80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum

deryacım hoşgeldin canım yoklugun çok fazla belliydi

bugün yeni bir müşteriyle görüşmemiz var gün boyu ugrayamam herhaldekızlar dua edin bizim için çok önemli bu adamları baglamak

Günaydın denizcim, umarım müşterinle her şey yolunda gider ve anlaşırsınız canım.

kızlarrrr
tartımın pili bitmiş özgür alıcka bugünnn de
degişiklik olmuyor dimi pili degiştirince fazla yada eksik tartmak gibi

günaydın kızlar. dün eski kıyafetlerimden cok begendigim bi gömlegim vardı onu giydim. önceden beni fazlasıyla kasardı. ama artık cok rahat oluyor gögus ve kol kısımları. alt taraf bol bile geliyor. birde alıp hiç giyemedigim bi pijamam vardı alt pant. dar geliyordu artık onuda giyebiliyorum. bunları görmek insanı cok mutlu ediyor. şimdi sırada yeni aldıgım bi elbise var. vucuduma oturuyor. sanırım birazdaha versem cok daha guzel olacak inş onun içine girebildigim günleride görürüm

Günaydınlar hatunlar
İzmirden sonra karacabeyin sıcağını görünce "kurban olayım karacabeye" dedim dün gece..Eşimde bu lafı senden duyacağım hayatta aklıma gelmezdi dedi

deryacım sende hoşgeldin evet tanışmamıştık, memnun oldum bende filiz, inşallah bizde sizler gibi ulaşırız hedeflerimize

Sen motivasyon kaynağını bulmuşsun boydaşım

deryacım sende hoşgeldin evet tanışmamıştık, memnun oldum bende filiz, inşallah bizde sizler gibi ulaşırız hedeflerimize

Ben de memnun oldum filizcim
Filizlerimizi ikilendi :92::92:
İnşallah, ben de tam ulaştım sayılmaz ya neyse..Pis boğazım yolun sonunda yamuk yapıyor bana

Kızlar kısa bir süredir takipçinizim ve ben de aranıza katılmak istiyorum.
Kilom 84 1.76 boyum,diyete bugün başladım ve size katılmak istiyorummmmmmm

aramıza hoşgeldin çok kısa sürede verebilirsin, boyuna bakınca maşallah yani bizler gibi çok fazlalığın yok, onun için rahat ol

selam kızlar nasılsınız?
dün giremedim çok hastayım işe de zor geldim hiç halim yoktu..yaz ortasında grip oldum..
c.tesi gayet iyiydim sabah 09.00 dan akşam 15.00 dek hastanedydim testleri tahliller falan yaptırmaya gittim..sabahtan endokrine gittim...istediği tstleri yaptırdım sonra kadın doğuma gittim..
sonuçlar hiç parlak değil..zamanında yaptığım sağlıksız diyetlerin sonuçları gayet güzel değerlerime yansımış kızlar..
çok ciddi d vitamini ekskliğim var 30 olması gereken değer bende 4 ün altında..iğne verdi 1.5 ay her hafta ondan olucam..
demirim eksik onun için emilimi artırıcı ilaç verdi 4 ay onu kullancakmışım..
kolestrol trigilasit yüksek hemen sigarayı bırak kilo ver sporunu artır dedi..
metobolizma yaşım 43 çıktı..
vcudumdaki yağ oranı da yüzde 45..
ben de 7 kilo verdim aman da ne güzel oldum diye giyinip süslenip gitmiştim dr a resmen dumur oldum dumurrrrrrr...ben obezim..değil 7 kilo vercek çok kilom var offff..metobizlimam da çok yavaşmış çok hareketsizsiniz dedi..
ordaki ölçüm yapan alette 88.7 çıktım ama kendi tartımda halen 90 ım anlamadım ben bu işi...
neyse artık olayın ciddiyeti birkez daha yüzüme tokat gibi çarptı benim bu kilo meselesini hemen halletmem gerek..şu vitamin eksikliklerini de bebekten önce halletmek zorundaymışım beden çok zorlanır yoksa dedi dr bir de bu kadar az d vitaminiye hamile kalınması duurmunda bebeğin tavşan dudak olma olasılığı da yüksek oluyormuş Allah korusun...Hemen değerlerinizi toparlayın dedi..
Emir büyük yerdne napalım..toparlıcaz..
ama işte hem kan yapan hem demir, d vitamini sağlayan hem de kolestrolü düşük beslenme için benim dr a diyet yazdırmam laızm hastalıktan gidemedim..
c.tesi sonrasında ikeaya gidip eşimle alışveriş yaptık sonra da arkadaşlara yemeğ gittik..
pazar da yataığımdan kalkamadım tüm gün yattım..
hala da halsizim şu grip yüzünden..
öğleden sonra birkaç saatlik bir eğitime gidicem kendinize dikkat edin kızlar..
ha bu arada kadın doğumcuya göre hiç sorunum yokmuş..gayet hazırsın dedi ama bu durumda ertelemek zorundayım..tek iyi haber oydu zaten..

Günaydınnn Herkesee

Cumadan Beri Giremiyordum Topiğe
Yatılı Misafirlerimiz Vardı Gittiler
Bende Onlar Varken Deli Gibi Yememe Rağmen 100 Gr Artıdayım Sadece
Burada Beni En Son Geçen Yaz Görmüşlerdi :93:
Karşılamaya Gittiğimizde Tanımadılar
Ğeçen Yaz 100 Kg Falan Olduğum İçin Ben Bir Ara 105 107 Arasını Bile Gördüm
Ama Çok Şükür Artık Öyle Değilim
Derya Ablacımda Gelmiş Topik Canlanmış

Son düzenleyen: Moderatör:

Nihalcim lütfen deme böyle, kilon fazla diye giyinip süslenmeyecek misin yani..Obezim filan deyip de kendine etme
Görüyorsun nasıl gidiyor kilolar isteyince, evet senin rahatsızlıklarında var ama allahın izniyle onlarda geçecek bir bir...Sen kafanı rahat tut çünkü her şey onunla başlıyor maalesef

geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et demir ilacını yediklerindende alabilirsin, özelliklede pekmez, kırmızı et, yumurta ve yeşil yapraklı sebzelerde. sadece dikkat etmen gereken, dr.un söyledimi bilmiyorum ama demir içeren besinleri aldığında yanında mutlaka c vitamini tüket, emilimi arttırır, ve demirle birlikte süt ürünleri tüketme oda emilimi azaltıyor. kilona gelince dijital göstergeli tartılar deyişkenlik gösterebiliyor :44: sigarayı mutlaka bırak bende 1 yıl oldu bıraktım, zor görünsede sabır ve inançla başarırsın. inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun bebek düşünüyorsun mahsuru yoksa problemini öğrenebilirmiyim

tesekkur ederım bende memnunun cok sukur boyumdan ıdare edıyoruz:) hımm demek platesı suanda onermıyorsunuz pekı evde ne yapabılırım daha zayıflamama etkın edecek alet olarak ne alabılırım sızıde yoruyorum ama ?

gecmıs olsun tez zamanda hersey yoluna gırer ıns uzulmeyın morelde cok onemlı..

Melike evde eğer bebekten vakit bulurum dersen leslie yürüme dvdleri var bir kadınla birlikte evde aynı yürür gibi hareketler yapıyorsun..Tabi araya çeşitli egzersiz hareketleri de var...Ben uzun süre yapmıştım, gerçekten yürüyüşten daha etkili ve daha çok terletiyor..Ev için en hafif bunu önerebilirim..Bence aletleri filan boşver şimdi hepsi sana kas yapar ve kilo versen bile şişliğin gitmez...Aletli sporu zayıflayınca düşün :13:

anladım cok tesekkur ederım onerın ıcın ben arastırayım o dvd lerı:) bebegım 9 ayını doldurmak uzere emeklıyor tutunp kalkmaya basladı uyumadıgı zamanlarda genelde pesımde heryerı cekıstırıp ellıyor cok tehlıkelı zamanları ancak uyudugunda yapabılırım ıns:)

yok yok moral bozmuyorum Deryacımm merak etme yazdıklarımdna öyle anlaşıldı sanırım da yolumun daha çok uzun olduğunu anladım sadece yürüyüşlere hemen başlamam lazım..ben kendimi 95.6 ya göre çok daha da iyi hissediyorum..beslenmeme çok dikkat ederek şu vitamin açığını kapamam gerek sadece..

çok tşk ederim canım..zaten ben de şaşırdım her akşam süt içerim peynir yerim falan ama demir eksik diye emilim yokmuş ondan d vitamini ve kalsiyumu vücudum alamıyormuş..çok enteresan mesela ben 3 lt en az su içerim fazlasını da içmem böbreklerim yorulmasın diye ama benim vücudumda su az çıktı nasıl olur dedim vücudum çok yağlı olduğundna suyu da geçirmiyor muymuş neymiş..5-6 lt içmen laızm böbreklerine de hiçbişi olmaz dedi..
bebek konuusnda sorunu soruyorsan daha hiç denemedik canım sorun yok görünüyor adetlerim de düzenli de bilemem işte..dr 3 ay dene olmazsa gel dedi..kilo sorunum olduğundan belki sorun olabilirmiş..eşim sigarayı bıraktı ama ben bırakamadım daha..ben şimdi yemeğe sonra da eğitime gidiyorum görüşmek üzere..

öncelikle bebekle ilgili problemin olmadığına sevindim, bencede biraz zayıflayıp bebek yaparsan daha iyi olur. enazından busürede vitaminle ilgili sorunlrı çözmüş olursun. ben bu bilgileri annemden dolayı biliyorum ondada demirden dolayı kansızlık vardı ve sürekli dikkat ederdik çok şükür iyi. sigaraya gelince , negüzel işte eşin enbüyük destekçin ondan örnek alabilirsin, çünkü yanındaki insanda destek almak çok iyi ve bebek düşünüyorsun şimdi bırakırsan bikaç aya vücudun alışmış olur onun verdiği strestende kurtulursun kendine iyi bak görüşürüz

Son düzenleme:
Selam!

ben birkaç sene öncesine kadar 70in altına inmeye çalışırken birden bire 78 oldum, diyetisyenle 3 ayda 7 kilo verdim ama çok sıkılıp bıraktım. Sonra bir daha tartıya çıkmadım. 2 sene sonra, 15 gün önce bir tartıldım ki 87 kilo olmuşum!

okuldu, stresdi derken farkında olmadan almışım kiloları.

sosyal hayatımdan birşey kaybetmemeye çalışıyorum ama mesela yazın tatile gidemiyorum, kolsuz kıyafet giyinemiyorum...

tartıyı görür görmez derhal kolayı bıraktım. günde 1 litreden fazla içiyordum... Kolayı kesip yediklerime de biraz dikkat ederek (cips ve fast food'u bırakarak) bir haftada 3,5 kilo verdim, harika bir duyguydu anlatamam!

sonraki hafta ise yalnızca 1 kilo gidince haliyle moralim bozuldu... Daha az da olsa kola içmeye başladım, yediğime de çok dikkat etmedim açıkçası.

Şimdi 84,5 civarındayım...

Bünye yeni beslenme düzenine çok çabuk alışıyor, metabolizma hemen yavaşlıyor ve daha yavaş kilo veriyorsun...

Belki metabolizmayı hızlandırmaya yardımı olur diye kavitasyona başladım ama çok adi bir yere gitmişim (kampanyalardan almıştım). şimdi sadece param yanmasın diye gidiyorum.

lafı uzattım, kısacası beni de aranıza kabul ederseniz ben de katılmak istiyorum, kısa zamanda hep birlikte 70-79 grubuna geçiş yapalım!

derya yanıyo antalya yanıyo canım geberdik dün sıcaktan ilk kez klimayı açtık bismillah artık ekim başına kadar tedaşa çalışrırık

pazara gittim 2 tencere yemek yaptım çamaşır astım en az 10 kere bahçeye indim çıktım sular süzüldü alnımdan hemen klimayı açtım bebeyi emzirip uyuttum biraz kendime geldim ama daha çoookkk işim var çamaşır topla kocişe yemek yap kızı doyur duş al :111:
başım ağrımaz inşallah

aramıza hosgeldın 1 haftada ıyı vermıssın maasallah :)

kolaygelsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…