80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş doğum günün kutlu olsun

kızlar size bişey sormak istiyorum ama çekiniyorum konumuzla alakalı degil burda sormam yasakmı bilmiyorumda ama en azından acıkca yazmadan ucundan bahseteyim. network sistemiyle iş yapanlar varmı aranızda. ben bi firma ile çalışıyorum çok memnunum. eger ek kazanç elde etmek isteyenleriniz varsa aranızda bana msj atsınlar. artık klasikleşmiş gibi geliyor insana ama bu farklı benim için. daha ayrıntılı bilgileri düşünen olursa msjlaşarak vereyim

kızlarrr tünaydın herkes iyidir inşallah vakit bulamıyorum herkese cevap vermeye anca hızlıca okuyup çıkıyorum kusura bakmayın ama takipçinizim hepinizin ben buralardayım

bende cnm seni gördüğüme çok sevindim artık burdan dvm ederiz şöyle 60 lı rakamları gördüğümüze yazarız di mi :)

çook tşk ederim cnım
bu sefer daim olcak azmim çok pis hırs yaptım
wuuwww burda bayağı bi zayıflayan varmış ilham alcak çok arkadaş var yaşasııınnnn

günaydın canlar
yarım saaat oluyor uyanalı kalkar kalkmaz byük bir bardak su içtiim
snrasında çilek yıkadım ve 10 kadar çilek yedim
şimdi kızım uyandı onun kahvaltısını yaptırıp
kend kahvaltıma geçicem
kahvaltımda 1 kase kflex :))
tavsiye ederim şiddetle tok tutuyor
aralarda gene yazarım
görüşmek üzereeee

Son düzenleme:
selammmmm evet bugün olabildiğince sağlıklı güzel bir kahvaltıyla güne başladım evet bugüüün yapabildim günlerdir saaçmalamıştım yawwwwwwwwwwwwwww...

derya haydi lütfen kimse birbirini bırakmasın günlerdir 81-82 derken bugün 80.1.......... artık tam anlamıyla 7 li rakamlara geçmek istiyorum...ve bu hafta da artı çıkmak istemiyorum bi lapa mı yapsak yarına bilmem ki ama ilk lapadan sonra koruyamadım ya bu seferde koruyamazsam yazık olur... neyse güzeller benim zümre toplantısı var 15:30 da kaçayım anca hazırlanırım....

hepinize az kalorili bir günn diliorummmm...

ayyy çok cahalım o neki ne :26: :26: :26:

canım hoşgeldin eylül annesisin sanırım bende kasım annesiyim ama ekim sonunda doğurdum kızını allah bağışlasın benimde 7,5 aylık kızım var emziriyorum
tekrar hoşgeldin

canım hoşgeldin eylül annesisin sanırım bende kasım annesiyim ama ekim sonunda doğurdum kızını allah bağışlasın benimde 7,5 aylık kızım var emziriyorum
tekrar hoşgeldin

hoşbulduk canım aslında ekim annesiyim ama çakma eylül annesi oldum erken geldi kızım
bende emziriyorum cnm umarım burdaki arkadaşlarla kilomuzu vercez ben inanıyorum eylül 27de 73 olmak şimdiki hedefim şuan hedefime 8 kilo var ve 3 ayım var bakalım. umarım veririm sonrada 1 yıl içinde 63 hedefim umarım başarırım
hepimiz başarırızzz

canım merhaba benm menüme çok benziyor
ben de sabahları specıal k çilekli yiyorum yarım yağlı süt ile
ama bnem sabahım öğlen oluyor 1 gibi yiyorum arada grisini leblebi ya da meyve
öğlen dünden kalan yemeklerden yiorum
akşamları kocacım yüzünden geç yiorum ve sanırım hep te akşamları kaçırıyorum bnm buna sn vermem lazım aslında
sen kaç ayda verdim bu kiloyu ve specıal k yı ben 1 aydır yiyorum arada ara falan verdin mi hep devm mıettin ?
spor yapıyormusun birde? ben yapamıyorum malesef çok hareketsizim

kızlarrr çok mutluyum spor yaptım geldim ..10 dk kadar bisiklet sonra 20 dk koşu bandı sonra 10 tane bacak çalıştırıcı alette yaptım sonra 20 dk ya yakın yine bisiklet yaptım..koşa koşa duş aldım zor yetiştim valla3 dk da geciktim..geldim kabağımı yoğurdumu yedim ohh süper hissediyorum resmen günün ortasında yenilendim ya..duşu da soğuk aldım..
şimdi de yeşil çayımı içiyorum..

canım ben 101-102 kiloyla doğuma girdim aslında son kontrolümde 95 dim fakat erken doğum olma ihtimaline karşı kortizon ve kalp ilacı kullanmıştım o ara acayip su tuttu vücudum doğumdan gelince 93 kiloydum ve yaklaşık 4 ay gibi bir sürede 89 a düştüm sünra durdu kilo vermem kızım eklere başlıyınca bende diyete başladım ilk bir 4 kilo verdim ve 85 oldum sonra burayla tanıştım yaklaşık 2 aydır burdayım 77 ye düştüm
benimde hedefim yaz bitene kadar 67-68 olmak inşallah

tabi emzirince çok dikkatli olmak zorundaydım sebze et yemem lazımdı onlara çok dikkat ettim ama hamur işi tatlı abur cubur kızartmalar çıktı hayatımdan bide mesela ara veriyorum ara ara geçen hafta 1 hafta öküz gibi yedim 600 gr geri aldım bu hafta specıal k ile tekrar devam ettim netten baktım günde 2 kez 2 öğün yemek lazımmış ara öğünleride atlamadan kalan öğündede abartmadan istediğin yemeği yiyebiliyorsun sanırım ama ben yarın sonlandırıyorum yani 1 hafta yapmış olucam
ama sanırım güzel sonuç aldım bundan sonra ara ara 1 hafta olarak yaparım bu diyeti

sende verirsin canım 3 ayda hedefine fazla fazla inersin zaten karar vererek ve abur cuburu keserek çok büyük bir adım atmışsın şimdi iş öğünlerini düzenlemekte
burda destek oluruz birbirimize hiç ayrılma burdan emi

spor yapmak ne kadar enerji veriyor, ne kadar motive ediyor değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…