Akşamları tutmaz ama sabah ve öğlen yemek mantıklıymış..O şekilde 30 gr da yeter sanırım öğünlerde.
Önümüzdeki hafta deneyeyim bakayım, umut verdin bana sema inşallah güzel sonuçlar alırım...ama yanında meyve yemek, protein almak ve suyu eksik etmemek de çok önemli tabi...Süte zaten bayılırım geceleri içmek iyi gelecektir..
Hadi bakalım inşallah :81::81::81:
Kızlar varmı başka benimle bu diyeti yapmak isteyen, daha keyifli olur
selam kızlar..
herekse hayırlı cumalar..
Kilo veren veremeyen ama azmeden herkesi tebrik ediyorum..
selma..rakibem..napmışsın canım sen ya bak farkı açtın ama koşup geliyorum arkandan ..süpersin..tebrik edeirm canım..
ben de vermişim 89.3 çıktım ama geçen haftanın listesi hangi sayfada bilen var mı?
kızlar geçen cumaki msj ımı buldum..buna göre kg bildirimim:
başlangıç:95.6
geçen hafta:89.3
bu hafta:88.6
giden:700 gr
toplamda giden:7 kg
spor:300 dk
kızlar çok mutluyum bu hafta içinde kaç kere 90 lı rakamları görmüştüm artık 88 leri gördüm ve uzunnnnnn zaman sonra ilk defa bir kerede 5 kg dan fazla vermiş oldum..bu bir başlangıççççççççç
ewet zahmetli bu mevsimde meyva yiyemiyorsun sebze yiyemiyorsun tabii bir hafta sonrasında sebzelerin bazıları serbest meyva ise hedefine ulaştıktan sınro koruma aşamasında serbes...çok zahmetli amam başladım umarım işe yarar emekler boşa gitmez.ağzımda sürekli bir kuruluk oluyor suya doyamıyorum...filizcim dukan diyeti biraz zahmetli değil mi kuzum
işlenmemiş şeyler yiyeceksin dimi onda
k.h diyetine çok benziyor aslında ama
tam ayrıntısını bilmiyorum :26:
dün bi tane halhal aldım kızlar
çok güzel duruyor yaa
açık ayakkabı terlik giyenler bol bol nemlendirici sürün ayağınıza kızlar
açık ayakkabıda çatlamış deri çok iğrenç duruyor yaa
severseniz bi tane halhal edinin derim, insan kendini iyi hissediyor
isterseniz birde ayak yüzüğü
birde pedikür
tamamdır, kilo vermesenizde olur :))
bu arda herkese kocaman günaydın
ben bu diyeti senile yapabilirim.bu sabah başlamıştım beraber devam etmiş oluruz.en azından biraz rekabet olur iyi gelir bize dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?