- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
ben 33 yaşındayım da ben çocuğunun yaşını sormuştum
aslında bi ara süper gidiyodu.yediklerime dikkat ediyodum sporumu yapıyodum ama dediğin gibi bu ara biraz kafam karışık ilgin için teşekkür ederimhemen toparlanıcam ve kendi düzenimi tekrar kurucam.sabahları yeniden maydonoz suyumu içicem sonra doğru bi kahvaltı yapıcam akşamları abartmayıp yapabilirsem sporumu bu ara biraz zor gibi ama yapmaya çalışıcam.en azından adımsayarımı takıp dükkanın içinde bile olsa turlicam.saol canım ya.bende bazen böyle dönemler oluyo işte en azından artı kilo olarak dönmedi bu da bişeydir dimi :44:
oğlum 3 yaşını doldurdu
kızlar biri de benim yakama yapışsa yalnız bırakmasabu aralar toparlanmaya ihtiyacım var.
Öhöööm Öhöööömmmmm :82:
Ben Geldimmmmmmmmmmmm
Nasilsinizzz Kizlaaaaaaaaaaarrrr
Bu Hafta Hiccc Ugrayamadim Buraya .. Dün Aksam Evime Geldim Dizime Bakip Dumbadaaa Yattimm ..
Yol Yorgunlugundan Yattigim Yeri Bile Bilemedim ..
Umarim Herkez Iyidiiirr .. Gecmise Bakamadim Önemli Biseyler Kacirdiysam Hatirlatin Bende Geri Kalmiyim Sizden Emi Güzeller Güzellerimmm
Diyetime Ara Verdim Gibi Bisey .. Ne Kilo Aliyorum Ne Kilo Veriyorum 77'de Takildim Kaldim ..
Bide 3.Ay Sonra ilk defa Bu Hafta Prensessimmm GelecekOnunda Etkisi Var Sabit Kalmamda ..
Pazar Aksamina Kadar Evimdeyim .. Sonra Yine Okuluma Dönecegim .. Yaniiii 3.Gün Boyunca Burda Sizlerleyimm Yineeee
cok özlemisim siziii cooook :93:
herşey bizim elimizde canım bunu unutma..sığındığımız bahaneler sonucunda acı çeken de biz oluyoruz..bu kilollar üzerimizde yük ve bize sihirli bir değnek dokunup onları ortadan kaldıramayacağına göre bizim bişeyler yapmamız gerek..
spor konunsunda sakın yüklenme kendine..akşamları tv izlerken falan aç leslieyi bak nasıl zaman geçiyor anlamıyorsun..benim eşim şimdi sınava hazırlanıyor pc den soru çözüyor ondna akşamları artık yapamıyorum ama ben de işyerinde falan yapmaya başladım..uzun soluklu bir yol olduğunu unutmayıp sürekli kendi kendine güç vererek devam edersen olur canım bu iş..(yanlış anlaşılmasın ben de sanki çok kg vermiş gibi konuşmuş olmayım da işin mantığını daha yeni dank ettirdim o açıdan böyle konuşuyorum kızlar)
saolun kızlar destekleriniz için bugün daha bi çok sevdim sizi vallaben kaçıyorum kızlar oğluşu kreşten alma vakti. hepinizi kocaaaaaaaammmmmmmmmmmmaaaaaaaaan kocaaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn öptüm fıstıklar mucksssssssssssss...
bu kadar üzülme zaman zaman olur böyle, buda diyet yapmanın cilveleri işte
eminimki kısa sürede toparlarsın kendini, ama çok istiyorsan yakana yapışırız sorun deyil
hoşgeldin burcuben filiz memnun oldum, ben geldiğimde sen gidiyordun. ara vermende iyi bedeni, dilendirmek lazım dimi ama
Günaydın Herkesee
Dünden Sonra uğrayamadım Hiç
5 6 Tane Halı Yıkadık Annemle Sonra Yerleri Süpür Sil Derken Baya Spor Oldu
Bayada Terletti Ellerim Yara Olmuş Diz Kapaklarım Ayaklarımın Üst Kısmı Falan
Su Deyse Canım Acıyor Ama Olsun Bu Sabah Tartıda Gördüğüm Rakama Değer
Bide Bu 3 Ay Boyunca Her Hafta 1 Kg Vermek Gibi Bir Hedefim Var
Okul Eteğimle Pantalonumu Yeni Alcam Bunlarda 38 40 Beden Falan Olsa Kötü Olmaz
Okula 68 69 Kilo Arası Hedefim
Herkes İyidir Umarım :44:
BurCumda Gelmiş Topik Canlanmış Baya :82:
Özlettin Kendini BurCuş
Yarında Cuma Onun Heycanı Var Bende
Çizelgemi Değiştirmeye Bayılıyorum
İyi akşamlar,
Menüm:
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
1 kk beyaz peynir
4 çeri domates
1 salatalık
1 zeytin
2 yeşil biber
maydanoz
Ara:
2 küçük salatalık
Öğle:
150 gr light yoğurt
3 çörekotlu form bisküvi
2 yk barbunya
Akşam:
1 dilim ekmek
2 yk barbunya
2 yk fırnda kumpir:84:
2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
Günaydınlar hatunlar
İzmirden sonra karacabeyin sıcağını görünce "kurban olayım karacabeye" dedim dün gece..Eşimde bu lafı senden duyacağım hayatta aklıma gelmezdi dedi
merhaba kızlar
darkolive arkadaşımızn başarı hikayesini okuduktan sonra aza geldim ve bu topiğe geldim
27 eylül 2010 da kızım doğdu
73le hamile kadlım 93le tamamladım doğumdan çkınca 87 kiloydum
emziriyorum ocak 2011de 85 kiloydum
şimdi 81 kiloyum 5 ayda 5 kilo verdim abur cuburu keserek
kızım geç uyuyor geç uyanıyor bende onunla uyuyorum uyanabilsem süper olcak ama uyanamıyorum
benide aranıza alırsanız sevinirim
tavsiyelernizi bekliyorum
sağlıklı kilo vermeli günler
arkadaşlar meyveyi yemekten sonra yerseniz
midenizde mayalanır meyve ve hem rahatsızlık veriri hemde şekeri yaga dönüşür,
yemekten 3 saat önce veya sonra yerseniz
bütün vitaminleri daha çabuk kana karışırr
herkese selam ben yine ancaa gecenin bu saatinde gelebildim seminer dönemi daha rahat olur die düşünmüştüm ama olmadı ve bugün başıma ne geldi anlatayımmmm.....
bugün zümre toplantısından sonra spor salonuna gittik eşimle saat 6 gibi ... 1 saat yürüdüm 250 kalori gitti... sonra 10 dakika eliptik ve arkasından sopayla hareketlere başladım ama bende tuhaf bir hallaer olmaya başladı ısrarla hareketlerimi bititrdim fakat eşime kendimi ii hissetmediğimi söyleyip oturdum bu arada gözüm kararıyor ve başım dönüyordu herkes başıma toplandı hemen meyve suyu içirdiler ama çok kötüydüm elimde kolumda can yok ve kafamı kaldıramadım veee derken miğdem bulandı ve afedersiniz ama kustum derkennn biraz rahatladım oturuyorum hala bu arada kolonya falan derken biraz ii oldum amaaaa bi 5 dakika sonra eşim açık havaya çıkalım rahatlarsın dedi ama ben ayağa kalkar kalkmaz eşime daha ben ii değilim derken bayılmışım ve uyandığımda kendimi yerde buldum etraf kalabalık herkes panikti gerçi eşim beden eğitimi öğretmeni ve ilk yardım konusunda eğitimli ve ayaklarımı yükseltmişler bi sandalye koymuşlar ve kendimi 10 dakikada zor toparladım ama o kadar halsizdim ki ellerim uyuşuktu hareket ettiremedim inanın o kadar korktum ki o anda felç oldu zannettim ellerimmm...
nihayetinde zor da olsa kalktım ama yaklaşık 3 saat kendimi toparlayamadım ki hala vücudum kırık noldu anlamadım çok açta değildim öğleyin kahvaltı yapmıştım hatta yazmıştım sonra 3 gibi üzüm yedim sonra 3 erik 2 minik grissini yedim bilmiom noldu bana....
neyse arkadaşlar ben zor bir gün geçirdim ve hala halsizim aman sizlerde benim yaşadığımı yaşamayın kendinizi çok ta aç ve enerjisiz bırakmayın birde 1 haftadır hep geç uyudum erken kalkmıştım uyku da çok önemli yani kilo vericez derken sağlığımızdan olmayalım.....
..
izlemcim selam canım çok tşk ederim ..bana acil spora başlamalısın diye dr dedi zaten canım..valla iyi oldu da ben sporda çok ağır çalışmıyorum yürüme bandında 20 dk bisiklet 10 dk mekik aletinde de 2 kere 30 ar adet yaptım..sopayla bel çalıştım plates topuyla birkaç kez mekik çektim falan (bu arada ilk defa denedim patlatcam diye ödüm koptu)orda bizim bir abimiz var da o futbolcu düzenli de spor yapıyor falan bana bir ay sadece bunları yap dedi ben de onu dinliyorum canım..yürüyüşün zaten bir zararı olmaz diye düşünüyorum..nihalcim spora başlamışsın çok sevindim
ama hergün yapma istersen önce vücudun alışsın
bi doktoruna danış ondan sonra
aslında spordan hemen önce ve hemen sonra yemek yemek çok olumsuz ama
yapacak bişiyin yok tatlım...:18:
herkese selammm
bu hafta kuzenimin diğünü var demiştim
onun hazırlıkları vardı dün giremedim kızlar
selma ablama söz verdim, yarın bildirim günü olsada şimdi listeyi yapıycam ne olursa olsun
haketti......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?