80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy bu arada yeni gelen bir sürü yeni arkadaş olmuş hepiniz hoşgeldiniz allahım hayallerinize ulaşmada sizlere yardımcı olsun.....

günaydın kızlarrr...az önce çok kötü kaçamak yaptım..koca dilim kek ve 4 tane susamlı uzlu kurabiye yedim..pis boğazlı olmak böle bişiy işte.....

günaydin kizlar.ben yarin bildirimde artida olabilirim hafta ici kacamak olarak günümde bir yaptik mercimek köfte ve pasta ile birde 2 gün önce bir dönerle,ama sisi biliyorum birkac güne insallah regl olcam onunda etkisi var ....

günaydın herkese.
aysecigim cok cok geçmiş olsun. spor bazen insanı zorlayabiliyor ama sen bildigim kadarıyla epeydir yapıyorsun. uykusuzluk diyet spor hepsi birikip seni güçsuz bırakmış olabilir. sen doktora git canım durumu anlat. önemli bisey deildir ama için rahat eder en azından. vucudunun eksigini ogrenirsin.

ya ben yine takıldım yaaaa düşmüyor kilom yine basa sardık. hergün ne yapabilirimle yatıyorum düsüne düsüne uyuyorum.

canım geçmiş olsun sanırım fazla enerji almadan, bedenine çok yüklenmişsin. 1 sa. yürümen yeterliydi, vücut alıştıkça arttırmak daha mantıklı, kendine iyi bak.

başınız saolsun canım

aman canım dikkat et kendine.uykuçok önemli uykunu mutlaka almaya çaış fazla yorma kendini.çok çok geçmiş olsun

al bendende o kadar.kilomda bu hafta oynama yok gibi sanki.tabi yarın tartılınca daha iyi gmrücem.bu aralar yediklerimede pek dikkat edemiyorum.oğlumun kreş olayı biraz gerdi beni.bide benim prenses 1 hafta kadar gecikti.şişliğim fazlasıyla ver.kilo olarak görüntü olarak fark yok ama beni rahatsız ediyo.toparlanmam lazım bi prenses gelse yolunu gözlüyorum valla:18::18:

derya canım ben lapa yapamıcam perşembeye kendimi ii hissetmiyorum inşallah haftaya yaparız kib.....

Yok ayşecim ne lapası bu halde..Çok çok geçmiş olsun, acaba çok mu aç kalıyorsun, neden oldu ki böyle :26:
Benimde ellerde uyuşukluk bir kaç hafta önce olmuştu baya korkmuştum çok garip bir his...Düzelmedi bir kaç saat sonra geçti kendi kendine..
Şimdi biraz meyvelere filan yönel vitamin al, kendini ihmal etme lütfen önce sağlık..

Günaydın herkese :92:
Bugün perşembeymiş zaten, yarın bildirim günü farkında değilim, kesin artıdayım.. :26:

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

aycancım çok geçmiş olsun şekerin düşmüş anlattıkların bunu gösteriyor çok fazla yüklenme canım kendine dinlenmeye çalış

selam abla başınız sagolsun Allah rahmet etsin amcanızı .

günaydın kızlarrr...az önce çok kötü kaçamak yaptım..koca dilim kek ve 4 tane susamlı uzlu kurabiye yedim..pis boğazlı olmak böle bişiy işte.....

Yalnız değilsiniz.Cumadan pazartesiye kadar sürede abartı yedikleriminden aldığım kiloları daha yeni verebildim ve çizelgemdeki kiloya bu sabah ulaştım.
Normalde tüm gün çalıştığımdan hiç gezmem yoktu,ayda yılda bir olurdu.Farklı arkadaş grubum bana uyması için birbirlerinden habersiz hepsi de bugünü ayarlamış.:84::84::84:Sonuçta 3 gezmem çıktı,2 öğleden sonra diğeri akşam.Hepsi de birbirinden marifetli,çok çok güzel pasta,börek,vs yaparlar,:84::84::84:keşke beceriksiz olup,güzel yapmasalardı ama nerdeeee.:84::84::84:Şimdi ben ne yapacağım,ooooofffff of.İnşallah zararsız salatalar vardır.İnşallah bugünü en az zararla atlatırım.

Son düzenleme:
herkese kocaman günaydın kıslarrrr.biraz geç oldu ama geçmişi okuyup öyle başlamak istedim

merhaba seçil ben deniz.benimde kızım kreşte büyüdü sayılır.bu sene mezun olup ilkokula geçti.3 yıl kreşe gitti.öncelikle sana tafsiyem rahat ol çocugunun yanında sakın yelkenleri suya indirme.üzüldügünü belli etme .ozaman çocuklar daha bi panik oluyorlar.rahat davran onun yanında.bikaç aya düzen oturur.ben ilk zamnalar günde 5 kere tel.açardım okula.okul çıkışı soru yagmuruna tutardım ögretmeni.ilk zamanlardan sonra sende çocukta alışıyorsun sadece biraz zaman gerekli canım

Ayşe çok geçmiş olsun,kendinizi çok yormayın,aldığınız gıdalara dikkat edin.En iyisi bence bir doktora görünün.
Ayrıca gittiğiniz spor merkezinde doktor ya da sağlıkla ilgili kimse yok muydu?Ben hiç spor merkezlerine gitmedim,bilmiyorum ama yanınızda eşiniz olmayabilirdi.Spor merkezlerinde en azından ilk yardımı yapacak eğitim almış kişinin de olması gerekir diye düşünüyorum.

bende sendenim canım daha bu sabah çizelgemdeki kiloma gelebildim.haftasonu 2 gün çocukların şerefine verdiğimiz yemek davetleri pazartesi görümcelerimi yemege almam salı müşterilerle yemeklere çıkma derken bu hafta artı çıkıcam diye korkuyordum bakalım yarına durum ne olacak :78:

Olsun nihalim olsun valla, en azından platesimi eksik etmem sayende
Senin ortiliğinden korkulur kuuu

Diyet ortilerin yetmedi, bir de spor ortin olsun hadi bakalım

Ya cidden benim ortim seher nerelerde ki :26:
Valla Deryacım ben böyleyim ilk başta aktif dinamik hyecanlı sonra mutsuz kediişallah bu azim devam eder canım..bak ben haftaya salı dışında hergün sorun çıkmazsa işyerinde spora gidicem 3 gün de akşamları yürücem daha ne olsun gülüm..sana da hergün hesap sorucam haberin ola..yandın gülüm sennnnnn

Canım benim çok gçmiş olsun aman dikkat et kendine bu aralar fazla yorma kendini bol bol dinlen ve bence kan değerlerine d vitamini demir vs bir baktır derim canım..spor yaparken bol sıvı da almak gerek..ben dün 45 dk lık spor bitene de 1.5 lt suyu bitirdim hiç de fazla gelmedi..önerin için çok tşkler canım ben de aynen söylediğin gibi önce fazlalılarımı verip biraz zayıf olmanın keyfini sürüp sonra kendimi süper hissederken bebek yapmaya karar verdim tabi Allahım verirse..napalım 1 seneden bişey olmaz diyorum..sonrasında sorun yaşamaktansa değil mi ama..
Kendine çok dikkat et merak etme ben besimlerime dikkat ediyorum bu ara hızlandım çünkü şu 89-90 sorunsalından çok sıkıldım ...dün akşam eve gittim o kadar spor yaptım yine 90 ı gördüm delirdim..85 i bir göreym rölantide devam edicem ..tşkler canım yakın ilgine..

Aman ne güzel işte korkumdan içimdeki tembele dur derim belki
Sen bırakma benim peşimi, ben de seninkini..Her gün akşam hesap soralım birbirimize

Valla ben senin hiç bir öyle bir böyle olduğunu görmedim, yakındıkların hep hastalıktı ve haklı sebeplerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…