80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında bizlerde gitsek eminim bu bilmedigimiz bu tur sorunlarla karşılarız. cok sukurki halledilmeyecek sorunlar degil canım. kendine bırazdaha dikkat et geçmiş olsun

öncelikle hoşgeldin. 1 hafta 3,5 kilo verip diger hafta 1 kilo verdigini görünce moralin bozulmamalı pes etmemelisin. hafta 1 kilo ya biz sevinçten ucuyoruz ki haftalarca veremeyenler oluyor. öncelikle bunları göze alarak kararlı bi baslangız yap. sonrada buradan ayrılma eminim cok cok faydasını göreceksin

kizlar size bir haberim var..

flashhhh flasshhhhhhh flashhhhhhhhhh Esmer gülcinimzin tami tamina 67 kilo olmus ...

Son düzenleme:
Ben GeLdimm

Pek İyi Değilim :2:
Ailemizde İki Tane Hastamız Var İkiside Yoğun Bakımda
Ve Birini Bir Hafta İçinde Kaybedebilirz Diyor Doktorlar
Durumu Çok Kötü Konuşamıyor Ve Göremiyorr Artık :2:
Ayrıca Yatıyor Yürüyemiyor Artık
Allah Daha Fazla Acı Çektirmesin
Eğer Ölürse Kastamonuya Gidicez
Orda Kalıcaz 1 2 Hafta

Son düzenleyen: Moderatör:

selma ablacım, bence bulunduğun kilodan daha az gösteriyorsun

sen burada herkese moral veriyordun, sakın kendini bırakma tatlım

hoşgeldin filizcim, bebekle yolculuk zordur eminim. yine de değişiklik olmuştur

hoşgeldin canım burcudan haberin var mı:26::26: kladığı okulda bağlantı sorunu yaşadığını söylüyoru, umarım iyidir

Kızlar kısa bir süredir takipçinizim ve ben de aranıza katılmak istiyorum.
Kilom 84 1.76 boyum,diyete bugün başladım ve size katılmak istiyorummmmmmm

hoşgeldiniz kızlar

geçmiş olsun canım, tedavini ihmal etme sakın

leslie yi söyleyecektim, ama deryacım cevap vermiş

hoşgeldin arkadaşım

kizlar size bir haberim var..

flashhhh flasshhhhhhh flashhhhhhhhhh Esmer gülcinimzin tami tamina 67 kilo olmus ...

çok sevindim, selam söyle bizden

doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma çoook teşekkür ederim:)kızlar hepinizi öpüyorum...çok özlemişim sizi aslında bilgisayarı götürdüm ama fırsatım olmadı...yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz, umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız.kızlar minnoşumun dişi çıktı :)tam 10 aya girdi 2 diş birden çıktı. çok güzel ele geliyor, kaşık ses çıkarıyor...resim ekleyen arkadaşlar ben önceki halleriniz bilmediğim için yorum yapamıyorum.

tulumlu arkadaş çok yakışmış güle güle kullan...ben biara slopet çok giyiyordum ama wc çok sıkıntılı oluyordu tulumda sıkıntılı oluyor mu?

deryacım hoşgeldin...kilo almamana hatta vermiş olmana çok sevindim...ben 2 kilo aldım ama hergün mısır, dondurma, midye dolma yiyordum...abarttım...bir kaç akşamda çiğ köfte yedim üst üste hatta bir akşam çiğ köfteyi yedim.biraz ileri gittim kokoreç sandım iyi ki değilmiş onuda yiyecektim üstüne...

burcu nasıl, alıştı mı, gittiği yatılı okula uğruyor mu buraya,kilo verimi nasıl gidiyor orada diyete devam edebiliyor mu?

banucum umarım deniz ve kayra wc alışkanlığını çabuk kazanır...seni yormadan üzmeden...pilates nasıl gidiyor incelme oldu mu?

izlemcim patlıcanı bende çok severim ama ben iri iri doğrarım közlenmiş biber,domates,patlıcan içine taza soğan üstüne sos olarak nar ekşisi,limon,yağ ve tuz çok severim...yada patılcanı tereyağıyla iyice kıyıp içine kuru soğan ve maydonoz sıvıyağ tuz öylede çok yerim...ama köz tavam yok ben fırının ızgara telinde wok gözünde yapıyorum telim yamuldu:)fırına kek koyduğumda yamuk oluyor:)

nilgün canım allah bağışalasın,kızların çok tatlı ikiside babaya benzemiş,benim minik kuzuda baba ve dayıya benziyor.anne olarak o kadar taşı yok benzemiyor.hala anne demiyor.kaka,mama,baba,dede,aba diyor.anne yok ağlıyacam walla...

zeynepcim allah acil şifalar versin...yürüyemiyor,konuşamıyor ve görmüyor diyorsun.o şekil yaşamak hem kendine hemde çevresine daha çok acı verir...allah onun ve sevdiklerinin yardımcısı olsun...

teşekkür ederim arzucum.sen nasılsın?

kızlar listeyi paylaşırmısınız?

çok tşk ederim canım..Temmuz sonunda düşünüyorum bebişi..O zaman adek verdiğim kadar vercem sonra da diyetisyen kontolünde hamileleik devam edecek işallah..Sigara konusunda da çok haklısın da hemen bırakmak zor şimdi azaltmaya çalışıyorum bakalım işallah tamamen bırakabilirim..

geçmiş olsun, eğer durumu bukadar cittiyse, sonuçta her şekilde acı verici. en azından daha fazla çekmemiş olur. allah çektirmesin inşallah genç deyillerdir

Allah hastalarınıza acil şifalar versin canım..Acı çekene de dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun canım..
Nisancım çok tşk ederim igine bu arada çok msj yazdım ondna ayrı yazmıyorum..

Kızlar geçmişe şöyle bir baktım da aklımda kaldığıyla:

Deryacım hoşgeldin canım nasıldı İzmir?Özledim seni..Bu ne güzellik canım ya beyaz pantul süper olmuş saçlar falan tam tarz bayıldım bayıldım kim der sana 74 diye..Vücudun da çok düzgün maşallah..totonu kaşı canım benim aradaki fark muazzam..Yürekten tebrikler..

Heyyy ortimi buldum böğürtlengöz nickini unutmuştum canım hani kapışıyorduk unuttun beni...Nasıl durumlar..?

Banucum oğlanlara wc terbiyesine başlamışsın kolay gelsin canım..

Filizcim geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım..Yeni yaşın istediğin tüm güzellikleri getirir umarım sana...

Selmacım fotonu başka bir alıntıda gördüm gayet hoşsun rakibem ha gyret biraz daha..Ben de geliyom peşinden ben de 85 e düşeyim ben de koycam 10 kg farklı halimi kızlar...özendim valla..

sağol canım iyiyim bende bir ara kilo vermem durdu ama gitmeye başladı yavaş yavaş

geçmiş olsun tatlım,Allah acil şifalar versin, ve dediğin gibi fazla da çektirmesin

kızlar size bir haberim var ..Birkaç ay önce bizim işyerine spor salonu açıldı..Ama ben hiç üzerime alınmadım malum 18.00 de çıkıyorum ve Gebzede .çalışıyorum 18 den sonraki en erken servis 20.00 de şimdi 2 saat spor yap eve gel 21.30-22.00 ne gerek var çok yorucu falan diyordum..Bizden kimse de gitmiyordu..Neyse geçen bir arkadaş dedi ki ben öğle aralarında gidicem..hiç aklıma böyle bir alternatif gelmemişti çünkü öğle arası 1 saat..1 satte yemek ye salona git soyun spor yap duş al giyin işe yetiş mümkün değil diye düşünmüştüm..neyse bu arkadaş denedi kızlar..tost yaptırdı spordan sonra yemek için..öğle arasına çıkar çıkmaz salona gidiyor hemen soyunup başlıyormuş 20 dk koşu bandında 10 dk bisiklet 10 dk ağırlık falan açlışıp hemen saçlarını yıkamadan duş alıp giyinip geliyor..ve buranın stresindne falan sıyrıldığını çok iyi geldiğini söyledi..bizim haftada iki kere falan öğle nöbetlerimizoluyor öğle aramız yarım saat...onun dışında 3 gün ben de gidebilirim..bana drağır spor değil yürüyüş yapcaksın demişti zaten koşu bandında yürüsem bile kar..plates de gösterceklermiş..içimde bir umut doğdu benim de öğle arasında yemeğimizi yiyip sigara kahveyle cakcak yapacağıma o gün için yemekleri yanımda getiririm haftada 3 gün 45 dk bile fayda..zaten bir arkadaşla da 3 gün akşamları 1 saat falan yürüyüşe başlamıştık..o zaman bir hale yola gelirim işallah...

Zor bir durum,Allah yardımcıları olsun...

arkadaşlar ben doğuma 92 ile gitmiştim sora 84 oldum.geçenlerde yazmıştım bu topiğe.1 hafta önce tartıldım 79,5 çıktım çok mutçu oldum75 le hamile kalmıştım.hamile kalmadan önceki kotumu denedim ve içine girmeyi basardım.2-3 kilo daha verirsem tam olacak yuppi

Filiz,doğum gününüz kutlu olsun,nice sağlıklı incecik yıllara...
elimphia,geçmiş olsun...
Banu,tuvalet eğitimi kısa sürede tamamlanır merak etmeyin sadece biraz sabır...İlk gün 15 külot (çişli) kirlendiğini hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…