iyi geceler kızlar nasılsınız ben cok yorgun ve uykusuzum dün eşimin amcası vefaat etmiş izmite gittik dün akşam ve şimdi geldik com yüruldum diyetimde az ama cok dengessiz oldu ama yarın kaldıgım yerden devam ıkı günlük menümü yazmayacagım
Burdimmm ben senin rsmini görmüştüüüm çok tatlı bir yüzün var ve inan 70 lerde bile süper olursunnn takipcinimmm.... Bu kilolar birlikte gidecek..........
iyi geceler kızlar nasılsınız ben cok yorgun ve uykusuzum dün eşimin amcası vefaat etmiş izmite gittik dün akşam ve şimdi geldik com yüruldum diyetimde az ama cok dengessiz oldu ama yarın kaldıgım yerden devam ıkı günlük menümü yazmayacagım
hoşbuldum arkadaşlar..
akşam yemeğimi henz yemedim..eşim geç geliyor çok geç yiyoruz..bu die acısından çok kötü ama napim..bir tek akşam yemeğinde beraber yiyoruz eşimle..
akşam menüm 1 kase sehriye çorba..4 kaşık bakla yemeği ve yoğurt..bir de domates yiycem..sonra da karpuz yerim yatmadan..bi de boş su içmeye çalışıcam..
Bayağı yeni gelen arkadaş olmuş,hoşgeldiniz diyorum.
Derya,şimdi BMI değerlerin dikkatimi çekti de,sanırım boy girişinde yanlışlıkla farklı tuşu tıklamışsın...
öncelikle hoşgeldin. 1 hafta 3,5 kilo verip diger hafta 1 kilo verdigini görünce moralin bozulmamalı pes etmemelisin. hafta 1 kilo ya biz sevinçten ucuyoruz ki haftalarca veremeyenler oluyor. öncelikle bunları göze alarak kararlı bi baslangız yap. sonrada buradan ayrılma eminim cok cok faydasını göreceksin
bende yarin seninle ayni diyete basliyacam yazisiriz sekerbugünkü menüm
sabah 1 kase çikolatalı k fleks süt ile
ara 5 erik
öğlen 1 kase çikolatalı k fleks süt ile
ara 5-6 kaşık yoğurt
akşam 1 kase tavuklu yaz türlüsü 1 kase yoğurt
ara 2 bardak süt
su 3 lt
canım öncelikle hoşgeldin aramıza..burda sağlıklı beslenip sporla birsürü kg veren birçok arkadaşımız var..Geçmişte saçma sapan diyetlerle kg vermeye çalışıp daha fazlasını almış ve artık doğru yolu bulup yol almaya çalışanlar da var(başta ben)kimseye kulak asma eşin bile olsa..sen hedefe kilitlen ve eme düzenini oturtmmaya çalış..kahvaltı çok önemli zorla kendini ve bu alışnalığı kaza..ara öğünlerini atlamadan bol su, yeşil çay içerek egzersiz alışkanlığı kazanarak ,meyveni sebzeni etini yiyerek sütünü içerek ve elbet buradan hiç kopmadna devam ederk zayıflayacaksın canım..Biraz sabır ve sebat..hepsi bu..başarı öykülerini oku..fotoğraflara bak ve hedefine doğru emin adımlarla ilerle..Eminim başaracağız hep birlikte..slm kızlar.bende aranıza yeni katıldım.kısaca neden burada olduğumdan bahsedeyimm.asker eşiyim.6 aylık evliyim.hamile falan değilim.25 yaşındayım.evlenmeden önce 77 kiloydum şimdi 83 kiloyum.naparsam yapim zayıflayamıyorum.kendimi bildim bileli hep rejim hep kilo problemim var.1.70 boyundayım ama yinede kilolarımı saklayamıyorum...hamile kaldığımda sanırım kapılardan geçemicem.bu kilo yüzünden eşimlede sık sık kavga ediyoruz.kendide zayıf değil.ama benim hamile kalınca daha çok kilo alıcağımı ve veremiceğimi söylüyor.
her duyduğum diyeti yapıyorum.en son dukan diyetini yaptım.5 gün ama onnun da devamını getiremedim.dukan diyet kitabını da aldım okudum ama yine olmadı yine olmadı...hamile kalmadan zayıflamak istiyorummmmmmm.ne yapmalıyımmmmmmmmmmm.aslında ne yapmam gerektiğini de herkes gibi bende biliyorum ama sanırım işime gelmiyor.çok yemek yemiyorum ama dengesiz ve ayaküstü atıştırmalar yapıyorum ekmek arası falan.sabah kahvaltı alışkanlığım yok.öğlenleri eşim gelince beraber yiyoruz.ama ondada mutlaka ekstra bişi yapıyorum kahvaltının yanında.(patates kızartması,yağda yumurta,melemen)
bende zayıflamak istiyorummmm
çok tşk ederim canım ayrıntılı yaşadılklarını paylaştığın için..ben kararımı verdim aslında işin özü ben daha psikolojik olarak hazır değilim..hem bedenimi hem de ruhumu hazırlamak için zaman ihtiyacım var..İşallah benim de istediğim zamnda bebişim olur..Senin bebeğini de Allah bağışlasın...Bak zararın neresndne dönülse kardır ne güzel kilolalarını vermişsin geriye kalanlar da elbet bu azimle biter canım..canım benim öncelikle inşallah allah sana sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasib eder en kısa zamanda
benim tecrübem şöyle cannım etrafımda 100 kiloylada yaklaşık 150 kiloylada hamile kalıp sağlıklı bebek doğuran arkadaşlarım oldu ama bunların yarısı sorunlu hamilelik yarısı normal hamilelik yaşadı yani kilolu insanlarda risk her zaman fazla yine gebe kalabilmedede risk aynı canım
ben 2 gebelik yaşadım ilk gebeliğim 6 aylık erken doğumla sona erdi artık fazla kilomu yoksa başka sebepmiydi bilemiyorum ama ikinci gebeliğim çok sorunlu geçti 1 kanama 1 de erken doğum atlattım 9 ayda hatta riskli gebelik olduğundan sezeryanla doğum yaptım ama doktorum bana hiçbir zaman kilomu sebep göstermedi
ben 85 le hamile kaldığımda yani ilk gebeliğimden 1 sene sonra bu 1 sene aralığında hiç diyet yapmadım keşke yapsaydım en büyük hatayı burda yaptım nasılsa bebek yapıcam yine kilo alıcam işkence etmiyim vücuduma diye kilo vermedim ama hamile kalınca başımı taşlara vurdum çünkü en iyi halde bile 10 kilo alıyorsun 85 desen 95-100 arası doğuma gidiyorsun ama şişlikleri ve karnındaki 7,5 kiloluk fazlayı hesaba katarsan resmen tıssss tısss diye yürüyorsun herkes sana tuhaf gözlaerle bakıyor nefes almakta güçlük çekiyorsun psikolojin alt üst oluyor yani ben öyleydim ota moka ağlıyordum tek istediğim sağlıkla bebeğimi doğurup diyete başlamaktı ve bir daha çocuk doğurursam bu hatayı yapmıycam diye söz verdim kendime
düşünsene 65 le hamile kalıp 75 le doğurup 65 le eve gelip kana 5 kilo fazlayıda emizirken verip rahat rahat yaşamak varkenneyse senin moralini bozmıyım hiç canım
ama benim nacizane fikrim doğru yoldasın kaç kilo verirsen o verdiğin kilolar sana huzur olarak geri döner ama tabi moralini bozma hiç bu anlattıklarım herkeste böyle olucak diye değil ben çok zayıf hamile kalıpta ne sorunlar yaşıyanlarıda gördüm allah rahat bir şekilde doğurmayı nasib etsin canımmm
Elbette gelebilirsin kapımız herkse açık..Aramıza hoşgeldin canım..Emziren birçok anne var aramızda onlar seni çok daha iyi yönlendireceklerdir. Azmin daim olur işallah..Bebeğini de Allah bağışlasın canım..Ben Nihal bu arada..mrb arkadaşlar..13 günlük anneyim ve şu anda 85.5 kiloyum:) vermem gerekn 30 kg cık var hayatımda :)))
tabi yavaş yavaş olucak bu çünkü emziriyorum ve sütüm benim için çok önemli:) bundan sonra her gün yazıcam sizlere..çok fazla sıkmadan beslenmeme dikkat ederekyavş kilo vermek istiyorum..okudugum kadarıyla aramızda emziren anneler var..ben de gelebilirmiyim aranıza?
Deryaaaa ..güzel insan..bugün bizim spor miladımız olsun olur mu?Unutma bugünün tarihini.Bak ben de başladım bugün..Önce işyerinde 45-50 dk spor yaptım akşam da 1.5 saat yürüdüm ve süper hissediyorum..İyi akşamlar kızlar
Yok ben adam edemiyorum kendimi bu aralar, diyet yapamıyorum artık çok garip bir şey bu o irademin binde biri yok şu an...Ben de platese yönlendim ne yapayım..En azından inceleyim bir yandan :26:
Tabi ki hedefimden vazgeçmedim, 70 olacağım elbet ama artık yapabildiğim kadar ne yapayım
Bugün 50 dk. platesle başladım, harikaydı
Başınız sağolsun canım..iyi geceler kızlar nasılsınız ben cok yorgun ve uykusuzum dün eşimin amcası vefaat etmiş izmite gittik dün akşam ve şimdi geldik com yüruldum diyetimde az ama cok dengessiz oldu ama yarın kaldıgım yerden devam ıkı günlük menümü yazmayacagım
ay çok teşekkür ederim gerçekten
inşallah !!! tam hedefime ulaşıncaya kadar her 10 kg da bir foto koycambakalım o günleri görürüm(z) inşallah
Deryaaaa ..güzel insan..bugün bizim spor miladımız olsun olur mu?Unutma bugünün tarihini.Bak ben de başladım bugün..Önce işyerinde 45-50 dk spor yaptım akşam da 1.5 saat yürüdüm ve süper hissediyorum..
arkadaşlar ben doğuma 92 ile gitmiştim sora 84 oldum.geçenlerde yazmıştım bu topiğe.1 hafta önce tartıldım 79,5 çıktım çok mutçu oldum75 le hamile kalmıştım.hamile kalmadan önceki kotumu denedim ve içine girmeyi basardım.2-3 kilo daha verirsem tam olacak yuppi
merhaba kızlar
darkolive arkadaşımızn başarı hikayesini okuduktan sonra aza geldim ve bu topiğe geldim
27 eylül 2010 da kızım doğdu
73le hamile kadlım 93le tamamladım doğumdan çkınca 87 kiloydum
emziriyorum ocak 2011de 85 kiloydum
şimdi 81 kiloyum 5 ayda 5 kilo verdim abur cuburu keserek
kızım geç uyuyor geç uyanıyor bende onunla uyuyorum uyanabilsem süper olcak ama uyanamıyorum
benide aranıza alırsanız sevinirim
tavsiyelernizi bekliyorum
sağlıklı kilo vermeli günler
nisanankara selam ben nisan ve ankaraliyim sizi görünce sasirdim sizindemi adiniz nisan
slm kızlar.bende aranıza yeni katıldım.kısaca neden burada olduğumdan bahsedeyimm.asker eşiyim.6 aylık evliyim.hamile falan değilim.25 yaşındayım.evlenmeden önce 77 kiloydum şimdi 83 kiloyum.naparsam yapim zayıflayamıyorum.kendimi bildim bileli hep rejim hep kilo problemim var.1.70 boyundayım ama yinede kilolarımı saklayamıyorum...hamile kaldığımda sanırım kapılardan geçemicem.bu kilo yüzünden eşimlede sık sık kavga ediyoruz.kendide zayıf değil.ama benim hamile kalınca daha çok kilo alıcağımı ve veremiceğimi söylüyor.
her duyduğum diyeti yapıyorum.en son dukan diyetini yaptım.5 gün ama onnun da devamını getiremedim.dukan diyet kitabını da aldım okudum ama yine olmadı yine olmadı...hamile kalmadan zayıflamak istiyorummmmmmm.ne yapmalıyımmmmmmmmmmm.aslında ne yapmam gerektiğini de herkes gibi bende biliyorum ama sanırım işime gelmiyor.çok yemek yemiyorum ama dengesiz ve ayaküstü atıştırmalar yapıyorum ekmek arası falan.sabah kahvaltı alışkanlığım yok.öğlenleri eşim gelince beraber yiyoruz.ama ondada mutlaka ekstra bişi yapıyorum kahvaltının yanında.(patates kızartması,yağda yumurta,melemen)
bende zayıflamak istiyorummmm
mrb arkadaşlar..13 günlük anneyim ve şu anda 85.5 kiloyum:) vermem gerekn 30 kg cık var hayatımda :)))
tabi yavaş yavaş olucak bu çünkü emziriyorum ve sütüm benim için çok önemli:) bundan sonra her gün yazıcam sizlere..çok fazla sıkmadan beslenmeme dikkat ederekyavş kilo vermek istiyorum..okudugum kadarıyla aramızda emziren anneler var..ben de gelebilirmiyim aranıza?
ay çok teşekkür ederim gerçekten
inşallah !!! tam hedefime ulaşıncaya kadar her 10 kg da bir foto koycambakalım o günleri görürüm(z) inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?