80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allahım bu specıal k nın çikolatalısı ne kadar güzel 1 kase yiyince resmen 1 paket çikolata yemiş gibi oldum acayip kesiyor bundan sonra hep evde bulundurucam düzenli yemesemde 1 öğünümle tatlı isteğimi azaltıcam en azından

ben de nesfitin meyvelisini aldım, bu tür şeyler tatlı isteğini kesiyor gerçekten

bende kırmızı meyvalı olan vardı onu çok beğenerek yiyordum.şimdiki biraz değişmiş 2 yıl önce kahvaltılarda eşimle yiyorduk ona nesquik çikolatalı almıştık kilo alsın die o benim yediğimi beğeniyor onu yiyordu:)şimdi geçenlerde aldın farklılaşmış tadı...soğuk sütle tatlı niyetine güzel gidiyor:)anlaşılan bu hafta baskül yüzünü güldürecek 1 hafta boyunca 2 öğün müsli yediğine göre baya fark vardır:))

walla sen anlatırken ben nefes nefese kaldım:)senin adına çok sevindim...

kızlar özürdilerim ben nete girmek için pek müsait olamadım..hatırlayanlar vardır emziren anne :)
malum yaz temizliği zamanı, kızlarında okulu bitti net bana kalmıyor, işler yoğun..bugün mola vereyim dedim biraz..
bu arada bu topikte son yazdığım konudan sonra iki gün kadar dikket ettim yadiklerime..sütüm çok nazlı..zaten az olan sütüm gidiverecekti nerdeyse..bunun üzerine bıraktım diyeti..allaha şükür kilo almıyorum..ısrarla sabah kilom 82...1 hafta kadar önce ömer coşkunun form setini aldım(89 tl)..mucize gibi ilk iki gün iki kilo verdim..sabah bir baktım 80 olmuşum hemde yiyerek..sevinçten deli olacaktım..ama ertesi gün almaya başladım verdiğim iki kiloyu..yine 82 ye demir attım anlıyacağınız
neyse bu topiğe sürekli devam eden arkadaşlara bir sorum olacaktı..
yiyerek zayıflayan var mııı(

canım sana birşey sormak istiyorum..ben obezim şu anda (89) ve bebek düşünüyordum dün nette dolanırken obez hamilelikle ilgili yazılar okudum bir d run sitesindne hem anne hem de bebek için o kadar çok risk varmış ki şaşırdım kaldım...zaten erteleme konusunda gidip geliyordum şimdi iyice zayıflayana normal insan boyutlrına inene ve değerlerimin düzelmesine dek hamile kalmıycam..rahat ve güzel bir hamilelik geçirmeyi planlıyorum..sen ne dersin ya nasıl geçti hamileliğin?birçok arkadaşım da saçmalama illa zayıf mı hamile kalmak gerekiyor daha az kilo alırsın hem falan diyorlar kafam iyice karıştı..hoş şu anda temmuz dedim ya içimde korku olmqya başladı Allahım 33 yaşındayım hala bebeğe hazır değilim ne biçim psikoloji bu..:18:

valla süpersin cnm 2 ayda 8 kilo
dün bana eşim eylüle kadar veremzsin 8 kiloyu dedi üzüldüm abartma okadar dedi veremzsin 5 anca verirsin dedi
eylüle kadar 73 olmak istiyorum hamile kiloma dönüyüm benim için süper olcak ilk hedefim bu :)
ben k fleksi hersabah yiyorum 1 aydır güzel kilo verdiriyor ma ara vermem lazım benmde biraz gerçi ben sadece sabahları yedim
öğünlerimi nasıl düzenleyebilirim sence bana yardımcı olur musun ?
kızım geç uyuyır geç uyanıyor bende onlar uyuyorum
gurbetteyim burda yalnızım eşim geç geliyor uyanınca napıcam diyip bende uyuyorum uyansam süper olcak biliyorum ama uyanamıyorum malesef ki
3 hafta sonra memlekete gidiyorum orda annemle yapıcaz diyet sabah veya akşam yürüycez açık havada
bu arada spor yapabiliyor musun ben yapamıyorum evde çok hareketsizim kızımla ilgilenmekten başka bi aktivitem yok
birde emzirirken 5i 1 yerde çayı içebilirmiyiz ?
valla ayrılmam burdan çok sevdim ben bu topiği
burdayım artıkkkk :52
:

slm kızlar.bende aranıza yeni katıldım.kısaca neden burada olduğumdan bahsedeyimm.asker eşiyim.6 aylık evliyim.hamile falan değilim.25 yaşındayım.evlenmeden önce 77 kiloydum şimdi 83 kiloyum.naparsam yapim zayıflayamıyorum.kendimi bildim bileli hep rejim hep kilo problemim var.1.70 boyundayım ama yinede kilolarımı saklayamıyorum...hamile kaldığımda sanırım kapılardan geçemicem.bu kilo yüzünden eşimlede sık sık kavga ediyoruz.kendide zayıf değil.ama benim hamile kalınca daha çok kilo alıcağımı ve veremiceğimi söylüyor.
her duyduğum diyeti yapıyorum.en son dukan diyetini yaptım.5 gün ama onnun da devamını getiremedim.dukan diyet kitabını da aldım okudum ama yine olmadı yine olmadı...hamile kalmadan zayıflamak istiyorummmmmmm.ne yapmalıyımmmmmmmmmmm.aslında ne yapmam gerektiğini de herkes gibi bende biliyorum ama sanırım işime gelmiyor.çok yemek yemiyorum ama dengesiz ve ayaküstü atıştırmalar yapıyorum ekmek arası falan.sabah kahvaltı alışkanlığım yok.öğlenleri eşim gelince beraber yiyoruz.ama ondada mutlaka ekstra bişi yapıyorum kahvaltının yanında.(patates kızartması,yağda yumurta,melemen)
bende zayıflamak istiyorummmm

canım benim öncelikle inşallah allah sana sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasib eder en kısa zamanda
benim tecrübem şöyle cannım etrafımda 100 kiloylada yaklaşık 150 kiloylada hamile kalıp sağlıklı bebek doğuran arkadaşlarım oldu ama bunların yarısı sorunlu hamilelik yarısı normal hamilelik yaşadı yani kilolu insanlarda risk her zaman fazla yine gebe kalabilmedede risk aynı canım
ben 2 gebelik yaşadım ilk gebeliğim 6 aylık erken doğumla sona erdi artık fazla kilomu yoksa başka sebepmiydi bilemiyorum ama ikinci gebeliğim çok sorunlu geçti 1 kanama 1 de erken doğum atlattım 9 ayda hatta riskli gebelik olduğundan sezeryanla doğum yaptım ama doktorum bana hiçbir zaman kilomu sebep göstermedi
ben 85 le hamile kaldığımda yani ilk gebeliğimden 1 sene sonra bu 1 sene aralığında hiç diyet yapmadım keşke yapsaydım en büyük hatayı burda yaptım nasılsa bebek yapıcam yine kilo alıcam işkence etmiyim vücuduma diye kilo vermedim ama hamile kalınca başımı taşlara vurdum çünkü en iyi halde bile 10 kilo alıyorsun 85 desen 95-100 arası doğuma gidiyorsun ama şişlikleri ve karnındaki 7,5 kiloluk fazlayı hesaba katarsan resmen tıssss tısss diye yürüyorsun herkes sana tuhaf gözlaerle bakıyor nefes almakta güçlük çekiyorsun psikolojin alt üst oluyor yani ben öyleydim ota moka ağlıyordum tek istediğim sağlıkla bebeğimi doğurup diyete başlamaktı ve bir daha çocuk doğurursam bu hatayı yapmıycam diye söz verdim kendime
düşünsene 65 le hamile kalıp 75 le doğurup 65 le eve gelip kana 5 kilo fazlayıda emizirken verip rahat rahat yaşamak varken neyse senin moralini bozmıyım hiç canım
ama benim nacizane fikrim doğru yoldasın kaç kilo verirsen o verdiğin kilolar sana huzur olarak geri döner ama tabi moralini bozma hiç bu anlattıklarım herkeste böyle olucak diye değil ben çok zayıf hamile kalıpta ne sorunlar yaşıyanlarıda gördüm allah rahat bir şekilde doğurmayı nasib etsin canımmm

mrb arkadaşlar..13 günlük anneyim ve şu anda 85.5 kiloyum:) vermem gerekn 30 kg cık var hayatımda :)))
tabi yavaş yavaş olucak bu çünkü emziriyorum ve sütüm benim için çok önemli:) bundan sonra her gün yazıcam sizlere..çok fazla sıkmadan beslenmeme dikkat ederekyavş kilo vermek istiyorum..okudugum kadarıyla aramızda emziren anneler var..ben de gelebilirmiyim aranıza?

canım çok teşekkürler allah hepimizin azmini daim yolunu açık etsin
bende senin gibi ilk hedef koymuştum 75 diye yaklaşınca 68 yaptım hedefimi kaçan kovalanır hesabı
bence k feksi şimdilik bırak vücudun alışmasın sonra bir ara günde 2 öğün olarak yaparsın canım

öğünlerinede gelince ben şöyle yapıyorum mesela sabah kızımın kahvaltısını hazırlarken kiii ikimizinde kahvaltısı 10 u geçmemeli çünkü 10 dan sonra metabolizma yavaşlıyor kızımı mama sandalyesine koyup hemen 1 kase onun kahvaltısını hazırlarken kendimese 2 dilim ekmeğe peynir domates salatalık vb sandviç yapıyorum 1 kaşık kızıma bi ısırık kendime yada mesela specıal k 1 kase hazırlıyorum ki bunu hazırlamak daha kısa sürüyor 1 kaşık kendime 1 kaşık kızımın kahvaltısı

arada kızının meyvesi emmesi derken tekrar uyur yada o oynarken hemen mutfakta ayak üstü meyveni tepiştirirsin kızına öğlen yemeğini yedirirkende yine sabahki gibi yada onunkini yedir o otururken hemen kendi öğlen yemeğini ye
bu arada sabahla öğlen arasında bütün işlerini hallet temizlik yemek gibi
yine ara dediğim gibi ilk fırsatta yersin akşam yemeğinide 19:00 dan önce mutlaka yemelisin ve yatana kadar hiçbişek yeme yatmadan 1 fincan tarçınlı süt içebilirsin çok faydası oluyor
canım kızın sanırım çok uslu bir bebek eğer öyleyse senin işin daha kolay çünkü benim yaramaz arkamı döner dönmez basar çığlığı ben evde resmen koşarak iş yaparım ama benim en büyük avantajım annemlerle ve ablamlarla aynı apartmanda oturuyor olmam
ben ilk 1 ay spor yaptım canım kızımıda aldım yürüdüm 1 saat sonra evde aerobik yaptım fakat bir rahatsızlık sonucu kürtaj oldum doktorum bir süre spor yapma dedi şimdi geçti ama artık hiç yapamıyorum çünkü burası cehennem gibi hiç gözüm yemiyor açıkçası
çaylara gelince benim tam bilgim yok ben şu an hiç birşey içmiyorum ama 1 kere kabız oldum diye annemin doğadan form çayından içmiştim aman allahıımmm kızım mahfoldu sabaha kadar kıvrandı yavrum sonra anladım ki karın ağrısı yapmış ona çünkü banada yapmıştı ağrı bide etraftanda duyduğum kadarıyla emziren kişiler zayflama çayı hapı gibi şeyler kullanamaz diye duydum

canım sen annenin yanına gidersen işin daha kolaylaşır daha rahat verirsin hiç sıkma canını eşinede bakma eşler hep öyle ben kaç kilo verdim benim herif bana baktıı baktıı allah allah vermemiş gibisin dedi ama bugün ilk kez iyi verdin maşallah dedi erkek milleti işte destek olucana köstek olurlar hep

bugünkü menümü yazayım
sabah kalkar kalkmaz koca bir bardak oda sıcaklığında su
arkasına kızımın mamasını hazırlayana kadar 8-9 tane çilek
saat 13.00 gibi1 kase k-fleks yarım yağlı süt ile
15.30 da 10-15 tane yaprak sarması :26: dayanamadım ama önceden olsa 50 tane yerdim
yoğurt
1 tane yeşil biber
1 dilim ttb ekmeği
akşam
18.30da 8 ymk kaşığı kabak yemeği
5 ymk kaşığı yoğurt
1buçuk dilim ttb ekmeği

şimdilik 2 litre su içtim
1 bardakta 5i 1 yerde çayı

nasılım :82:

kocacığım gelince de akşam karpuz yerim bi kaç dilim okdar

Son düzenleme:
cnm hoşgeldin bende daha dün geldim bu topiğe rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini
ne gzl 13 günlükken buralardasın ben habire yiordum ozmnlarda :))
biraz geç zayıflamam grektiğini anladım
abur cubur asla asla yeme
süt için bol su iç ve süt iç
yeşillik ye bol bol
benden tavsiyeler bu cnm
dilerim kısa zamnda istediğin kiloya varırsın

öncelikle geçmiş olsun cnm
tavsiyelerine uyacağım erken kalmak için zorlayacağım kendimi
kızım uslu bir bebk evet Nazar o yzden yapıştı kaldı ya kilolarım
ikimizinde yeni bir uyku düzeni şart öncelikle
bunu uygularsam daha da gzl kilo vercem
annemle konuştum az önce oda gelince hallederiz diyor iyiki var ya
sporda yapıcam orda yürüyüş falan
umarım kilo vercem orda anne yemeklerine dayancam dayanmalıyım
tek korkum ramazan ayında kilo alcamdiye korkuyorum
buralar çok sıcak memleket havası iyi gelcek izmir yanıyor :82:
ilgin için sağol canım

ahh ahh bı gorelımde yazarız canım tabı:)

günaydınlar bu hafta liste yapılmayacakmıki?

İzlem yapacak zekiyecim

kızlar resimleri silememişim ya nasıl silcem bilgisi olan varmı????

İlk yarım saat içinde silmen lazımdı

Ayşecim perşembe detoks yapalım istersen sen bilirsin :13:

Boşver sende yapma benim gibi

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun...
Çile çekilmeden sefa sürülmüyor...O yüzden bu işi önce kafada bitirmen lazım

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Emzirme dönemi tecrübelileri çok burada, hepsi yardım edecektir

İyi akşamlar kızlar

Yok ben adam edemiyorum kendimi bu aralar, diyet yapamıyorum artık çok garip bir şey bu o irademin binde biri yok şu an...Ben de platese yönlendim ne yapayım..En azından inceleyim bir yandan :26:
Tabi ki hedefimden vazgeçmedim, 70 olacağım elbet ama artık yapabildiğim kadar ne yapayım

Bugün 50 dk. platesle başladım, harikaydı

bugünkü menüm:

sabah:
1 t.b. ekmeginden tost
çay

ara:
1 kase semizotlu yogurt

öglen:
1 kase müsli

akşam:
1 karnıyarık
yogurt​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…