80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herşey bizim elimizde canım bunu unutma..sığındığımız bahaneler sonucunda acı çeken de biz oluyoruz..bu kilollar üzerimizde yük ve bize sihirli bir değnek dokunup onları ortadan kaldıramayacağına göre bizim bişeyler yapmamız gerek..
spor konunsunda sakın yüklenme kendine..akşamları tv izlerken falan aç leslieyi bak nasıl zaman geçiyor anlamıyorsun..benim eşim şimdi sınava hazırlanıyor pc den soru çözüyor ondna akşamları artık yapamıyorum ama ben de işyerinde falan yapmaya başladım..uzun soluklu bir yol olduğunu unutmayıp sürekli kendi kendine güç vererek devam edersen olur canım bu iş..(yanlış anlaşılmasın ben de sanki çok kg vermiş gibi konuşmuş olmayım da işin mantığını daha yeni dank ettirdim o açıdan böyle konuşuyorum kızlar)

oğlum 3 yaşını doldurdu

Allah bağışlasın canım..Bizim işyerinde de Bilfen Koleji var..3 yaşından sonra alıyorlar bize ücretsiz..Sadece servis parasını veriyorsun..Çocuk ve anneler için özel servis veriyolar kapıdan alıp kapıya bırakılıyor..İşallah benim çocuğum da olursa oraya vermeyi planlıyorum..3 yaş çok küçük de naparsın çalışan anne olunca mecbur işte..İşallah bu süreci kolay atlatırsınız canım..

kızlar biri de benim yakama yapışsa yalnız bırakmasa bu aralar toparlanmaya ihtiyacım var.

bu kadar üzülme zaman zaman olur böyle, buda diyet yapmanın cilveleri işte

eminimki kısa sürede toparlarsın kendini, ama çok istiyorsan yakana yapışırız sorun deyil

hoşgeldin burcu ben filiz memnun oldum, ben geldiğimde sen gidiyordun. ara vermende iyi bedeni, dilendirmek lazım dimi ama

Günaydın Herkesee
Dünden Sonra uğrayamadım Hiç
5 6 Tane Halı Yıkadık Annemle Sonra Yerleri Süpür Sil Derken Baya Spor Oldu
Bayada Terletti Ellerim Yara Olmuş Diz Kapaklarım Ayaklarımın Üst Kısmı Falan
Su Deyse Canım Acıyor Ama Olsun Bu Sabah Tartıda Gördüğüm Rakama Değer
Bide Bu 3 Ay Boyunca Her Hafta 1 Kg Vermek Gibi Bir Hedefim Var
Okul Eteğimle Pantalonumu Yeni Alcam Bunlarda 38 40 Beden Falan Olsa Kötü Olmaz
Okula 68 69 Kilo Arası Hedefim
Herkes İyidir Umarım :44:
BurCumda Gelmiş Topik Canlanmış Baya :82:
Özlettin Kendini BurCuş
Yarında Cuma Onun Heycanı Var Bende
Çizelgemi Değiştirmeye Bayılıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

sonuçta fikir alışverişi için hepimiz burdayız yanlış anlıcak bişey yok.birbirimizin hatalarını elbette gördüğümüzde söylicez.haklısın bazen insan bahanelere sığınıyo.aslında biraz silkelenmeye toparlanmaya ihtiyacım vardı.oda sayenizde oldu saolun kıslarrrrr ben bazen böyle dönemler yaşıyorum işte.o dönemde de destek şart akşamları keşke tv izleme gibi bi durumum olsa evde ya yemek yapıyorum ya çocuğa bişeyler yediriyorum ya da ütü temizlik mutfak yoplama falan pek öle vaktimde olmuyo ama olsun onlarda spor bende napıyorum oğlanı salıncaklara indiriyorum orda en azından ayakta dikiliyorum biraz yürüyorum bu da bişeydir dimi yok yok gaza geldim bugün valla bu gazı kaybetmeden 5 kilo vrsem süper olur

saolun kızlar destekleriniz için bugün daha bi çok sevdim sizi valla ben kaçıyorum kızlar oğluşu kreşten alma vakti. hepinizi kocaaaaaaaammmmmmmmmmmmaaaaaaaaan kocaaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn öptüm fıstıklar mucksssssssssssss...

burda buluşma amacımız, düşen motivasyonumuzu, cesaretimizi ve sabrımızı yükseltmek için paylaşımda bulunuyoruz, nezaman istersen güle güle oğlunu bekletme

Hosbuldumm Canimm .. Bende Memnun Oldummm Bende Burcu 21.Ya$indayim ... Aramiza Hosgeldinnnn ..

Zeynooom
Bende Sizi Cok Özledim Bacuuumm 3.Gün Buralardayim Sonra Yine Okul Geregi Terketmek Zorundayim Sizi
Olsun Degerlendircem ''O'' 3.Günü Güzell Bi Sekilde Sizlerleee

merhaba canım merak ettim sen ne zaman diyete başladın.ne kadar sürede verdin 17 kiloyu?benden sonra başladığına eminim ama tarih hatırlamıyorum.sadece diyet mi yoksa sporda yapıyor musun?maşallah bana nazaran çok ii ilerledin ben geri aldım hatta....

Günaydınlar hatunlar
İzmirden sonra karacabeyin sıcağını görünce "kurban olayım karacabeye" dedim dün gece..Eşimde bu lafı senden duyacağım hayatta aklıma gelmezdi dedi

hoşgeldin canım
güzel bir olaya vesile olmak çok güzel bir duygu
umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın...

evet çok öenmlii bu saol canım,
kayınvalidemler, hemen akşam yemeğinin ardına bi meyve tabağı koyarlar
anne yapmayın çok gereksiz şu anda zararlı diyorum
kızım alışkanlık diyor
ama vazgeçiricem, 2 saat sonra yense ne olur kii
hem şişkinlik olmaz hemde bütün vitamini cepte kalır

benimde bu ara başım çok dönüyor...
kahvaltımı filan çok iyi yaparım ben
ama sıcaktan da kaynaklanıyor olabilir
aman dikkat et ayşeciğim, ara öğünlerine ayran filan sıkıştır
çok önemli bu, kaybettiğin suyu tamamlamayı sağlar hemde sağlıklı

nihalcim spora başlamışsın çok sevindim
ama hergün yapma istersen önce vücudun alışsın
bi doktoruna danış ondan sonra
aslında spordan hemen önce ve hemen sonra yemek yemek çok olumsuz ama
yapacak bişiyin yok tatlım...:18:

herkese selammm
bu hafta kuzenimin diğünü var demiştim
onun hazırlıkları vardı dün giremedim kızlar
selma ablama söz verdim, yarın bildirim günü olsada şimdi listeyi yapıycam ne olursa olsun
haketti......

izlemcim selam canım çok tşk ederim ..bana acil spora başlamalısın diye dr dedi zaten canım..valla iyi oldu da ben sporda çok ağır çalışmıyorum yürüme bandında 20 dk bisiklet 10 dk mekik aletinde de 2 kere 30 ar adet yaptım..sopayla bel çalıştım plates topuyla birkaç kez mekik çektim falan (bu arada ilk defa denedim patlatcam diye ödüm koptu)orda bizim bir abimiz var da o futbolcu düzenli de spor yapıyor falan bana bir ay sadece bunları yap dedi ben de onu dinliyorum canım..yürüyüşün zaten bir zararı olmaz diye düşünüyorum..
yemek konusuna gelince haklısın canım da dr özellikle kesinlikle aç olmalısın dediği için yemeden gidiyorum..e sonra gelince mecbur yemem lazım..dediğin gibi yapacak bişşi yok..hafif yiyorum gerçi endişelenme canım..bakalım sonucunu görebilcek miyim..

oooo kimleri görüyorum izlem hanımlar ,banu hanımlar ,hasret hanımlar gelmişlerrr :82:nerdesiniz siz kızlar yaaa özletiyorsunuz kendinizi valla

sinirlerim hat safada ve üzerimde acayip bi agırlık var sürekli bişeyler yemek istiyorum nasıl atlatacagım bu durumu kızlar yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…