80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem hem plates hem yürüyüş yapınca sonuç böyle oluyor cnm
ama bu hafta çok yürümedim hatta hiç
çiş olayını düzenleyim diye ama hergün platesimi yaptım

bukadar spor yapıyorum ama kilomda aynı snaırım dgeişiklik yok
bugün protein agırlıklı beslenmeye başlaıdm bi süre böyle olcak snaırım

su spor olayini bi ben yapamiyorum ya,4-5 gün yapiyorum sonra üseniyorum yapmiyorum,ondan sonra kilo veremiyorum durakladi kilo vermem diye ssöyleniyorum ,benim ufaklik emiyor hala yani geceleri binde birde gündüzleri,tüm gün onun pesinden kosuyorum ,döktügünü topla ,oyunlar oyna onla,yemek yap ,uyut ,sofra kur kaldir derken aksam 8 de bitkin yorgun hissediyorum kendimi,aslinda cok fazla yoracak seyler degil belki bunlar,ama 2 ci cocukdan sonra hic halim kalmiyor ,o uyudumu fark ediyorum yemek pisiriken felan basim dönüyor bir salanti oluyor bedenimde hissediyorum,oturudugum yerde gözlerimi kapaniyor hemen ... kan aldircakttim asiri yorgunlugumdan dolayi ama firsat olmadi,eminim demir eksikliginden yada kansizliktir ,genelde öyle olurmus sanirim.

dün parka cikardim cocuklari arkadaslarda ordaymis,kerim hic durmadi sürekli kosuyor heryere bende pesimde hizli adimlarla ter icinde kaldim,onlarda arkamdan konusuyorlar duydum,cok hareketli oglu var annesinide zayiflatir cümle öyle bir kurulduki yada ben kompleksliyim ondan öyle anladim sanki cok kiloluymusumda o sekilde zayiflarim gibi ............esime dedim ,diyorki sen takintilsiin diyor,kiloyla kafayi bozdun iyice diyor normalsin artik daha ne istiyorsun diyor

40 sayfa geçmiş okudum alıntı yapsam çok uzun olcaktı bende vazgeçtim.3-4 gündür giremiyordum yoğunluktan.dünde 24 saat nöbetçiydim o yüzden şimdi evdeyim şükürler olsun ki...
bi sürü yeni katılan arkadaş var,hepsi hoşgelmiş..

zekiye,selma abla ve sedayı kutluyorum verdikleri kilolardan ve tabi veren herkesi...
deryanın döndüğü nasılda belli renk gelmiş topiğimize..
banucum maşallah ya 450 dk spor...darısı hepimize,deniz ve kayranında wc olayı bi an önce düzene girer inş.Allah yardımcın olsun
izlem deniz,kumsal bahsetmişsin.. insanın canı çekiyor ama olmuyo böle
ayşecim dikkat et kendine,geçmiş olsun. zayıflıcaz diye güçten düşme sakın.
sevda yok ortalarda hiç...haberi olan var mı?

neyse bu hafta çok kaçamak yaptım ama önümüzdeki hafta yoluna giricek inş herşey.az önce tartıda 83ü gördüm ki bu iyi bişi.salı günü 84.1 olmuştum.. artık
hava güzel bol meyve spor vericez bu kiloları inş.

yeni gelen arkadaşlar ben nuran bu arada

40 sayfa okudun mu:)ne güzel ben tatil dönüşü geriye dönmedim içinden çıkamam diye...sondan geriye doğru gittim verilen cevaplara göre geçmişide öğrenmiş oldum:)nöbet te daha çok kaçamak yapıyorsundur kesin ben gebeliğimi 38 haftaya tamamlamak için 1 hafta doğum öncesi ve 1 hafta doğum sonrası yattım nöbetçi hemşireler sürekli bişeyler atıştırıyor çekirdekler, cips,kahve,meyva vs. sanırım uyanık kalmak için...nöbet işi zor hasta kaprisi daha zor.allah yardımcın olsun...

kızlar dukan diyetine başladım. yulaf kepeğinide 500gr paketler halinde 7,5tl ye çaycımız saolsun benim için buldu.cumartesi ancak yulafa başlarım şimdi yulafsız devam.menüleri tamamladıktan sonra ertesi gün sizlerle paylaşmaya başlarım.alışverişimi yaptım.et olarak tavuk baget ve göğüs aldım.1 hafta tavuk yiyeceğim (gıdaklamazsam iyi) arada balık yerim.öyle bir açlık hissetmedim sadece çok susuyorum...bakalım 72,2 ile başladım 1 hafta sonra ne olacak...

dukan diyeti nasıl bir diyet amaç ne filiz? bir ark arakadaşı 18 kilo vermiş dukan diyeti ile
bend ebu hafta protein takılıyorum 1 hafta beraber gıdaklarız artıkın

nihalcim sen bildirim yapmışmıydun?birde mamaya devam ediyor musun?

yaptım canım ya alla alla yapmadım mı..yok ya yaptım ama özele yazmadım öle yapmadım diye mi kaldı ama bildirim yapmasam bile ismimin geçmsi gerekmiyor mu bence izlem beni unuttu
kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın..
canım mamayı bırakmıştım böyle kötü olunca sonra değerlerim yüzünden kötü olduğumu anlayınca mecbur kalınca içiyorum mesela sabah spor çantası falan hazırla derken geç kalıyordum mamayı içtim çıktım ccanım..dr um hiç yan etkisi yok dedi ya bilmiyom canım..

2 gündür wc ye çıkamıyorum ,p.tesi regli olcam

yarın tartı benim için çok parlak olmayacak sanırım:18::18::18::18:

dukan diyeti nasıl bir diyet amaç ne filiz? bir ark arakadaşı 18 kilo vermiş dukan diyeti ile
bend ebu hafta protein takılıyorum 1 hafta beraber gıdaklarız artıkın

banucum aşağıya kopyaladım incele istersen:)

Dukan Diyeti 4 adımda zayıflamanızı sağlayacak eşsiz bir programdır.İlk 2 adım istenmeyen kilolardan kurtulmanızı,diğer 2'si ise ulaştığınız kiloyu yaşam boyu korumanızı sağlar.

1.ADIM:ATAKrotein bakımından zengin yiyecekleri 2-7 gün boyunca,istediğiniz kadar yiyin.

2.ADIM:SEYİR:28 çeşit sebzeyi ekleyerek,atak adımındaki yiyecekleri yemeye devam.

3.ADIM:GÜÇLENDİRME:Meyve,ekmek ve nişastalı yiyecekler de diğer 2 adıma ekleniyor.Ayrıca haftada 2 öğün ödül yemeği yiyebiliyorsunuz.İlk 2 adımda verdiğiniz her kilo için 10 gün hesabıyla bu adımın süresi hesaplanıyor.(5 kg verdiyseniz x10 gün yapıp 50 gün güçlendirme yapmalısınız.)

4.ADIM:KORUMA:Yeniden kilo alma endişesi olmadan istediğinizi yiyebiliyorsunuz.Yalnız 1 şartla.Haftada bir gün atak adımını uygulayarak.

-KİTABI OKUMADAN BU DİYETİN SİZE UYGUN OLUP OLMADIĞINA KARAR VERMEYİN

benim eltim başladı ve çok memnun kilolar gidiyor diyor baya yorumları okudum araştırdım kafama yattı bakalım hayırlısı:)

arkadaslar isvec yada kfleks dıyetıne baslamayı dusunuyorum bu hafta kılo vermem durdu gıbı cok morelsızım

kfleks dene bence melikecim işe yarıyor cidden ama isveç diyeti sakın yapma emziriyorsun o olmaz cnm

listemiz hazır, zekiyeciğimi ve selma ablamı çok tebrik ediyorum

liste süpermiş
1. arkadaşı tebrik ederim bende gircem ve adım kırmızı olcak inanıyorum buna

süper olmuş liste bende sorcaktım ben yokum diye 2 haftam varmış daha
bilgilerimi kime atıcam dakolive ?
bende atıyım bidahaki ahftaya girerim inşallah

sanırım reglim yaklastı delı gıbı yıyesım var dolaptakı tatlılara saldırasım varrr off napacagım ben..
engelle kendini cnm
seneye yaza zayıf olcaz istediğimiz kıyafeti alcaz
yersek yapamayız bunu
arçınlı süt iç iyi geliyor tarçın dengeliyor
2 gündür wc ye çıkamıyorum ,p.tesi regli olcam

yarın tartı benim için çok parlak olmayacak sanırım:18::18::18::18:

inşallah yanılırsın cnm
tartı senden yana olur inşallah

izlemmm beni de çıkarmışsın canım..

ayyy filizcim tatlım kusura bakma
bendeki eski listeydi, senin ismin yokmuş sanırım
bildirimde yapmayınca, farkedemedim sanırım, bayaa kontrol ettim ama dikkatimden kaçmış datlumm seni çıkartırmıyım hiç çıtırım benim

nihalcim perşembeden pazara kadar dikkatle inceledim sen bildirim yapmamışsın kuzum
göremedim mi acaba :26::26::26::26:

filizcim dukan diyeti biraz zahmetli değil mi kuzum
işlenmemiş şeyler yiyeceksin dimi onda

k.h diyetine çok benziyor aslında ama
tam ayrıntısını bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…