e-pack canım
ve yeni gelen arkadaşlar
listemize girmek için, 2 hafta düzenli paylaşım ve düzenli cuma günleri bildirim istiyoruz...
şablon şu şekilde...
başlangıç kilo
geçen hafta
bu hafta
giden
toplam giden
hedef
boy
beden
haftalık yapılan spor
izlem
o bahsettigin topuk çatlakları bend eçok fazlaa
bir sürü krem aldım olmadı
ama birde vasiline alıcma umaırm o işe yarar
aslınd abirde aspirin ve vazelin karışımım var onu sürüyorum ama o biraz zahmetli
sürceksin poşetleyip yatcaksın filann ama yapıyorum yinedee
tatilde ve yaızk kötü surmaısn diyeee
bend ebayılırım hal hala
çeşit çeşit almıştım gümüşlerindennn
boncuklularındna filna bu yıl takarım inşş
40 sayfa okudun mu:)ne güzel ben tatil dönüşü geriye dönmedim içinden çıkamam diye...sondan geriye doğru gittim verilen cevaplara göre geçmişide öğrenmiş oldum:)nöbet te daha çok kaçamak yapıyorsundur kesin ben gebeliğimi 38 haftaya tamamlamak için 1 hafta doğum öncesi ve 1 hafta doğum sonrası yattım nöbetçi hemşireler sürekli bişeyler atıştırıyor çekirdekler, cips,kahve,meyva vs. sanırım uyanık kalmak için...nöbet işi zor hasta kaprisi daha zor.allah yardımcın olsun...
selam kızlar, gün boyu dışarıdaydım, yeni geldim.kızılay, sosyete pazarı falan, gezmedik yer bırakmadık eltimlegeçmişte kısaca gezindim, aklımda kalanları yazayım
izlemcim liste için ellerine sağlık
ayşecim geçmiş olsun, sağlık herşeyden önemli
selma ablacım başınız sağolsun
burcu hoşgeldin canım, kilo almamakta büyük başarı inan
neler aldın kuu, bayılırım sosyete pazarına
kizlar dicem unutuyorum hep,ben 1 haftadir müsli diyeti yapiyorum,k-fleks yapicaktim ya bi kutu 2 günde bitiyor 4 euro bi kutu tuzlu geliyor fiyati banabende müsliyle yapiyorum ,en önemlisi hic tuvalet problemi olmuyor icinde keten tohumu,üzüm ve bircok meyve parcalari bugday felan var,kabizligi tamamen ortadan kaldiriyor ...bakalim cumartesi 10 gün olcak kac kg vermis olacagim 10 gün icinde
[/COLOR][/B]
arkadaslar isvec yada kfleks dıyetıne baslamayı dusunuyorum bu hafta kılo vermem durdu gıbı cok morelsızım
sinirlerim hat safada ve üzerimde acayip bi agırlık var sürekli bişeyler yemek istiyorum nasıl atlatacagım bu durumu kızlar yardım edin
evet bende şunu farkettim çouklar salmayı bilmiyorlar çişini
geiyor biliyorum kıvranıp duruyor amaa bırakmıyor
nasıl bırakcam anneee filan diyor neyse yapıncada bu ney anne ben nasıl yaptım ,ben ne yaptım,benden ne geldi gibi sorular soruyorlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?