Günaydın seçilcim, tamam ben de bu sabah başladım zaten beraber yaparsak birbirimizi denetlemişte oluruz :13:
Listede ben yokum demişsin, listeye girmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve bildirim isteniyor..Uzun süredir buradasın ama bunları yaparsan listeye girersin
Günaydın seçilcim, tamam ben de bu sabah başladım zaten beraber yaparsak birbirimizi denetlemişte oluruz :13:
Listede ben yokum demişsin, listeye girmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve bildirim isteniyor..Uzun süredir buradasın ama bunları yaparsan listeye girersin
Nihaaaaaalllll 1 saat plates
Bidirim
başlangıç 87
geçen hafta 73.2
bu hafta 73.9
gelen 700 gr
toplamda giden 13.1
hedef 70
boy 1.77
beden 44
spor 120 dk plates
bazıları çok ii kilolar vermiş öncelikle onları tebrik ederim harikasınız kızlar sonra az kilo verenleri tebrik ederim en sonda veremeyenleri tebrik ediyorum en azından kilo almaışlar buda bir başarıdır kızlar azimliarkadaşlar önünüzde saygıyla eğiliyorum
bu hafta başlıyoruz hatta bu günden başlıyoruz demektir.umarım haftaya güzel sonuçlar alırız
o zaman hemen menü paylaşımı yapıyorum.akşama yapamam çünkü bizim ufaklık biraz fazla kurcalıyo bilgisayarıbende piskopat oluyorum sabah:
1 kase k.flakes
ara:
yeşil çay
öğlen:
diyet bisküvi ve yoğurt
ara:
yeşil çay
akşam:
tavuk ızgara
salata
spor 30dak twist stepper
nescafe 1 bardak şekersiz
su 2 litre
Deryaaaa 45 dk işyerinde spor + 1.5 saat akşam yürüyüş..
bugün işyerinde spora gitmicem ama hastalığım nedeniyle sanırım bir de ikisi birdne ağır geldi dün akşam bayağı yorgun düştüm..burnum da tıkalı zor nefes alıyorum bu akşam 40dk falan yürüyebilirim anca akupunktur dönüşü..evde de 200 mekik çekicem ortim..
deryacım günaydın tatil dönüşü kilon aynıydı hatırlıyorum fakat bu bildirimde artı gözüküyor.yanlış mı hatırlıyorum...
günaydın kilom sabit
spor:240 dk plates
Artıda çıkanlara ne diyorsun
İnşallah seçilcim, sayende kaçamak yapmayacağım inşallah :81:
Seçilcim diyet bisküvi ve yoğurt yerine de k flakes yesen daha iyi olur bence :26:
Ortim ne yaptın ya ezdin geçtin valla
Çok yüklenme bak kendine, dikkat et
Burun tıkalıyken de spor eziyet olur, zorlayıp da daha kötü yapma hastalığını.
Yok filizcim doğru hatırlıyorsun, bir kaç günün sonucu bu
Bir de tuvalete çıkamadım onun da etkisi var tabi..
Artıda çıkanlara ne diyorsun
İnşallah seçilcim, sayende kaçamak yapmayacağım inşallah :81:
Seçilcim diyet bisküvi ve yoğurt yerine de k flakes yesen daha iyi olur bence :26:
Ortim ne yaptın ya ezdin geçtin valla
Çok yüklenme bak kendine, dikkat et
Burun tıkalıyken de spor eziyet olur, zorlayıp da daha kötü yapma hastalığını.
Yok filizcim doğru hatırlıyorsun, bir kaç günün sonucu bu
Bir de tuvalete çıkamadım onun da etkisi var tabi..
ayyy filizcim tatlım kusura bakma
bendeki eski listeydi, senin ismin yokmuş sanırım
bildirimde yapmayınca, farkedemedim sanırım, bayaa kontrol ettim ama dikkatimden kaçmış datlumm seni çıkartırmıyım hiç çıtırım benim
nihalcim perşembeden pazara kadar dikkatle inceledim sen bildirim yapmamışsın kuzum
göremedim mi acaba :26::26::26::26:
herkeze hayırlı cumalar diliyorumkilo veren herkezi tebrik ederim vermeyenlerde inşallah bidahaki sefere
yaa kızlar nerde hata yapıyorum bilmiyorum ama bişeyler ters gidiyor sanırımokadar dikkat etmeme rağmen sadece 600 gr. gitmiş. ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?