80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

listeyi alıntı yapamadım yorumumu yazıyım
olacağı buydu işte 1 hafta öce birinci 1 hafta sonra sondan birinci merdivenleri hızla çıktım basamak kırıldı tepetaklak düştüm
pek arabesk gördüm kendimi
bu arada bugün sabah k fleks yedim sonra antalyaya yeni açılan avm ye gittik heç geri kalırmıyım kfc açılmış hiç yemeden dururmuyum hemide en büyük menüsünden yedim camış gibim bide üstüne dondurma semirdim ama okadar çok yürüdüm yoruldum ve su içtimki bide gelince hiçbirşey yemedim umarım sabah tartıyı etkilemez diyemiycem çünkü tartım bile korkudan bozuldu iyimi sabah tartılamıycam dün sabahki tartımı yazarım atıkın
neyse yoldaşlar kısacası analizim şu bana bu k fleks acayip kilo verdirdi arada bir k fleks dostuma takılıcam

canım acayip kaçamak yapmak istii bugünkü kaçamaklar yetmemiş egolarıma yenisini katmak istiim bakalım yatana kadar kocam kandırmazsa iyidir oda sucuk ekmek yapıp yiycem diyo allaaahhhhh :18: :18: :18:

Yeni bir can, yeni bir kan
Bana yeni bir heves lazım..
Yeni bir hedef, yeni bir bakış
Aaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bana yepyeni bir diyet lazım

Rezil olacağım yarın, neydim ne oldum

yafrum hiç üzme kendini hiçde rezil olmazsın sen zaten şu anda bile beden kitle endeksine göre ideal kilondasın
boşver haftaya toplarsın kolaymı canım ne kadar yol almışsın olucak tabi arada böyle sen azimli kızsın toplarsın

Semacım çok güldüm
Ya bana da bir değişiklik lazım nasıl uyguladın k flakes diyetini hangi öğünler yerine ne kadar yedin?
Ben bir ara göz atmıştım ama sabah ve akşam öğünleri yerine 30'ar gram diyor..Bir tarttım 30 gr'ı şok oldum insan onunla doyar mı ya

sabah:
kk peynir
5 zeytin
1 dilim cavdar ekmek
5 çatal yumurta

ara:
çubuk kraker

öğlen:
sunta
cola zero

ara:
yok

akşam:
fırında balık
salata

spor 60 dak yürüyüş
çay 1 bardak
nescafe 1 bardak
2 lt su

bugünkü menüm:
sabah:
2 di. tam. ta. ekmek, 4 zeytin, domatez,
salatalık, 3 köz biber

ara: 2 form yulaflı bisküvi

öğlen: 4 ka. taze fasülye, 2 ka. bulgur pi. cacık

ara: 3 mür. eriği

akşam: yağsız güveç, 1 ke. galeta, cacık

ara: 2 bü. di. ananas

3 lt. su
2 yeşilçay
50 dk. plates

uyumadan 1 bar. süt içerim

Son düzenleme:

canım sabah ve öğlen yedim ben tartmadım 1 kaseye göz kararı 5-6 yemek kaşığı kadar koyup 1 çay bardağı sütle yedim zaten üzerinde bu paketten yaklaşık 7 porsiyon çıkar diyor ben 6 porsiyon çıkarttım
sabah kahvaltıda yedim arada meyve öğlen yedim arada meyve akşamda herzamanki gibi kendime özel yemek yaptım mesela 2 gün taze fasulye yoğurt 2 gün tavuklu türlü gibi az yağlı az tuzlu yemekler yedim 1 kase kadar yanındada illaki protein aldım yoğurt süt gibi akşam yatmadan 2 bardak soğuk süt içtim yattım
birde bol su içtim en az 3 lt
ilk 5 gün 1600 gr verdim ama bugün sabah kaçamaklardan önce tartlamadım tahminim 300 gr daha verdiysemde bugünkü yediklerimle geri almışımdır o yüüzden yarın dün sabahki kilomu yazıcam ama sabah şansımı denerim tartım çalışırsa tam rakamı yazarım
yani bugün k fleks diyeti yapamadım toplam 5 gün yapmış oldum 5 günde 1,5 kilo kadar gitti
bencede yap canım evet tok tutmuyor ama özellikle çikolatalısına bayıldım hiç tatlı isteğin olmuyor açlığada gelince 1 hafta sık dişini umarım güzel sonuçlar alırsın tatlım

Akşamları tutmaz ama sabah ve öğlen yemek mantıklıymış..O şekilde 30 gr da yeter sanırım öğünlerde.
Önümüzdeki hafta deneyeyim bakayım, umut verdin bana sema inşallah güzel sonuçlar alırım...ama yanında meyve yemek, protein almak ve suyu eksik etmemek de çok önemli tabi...Süte zaten bayılırım geceleri içmek iyi gelecektir..
Hadi bakalım inşallah :81::81::81:

Kızlar varmı başka benimle bu diyeti yapmak isteyen, daha keyifli olur

hadi bakalım inşallah canım ben sonuç alacağından eminim

canım yanlış hatırlamıyorsam specıal k nın diyet listeside öyleydi sabah öğlen specıal k akşam normal beslenme bide akşamla sabahın arası çok uzun oluyor o kadar dayanamaz vücut
bak bu örnek menüymüş

Örnek Beslenme Planı:
Kahvaltı: 1 kase yağsız süt ile hazırlanmış, çilek ya da çikolata sosu ile zenginleştirilmiş mısır gevreği
Ara öğün: Elma
Öğle Yemeği: 1 kase yağsız süt ile hazırlanmış meyve eklenmiş mısır gevreği.
Ara öğün: Havuç ya da K bar
Akşam yemeği: Fırında pişirilmiş patates, brokoli, bezelye ile birlikte yağsız balıklar, yağsız et ya da tavuk ızgara
Tatlı: muz, meyve salatası ya da meyveli yoğurt

herkese selammmm geçmiş yaptım geldim ......

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.. evet sağlık daha önemli ama aslında yanlış bişi yapmadım son zamanlarda ve benim menülerimde herşey vardı kuru üzümden bala cevize bademe fındığa makarna pilava kadar yani hiç birşeyimi kısmadım sadce geçen çarşamba gidebilmiştim spora ve taaaa bir hafta sonra yani dün gidince galiba biraz ondan oldu yoksa bence bişiii yoktu ama inşallah artık haftaya bi doktora gidip geneeel bir sağlık kontolünden geçmek istiyorum....neyse bugün zaten çok da diyet modunda değildim sabah ve arayı güzel uyguladım ondan sonra gelsin simit poğaçalar gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrr...

bu arada artık spor salonuna da gitmemeye karar verdim biraz sıkıldım son zamanlarda eee3.5 aydır gidiyordum haliyle sıktı artık eylül 1 e kadar kendimce bişiler yapıp öyle kilo vermeyi planlıyorum kendimce düzenli bir program hazırlayıp onu uygulayacağım inşallaaaahhhh...

kiiii galiba beni yıpratan da uykusuzluk inanın artık kafayı koyunca anında gidiom şu saat oldu eve yeni gelebildim annemdetdik köye gittik geldik gelen giden derken sabah 8 de evden çıkmıştım haliyle birde kızımın arkasında koştur bayağğğıı bi yorucuydu....bu sbah 79.4 tü ama yarına nolur bilmiyorum bugün karbon çok aldım galiba...
amaa dünden sonra biraz korktum kızlar ne yalan söliiim..
listede 1 hafta ilk sıralarda 1 hafta sonuncu bu aralar çok tutarsızım yaaa bi düzene girmedi gittiii... ilk zamanlardaki gibi olmak istiyorummmm...........

canım musliyidemi 2 ogun yedin. yoksa tek ogunmu? ben sabah oglen normal aksam müsli yesem nasıl olur diye dusunuyorumda cesaret edemedim. sen nasıl yaptın tam anlatırmasın

aslında deryacım bu aralar hep farklı bişiler denemk istiom ama bi türlü toparlayamadım haftaya perşembe okul seminer bitiyor ve artık evimde olacağım hergün dışarda annemde yemekten sıkıldım neden dersen kendine göre yemek yapamıyorsun ne varsa onu yiyorsun sadece sabah 8 de kahvaltım evde gerisi hep orda burda....
evde olsam kendime göre daha hafif yaparım bişiler işte inşallah haftaya düzene girerimmm ...

ama arayış içindeyim haberin ola ki en çok ta karbonhidrat diyetini merak ediyorum ve yapabilirim gibi geliyor...

kızlar yeni bişey keşfettim ve sizlerlede paylaşmak istedim. yarın başlarım, 1 hafta denemeden sonra sizleride bilgilendiririm

derya fotoğraflar çok hoş canım hepsinde de gayet hoş çıkmışsın bence diyetlik pek bişey kalmamış sadece spor yap benceee....

Ayşecim karbon diyeti harika bir diyet zor ama sonuçları harika...Yapabilirim dersen kesinlikle vakit kaybetme derim..

kızlar yeni bişey keşfettim ve sizlerlede paylaşmak istedim. yarın başlarım, 1 hafta denemeden sonra sizleride bilgilendiririm

Dene bakalım filizcim, umarım işe yarar

derya fotoğraflar çok hoş canım hepsinde de gayet hoş çıkmışsın bence diyetlik pek bişey kalmamış sadece spor yap benceee....

Ayşe ayşeeeeeee
Demeyin şöyle yav iltifat yasağı koyacağım çevreme ha
Ben vallahi siz böyle dedikçe adam olmam...
Her şeyden önce kendime olan saygım için hedefime ulaşmalıyım, o 70 i görmeliyim

aslında doğru ya 2 hafta önce listede 3. sıradaydım bu hafta son baksana iltifat insanı hemen şımartıyorrr. sen boşver hedefine kilitlen.....

günaydınnn
kilo bildirimim

başlangıç 90.8
geçen hafta 82.9
bu hafta 82.2
giden 700gram
toplamda giden 8.6
hedef 65
boy1.64
beden 46
spor yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…