canım geçmiş doğum günün kutlu olsun
merhaba çıtırlar ben geldim baya yorgunum değişiklik ii oldu ama bebekle 1 hafta tatil gittiğine değmiyor dünya kadar valiz yürüteç,arabası sanki prens charles sadece onun eşyalarını taşıdık:)otobüs değil binek arabayla gitsek daha ii olur...hiç denize havuza girmedim...bende kilo aldım şuan 73,3 biran önce toparlanmam lazım dün doğum günümdü yol yorgunu hiç bişey anlamadım pastayı kestik nasıl yedim ne yedim farkında değilim hemen yattım....
derya döndü mü?kilolar nasıl veriliyor mu bu haftanın liste nasıldı?
günaydın kızlar
topikte bir adaşım var.merhaba filiz hoşgeldin, nerede yaşıyorsun?
Allah yardımcınız olsun haklarında hayırlısı ıns..
tesekkur ederım..
epack cım hosgeldın aramıza burası cok guzel 9 ay beraberdık zaten burdada beraberız mutlu oldum senı gordugume:)
Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Yalnız 79'un altına inenler de (biri de benim) gitmiyor buradan, öyle mutlu bir topiğimiz var
Sıcaktan benim de çok başım ağrır..Güneşin altında 10 dakika yürüyeyim biter işim..Sen de öyleysen çok dikkat et, o ağrı başka oluyor çekilmiyor
Yaaaaaaaaaaaa ben verecektim bu bomba haberiiii :84::84::84::84::84::84:
Biz burada bir ileri bir geri gidip duralım bakın da görün hatun tatilde bile nasıl inceliyor...
Zeynepçim çok geçmiş olsun ve hem sizin yani yakınları için, hem de hastalar için hangisi hayırlısı olacaksa o olsun...O şekilde yaşamak ne kadar zordur bir tahmin et...Umarım acıları çabuk diner nasıl olursa olsun..
Allah yardımcınız olsun ablam..
Hoşbulduk arzucum, burcu iyi ama bizi çok özlüyor
İnterneti kötü o yüzden giremiyor pek, tam konuşalım derken kopuyor neti..Mesajla iletişim kuruyoruz biz de ne yapalım..Hafta sonu tatillerde gelebilecek anca..
Hoşbulduk filizim, ben de çok abarttım ama çocukların peşinde koşmaktan gitti sanırım
Burcu alışmaya çalışıyor, çok yoğun günleri pek vakit ayıramıyor buraya ki ayırsa bile neti kötü yazamıyor..Hafta sonları yazar inşallah evinde
Asistanlık mesleğini seçmiş bunun üzerine eğitim görecek.Diyet konusunda ise elinden geldiği kadar dikkat ediyormuş ama o streste zor tabi :26:
Hoşbulduk nihalim, çok teşekkürler :78::78:
Kız sana orti yetiştiremiyoruz bu ne hız
Kaç tanesiyle başediyorsun valla azimli hatun
Canım harika bir haber bu, bu fırsat kaçırılır mı hiç..45 dakika değil yarım saat bile çıksan koşu bandına mutlaka farkeder..Bence çok faydasını ve farkını göreceksin, çok sevindim adına..
Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Darkolive kaptanımız ve buradaki bir çok kişiye ilham veren birisi..
Onunla birlikte masumm, zilan80, butterfly86'da 29-40 kilo arası veren topiğimizin gururları
İzlem ne demiş, gel ne yersen ye gene gel
Ne utanıyorsun canım ya hadi tamam bugün yeni bir başlangıç yapalım sen de bende gelelim kendimize..Canım sabah sabah dondurma çekti (sanki çekmediği saat var da) ama yemedim gittim çabuk çorba içtim
Kahvaltıya da börek istiyor canım ama yemeyeceğim işte
Hem kendime hem sana gaz veriyorum çaktırma
Haydin hep beraber,
BU YOLDAN DÖNMEK YOK
ÇÜNKÜ SONUNDA HAYALLERİM VAR..
ERİSİN YAĞLARIM ÇIKSIN RUHUMUN ÇITIR SAHİBİ,
YOLUN SONUNDA BENİ BEKLEYEN ÇOK MUTLU GÜNLERİM VAR...
nisanankara selam ben nisan ve ankaraliyim sizi görünce sasirdim sizindemi adiniz nisan
kızlar size bişey sormak istiyorum ama çekiniyorum konumuzla alakalı degil burda sormam yasakmı bilmiyorumda ama en azından acıkca yazmadan ucundan bahseteyim. network sistemiyle iş yapanlar varmı aranızda. ben bi firma ile çalışıyorum çok memnunum. eger ek kazanç elde etmek isteyenleriniz varsa aranızda bana msj atsınlar. artık klasikleşmiş gibi geliyor insana ama bu farklı benim için. daha ayrıntılı bilgileri düşünen olursa msjlaşarak vereyim
bende cnm seni gördüğüme çok sevindim artık burdan dvm ederiz şöyle 60 lı rakamları gördüğümüze yazarız di mi :)
çook tşk ederim cnım
bu sefer daim olcak azmim çok pis hırs yaptım
wuuwww burda bayağı bi zayıflayan varmış ilham alcak çok arkadaş var yaşasııınnnn
günaydın canlar
yarım saaat oluyor uyanalı kalkar kalkmaz byük bir bardak su içtiim
snrasında çilek yıkadım ve 10 kadar çilek yedim
şimdi kızım uyandı onun kahvaltısını yaptırıp
kend kahvaltıma geçicem
kahvaltımda 1 kase kflex :))
tavsiye ederim şiddetle tok tutuyor
aralarda gene yazarım
görüşmek üzereeee
canım hoşgeldin eylül annesisin sanırım bende kasım annesiyim ama ekim sonunda doğurdum kızını allah bağışlasın benimde 7,5 aylık kızım var emziriyorum
tekrar hoşgeldin
fırsat bulmuşkene menümü yazıyım
sabah 1 kuru incir 2 büyük bardak sıcak su
kahvaltı 1 kase specıal k çikolatalı 1 ç.b süt ile
ara birkaç tane erik
öğlen 1 kase specıal k çikolatalı 1 ç.b süt ile
ara 3 tane kuru kayısı
akşam 5 y.k tavuklu yaz türlüsü 3 y.k yoğurt
ara yarım kavun
su 3-3,5 lt
ayyy çok cahalım o neki ne :26: :26: :26:
canım merhaba benm menüme çok benziyor
ben de sabahları specıal k çilekli yiyorum yarım yağlı süt ile
ama bnem sabahım öğlen oluyor 1 gibi yiyorum arada grisini leblebi ya da meyve
öğlen dünden kalan yemeklerden yiorum
akşamları kocacım yüzünden geç yiorum ve sanırım hep te akşamları kaçırıyorum bnm buna sn vermem lazım aslında
sen kaç ayda verdim bu kiloyu ve specıal k yı ben 1 aydır yiyorum arada ara falan verdin mi hep devm mıettin ?
spor yapıyormusun birde? ben yapamıyorum malesef çok hareketsizim
kızlarrr çok mutluyum spor yaptım geldim ..10 dk kadar bisiklet sonra 20 dk koşu bandı sonra 10 tane bacak çalıştırıcı alette yaptım sonra 20 dk ya yakın yine bisiklet yaptım..koşa koşa duş aldım zor yetiştim valla3 dk da geciktim..geldim kabağımı yoğurdumu yedim ohh süper hissediyorum resmen günün ortasında yenilendim ya..duşu da soğuk aldım..
şimdi de yeşil çayımı içiyorum..
su katolok üzerinden satışlar varya o sekil bişey. tabi ekip falan kuruyorsun birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?