Filizcim 600 gr çok iyi bir rakam hiç öyle düşünme.. Ne zamandır diyettesin? İlk haftalar çok gider ama sonraları böyle olması normal
canım buraya katılmadan 1.5 ay önce başladım, bu süre içinde 5 kg. verdim aranıza 80 kg. la katıldım ve iki hafta oldu. ben haftada 1 .2 kg. arası düşünmüştüm ama yediklerimide yazıyorum yani abartılı deyil 2, 3 lt. arası su içmeye çalışıyorum ve mutlaka 2 yeşilçay yinede olmuyooo :44::44::44::95:
kfleks dene bence melikecim işe yarıyor cidden ama isveç diyeti sakın yapma emziriyorsun o olmaz cnm
liste süpermiş
1. arkadaşı tebrik ederim bende gircem ve adım kırmızı olcak inanıyorum buna
süper olmuş liste bende sorcaktım ben yokum diye 2 haftam varmış daha
bilgilerimi kime atıcam dakolive ?
bende atıyım bidahaki ahftaya girerim inşallah
engelle kendini cnm
seneye yaza zayıf olcaz istediğimiz kıyafeti alcaz
yersek yapamayız bunu
arçınlı süt iç iyi geliyor tarçın dengeliyor
inşallah yanılırsın cnm
tartı senden yana olur inşallah
Ooohhhh siz yanın orada burası püfür püfür
Alternatif olarak karbon diyetini de düşünebilirsin melikecim, biraz zor ama sonuçlarda bir o kadar tatmin edici..
Yapmayı en çok sevdiğin şeye yönlen canım, ben dans ederim hep sen de neyi seviyorsan birazcık vakit ayır kendine ve onu yap..
Eline sağlık kaptanım.. Selmacım ve zekiyecim vallahi helal olsun ben bir haftada 2200 versem hedefime ulaştım bile işte
Ahhh ahhh hayal
Banu çok güldüm buna, yazık ya kıyamam
Filizcim haftada normal olanı bir kilodur..Daha fazlasını diyetisyenler önermiyor..Başlayalı 1,5 ay olduysa bu rakamlar gayet normal, bence acele etmezsen kafa daha rahat olur..İnsan anlamıyor bile zaten haftanın nasıl geçtiğini az ya da çok bir bakmışsın eriyorsun..3'e 5'e takma kafanı, her hafta adım adım erimeye bak sadece..
Sen haftada 1,5 - 2 hedeflemişsin ama fazla o kadarı
karbon dıyetı hakkında bılgım yok...
filizicm.....
mnünde görüdügm kadarı ile sebze ve meyve yok bol proten var
ve bu liste ile kilo veririsn eminim
bende dün başladım protein agırlıklı beslenmeye 10 filan bu şekilde beslinecem bir mani çıkma zisee
menüleirm sneinkinme benziyor tek farkı
slaata tüketiyorum ben , 3 günde degilde en az 1 hafta yapıcma yani
incelme müthiş cnm ya çok fazkı var keşke platese başlamadan dar bir tişötle resim çekinceydim eklerdim şimdiki halimi
kaburga kısımlarım inceldi,şimdi sıra daha yaglı kısımlara gelick inşş
komşunun iradeside süper tabiki demekki çok istiyor zayıflamayı cnm
pltesi yeri ayrı tabiki bend etüm yorgunluguma ragmen keisnlke yapıyorum platesimi
yğrüyüşü bira zbıraktım bu araa wc olayından dolayı ama p.tesi başlıycma onada belki yarın başlarım
bend egeçen yıl ne kadar ısrar ederse etsinler agzıma sürmezdim ama bu yıl öle degilim açıkcası hak ettigmi düşünerek ucundna kıyısından yiyorum
Kızlar az ya da çok tüm kilo verenleri tebrik ederim
Saat öğlen oldu anca aydım
Sabah ve öğlen k flakesimi yedim..Sabah ve öğle arası biraz fıstık ve leblebi yedim...Eve gidince de akşama kadar 1 muz 1 kivi yerim. Allahım bozmayayım ne olur
banucum bu atak dönemi kilona göre değişiyor genelde 5 gün yapıyorlar eğer vermek istediğin kilo fazla ise 7-10 gün olabilir.ben 7 gün sırf protein yiyeceğim sebze,meyva,ekmek,tatlı vs katiyen yok.
2.evrede ise istediğin kiloya ulaşana kadar 1+1 yada 5+5 yapıyorsun 1 gün sırf protein diğer gün sırf sebze yine meyva yok.
3.evrede ise meyve,ekmek,nişastalı yiyecekler ekleniyor ve 2 gün ödül günün oluyor abartmadan.bu 3.evre kaç kilo verdiğine göre netleşiyor.
4.evre ise tamamen eski hayatına dönüyorsun fakat haftada 1 gün sırf protein yiyorsun:))
en önemli şey en az 2lt su ve haftada 3 gün en az 20dk.yoğun spor dio.
eşime zaten aparatif kahvaltılık tarzı şeyleri çok severdi yemektense ona patates kızart yada yumurta piyazı,patates piyazı,menemen yap yemeği bırakır onu yer.öyle alışmışlar.evde sebze pişmez...çok şükür eşim evlendik evleneli kırmamak için yiyordu şimdi alıştı.kısacası bu bir hafta çok mutlu olacak yemek yok sevdiği şeylerden hazırlarım.oğluma annanesi hazırlıyor zaten:)şimdiden eşim yine mi tavuk diyor dur daha 3.öğün:))
anladım filizcim ilk evre kısaymış bende sandım daha uzun
bende şimdi sırf pro alıyorum ama sebze d eyiyorum benn ama her gün mutlaka protein alıyorum
1 hafta yapıcma bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?