3 tane minik kurabiye yedim yaa şuursuzca .birazdan yapayım bari yeşilçay.bi sıkıntı bi bunaltı patlayacagım resmen eşimde üzerime üzerime geliyor herdefasında odaya girip tüm stresini negatifliğini üzerime boşaltıyor bugün kafayı yemezsem iyidir
relaxxxxxxxxx
izlemm canım listeden beni çıkarmışsın.1 hafta mersin'e gitmiştim bildirim yapamadım.oyüzden mi yoksa listede elemeler mi yaptın anlamadım?
2 haftası dolmadan bikaç kişi de listeye ekledim kızlar
yazılarındaki o enerjiyi ışığı gördüm
sıralamayı da çok değiştirmeyeceği için 2 kat motive olacağı için ekledim
hadi bakalım gayret gayret
40 sayfa geçmiş okudumalıntı yapsam çok uzun olcaktı bende vazgeçtim.3-4 gündür giremiyordum yoğunluktan.dünde 24 saat nöbetçiydim o yüzden şimdi evdeyim şükürler olsun ki...
bi sürü yeni katılan arkadaş var,hepsi hoşgelmiş..
zekiye,selma abla ve sedayı kutluyorum verdikleri kilolardan ve tabi veren herkesi...
deryanın döndüğü nasılda belli renk gelmiş topiğimize..
banucum maşallah ya 450 dk spor...darısı hepimize,deniz ve kayranında wc olayı bi an önce düzene girer inş.Allah yardımcın olsun
izlem deniz,kumsal bahsetmişsin.. insanın canı çekiyor ama olmuyo böle
ayşecim dikkat et kendine,geçmiş olsun. zayıflıcaz diye güçten düşme sakın.
sevda yok ortalarda hiç...haberi olan var mı?
neyse bu hafta çok kaçamak yaptım ama önümüzdeki hafta yoluna giricek inş herşey.az önce tartıda 83ü gördüm ki bu iyi bişi.salı günü 84.1 olmuştum.. artık
hava güzel bol meyve spor vericez bu kiloları inş.
yeni gelen arkadaşlar ben nuran bu arada
izlemmm beni de çıkarmışsın canım..
kızlar dukan diyetine başladım. yulaf kepeğinide 500gr paketler halinde 7,5tl ye çaycımız saolsun benim için buldu.cumartesi ancak yulafa başlarım şimdi yulafsız devam.menüleri tamamladıktan sonra ertesi gün sizlerle paylaşmaya başlarım.alışverişimi yaptım.et olarak tavuk baget ve göğüs aldım.1 hafta tavuk yiyeceğim (gıdaklamazsam iyi) arada balık yerim.öyle bir açlık hissetmedim sadece çok susuyorum...bakalım 72,2 ile başladım 1 hafta sonra ne olacak...
nihalcim sen bildirim yapmışmıydun?birde mamaya devam ediyor musun?
dukan diyeti nasıl bir diyet amaç ne filiz? bir ark arakadaşı 18 kilo vermiş dukan diyeti ile
bend ebu hafta protein takılıyorum 1 hafta beraber gıdaklarız artıkın
arkadaslar isvec yada kfleks dıyetıne baslamayı dusunuyorum bu hafta kılo vermem durdu gıbı cok morelsızım
2 haftası dolmadan bikaç kişi de listeye ekledim kızlar
yazılarındaki o enerjiyi ışığı gördüm
sıralamayı da çok değiştirmeyeceği için 2 kat motive olacağı için ekledim
hadi bakalım gayret gayret
engelle kendini cnmsanırım reglim yaklastı delı gıbı yıyesım var dolaptakı tatlılara saldırasım varrr off napacagım ben..
2 gündür wc ye çıkamıyorum ,p.tesi regli olcam
yarın tartı benim için çok parlak olmayacak sanırım:18::18::18::18:
izlemmm beni de çıkarmışsın canım..
kızlar dukan diyetine başladım. yulaf kepeğinide 500gr paketler halinde 7,5tl ye çaycımız saolsun benim için buldu.cumartesi ancak yulafa başlarım şimdi yulafsız devam.menüleri tamamladıktan sonra ertesi gün sizlerle paylaşmaya başlarım.alışverişimi yaptım.et olarak tavuk baget ve göğüs aldım.1 hafta tavuk yiyeceğim (gıdaklamazsam iyi) arada balık yerim.öyle bir açlık hissetmedim sadece çok susuyorum...bakalım 72,2 ile başladım 1 hafta sonra ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?