selam kızlar nasılsınız?
dün giremedim çok hastayım işe de zor geldim hiç halim yoktu..yaz ortasında grip oldum..
c.tesi gayet iyiydim sabah 09.00 dan akşam 15.00 dek hastanedydim testleri tahliller falan yaptırmaya gittim..sabahtan endokrine gittim...istediği tstleri yaptırdım sonra kadın doğuma gittim..
sonuçlar hiç parlak değil..zamanında yaptığım sağlıksız diyetlerin sonuçları gayet güzel değerlerime yansımış kızlar..
çok ciddi d vitamini ekskliğim var 30 olması gereken değer bende 4 ün altında..iğne verdi 1.5 ay her hafta ondan olucam..
demirim eksik onun için emilimi artırıcı ilaç verdi 4 ay onu kullancakmışım..
kolestrol trigilasit yüksek hemen sigarayı bırak kilo ver sporunu artır dedi..
metobolizma yaşım 43 çıktı..
vcudumdaki yağ oranı da yüzde 45..
ben de 7 kilo verdim aman da ne güzel oldum diye giyinip süslenip gitmiştim dr a resmen dumur oldum dumurrrrrrr...ben obezim..değil 7 kilo vercek çok kilom var offff..metobizlimam da çok yavaşmış çok hareketsizsiniz dedi..
ordaki ölçüm yapan alette 88.7 çıktım ama kendi tartımda halen 90 ım anlamadım ben bu işi...
neyse artık olayın ciddiyeti birkez daha yüzüme tokat gibi çarptı benim bu kilo meselesini hemen halletmem gerek..şu vitamin eksikliklerini de bebekten önce halletmek zorundaymışım beden çok zorlanır yoksa dedi dr bir de bu kadar az d vitaminiye hamile kalınması duurmunda bebeğin tavşan dudak olma olasılığı da yüksek oluyormuş Allah korusun...Hemen değerlerinizi toparlayın dedi..
Emir büyük yerdne napalım..toparlıcaz..
ama işte hem kan yapan hem demir, d vitamini sağlayan hem de kolestrolü düşük beslenme için benim dr a diyet yazdırmam laızm hastalıktan gidemedim..
c.tesi sonrasında ikeaya gidip eşimle alışveriş yaptık sonra da arkadaşlara yemeğ gittik..
pazar da yataığımdan kalkamadım tüm gün yattım..
hala da halsizim şu grip yüzünden..
öğleden sonra birkaç saatlik bir eğitime gidicem kendinize dikkat edin kızlar..
ha bu arada kadın doğumcuya göre hiç sorunum yokmuş..gayet hazırsın dedi ama bu durumda ertelemek zorundayım..tek iyi haber oydu zaten..
Selam!
ben birkaç sene öncesine kadar 70in altına inmeye çalışırken birden bire 78 oldum, diyetisyenle 3 ayda 7 kilo verdim ama çok sıkılıp bıraktım. Sonra bir daha tartıya çıkmadım. 2 sene sonra, 15 gün önce bir tartıldım ki 87 kilo olmuşum!
okuldu, stresdi derken farkında olmadan almışım kiloları.
sosyal hayatımdan birşey kaybetmemeye çalışıyorum ama mesela yazın tatile gidemiyorum, kolsuz kıyafet giyinemiyorum...
tartıyı görür görmez derhal kolayı bıraktım. günde 1 litreden fazla içiyordum... Kolayı kesip yediklerime de biraz dikkat ederek (cips ve fast food'u bırakarak) bir haftada 3,5 kilo verdim, harika bir duyguydu anlatamam!
sonraki hafta ise yalnızca 1 kilo gidince haliyle moralim bozuldu... Daha az da olsa kola içmeye başladım, yediğime de çok dikkat etmedim açıkçası.
Şimdi 84,5 civarındayım...
Bünye yeni beslenme düzenine çok çabuk alışıyor, metabolizma hemen yavaşlıyor ve daha yavaş kilo veriyorsun...
Belki metabolizmayı hızlandırmaya yardımı olur diye kavitasyona başladım ama çok adi bir yere gitmişim (kampanyalardan almıştım). şimdi sadece param yanmasın diye gidiyorum.
lafı uzattım, kısacası beni de aranıza kabul ederseniz ben de katılmak istiyorum, kısa zamanda hep birlikte 70-79 grubuna geçiş yapalım!
Birisi bana yarım etsin2 gündür moralim çok bozuk kilomu daha çok kafama takmaya başladım durmadan ağlıyorum bu hiç hoşuma gitmio ne olduda birden bu kadr hassaslaştım kilo konusunda bilmiyorum kilom aklıma gelince bütün iştahım gidiyo hiç bişey yiyesim gelmiyo ama ben yemeyerek kilo vermek istemiyorum çünkü yemeye başladıpımda yeniden alırım ne yapmam gerek sizce
merhaba çıtırlar ben geldim baya yorgunum değişiklik ii oldu ama bebekle 1 hafta tatil gittiğine değmiyor dünya kadar valiz yürüteç,arabası sanki prens charles sadece onun eşyalarını taşıdık:)otobüs değil binek arabayla gitsek daha ii olur...hiç denize havuza girmedim...bende kilo aldım şuan 73,3 biran önce toparlanmam lazım dün doğum günümdü yol yorgunu hiç bişey anlamadım pastayı kestik nasıl yedim ne yedim farkında değilim hemen yattım....
derya döndü mü?kilolar nasıl veriliyor mu bu haftanın liste nasıldı?
Merhaba kızlar
Evime döndüm nihayet 500 fotoğrafla
Onların photoshoplarıyla 2 hafta uğraşırım artık
Ama nasıl iyi geldi fotoğraf çekmek, özüme döndüğüm hissettim, inanılmaz motive oldum
Veeee en güzeli gelir gelmez tartıya çıktım ölüyordum meraktan..
Sabah 2 poğaça yemiştim, arada da bir ufak paket tutku..Başka bir şey yememiştim aç sayılırdım ama gene de gün arasıydı buna rağmen 73.1 çıktım
Kilo mu verdim tatilde ne oldu anlayamadım
İnşallah öyle olmuştur
Hepinizi çok özledim, geçmişe bakmayı gözüm yemiyor bunca iş varken, affediverin
Foto koyanlar varsa tekrar koysun benim için
mrb hanımlar. foto koyanlara o kadar imrendim ki. kendi yaşıtlarımın incecikliği ve kendimin öz güven eksikliğinden dolayı foto çektirmeyi sevmiyorum zaten poz verme özürlüyümbende artık zayıflamak istiyorumm. bunun için çabalıyorumda tabi. 2 günlük kabak diyeti yapıyorum ama ögghh geldi neyseki yarın bitiyoooğğğğ
Kızlar kısa bir süredir takipçinizim ve ben de aranıza katılmak istiyorum.
Kilom 84 1.76 boyum,diyete bugün başladım ve size katılmak istiyorummmmmmm
selam kızlar nasılsınız?
dün giremedim çok hastayım işe de zor geldim hiç halim yoktu..yaz ortasında grip oldum..
c.tesi gayet iyiydim sabah 09.00 dan akşam 15.00 dek hastanedydim testleri tahliller falan yaptırmaya gittim..sabahtan endokrine gittim...istediği tstleri yaptırdım sonra kadın doğuma gittim..
sonuçlar hiç parlak değil..zamanında yaptığım sağlıksız diyetlerin sonuçları gayet güzel değerlerime yansımış kızlar..
çok ciddi d vitamini ekskliğim var 30 olması gereken değer bende 4 ün altında..iğne verdi 1.5 ay her hafta ondan olucam..
demirim eksik onun için emilimi artırıcı ilaç verdi 4 ay onu kullancakmışım..
kolestrol trigilasit yüksek hemen sigarayı bırak kilo ver sporunu artır dedi..
metobolizma yaşım 43 çıktı..
vcudumdaki yağ oranı da yüzde 45..
ben de 7 kilo verdim aman da ne güzel oldum diye giyinip süslenip gitmiştim dr a resmen dumur oldum dumurrrrrrr...ben obezim..değil 7 kilo vercek çok kilom var offff..metobizlimam da çok yavaşmış çok hareketsizsiniz dedi..
ordaki ölçüm yapan alette 88.7 çıktım ama kendi tartımda halen 90 ım anlamadım ben bu işi...
neyse artık olayın ciddiyeti birkez daha yüzüme tokat gibi çarptı benim bu kilo meselesini hemen halletmem gerek..şu vitamin eksikliklerini de bebekten önce halletmek zorundaymışım beden çok zorlanır yoksa dedi dr bir de bu kadar az d vitaminiye hamile kalınması duurmunda bebeğin tavşan dudak olma olasılığı da yüksek oluyormuş Allah korusun...Hemen değerlerinizi toparlayın dedi..
Emir büyük yerdne napalım..toparlıcaz..
ama işte hem kan yapan hem demir, d vitamini sağlayan hem de kolestrolü düşük beslenme için benim dr a diyet yazdırmam laızm hastalıktan gidemedim..
c.tesi sonrasında ikeaya gidip eşimle alışveriş yaptık sonra da arkadaşlara yemeğ gittik..
pazar da yataığımdan kalkamadım tüm gün yattım..
hala da halsizim şu grip yüzünden..
öğleden sonra birkaç saatlik bir eğitime gidicem kendinize dikkat edin kızlar..
ha bu arada kadın doğumcuya göre hiç sorunum yokmuş..gayet hazırsın dedi ama bu durumda ertelemek zorundayım..tek iyi haber oydu zaten..
tesekkur ederım bende memnunun cok sukur boyumdan ıdare edıyoruz:) hımm demek platesı suanda onermıyorsunuz pekı evde ne yapabılırım daha zayıflamama etkın edecek alet olarak ne alabılırım sızıde yoruyorum ama ?
Selam!
ben birkaç sene öncesine kadar 70in altına inmeye çalışırken birden bire 78 oldum, diyetisyenle 3 ayda 7 kilo verdim ama çok sıkılıp bıraktım. Sonra bir daha tartıya çıkmadım. 2 sene sonra, 15 gün önce bir tartıldım ki 87 kilo olmuşum!
okuldu, stresdi derken farkında olmadan almışım kiloları.
sosyal hayatımdan birşey kaybetmemeye çalışıyorum ama mesela yazın tatile gidemiyorum, kolsuz kıyafet giyinemiyorum...
tartıyı görür görmez derhal kolayı bıraktım. günde 1 litreden fazla içiyordum... Kolayı kesip yediklerime de biraz dikkat ederek (cips ve fast food'u bırakarak) bir haftada 3,5 kilo verdim, harika bir duyguydu anlatamam!
sonraki hafta ise yalnızca 1 kilo gidince haliyle moralim bozuldu... Daha az da olsa kola içmeye başladım, yediğime de çok dikkat etmedim açıkçası.
Şimdi 84,5 civarındayım...
Bünye yeni beslenme düzenine çok çabuk alışıyor, metabolizma hemen yavaşlıyor ve daha yavaş kilo veriyorsun...
Belki metabolizmayı hızlandırmaya yardımı olur diye kavitasyona başladım ama çok adi bir yere gitmişim (kampanyalardan almıştım). şimdi sadece param yanmasın diye gidiyorum.
lafı uzattım, kısacası beni de aranıza kabul ederseniz ben de katılmak istiyorum, kısa zamanda hep birlikte 70-79 grubuna geçiş yapalım!
kizlar size bir haberim var..
flashhhh flasshhhhhhh flashhhhhhhhhh Esmer gülcinimzin tami tamina 67 kilo olmus ...
öncelikle bebekle ilgili problemin olmadığına sevindim, bencede biraz zayıflayıp bebek yaparsan daha iyi olur. enazından busürede vitaminle ilgili sorunlrı çözmüş olursun. ben bu bilgileri annemden dolayı biliyorum ondada demirden dolayı kansızlık vardı ve sürekli dikkat ederdik çok şükür iyi. sigaraya gelince , negüzel işte eşin enbüyük destekçin ondan örnek alabilirsin, çünkü yanındaki insanda destek almak çok iyi ve bebek düşünüyorsun şimdi bırakırsan bikaç aya vücudun alışmış olur onun verdiği strestende kurtulursun kendine iyi bak görüşürüz
aslında bizlerde gitsek eminim bu bilmedigimiz bu tur sorunlarla karşılarız. cok sukurki halledilmeyecek sorunlar degil canım. kendine bırazdaha dikkat et geçmiş olsun
çok tşk ederim canım...tabi canım benim de elim ayağım titremese arada sırada bayılcak gibi olmasam ve bu anlarda tansiyon da şeker de normal olmasa baktırmazdım ama öncelikle bebek düşünenler mutlaka gitsin baktırsın..şekerim normal troitler normal yani kilo almamı bağlayabilecğeim hiçbir bahanem yok bunu bilmek bile bir artı..
sağlığımıza dikkat etmek zorundayız bakın saçma sapan diyetler ,hareketsiz yaşam,yanlış beslenme değerleri nasıl etkiliyo bendne örnek alın kızlar..
çaresiz dert değil..
bundna sonra sağlıklı beslenip (zaten bir süredir dikkat ediyorum demek ki eskisi gibi beslensem artık değerlerim nasıl çıkardı bilemiyoum:18:) hareketlerimia rtırıp ilaçlarımı düzenli aldıktan sonra sorun kalmayacaktır..
şu gribi atlatayım da spora ağırlık vercem..dr ağır spor yapma bol bol yürü dedi..
Ben GeLdimm
Pek İyi Değilim :2:
Ailemizde İki Tane Hastamız Var İkiside Yoğun Bakımda
Ve Birini Bir Hafta İçinde Kaybedebilirz Diyor Doktorlar
Durumu Çok Kötü Konuşamıyor Ve Göremiyorr Artık :2:
Ayrıca Yatıyor Yürüyemiyor Artık
Allah Daha Fazla Acı Çektirmesin
Eğer Ölürse Kastamonuya Gidicez
Orda Kalıcaz 1 2 Hafta
Ben GeLdimm
Orda Kalıcaz 1 2 Hafta
zeynepcim allah acil şifalar versin...yürüyemiyor,konuşamıyor ve görmüyor diyorsun.o şekil yaşamak hem kendine hemde çevresine daha çok acı verir...allah onun ve sevdiklerinin yardımcısı olsun...
teşekkür ederim arzucum.sen nasılsın?
kızlar listeyi paylaşırmısınız?
Ben GeLdimm
Orda Kalıcaz 1 2 Hafta
Ben GeLdimm
Orda Kalıcaz 1 2 Hafta
Zor bir durum,Allah yardımcıları olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?