80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydınlar hayırlı gunler:)

dun bıraz aksama doğru kacırdım.. yengem hamur kızartıyordu cok severım sadece 1 tane yedım bıde sarma bır kac tane cok pısmanım telafı edecegım kahvaltımı yaptım temızlık yapıcam baslmadan bakmak ıstedım sızlere gece yatılı mısafırım vrdı..

kahvaltıda
2dl cavdar ekmek
tel peynır yagsız
domates salatalık yumurta haslnmıs
1cay k. pekmez

Günaydın hatunlar :87::87:
Dün akşam dünya kadar alıntı yaptım, tam cevaplayacaktım ama makina deli etti beni çok ağırlaşmış..Bütün işi bırakıp akşam akşam format attım..Alıntılarda gitti, yazamadım da ama canavar oldu makina
Ben şimdi tekrar dalayım geçmişe

günaydın kızlar.uzun süredir giremiyorum valla.yakında kovalıcaksınız beniyoğun bi dönemdeyiz.abim evleniyo yakında düğünümüz var. annem oğluma bakamıyo haliyle düğün telaşından.ben bakmak zorundayım.bakıncada kırtasiyeyi açamıyorum.pazartesi kreşe başladı oğlum.1-2 saat kaldı.salı günü arttırdık saati.öğlene kadar kaldı.bakalım bugün ne kadar kalıcak.ortam çok güzel aslında ama pek gitmek istemiyo ama alışıcak sanırım:18:

geçmişi okumaya çalışıyorum kızlar.baya uzun yaklaşık 30 sayfam var.inşallah bu sefer okuyabilirim

günaydın kızlar

bu hafta bende çok dengesiz yedim cumartesi kızımın pazar yigenimin gösterileri arkasından yemek fasılları ,pazartesi görümcemin taşınma telaşı dünde şirkete gelen müşterilerle yapılan toplantının stresi düzenimi altüst etti bugün sıkı bişekilde kaldıgım yerden tam gaz devam bakalım cuma günü sonuç ne olacak :18:

günaydın kızlar

topikte bir adaşım var.merhaba filiz hoşgeldin, nerede yaşıyorsun?

ayşecim teşekkür ederim .çok ii gidiyordu kilo verimi bazen üst üste kaçamaklar oluyor canını sıkma sen üstesinden gelirsin:)

gülçinn canm tebrik ederim 67 olmuşsun walla çok sevindim darısı bana....umarım ailenle istanbul'un tadını çıkarıyor hoş vakit geçiriyorsunuzdur...

derya'cım benim bilgisayarada format atmak gerekiyor demek ki çok yavaş ama ben anlamam, bilgisayarda butür işlemleri patron yapar:)resimlerini gördüm maşallah fıstık gibisin...saçını hep bu şekil kestir uzatma çok yakışıyor yeğeninde çok güzel maşallah yabancıları anımsatıyor...

kızlar diş hediğiyle ilgili bilgisi olan var mı?ben kısmet olmadı oğluma mevlüt okutamadım.şimdi diş hediği ve mevlüdü birarada yapalım diye düşünüyorum.evde hazırlamak mı yoksa dışarıdan yaptırmak mı daha ii olur....çok kalabalık istemiyorum yakın akrabalar, dostlarım ve komşular....

banucum sende ki spor azmi birazcık bende olsa keşke:) bir şeytanın bacağını kırsam gerisi gelecekte...

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Yalnız 79'un altına inenler de (biri de benim) gitmiyor buradan, öyle mutlu bir topiğimiz var

Sıcaktan benim de çok başım ağrır..Güneşin altında 10 dakika yürüyeyim biter işim..Sen de öyleysen çok dikkat et, o ağrı başka oluyor çekilmiyor

kizlar size bir haberim var..

flashhhh flasshhhhhhh flashhhhhhhhhh Esmer gülcinimzin tami tamina 67 kilo olmus ...

Yaaaaaaaaaaaa ben verecektim bu bomba haberiiii :84::84::84::84::84::84:
Biz burada bir ileri bir geri gidip duralım bakın da görün hatun tatilde bile nasıl inceliyor...

Zeynepçim çok geçmiş olsun ve hem sizin yani yakınları için, hem de hastalar için hangisi hayırlısı olacaksa o olsun...O şekilde yaşamak ne kadar zordur bir tahmin et...Umarım acıları çabuk diner nasıl olursa olsun..
Allah yardımcınız olsun ablam..

hoşgeldin canım burcudan haberin var mı:26::26: kladığı okulda bağlantı sorunu yaşadığını söylüyoru, umarım iyidir

Hoşbulduk arzucum, burcu iyi ama bizi çok özlüyor
İnterneti kötü o yüzden giremiyor pek, tam konuşalım derken kopuyor neti..Mesajla iletişim kuruyoruz biz de ne yapalım..Hafta sonu tatillerde gelebilecek anca..

Hoşbulduk filizim, ben de çok abarttım ama çocukların peşinde koşmaktan gitti sanırım
Burcu alışmaya çalışıyor, çok yoğun günleri pek vakit ayıramıyor buraya ki ayırsa bile neti kötü yazamıyor..Hafta sonları yazar inşallah evinde
Asistanlık mesleğini seçmiş bunun üzerine eğitim görecek.Diyet konusunda ise elinden geldiği kadar dikkat ediyormuş ama o streste zor tabi :26:

Hoşbulduk nihalim, çok teşekkürler :78::78:
Kız sana orti yetiştiremiyoruz bu ne hız
Kaç tanesiyle başediyorsun valla azimli hatun

Canım harika bir haber bu, bu fırsat kaçırılır mı hiç..45 dakika değil yarım saat bile çıksan koşu bandına mutlaka farkeder..Bence çok faydasını ve farkını göreceksin, çok sevindim adına..

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Darkolive kaptanımız ve buradaki bir çok kişiye ilham veren birisi..
Onunla birlikte masumm, zilan80, butterfly86'da 29-40 kilo arası veren topiğimizin gururları

İzlem ne demiş, gel ne yersen ye gene gel
Ne utanıyorsun canım ya hadi tamam bugün yeni bir başlangıç yapalım sen de bende gelelim kendimize..Canım sabah sabah dondurma çekti (sanki çekmediği saat var da ) ama yemedim gittim çabuk çorba içtim
Kahvaltıya da börek istiyor canım ama yemeyeceğim işte
Hem kendime hem sana gaz veriyorum çaktırma

günaydın kızlar :80: hepberaber motivasyonu yükseltmeye

Haydin hep beraber,

BU YOLDAN DÖNMEK YOK
ÇÜNKÜ SONUNDA HAYALLERİM VAR..
ERİSİN YAĞLARIM ÇIKSIN RUHUMUN ÇITIR SAHİBİ,
YOLUN SONUNDA BENİ BEKLEYEN ÇOK MUTLU GÜNLERİM VAR...

Son düzenleme:
banu'cum kulita diye bir nick söylemiştin avatarı çözerse o çözer diye haklısın çoktan çözümlemiş bana mail atmış ama maillere bakmadığım için yeni gördüm...

Günaydın seçil, umarım en kısa zamanda oğlun alışır kreşe, yepyeni bir ortam tabi ki başta zorlanacak..

Günaydın denizcim
Nasıl geçti toplantı bağlayabildiniz mi müşteriyi?

Valla kısa saç benim vazgeçilmezim filiz..Bir kere niyetlendim, omzumu birazcık geçti artık mutsuzluktan derbeder şekilde geziyordum
Uzun saçım en sevdiğim yanı yandan toplamak ve örmekti..Sadece onları özlüyorum çünkü çok seviyordum öyle yapmayı ama yine de kısa saçla mutluluğum çok farklı...Artık uzatmaya bile yeltenmem zaten
Hepsi buldu sarı sarı kocaları çocuklarda böyle oldu
5 yeğenim var hepsi de böyle sarı mavi..

deryacım büyük bir firma canım bir kere görüşmeyle bitmiyor maalesef.eşim tam 7 aydır randevu kopartmak için canı çıktı.geldiler gezdiler resimler çektiler kalite -çevre belgelerimize ait bazı evrakları alıp gittiler rapor hazırlıyorlar hakkımızda inşallah hayırlısıyla olur.

kızlar eltin dukan diyetiyle 5 kilo vermiş şimdi 2.evredeymiş.şimdiye kadar hiç böyle kilo verememiştim.artık alıştım sürekli tavuk yemek problem değil diyor.3 kiloda maydonoz kürüyle vermişti...yulaf kepeğinide kızılay'da bir aktarcıda bulmuşlar 12 liraya almış.iş arkadaşıyla yapıyorlar diyeti sabahları bu yulaf kepeğinde krep yapıp yiyorlarmış.yada yoğurda karıştırıp.walla bende bu diyete başlamak istiyorum.önce markete gidip tavuk,yoğurt,peynir ve süt stoklamam lazım....çağdaş markette 26 hazirana kadar tavukta indirim varmış keskinoğlu markasında...mayıs ve haziran ayı benim için kötü geçti mehter marşı gibi 1 ileri 2 geri gidip durdum.artık benimde kendime gelmem farz oldu.

öncelikle alışverişe çıkıp diyet için ön hazırlık yaparak başlıyacağım.
sonra her sabah yürüyüş hatta zamanım olursa akşamlarıda mekik aletinde mekik çekeceğim.
sabahları kesinlikle ılık su içeceğim...
soğuk içecek olarak sadece sodalı ayran tüketeceğim.
şuan sabah tartıldım 73,5 kilodayım...inş.herşey süper olur.bayrama kadar 60 kilo olmak ve beyaz kot giymek istiyorum...
kızılay'a inip yulaf kepeği almam gerekiyor.belki balgat'ta da vardır ama fiyatı daha pahalıdır...
kızlar hergün yediğimide sizinle paylaşacağım...

silmek zorunda kaldım yaa eşim çok kızar böyle yerlere resim koymaya

Eklentiler

• $53.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $54.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $61.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf0731.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf1035.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoğraf1159.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Deryacım valla orti dayanmıyor bana da ayıp bana ortilerimi unutuyorum..selma zaten süper gidiyor maşallah amacım önce onu geçmek sonra gelsin yeni ortiler..selmaaa duyuyon mu gülüm sesimi..bak öğlenleri işyerinde spora da başlıyom artık naparsın bilemem
bugünkü menüm:
sabah:1 lavaş
3 kiraz domates
peynir
ara:yeşil çay
11.30 da 2 grissini yicem
12.30 da spora gidicem
dönüşte yanımda kabak yemeği getirdim az yağlı pişirilmiş yanına diyet yoğurt alıp yicem,
akşam üstü:yeşil çay
2 grissini
akşam:yürüyüş 1 saat sonra dönüşte kabak yemeği ya da mama...duruma bağlı..

Sağol Canım Allah Kimseye Çekemeyeceyi Acı Yaşatmazmış İnşallah Bizim Hastamızda Daha Fazla Acı Çekmez
Zor bir durum,Allah yardımcıları olsun...

Allahım Herkesin Yardımcısı Olsun Hastası Olanın Zor Durumda Olanın
geçmiş olsun, eğer durumu bukadar cittiyse, sonuçta her şekilde acı verici. en azından daha fazla çekmemiş olur. allah çektirmesin inşallah genç deyillerdir
Sağol Canım Durumu Çok Ciddi Artık Şuanda Allah Daha Fazla Çektirmesin Daha 37 Yaşında Falan Bide

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha Toplu Alıntı Yapıcaktım Ama Yapamadım
Bilğisayarımda Sorun Var
Yorumlarınız İçin İyi Dilekli Dualarınız İçin Sağolun
Allah Herkesin Hastasına Şifa Versin
Alıntı Yapamadım Kusura Bakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…