derya-------wooowhic 74 göstermiyorsun ,cok hos olmusun.demekki birkac kg daha versen kimbilir nasil olcaksin
geçtigimiz hafta ev temizledim canım giremedim cok. o hafta süperdi diyet sonuçta oyle. ama dün ve bugun bugune kadar hiç yapmadıgım şeyleri yaptım sınırı aştım canım ya moralim acayip bozuk. hiç bukadar ileri gitmezdim şimdi karmaşık bi durumdayım asık suratla oturuyorum oyle canım hiç bişey istemiyor
herkese iyi akşamlar :80: nasılsınız
Bugün ki menüm;
***Sabah: Yoğurt, domates
***Öğlen:Çok az yemek, 1dilim light ekmek, yogurt, domates
***Akşam:1,5 kaşık patates yemeği, 1,5 kaşık bulgur pilavı, salata, 2 kaşık yogurt
*1 soda
Spor: 40 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz
3 Lt su, 2 bardak yeşilçay
kaçamak: 1 tane çikolata ama küçükcük
Bugün biraz dengesiz beslendim sanırım :44:
iyiyim sedacım sana önerim kahvaltına daha doyurucu besinleri ekleyebilirsin. yoğurt ve domatez ara için uygun olabilir ama kahvaltın bana göre düşüken azından tahıllı ekmek ve peynir ekleyebilirsin, çünkü kahvaltı önemli, yağ yakımı için enerjiyede ihtiyaç var
selam kızlar
bu hafta kuzenimin düğünü var
cumartesi alışveriş yaptık
pazarda babalar günüydü babamızı kahvaltıya götürdük açık havada
sonrada deniz sezonunu açtııkkk
çok özlemişim çoookkkk...
doğum yaptığım sene 46 beden bir mayo almıştım
geçen sene çok bol geliyordu ama gene de kullandım
bu sene artık, 38 beden mayomaaa kavuştummm
akşamına da bi arkadaşımıza yemeğe davetliydi çok geç yedik 10da filan kalktık masadan
çok yemedim ama geç olduğu için rahatsız etti beni
onun dışında süperdi
çok güzel bir hafta sonuydu, inşallah sizin hafta sonunuzda güzel geçmiştir kızlar
bu ara közlenmiş patlıcan ve bibere takmış durumdayım
geçen hafta 2 kilo patlıcan yedik
köz tavam hiç eksik olmadı ocağın üstünden
közlüyorum azıcık tuz, biraz zeytinyağı, bol limon marine ediyorum onları 1-2 saat bekliyor hiç kararmıyor
sonra 1 öğünde bi patlıcanı eziyorum içine domates köz biber az maydnoz ne isityorsanız doğayın
dolaba da koyabilirsiniz, soğuk soğuk harika oluyor
deneyin derim...
platese bende baslamak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum etkılımıdır yapabılırmıyım vs dıye:) sız boyle yazınca heves ettım su sezaryan gobegım resmen sarktı toparlarmı acaba?
kızlaaarrrr bugün isveç diyetine başladım,bakalım bu nasıl olcak,bol bol egzersiz yapıorum,2-3 gün içinde de yazlığa gidicez yüzücem bol bol ordainşallah veririm çünkü artık kendimden iğrenmeye başladım birde fotomu yüklemek istedim soldaki benim,yeni bu foto geçen haftadan 86 kilo tank gibiyim resmen
Eki Görüntüle 212918
Merhaba kızlar
Evime döndüm nihayet 500 fotoğrafla
Onların photoshoplarıyla 2 hafta uğraşırım artık
Ama nasıl iyi geldi fotoğraf çekmek, özüme döndüğüm hissettim, inanılmaz motive oldum
Veeee en güzeli gelir gelmez tartıya çıktım ölüyordum meraktan..
Sabah 2 poğaça yemiştim, arada da bir ufak paket tutku..Başka bir şey yememiştim aç sayılırdım ama gene de gün arasıydı buna rağmen 73.1 çıktım
Kilo mu verdim tatilde ne oldu anlayamadım
İnşallah öyle olmuştur
Hepinizi çok özledim, geçmişe bakmayı gözüm yemiyor bunca iş varken, affediverin
Foto koyanlar varsa tekrar koysun benim için
selam kızlarrrrr bu ara giremiyorum kk ya,sebebi de iyice diyet formundan çıkmı olmam,bu ara bıraktım çünkü artık böğğğğğ geldi ara vericem toparlayıp öyle dönücem,bu kararı almam da uzun süre diyet yapıpta çok fazla kilo verememem etken oldu..bıkkınlık ve nefret geldi resmen yaa...bakalım acuk kafamı dağıtıp diyetten diyet kelimesinden uzak durucam özliyim diyeti biraz...birde bu ara hergün başlıyorum ve arkası gelmiyor bu durumda beni etkiledi tabii ki..neyse herşey üstüste geldi ve ben bunaldım remen..59 lu kilolardan şimdi 61 lere çıkmış durumdayım..daha fazla almamaya dikkat edicem ama diyette yapmıcam ..bakalım kafamı toparlamam lazım mızlar..toparlanınca aranıza geri dönücem..sizleri çok seviyorum..sizi çok özlücem..şimdilik bir tatil gibi düşünerek burdaki paylaşımlarıma ara veriyorum...sevgiyle kalın..genede fırsat buldukça yada istedikçe sizi özledikçe bakarım arada bir yada bakmam bilmiyorum..sevgiyle kalın ...bomba gibi dönücem inşallah...
derya lise yapmayacakmısın canım söylemesi ayıp ama hayatımda ilk kez birinci oldumda
bende menümü yazayım uzun bir aradan sonra
sabah büyük bir bardak su
1 domates salatalık, 3 dilim sucuk
peynir, 1 közlenmiş biber, 1 dilim peksimet, çay
1 şeftali
5 kiraz
3 erik
1 yeşilçay 1 form çayı
1 avuç çerez, 1 avuç kuru üzüm
1 çay bardağı meyveli müsli
1 çay bardağı y.yağlı sütle akşam yemeğimi yedim ilk kez denedim inşallah acıkmam
belki 2 dilim karpuz yerim
15dk stepper, 100 mekik
3lt su
abah:
1 bardak çay
domates
salatalık
biber
kk beyaz peynir
sucuk
yumurta haşlama
zeytin 5 adet
3 dilim uno denge ekmek
ara:
yok
öğlen:
döner ekmek
ayran
ara:
yok
akşam:
1 tane köfte
çoban salata
ara:
yeşil çay
algida fryttare ananaslı
spor akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş
1.5lt su 2 lt yapmaya çalışıyorum
oooooooooooooo hayırlı olsum bebemmmmmmm 38 beden mayo yakışır bacuma ben daha açılış yapmadım bu sene yüzme havuzu 1 sokak ilerde ama daha gidemedim bu sene...mayoda almadım ya ben mayokini istiyom ama daha istediğim gibi bulamadım...güzel sert,çatlaksız bir göbek olsa hiç düşünmeden alırım bikiniyi ama maşallah hem yumuşak hem çatlak varrr.....
bizde ona babagannuç derler canımmmmm offff bende çok severim ama bizimkisi biber ve domateside közlüyorsun sonra hepsini doğrayıp karıştırıyon sarımsak nar ekşisi ve zeytinyağı koyuyorsunnn muhteşemmm valla bende çom severimmm...
valla canım 30 kilo verdim göbek sarkıkkk değilde yumuşakkk ama sporu devam ettirirsen sertleşir biraz ama dümdüz olmasını beklemeee...
canım hiç dert etme kilonu diyetide düşünmeeeee düşündükçe hiç kilo veremezsin oluruna bırak rahatla yapacağın tek şey zamanını geçirmek bişeylerle oyalanıp yemeği unutmakkkkk....
hoşgeldinn bacummmmmmmmmmmm
ayyyyyy bebeğim bilmezmiyim bu psikolojiyiii bende son kilolarda nasıl takıldım hepiniz bilirsiniz çünkü biz artık hedefe yaklaşınca diyetten sıkılıyoruzzzzz...aslında biraz dişimizi sıksak olacak bitecekk ama hedefe gelince yine diyetten kurtulamıyoruz maleseffffff...sıkma canını toparlarsınn bebemmmm...
:88:selma abla devamını temmenni ederimmmmmmm
menün güzell tatlımmmmben dün yine tatlı krizine girdimm allahtan çok doldurmadım mideyi ama akşam 1 dilim yaş pasta yidim ve 4 tane hoşbeşşş hihihihihhi yaptım yine yapacağımı neyseki bugün tartıldım..53.3 200 gr artıyım sadece ayyyy gece uyuyamadım pişmanlıktan zatiiii...
canım kahvaltın bana çooooooooooookkk geldi sen bütün öğünleri kahvaltıya toplamışsın bence sabah yediklerini diğer öğünlere bölüştür...sabah mideyi bu kadar doldurursan metabolizmanın çalışmasını bozuyorsun...çünkü sabah yavaş çalışırrr...yavaş yavaş ye tatlımmm...
Kızlar kısa bir süredir takipçinizim ve ben de aranıza katılmak istiyorum.
Kilom 84 1.76 boyum,diyete bugün başladım ve size katılmak istiyorummmmmmm
deryacım o resim 2 sene önceki halimdi yanlış hatırlamıyorsam şu anda daha zayıfım diyebilirim bire o resmin daha da kilolusu var onu utandım koymaya orda da herhalde 90 falan olmuşumdur öyle sanıyorum tartıyla aram yıllardır iyi değildi çünki
Herkese Günaydınlarrrrr :79::79:
günaydınhepinize iyi bir gün diliyorum
valla maasallah resmen 65 kılo fln gıbı duruyorsunuz.. boy kac acaba:)
Günaydın
hayırlı gunlerr herkese :)
günaydın kızlarben kalktım bir sürü ütü yaptım kahvaltımı ettim şimdide yeşil cayımı içiyorum kabuk tarcınlı
hoşgeldinn bacummmmmmmmmmmm
günaydınlar efem........
Aramıza hoşgeldin, boyunun avantajını her daim yaşyacaksın, ben de 1.77'yim oradan biliyorum
1-2 kilo versen farkedecek hemen...Ama uzunken kilolu olmanın da nasıl diğerlerinden farklı olduğunu gene ben bilirim
Bu günleri gülerek hatırlayacaksın inşallah, azmin daim olsun..
Olur mu fundacım öyle şey koy yahu utanılacak ne var bunda hepimiz öyleydik
Bir de son halini koy ki en başta motiven artsın
Günaydın kızlar :92::92::92:
Melike çok teşekkür ederim boyumun avantajını yaşıyorum 1.77 boyundayım..Böyle ayaktayken gayet iyi ama oturunca göbeğim kötü görünüyor hala, e o da sporla gider anca..Bir de kollarım
3 kilocuğum kaldı inşallah bitiyor maratonum, sonra doooğru platese
Kızlar ben derya bu arada ben yoktum siz geldiğinizde tanışamadık
Hoşbulduk burçinim
Günaydın plates güzeli
maaşallah boyunuzada kılonuzada:)
bende melıke memnun oldum tesekkur ederım..
benım boyumda 1.70 ıdare edıyoruz ıste.. gobek dogum sonrası baya fena bendede nasıl toparlıcam bılmıyorum bebekten dolayı aktıf spor yada yuruyusde yapamıyorum platese baslıcam ama ıns etkısını gorurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?