kez birinci oldumda

:88:selma abla devamını temmenni ederimmmmmmm

menün güzell tatlımmmmben dün yine tatlı krizine girdimm allahtan çok doldurmadım mideyi ama akşam 1 dilim yaş pasta yidim ve 4 tane hoşbeşşş hihihihihhi yaptım yine yapacağımı neyseki bugün tartıldım..53.3 200 gr artıyım sadece ayyyy gece uyuyamadım pişmanlıktan zatiiii...

canım kahvaltın bana çooooooooooookkk geldi sen bütün öğünleri kahvaltıya toplamışsın bence sabah yediklerini diğer öğünlere bölüştür...sabah mideyi bu kadar doldurursan metabolizmanın çalışmasını bozuyorsun...çünkü sabah yavaş çalışırrr...yavaş yavaş ye tatlımmm...

pazar günü gaziantep hayvanat bahçesine gidecez tabiiii o günde yemekler felannn o güne kadar sıkı tutuyumda bari o gün serbest bırakırımmmm....

sabah sabah zaten kusma banyosu yaptım sinirlerim tavan yaptı yineee..kızıma bir biberon süt içirdimm bu biberonu olduğu gibi çıkarmazmııı...üstüm başım koltuk yıkandık resmennn ...attık kendimizi banyoyaaaaa...offffffffffff çok sinirliyim vallaaaaa...sütt banyosu yaptıkkkk...

günaydınlar efem........

burçinn özlettin kendiniii cnm yeni imacınn süper bnce kilonda süper ma işte anlamıyosunnn

geçmiş olsun cemre hanımaaaa

bend eşiş olayına giridm kızlar bezi çıkarttım dnbeizdne bakalım hayırlısı
çok stresliyim ama ya

teş burcincimmmmmm inş gelecek devamı :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ayyyy bilmiyorum ki selma abla nasıl olcakkkk :)
herşeyi kolay atlattık umarım buda öyle olurrr

herkes sütten kesemezsin sne artık filan dediii
çok aglarlar gögüsleirn şişerr dedilerr
valla 3 günde kestim anlamadım nasıl oldugunu bir and aoldu

umaırm bud aöle olur

Kızlar kısa bir süredir takipçinizim ve ben de aranıza katılmak istiyorum.
Kilom 84 1.76 boyum,diyete bugün başladım ve size katılmak istiyorummmmmmm

Aramıza hoşgeldin, boyunun avantajını her daim yaşyacaksın, ben de 1.77'yim oradan biliyorum
1-2 kilo versen farkedecek hemen...Ama uzunken kilolu olmanın da nasıl diğerlerinden farklı olduğunu gene ben bilirim
Bu günleri gülerek hatırlayacaksın inşallah, azmin daim olsun..

Olur mu fundacım öyle şey koy yahu utanılacak ne var bunda hepimiz öyleydik
Bir de son halini koy ki en başta motiven artsın

Herkese Günaydınlarrrrr :79::79:

günaydın hepinize iyi bir gün diliyorum

valla maasallah resmen 65 kılo fln gıbı duruyorsunuz.. boy kac acaba:)

Günaydın
hayırlı gunlerr herkese :)

günaydın kızlar ben kalktım bir sürü ütü yaptım kahvaltımı ettim şimdide yeşil cayımı içiyorum kabuk tarcınlı

Günaydın kızlar :92::92::92:
Melike çok teşekkür ederim boyumun avantajını yaşıyorum 1.77 boyundayım..Böyle ayaktayken gayet iyi ama oturunca göbeğim kötü görünüyor hala, e o da sporla gider anca..Bir de kollarım
3 kilocuğum kaldı inşallah bitiyor maratonum, sonra doooğru platese
Kızlar ben derya bu arada ben yoktum siz geldiğinizde tanışamadık

hoşgeldinn bacummmmmmmmmmmm

Hoşbulduk burçinim

günaydınlar efem........

Günaydın plates güzeli

Günaydınlar hatunlar
İzmirden sonra karacabeyin sıcağını görünce "kurban olayım karacabeye" dedim dün gece..Eşimde bu lafı senden duyacağım hayatta aklıma gelmezdi dedi

maaşallah boyunuzada kılonuzada:)

bende melıke memnun oldum tesekkur ederım..

benım boyumda 1.70 ıdare edıyoruz ıste.. gobek dogum sonrası baya fena bendede nasıl toparlıcam bılmıyorum bebekten dolayı aktıf spor yada yuruyusde yapamıyorum platese baslıcam ama ıns etkısını gorurum:)

Bende memnun oldum melikecim..Senin boyun harika bence tam ayarında..Hep 1.70 olmak istemişimdir..Ne kısasın, ne
de topuklu giyemeyecek kadar uzun
Sen azimli olduktan sonra o kilolar birer birer gider merak etme...Şu anki halim rüya gibiydi benim için, şimdi fazla geliyor
Platese bende başlayacağım ama kilo vermem bitti bitecek o yüzden başlıyorum..Bence sende önce tempolu sporlarla kilonu vermeye çalış..Spora vaktin yoksa diyetle de veren bir çok arkadaş var, sonra toparlarsın vücudunu..Ama baştan plates gibi şekillendiren sporlara yönelmeyi tavsiye etmiyor kimse.Yine de sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…