80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar nasılsınız ben cok yorgun ve uykusuzum dün eşimin amcası vefaat etmiş izmite gittik dün akşam ve şimdi geldik com yüruldum diyetimde az ama cok dengessiz oldu ama yarın kaldıgım yerden devam ıkı günlük menümü yazmayacagım

İyi akşamlar,
Menüm:
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
1 kk beyaz peynir
4 çeri domates
1 salatalık
1 zeytin
2 yeşil biber
maydanoz
Ara:
2 küçük salatalık
Öğle:
150 gr light yoğurt
3 çörekotlu form bisküvi
2 yk barbunya
Akşam:
1 dilim ekmek
2 yk barbunya
2 yk fırnda kumpir:84:

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

hoşbuldum arkadaşlar..
akşam yemeğimi henz yemedim..eşim geç geliyor çok geç yiyoruz..bu die acısından çok kötü ama napim..bir tek akşam yemeğinde beraber yiyoruz eşimle..
akşam menüm 1 kase sehriye çorba..4 kaşık bakla yemeği ve yoğurt..bir de domates yiycem..sonra da karpuz yerim yatmadan..bi de boş su içmeye çalışıcam..

Bayağı yeni gelen arkadaş olmuş,hoşgeldiniz diyorum.
Derya,şimdi BMI değerlerin dikkatimi çekti de,sanırım boy girişinde yanlışlıkla farklı tuşu tıklamışsın...

Burdimmm ben senin rsmini görmüştüüüm çok tatlı bir yüzün var ve inan 70 lerde bile süper olursunnn takipcinimmm.... Bu kilolar birlikte gidecek..........

ay çok teşekkür ederim gerçekten

inşallah !!! tam hedefime ulaşıncaya kadar her 10 kg da bir foto koycam bakalım o günleri görürüm(z) inşallah

sabah:
domates
biber
4 çatal yumurta
2 dilim uno denge ekmek
kk beyaz peynir
5 zeytin

ara:
yok

öğlen :
1 kase yoğurt içine ince doğranmış biber
1 bardak erik hoşafı çok az şekerli

ara:
1 türk kahvesi

akşam.
6 tane inegçl köfte
4 yemek kaşığı pilav
3 tane karpuz
1 bardak erik hoşafı

spor yok
su 1.5 lt
2 bardak çay

bugünkü menüm
sabah 1 kase çikolatalı k fleks süt ile

ara 5 erik

öğlen 1 kase çikolatalı k fleks süt ile

ara 5-6 kaşık yoğurt

akşam 1 kase tavuklu yaz türlüsü 1 kase yoğurt

ara 2 bardak süt

su 3 lt

Başınız sağolsun selmacım..

Yemekten hemen sonra meyve yemenin çok zararlı olduğu söylenir hep ama tecrübeli arkadaşlar açıklamasını yapar
şimdi, açıkçası bende bilmiyorum mantığı nedir...Bir de karpuz ve kavun en son tercih edeceğin meyveler olsun çünkü şeker oranları çok yüksek

Bayağı yeni gelen arkadaş olmuş,hoşgeldiniz diyorum.
Derya,şimdi BMI değerlerin dikkatimi çekti de,sanırım boy girişinde yanlışlıkla farklı tuşu tıklamışsın...

Evet füsuncum yanlış o. 23.6 BMI değerim..Normalsiniz diyor ama denedim 58'e de normal diyor

arkadaşlar meyveyi yemekten sonra yerseniz
midenizde mayalanır meyve ve hem rahatsızlık veriri hemde şekeri yaga dönüşür,

yemekten 3 saat önce veya sonra yerseniz
bütün vitaminleri daha çabuk kana karışırr

evet kararlılıkla devam etmeye çalışıyorum, moral için teşekkürler!

canım öncelikle hoşgeldin aramıza..burda sağlıklı beslenip sporla birsürü kg veren birçok arkadaşımız var..Geçmişte saçma sapan diyetlerle kg vermeye çalışıp daha fazlasını almış ve artık doğru yolu bulup yol almaya çalışanlar da var(başta ben)kimseye kulak asma eşin bile olsa..sen hedefe kilitlen ve eme düzenini oturtmmaya çalış..kahvaltı çok önemli zorla kendini ve bu alışnalığı kaza..ara öğünlerini atlamadan bol su, yeşil çay içerek egzersiz alışkanlığı kazanarak ,meyveni sebzeni etini yiyerek sütünü içerek ve elbet buradan hiç kopmadna devam ederk zayıflayacaksın canım..Biraz sabır ve sebat..hepsi bu..başarı öykülerini oku..fotoğraflara bak ve hedefine doğru emin adımlarla ilerle..Eminim başaracağız hep birlikte..

çok tşk ederim canım ayrıntılı yaşadılklarını paylaştığın için..ben kararımı verdim aslında işin özü ben daha psikolojik olarak hazır değilim..hem bedenimi hem de ruhumu hazırlamak için zaman ihtiyacım var..İşallah benim de istediğim zamnda bebişim olur..Senin bebeğini de Allah bağışlasın...Bak zararın neresndne dönülse kardır ne güzel kilolalarını vermişsin geriye kalanlar da elbet bu azimle biter canım..

Elbette gelebilirsin kapımız herkse açık..Aramıza hoşgeldin canım..Emziren birçok anne var aramızda onlar seni çok daha iyi yönlendireceklerdir. Azmin daim olur işallah..Bebeğini de Allah bağışlasın canım..Ben Nihal bu arada..
Deryaaaa ..güzel insan..bugün bizim spor miladımız olsun olur mu?Unutma bugünün tarihini.Bak ben de başladım bugün..Önce işyerinde 45-50 dk spor yaptım akşam da 1.5 saat yürüdüm ve süper hissediyorum..

Başınız sağolsun canım..
ay çok teşekkür ederim gerçekten

inşallah !!! tam hedefime ulaşıncaya kadar her 10 kg da bir foto koycam bakalım o günleri görürüm(z) inşallah

ben de öyle yapıcam gelsin 85 koyucam fotolarımı işallah..

açıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm:125::125::125::125::125::125::125::125:ve yemek yemek istiyoruuummmmmmmmmmmmmmm

tatlı yemek istiyorum çok fena kriz geldiii prenses gelmek üzere sanırım..

Son düzenleme:

Olsun nihalim olsun valla, en azından platesimi eksik etmem sayende
Senin ortiliğinden korkulur kuuu

Diyet ortilerin yetmedi, bir de spor ortin olsun hadi bakalım

Ya cidden benim ortim seher nerelerde ki :26:

bugünkü menüm

sabah:1 di.çav. ekmeği, 1 haş. yumurta
3 zeytin, 1 kk. peynir, domatez, salatalık

ara:kayısılı probiyotik yoğurt

öğlen: patlıcan salatası, 1 kepekli galeta,

ara: 5 erik, 1 şeftali

akşam: 2 tavuk köfte, salata, ayran

ara.yok

2.5 lt. su
2 yeşilçay
50 dk. plates

Son düzenleme:

nisanankara selam ben nisan ve ankaraliyim sizi görünce sasirdim sizindemi adiniz nisan

kızlar aramıza hoşgeldiniz azminiz daim olsun, inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız. buarada ben filiz

başınız sağ olsun, allah sizlere sağlıklı ömür versin

Son düzenleme:
herkese selam ben yine ancaa gecenin bu saatinde gelebildim seminer dönemi daha rahat olur die düşünmüştüm ama olmadı ve bugün başıma ne geldi anlatayımmmm.....

bugün zümre toplantısından sonra spor salonuna gittik eşimle saat 6 gibi ... 1 saat yürüdüm 250 kalori gitti... sonra 10 dakika eliptik ve arkasından sopayla hareketlere başladım ama bende tuhaf bir hallaer olmaya başladı ısrarla hareketlerimi bititrdim fakat eşime kendimi ii hissetmediğimi söyleyip oturdum bu arada gözüm kararıyor ve başım dönüyordu herkes başıma toplandı hemen meyve suyu içirdiler ama çok kötüydüm elimde kolumda can yok ve kafamı kaldıramadım veee derken miğdem bulandı ve afedersiniz ama kustum derkennn biraz rahatladım oturuyorum hala bu arada kolonya falan derken biraz ii oldum amaaaa bi 5 dakika sonra eşim açık havaya çıkalım rahatlarsın dedi ama ben ayağa kalkar kalkmaz eşime daha ben ii değilim derken bayılmışım ve uyandığımda kendimi yerde buldum etraf kalabalık herkes panikti gerçi eşim beden eğitimi öğretmeni ve ilk yardım konusunda eğitimli ve ayaklarımı yükseltmişler bi sandalye koymuşlar ve kendimi 10 dakikada zor toparladım ama o kadar halsizdim ki ellerim uyuşuktu hareket ettiremedim inanın o kadar korktum ki o anda felç oldu zannettim ellerimmm...

nihayetinde zor da olsa kalktım ama yaklaşık 3 saat kendimi toparlayamadım ki hala vücudum kırık noldu anlamadım çok açta değildim öğleyin kahvaltı yapmıştım hatta yazmıştım sonra 3 gibi üzüm yedim sonra 3 erik 2 minik grissini yedim bilmiom noldu bana....

neyse arkadaşlar ben zor bir gün geçirdim ve hala halsizim aman sizlerde benim yaşadığımı yaşamayın kendinizi çok ta aç ve enerjisiz bırakmayın birde 1 haftadır hep geç uyudum erken kalkmıştım uyku da çok önemli yani kilo vericez derken sağlığımızdan olmayalım.....

en güzeli kilo vermek isteyen arkadaşlara önerim diyetisyen gerekli kontroller ve birazcık spor.....

selma abla ve elimpia performansınız çok ii bu ara aman dikkat fazlada yıpratmayın nihayetinde bu vücudun ihtiyaç duyduğu belli bir kalori miktarı var onuda almak lazım bence....

emzirenler zaten 2 can için dikkatli olmalı....

biliyormusunuz kendime geldiğimde ilk kızım aklıma geldi ellerim uyuşuk o anı herhalde hiç unutamam....

elimpia canım aslında sana yazacak o kadar çok şey var ki ama inan bugün çok halsizim ve uyumak istiyorum bana sorarsan canım önce kilonu ver sonra bebek düşün çünkü kilo demek problem demek hem sana hem bebeğine zor bir hamilelik seni de çevreni de yorar... 9 ay kısa bir süre değil ki doğumdan sonrasında o ayak ağrıları bel ve sırt ağrıları da uykusuz gecelerin etkisiyle daha da yorucu ve bezdirici bir hal alıyor ...75 ile hamile kalıp 100 ile doğuma girip 93 ile çıktım bi 5 kilo daha alıp 98 oldum ve geçen yazdan beri 18 kilo verdim az ama bu bile nasıl rahatlattı bedenimi.ruhumu..................

bak bende ikinciyi yapıcam ama seneye inşallah ne zaman hedefime ulşırım inşaallah o zaman düşüneceğim ....

allahım sağlığımızla ve sevdiklerimizle sınama bizi.......

herkese ii geceler çok yazdım galiba hepinizi öpüom aeo.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…