80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu Hafta 76.9 Falan Görürürm Sanıyordum
Olsun Haftaya 76 Olurum İnşallah :82:
Kilo Verenleri Tebrik Ederim
Sabit Olanlarda Üzülmeyin Sakın
Sabit Kalmakta Bir Başarı

Bidirim

başlangıç 87
geçen hafta 73.2
bu hafta 73.9
gelen 700 gr
toplamda giden 13.1
hedef 70
boy 1.77
beden 44
spor 120 dk plates

bazıları çok ii kilolar vermiş öncelikle onları tebrik ederim harikasınız kızlar sonra az kilo verenleri tebrik ederim en sonda veremeyenleri tebrik ediyorum en azından kilo almaışlar buda bir başarıdır kızlar azimliarkadaşlar önünüzde saygıyla eğiliyorum

Gelelim klo bildirimine

Başlangıç:83
Geçen hafta:72.2
Bu hafta:71.9
Giden:0.3
Toplamda giden:11.1
Hedef :55
Boy:1.62
Beden:44

spor:60 dk yürüyüş(bu sabah yürüdüm:))

Bu hafta mersin dönüşü artıda çıkmıştım.biraz toparlandım inş.haftaya daha ii olacak....

Kilo veren herkesi tek tek kutluyorum ve sabit kalan yada artıda olan arkadaşlarıma haftaya daha ii sonuçlar temenni ediyorum:)

günaydın hanımlar. gecen hafta için tbrk eden herkese çok çok teşekkürler
bu hafta berbat durumdayım hafta sonu kaçamakları sonucu artıda cıktım pazartesiden beride ne yaptıysam veremedim

kilo bildirimi:
başlangıç kilo :90.2
geçen hafta :81.1
bu hafta :82.5
gelen: 1.4 :78:
toplamda giden :7.7
hedef : 70
boy : 1.78
beden: 42-44
spor :yok

o zaman hemen menü paylaşımı yapıyorum.akşama yapamam çünkü bizim ufaklık biraz fazla kurcalıyo bilgisayarı bende piskopat oluyorum sabah:
1 kase k.flakes

ara:
yeşil çay

öğlen:
diyet bisküvi ve yoğurt

ara:
yeşil çay

akşam:
tavuk ızgara
salata

spor 30dak twist stepper
nescafe 1 bardak şekersiz
su 2 litre

bu hafta başlıyoruz hatta bu günden başlıyoruz demektir.umarım haftaya güzel sonuçlar alırız

Nihaaaaaalllll 1 saat plates

Deryaaaa 45 dk işyerinde spor + 1.5 saat akşam yürüyüş..
bugün işyerinde spora gitmicem ama hastalığım nedeniyle sanırım bir de ikisi birdne ağır geldi dün akşam bayağı yorgun düştüm..burnum da tıkalı zor nefes alıyorum bu akşam 40dk falan yürüyebilirim anca akupunktur dönüşü..evde de 200 mekik çekicem ortim..

dünkü menüm:) dukan diyetine başlamış bulunuyorum.

sabah :2 bardak ılık su,1 haşlanmış yumurta,örgü pernir,3 kaşık yoğurt
ara:1 bardak süt
öğle:2 haşlanmış baget,1 kase yoğurt
ara:1 kk az yağlı beyaz penir
akşam:2 haşlanmış baget,1 kase yoğurt
ara:1 bardak süt
2 lt su
2 yeşil çay

Artıda çıkanlara ne diyorsun

bu hafta başlıyoruz hatta bu günden başlıyoruz demektir.umarım haftaya güzel sonuçlar alırız

İnşallah seçilcim, sayende kaçamak yapmayacağım inşallah :81:

Seçilcim diyet bisküvi ve yoğurt yerine de k flakes yesen daha iyi olur bence :26:

Ortim ne yaptın ya ezdin geçtin valla
Çok yüklenme bak kendine, dikkat et
Burun tıkalıyken de spor eziyet olur, zorlayıp da daha kötü yapma hastalığını.

deryacım günaydın tatil dönüşü kilon aynıydı hatırlıyorum fakat bu bildirimde artı gözüküyor.yanlış mı hatırlıyorum...

Yok filizcim doğru hatırlıyorsun, bir kaç günün sonucu bu
Bir de tuvalete çıkamadım onun da etkisi var tabi..

günaydın kilom sabit

spor:240 dk plates

banucum bu benim yaptığım diyet biara senin yaptığın diyete benziyor....bu arada kilon sabitte olsa gözle görünür bir incelme olmuştur eminim:)

karşı komşumuz 2 ayda 11,5 kilo verdi ama hiç kaçamağı yok asla ağzına sürmüyor nefsine hakim (walla bu huyunu kıskandım )istediğin kadar ısrar et hangi ortamda olursa olsun yemiyor.ay yiyemem ısrar etmeyin diyetteyim o kadar para veriyorum diyomuş:)balkonda çamaşır asıyordum sesleniyor filiz 11,5 kilo verdim ,tüm kıyafetlerim terzide daralıyor diye:) ii ne güzel, vermeye devam dedim:)geçen sabah yün çırpıyor nefes nefese kalmış işi yarım bırakıp eve gidip ebru ile pilatesini yaptı sonra yüne devam.ne gerek var zaten yün çırparken efor kaybediyorsun dedim olmaz onun yeri ayrı ded:)
şimdi düşünüyorum, biri bana ısrar edecek yada sevdiğim bişey olacak kesin ucundan alırım,o kadar yorgunken koştur koştur pilates yapmam,camdan cama mahalleye sesli yayın yapıp herşeyi anlatmam.ben çok mu iradesiz yada tembelim çözemedim.ben kilo verdiğim dönem bana ayy filiz keşke senin gibi kilo vermeyi bırak ayda 1 kilo versem yılda 12 kilo gider ona razıyım diyordu.şimdi beni geçmiş olmanın keyfini yaşıyor:)

ayy çok konuştumm işim gücüm dedikodu oldu

onlarada sabır ve kolaylık diliyorum tam gaz yola devam

haklısın canım ama k flakes beni pek tok tutmuyo bide şimdi kırtasiyedeyim.temin edebileceğim yoğurtla diyet bisküvi bide sevdiğim şeyler kepekli bisküviyi yoğurdun içine kırıyorum küçük küçük süper oluyo tadı:81: valla bende gaza geldim kalktım 1000 adım attım az önce bugünü 10000 adıma tamamlarım diye düşünüyorum.kırtasiyedeyim yapabileceğim en iyi spor bu

Günaydiiin Kizlaaaar Nasilsinizzz

Bu Haftada Sabitim .. 3.Haftadir 77.Kiloyum ..
Pazartesi en gec Sali Günü Prensessim Gelecek 3.Ay Aradan Sonra Ilk Defa
Onun Etkisi Cok Eminim .. Haftaya 76.Rakami Düzzzz Bi $ekilde Benim Olacak Gibi, Hissediyorummmm

Eskiden Bukadar Olgunlukla Karsilayamiyordum Sabit Rakamlarimi ..
Ama $u 2.Haftadir Daha Positif Yaklasiyorum Bu Konuya ..
Tabiki Kilo Vermek Istiyorum Hic Kacamakta Yapmiyorum Ama Gitmeyince Gitmiyor Meret ..

Bana Hayata Daha Güzel Bi Acidan Bakmama Yardimci Olan Birisiyle Tanistim Okulumda ..

25-27 Yaslari Arasinda Bi Erkek ..
Bi Kolu Tamamen Yok .. Yani Dirsegi Var Sadece .. Bi Kolu Var Ama Sadece 3.Parmagi Var Elinde ..
Iki Bacagida Sadece Diz Kapaklarina Kadar .. Otomatik Tekerlekli Sandalye mi Kullaniyor ?
Hayirrrrr !! Kendi Elleriyle Sürüyor Tekerlekli Sandalyesini ..
Vee Yüzüüü Okadar Güzel Kiii Tüm Bedensel Engelligini Adeta Örtüyor O Yüz Güzelligi

Ben Ona Bakinca Yüzümde Hafif Bi Tebessüm Olusuyor .. Beni Öyle Bi Motive Ediyor Ki Anlatamam Size ..
Son Günler Oda Bana Bakiyor .. Benim Ona Bakmami Yanlis Anlar Diye Cok Korkuyorum ..
Ama Bana Bakisi Kizgin Veya Öfkeli Degil , Sadece Normal Bi Sekilde Bakiyor ..
Umarim Bu 4.Hafta Icerisinde 1.Kez Bile Olsa Sohbet Etme $ansim Olur Onunla ..

Yani Diyecegim $u Ki .. Bu Kilo I$inii veya Hayata Sizi Üzen Ne Varsa Okadar Ciddiye Almayin Üzülmeyin ..
Neler Neler Oluyor Hayatta .. Bakin O Cocuk Bedensel Bi Engeli Olmasina Ragmen Benim Okulumda Meslek Yapiyor
Hayata SIM SIKI Sariliyor ..

Bizim Orada Bi Yokus Var . Oradan Öyle Bi Hizlaa Iniyor Ki Tekerlekli Sandalyesiyle Ben Düscek Diye Korktum O Sadece
Gülüyor O Hizina ..
Yani Kendinizi Yiyip Bitirmeyin Kizlar ... Saglikliyiz Ya Ona Bakin

ALLAHIMA Binlerce Kez $ükürler Olsun Bugünde Saglikli Bi $ekilde Nefes Alip Verebiliyorum :93:

Coook Uzun Yazdimmm Kusura Bakmayin Ama Paylasmak Istediim Sizlerle

filizicm.....
mnünde görüdügm kadarı ile sebze ve meyve yok bol proten var
ve bu liste ile kilo veririsn eminim
bende dün başladım protein agırlıklı beslenmeye 10 filan bu şekilde beslinecem bir mani çıkma zisee
menüleirm sneinkinme benziyor tek farkı
slaata tüketiyorum ben , 3 günde degilde en az 1 hafta yapıcma yani

incelme müthiş cnm ya çok fazkı var keşke platese başlamadan dar bir tişötle resim çekinceydim eklerdim şimdiki halimi
kaburga kısımlarım inceldi,şimdi sıra daha yaglı kısımlara gelick inşş

komşunun iradeside süper tabiki demekki çok istiyor zayıflamayı cnm
pltesi yeri ayrı tabiki bend etüm yorgunluguma ragmen keisnlke yapıyorum platesimi
yğrüyüşü bira zbıraktım bu araa wc olayından dolayı ama p.tesi başlıycma onada belki yarın başlarım
bend egeçen yıl ne kadar ısrar ederse etsinler agzıma sürmezdim ama bu yıl öle degilim açıkcası hak ettigmi düşünerek ucundna kıyısından yiyorum

herkeze hayırlı cumalar diliyorum kilo veren herkezi tebrik ederim vermeyenlerde inşallah bidahaki sefere

yaa kızlar nerde hata yapıyorum bilmiyorum ama bişeyler ters gidiyor sanırım okadar dikkat etmeme rağmen sadece 600 gr. gitmiş. ne yapsam acaba

Son düzenleme:

izlemcim ben o haftaki kilomu yazmışım geçn haftaki liste nerde bilen var mı demişim ki eski kiloma bakayım diye..kimse dönmemiş ben de unutmuşum ondan sanırım canım..sorun yok bu hafta için bildirimde bulundum..tşkler..

Herkese Günaydınlar bir kaç gündür giremiyorum biraz rahatsızlandım bide regli oldum göbüşüm davul gibi oldu 2 gündür bi sürü çikolata yedim bu durumu hiç sevmiyorum pek geçmişe bakmadım inşallah bi ara bakarım :44: liste için tşk ederim bu arada

Kilo bildirimi;

Başlangıç:92
Geçen hafta:90
Bu hafta:90,5
Gelen:500

Hedef:65
Boy:1,71

2-3 günde kilo almışım hemen inşllah haftaya böyle olmaz

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim inşallah devamı gelir maşallah diyelimde nazar değmesin veremeyen arkadaşlarda ya da ben gibi alanlarda umarım veririz bizde

Filizcim 600 gr çok iyi bir rakam hiç öyle düşünme.. Ne zamandır diyettesin? İlk haftalar çok gider ama sonraları böyle olması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…