80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

denizicm buralardayım aslınd aama yogunum wc egitmi veriyorum aşkitolaraa
baya zmanımı alıyor tabiki
açıyorum ama yazamıyorum çogu zman
uyuyuncada plates yapıyorumm
böyle cnm yani

bugün bir yere ev görmeye gidicez keisn pasta börek hazırlanır yaa:84:
bugün tamda protein agırlıklı beslenmeye başlamıştımm
ama yemiycme bişiy kararlıyım yanii

hemen yeşilçay iç Denizcim ..o tutar seni bir süre..iştahını da keser..noldu hayırdır nedne sinirlendin?

3 tane minik kurabiye yedim yaa şuursuzca .birazdan yapayım bari yeşilçay.bi sıkıntı bi bunaltı patlayacagım resmen eşimde üzerime üzerime geliyor herdefasında odaya girip tüm stresini negatifliğini üzerime boşaltıyor bugün kafayı yemezsem iyidir

banucum inşallah senin oglanlar benim kız gibi çabuk alışırlar.benim kızım kendi söylemeyi istedi ve 6. günü tamamen bezden kesildi .ondan sonra ne gece ne gündüz hiç birdaha altına yapmadı.sadece geçen sene havuzdan mikrop kapıp sistik olmuştu tutamıyordu okadar.aman nazar degmesin kızıma inşallah senin kuzucuklarda hemen seni üzmeden alışırlar canım

deniz...
ben çok stres yaptım nasıl olcak filan diye korktugum gibi olmadı
salı günü sabahtan açtım denizin altını ilk saatte kaka ve çiş yaptı pijamaya
gözüm baya korktu ,sonra sürekli sordum filna baktım hoşlanmıyor sormaktan
klozete alıştırcam diye düşünmüştüm aparat almıştım baktım zor olacak
gidip lazımlık aldım çübkü digeride geliyor arkamdan vee zor oluyor

sonra ilk gün bekle yok bekle yok eglenceli hale gelsin diye pet şişeye
yapalım hadi çişi sonrada gidip dinazorun kaasını ıslatalım didim baktım hoşuna gittii am abaya bekleidk yapması için
yatarkende sardım beizni gece aglamaya başladı çişim var diye baktım ki beze hiç yapmamaışş
ve beizmi çıkart annee dedii çıkarış o çıkarış 3 günümüz bugün maş. çok ii yiz 3 kez çiş ve 1 kez kaka kazamız oldu
küçük çişi biliyor geldigini koşa koşa gidiyoruz wc ye yani öle günleirm wc d egeçmiyor lallahtan
kakayıd abiliyordurda korkuyor sanırımm
darısı kayrayaaa
ay amma uzun b..... muhabbeti yapmışım yaww

aman maşallah banucum nazar degmesin benimde kızım çişini bırakmaktan ödü kopardı yeni yeni bezini çıkarttıgım bigün alt komşumda halıya yapmış nasıl üzüldüm arkadaşım dediki bırak ne güzel işte çocuık salmayı ögrenecek dedi.bende çişin varmı kızım diye sorup çocugu bunaltmamak için hadi bakalım hikaye zamanımız geldi derdim ve heyanlı heyecanlı anlatırken tuvalete giderdim kızımda peşimde sonra yavaşça çaktırmadan oturturdum klozete en heyecanlısından birsürü hikaye uydurdum o dönem.kızım farkında olmadan hem hikaye dinler hemde tuvaletini yapardı

eline saglık izlemmm
sporu yazmayı unutmuşum ben,
sanırım 450 dk filandıı

bu hafta yazarım artık:82:

deniz wc egitmi en zor olay ya
ek gıda,sütten kesmek filan 0 kalır yanındaaa
allahtan dneiz zorlamadı beniii
darısı kayrayaaa

evet bende şunu farkettim çouklar salmayı bilmiyorlar çişini
geiyor biliyorum kıvranıp duruyor amaa bırakmıyor
nasıl bırakcam anneee filan diyor neyse yapıncada bu ney anne ben nasıl yaptım ,ben ne yaptım,benden ne geldi gibi sorular soruyorlarr

slm kızlar izlemcim canım benim ellerin dert görmesin gerci ben birinciyim sanmıştım ama olsun saglık olsun artık 100 gr versem haftalık verecegim bu kiloları gidecek bu yaglar başka yolu yokkkkkkkkk :86::86::86::86::86:

inşallah kayrada seni yormadan ögrenir canım.o şimdi denizi gördükçe daha rahat yapar diye düşünüyorum

gözlerime inanamıyorum 11 kişi okuyor nezamandır böyle kalabalık olmammıştık listenin hatrınamı acaba bu kalabalık listenin yapıldıgının istihbaratımı yayıldı ne

yeşilsiyah arkadışmızıda ayrıca kutluyorum tebrikler canım ben demekki senin kilonu gözden kacırmışım o yüzdende ben birinciyim sanmıştım:81:kusura bakma :81:

ayrıca bütün herkesi kutluyorum veren yada veremeyen

Son düzenleme:
offffffff bu gün regli oldum ya hiç halim yokkkkk yarında tartı günü bakalım nasıl olacagım :44::44::44::44::44::44::44:

izlemcim benide listeye dahil ettiğin için teşekkürler çünkü bi sonrakim listede bekliyordum

yeşilsiyah ve selma ablayıda tebrik ediyorum ve kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarıda kutluyorum

izlemcim benide listeye dahil ettiğin için teşekkürler çünkü bi sonrakim listede bekliyordum

yeşilsiyah ve selma ablayıda tebrik ediyorum ve kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarıda kutluyorum

tşk canım bende seni tebrik ediyorum :79::79::79::79::79:

eline saglık izlemmm
sporu yazmayı unutmuşum ben,
sanırım 450 dk filandıı

bu hafta yazarım artık:82:

wooowww hey maşşallahh banuşşşş 450dk haa
darısı başıma :18::18::18:

bende akşamları 150 mekik 10-15dk da stepper yapıyorum
şimdi bi 100 mekik daha çekim bari senin hatrına

2 haftası dolmadan bikaç kişi de listeye ekledim kızlar
yazılarındaki o enerjiyi ışığı gördüm
sıralamayı da çok değiştirmeyeceği için 2 kat motive olacağı için ekledim
hadi bakalım gayret gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…