merhaba seçil ben deniz.benimde kızım kreşte büyüdü sayılır.bu sene mezun olup ilkokula geçti.3 yıl kreşe gitti.öncelikle sana tafsiyem rahat ol çocugunun yanında sakın yelkenleri suya indirme.üzüldügünü belli etme .ozaman çocuklar daha bi panik oluyorlar.rahat davran onun yanında.bikaç aya düzen oturur.ben ilk zamnalar günde 5 kere tel.açardım okula.okul çıkışı soru yagmuruna tutardım ögretmeni.ilk zamanlardan sonra sende çocukta alışıyorsun sadece biraz zaman gerekli canım
Aman ne güzel işte korkumdan içimdeki tembele dur derim belki
Sen bırakma benim peşimi, ben de seninkini..Her gün akşam hesap soralım birbirimize
Valla ben senin hiç bir öyle bir böyle olduğunu görmedim, yakındıkların hep hastalıktı ve haklı sebeplerdi
günaydın kızlar nasılsınız nihalcim sevgili rakibem sen nasılsın ne düzel sporada başlamışsın tebrikler canım
kızlar biri de benim yakama yapışsa yalnız bırakmasabu aralar toparlanmaya ihtiyacım var.
aslında zor bi dönem.sabah eşimle konuştuk insanın içi parçalanıyo hele kreşten içeri girerken ki o bakışları var ya resmen kedi gibi.Allah tan ağlaması yok.bırakmak mecburiyetindeyim.mecburiyetin dışında tam sosyalleşme yaşı,arkadaşlarıyla oynama yaşı.bazı şeyleri öğrenmesi gerekiyo.afacan o kadar da kurnazki.arada ben kreşe gitmicem gitmek istemiyorum falan diyo ama duymamazlıktan geliyorum içim rahat.öğretmeninin elini tuttu kreşten içeri girdi ağlaması falanda yoktu.saat 1 gibi gidip alıcam.haftaya artık tam gün başlar diye düşünüyorum:44:
valla çok pis yakaya yapışırım seçilcim
seve seve...
söyle bakalım derdin ne?sorun ne?anlat bana çareni bulayım..yapışacağımız yaka konusunda bilgi sahibi olmamız gerek değil mi
seninkinin aglaması yokmuş Allah tan. benimki resmen ortalıgı ayaga kaldırırdı.bırakıp merdivenlerden inerken bu seferde ben başlardım aglamaya.sürekli bana ama rümeysa niye gitmiyoır kreşe neden ben gidiyorum neden şu gitmiyor ben gidiyorum sende evde dur bende duruyum anne diye sürekli psikolojik baskı uygulardı.ama şimdi bakıyorumda kreşin ona kattıklarını asla ben evde kızıma veremezdim.sadece şunu yapmaya çalıştım kreşten aldıktan sonra onunla bol bol zaman geçirmeye çalıştım.hatta evi değiştirdik amerikan mutfaklı eve geçtik hiç tarzım olmasada.işten gelince mecburen mutfaga giriyor çalışan kadın. çocuk tv başında anne mutfakta.bu şekilde akşamları enazından birlikte daha fazla vakit geçirdik.inşallah bu dönemi kolayca atlatırsınız canım
Öhöööm Öhöööömmmmm :82:
Ben Geldimmmmmmmmmmmm
Nasilsinizzz Kizlaaaaaaaaaaarrrr
Bu Hafta Hiccc Ugrayamadim Buraya .. Dün Aksam Evime Geldim Dizime Bakip Dumbadaaa Yattimm ..
Yol Yorgunlugundan Yattigim Yeri Bile Bilemedim ..
Umarim Herkez Iyidiiirr .. Gecmise Bakamadim Önemli Biseyler Kacirdiysam Hatirlatin Bende Geri Kalmiyim Sizden Emi Güzeller Güzellerimmm
Diyetime Ara Verdim Gibi Bisey .. Ne Kilo Aliyorum Ne Kilo Veriyorum 77'de Takildim Kaldim ..
Bide 3.Ay Sonra ilk defa Bu Hafta Prensessimmm GelecekOnunda Etkisi Var Sabit Kalmamda ..
Pazar Aksamina Kadar Evimdeyim .. Sonra Yine Okuluma Dönecegim .. Yaniiii 3.Gün Boyunca Burda Sizlerleyimm Yineeee
cok özlemisim siziii cooook :93:
yediklerime dikkat edemiyorum.sabah mesela yarım simit yedim üstüne yeşil çay içtim.simit yememeliydim biliyorum ama oğlanı kreşe bıraktım ve kahvaltı yapamadım mecbur kaldımspora vakit bulamıyorum. ve tartıda oynama yok.prenses gelmedi.hamile olmaktan korkuyodum evde test yaptım negatif çıktı ama 1 hafta gecikti
Öhöööm Öhöööömmmmm :82:
Ben Geldimmmmmmmmmmmm
Nasilsinizzz Kizlaaaaaaaaaaarrrr
Bu Hafta Hiccc Ugrayamadim Buraya .. Dün Aksam Evime Geldim Dizime Bakip Dumbadaaa Yattimm ..
Yol Yorgunlugundan Yattigim Yeri Bile Bilemedim ..
Umarim Herkez Iyidiiirr .. Gecmise Bakamadim Önemli Biseyler Kacirdiysam Hatirlatin Bende Geri Kalmiyim Sizden Emi Güzeller Güzellerimmm
Diyetime Ara Verdim Gibi Bisey .. Ne Kilo Aliyorum Ne Kilo Veriyorum 77'de Takildim Kaldim ..
Bide 3.Ay Sonra ilk defa Bu Hafta Prensessimmm GelecekOnunda Etkisi Var Sabit Kalmamda ..
Pazar Aksamina Kadar Evimdeyim .. Sonra Yine Okuluma Dönecegim .. Yaniiii 3.Gün Boyunca Burda Sizlerleyimm Yineeee
cok özlemisim siziii cooook :93:
saol canım ya ne kadar zormuş.eskiden kreşe alışma fikri bu kadar zor gelmiyodu ama alışıcak başka şansı yok.o alışıcak bizde düzenimizi kurucaz.bende aynı şeyi yapıyorum.kreşten aldıktan sonra onu mutlu etmeye çalışıyorum.dediğin gibi kreşin ona katıcağı çok fazla şey var
seçilcim öncelikle simit yememeliydim diye bişi yok canım yarım simit sabah kahvaltısında yenilebilen bir besin..tamam kepekli ya da çavdar vs ekmek falan yesen daha iyi ama arada tabi ki yiyebilirsin...çok katı diyetler yaptığında dayanma sürecin de azalır bunu unutma canım..sabahları mutlaka erken kahvaltı etmeye özen göster 15 dk erken kalkarak bunu halledebilirsin..sakın üşenme..ara öğünlerini aksatma..spor yapmasan da kilo verebilirsin..bence şu anda kafan karışık moralin bozuk olduğundna böyle hissediyorsun..hemen toparlan..hiç.birşey için geç değil..zayıf olduğun zamanlara ait bir foton varsa buzdolabına as ve hergün sabah kalktığında kendini zayıf,güzel kıyafetlerle,çocuğunla istediği her oyunu oynayacak kadar enerjik ve sportif hayal et...
burdabirçok kişi başardı senin ne eksiğin var..
böyle süreçler yaşanır gçer kendine sakın yüklenme canım..
Burcu hoşgeldin canım biz de seni özledik..Nasıl gidiyor okul?Keyfin yerinde mi :?Takıldığın kiloda olmak için can atan o kadar çok kişi var ki tatlım biri de benim..zamanla olur sıkma canını..
29 sen kaç yaşındasın?
Hosbulduuuukkk ablacimm :93:
okul simdilik süper gidiyorcok alistim .. 2.haftam'da bitti .. kaldi son 4.hafta ..
evime gelince kendimi misafir gibi hissetmeye basliyorum kendimi
dün anneme böyle diyince kizdi bana
hafta ici yanlizliga ve okula alistigim icin eve gelince bi tuhaf hissediyorum kendimi ..
Tv' bile izlemek bana bos zaman harcamak gibi geliyor siz düsünün artik ..
sabah 8:00'den aksam 16:30'a kadar derslerim oluyor sonra aksam yemegi ve ders calismakla geciyor günüm ..
Nettim odamda olmadigi icin internette'de takilamiyorum .. dünyadan bi haber yasiyorum boooll boool temiz hava cekiyorum cigerlerime
Ablacim sizde göreceksiniz benim simdiki gördügüm rakami merak etmeyin .:93:
sizde bu azim olduktan sonra 6'li rakamlar bile simdiden sizden korksun beyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?