80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Filizcim 600 gr çok iyi bir rakam hiç öyle düşünme.. Ne zamandır diyettesin? İlk haftalar çok gider ama sonraları böyle olması normal

canım buraya katılmadan 1.5 ay önce başladım, bu süre içinde 5 kg. verdim aranıza 80 kg. la katıldım ve iki hafta oldu. ben haftada 1 .2 kg. arası düşünmüştüm ama yediklerimide yazıyorum yani abartılı deyil 2, 3 lt. arası su içmeye çalışıyorum ve mutlaka 2 yeşilçay yinede olmuyooo :44::44::44::95:

günaydınnn
kilo bildirimim

başlangıç 93
geçen hafta 80.3
bu hafta 79.4
giden 900gram
toplamda giden 13.6
hedef 58
boy1.67
beden 42
spor 1 saat ve sonrası bayılma kusmaaa

Filizcim haftada normal olanı bir kilodur..Daha fazlasını diyetisyenler önermiyor..Başlayalı 1,5 ay olduysa bu rakamlar gayet normal, bence acele etmezsen kafa daha rahat olur..İnsan anlamıyor bile zaten haftanın nasıl geçtiğini az ya da çok bir bakmışsın eriyorsun..3'e 5'e takma kafanı, her hafta adım adım erimeye bak sadece..
Sen haftada 1,5 - 2 hedeflemişsin ama fazla o kadarı

hımm tamam canım kfleksı deneyım cıkayımda bugun markete :)

karbon dıyetı hakkında bılgım yok...

hayırlı cumalar herkese..

bu haftakı kılo bıldırımım:

başlangıç kilo:86
geçen hafta:84.5
bu hafta:83
giden:1.5
toplam giden:3
hedef:67-68
boy:1.70
beden:44-46
haftalık yapılan spor 2 saat yürüyüş

bu hafta 3 gun hafıf kacamaklarım oldu demekkı daha saglam tutsaymısım kendımı daha guzel sonuclar alabılırmısım ama sanırım reglım yakın haftaya vermem durabılır gercı kfleks dıyetını denıcem ıns ıse yarar:)

sabah

2dl bugday ekm.
1katı yumurta
peynır
2 zeytın domates 2 bardak çay

ilgin için teşekkürler canım biliyorum ama yinede en az 1 kg. bekliyordum sanırım dediğin gibi hedefimi yüksek tuttum galiba. ama olsun umarım haftaya daha fazla verim

selam hatunlar tartım yamuk yaptı bana çalışmadı sabah artık 2 gün önce sabahki tartımı yazıcam 3 aşağı 5 yukarı napıyım
kocişe pil al dedim belki pili bitmiştir pili bitmediyse yeni tartı alıcam öfff masraf çıktı durduk yere

kilo bildirimi
başlangıç 88,5
geçen hafta 77,5
bu hafta 75,9
giden 1600
toplam giden 12,6
hedef 68
boy 165
beden ?

kilomu bildirirken elektrikler gitti

başlangıç :86.100

geçen hafta :65.300

bu hafta :65.400

gelen :100 gr.

toplam giden :20.700

hedef :60

boy:1.65

spor :yok

beden :40-42

bu haftaki yeme düzenine göre 100 gr.la kurtulmam bile benim için büyük başarıydı.

karbon dıyetı hakkında bılgım yok...

Canım karbon diyetinde yediklerinin kalorisini değil, karbon değerlerini hesaplıyorsun..Özetlemek gerekirse et, yumurta, peynir gibi protein sağlayan yiyecekleri daha çok, ekmek gibi karbonhidrat ürünlerinin daha az tüketiyorsun..
Günlük 40 puanı geçmemen lazım.Ben günlük 20 puanı geçmediğim halde pek sonuç alamadım ama ne zaman ki 10 puanla kapattım işte o zaman 3 günde bile mucize rakamlar gördüm...Diyetin zorluğu şu; tatlı zaten direk karbon olduğu için imkansız yiyemezsin, meyveden gidereyim dersen onlarında karbonları çok yüksek, 10 puanla kapatmak istersen çok zor..O 3 gün birazcık eziyet oluyor başı filan dönüyor insanın şekersizlikten
Yani kısaca bu diyetin bir kolay bir zor versiyonu var, sen istersen bir kolayı dene belki sende işe yarar bünyeler farkediyor çünkü..
Yiyeceklerin puanlarını nereden öğrenebilirim dersen o da burada ;
Karbonhidrat Diyeti (Yiyeceklerin Karbonhidrat Ünite Değerleri) - Ebru Akın - Blogcu

Kızlar az ya da çok tüm kilo verenleri tebrik ederim
Saat öğlen oldu anca aydım

Sabah ve öğlen k flakesimi yedim..Sabah ve öğle arası biraz fıstık ve leblebi yedim...Eve gidince de akşama kadar 1 muz 1 kivi yerim. Allahım bozmayayım ne olur

selam kızlar, hayırlı cumalar
kilo verenleri tebrik ediyorum
ben de bildireyim kilomu
başlangıç kilo:92
geçen hafta:84.6
bu hafta:83.8
verilen:800 gram
toplamda verilen:8.200 gram
hedef:68
boy:1.71
beden:44-46
spor:240 dakika

83 ü ucundan kıyısından gördüm sonunda sıkıldım 80lerden, ama kurtulmak için daha fazla gayret göstermeliyim

Son düzenleme:

banucum bu atak dönemi kilona göre değişiyor genelde 5 gün yapıyorlar eğer vermek istediğin kilo fazla ise 7-10 gün olabilir.ben 7 gün sırf protein yiyeceğim sebze,meyva,ekmek,tatlı vs katiyen yok.
2.evrede ise istediğin kiloya ulaşana kadar 1+1 yada 5+5 yapıyorsun 1 gün sırf protein diğer gün sırf sebze yine meyva yok.
3.evrede ise meyve,ekmek,nişastalı yiyecekler ekleniyor ve 2 gün ödül günün oluyor abartmadan.bu 3.evre kaç kilo verdiğine göre netleşiyor.
4.evre ise tamamen eski hayatına dönüyorsun fakat haftada 1 gün sırf protein yiyorsun:))
en önemli şey en az 2lt su ve haftada 3 gün en az 20dk.yoğun spor dio.
eşime zaten aparatif kahvaltılık tarzı şeyleri çok severdi yemektense ona patates kızart yada yumurta piyazı,patates piyazı,menemen yap yemeği bırakır onu yer.öyle alışmışlar.evde sebze pişmez...çok şükür eşim evlendik evleneli kırmamak için yiyordu şimdi alıştı.kısacası bu bir hafta çok mutlu olacak yemek yok sevdiği şeylerden hazırlarım.oğluma annanesi hazırlıyor zaten:)şimdiden eşim yine mi tavuk diyor dur daha 3.öğün:))

canım bozmazsın bozmassın sen benim dediğim gibi yap hem meyvelisini al hem çikolatalısını mesela sabah meyveliyi ye öğlen çikolatalıyı baya iyi oluyor tabi bu diyetin en güzel kısmı akşam yemeğini iple çekmek bide arada fıstık leblebi değilde meyve yesen çünkü leblebi kabızlık yapabilir fıstıkta epeyce yağlı muz yerinede kivi çilek yesen yada erik hem vitamin yönünden zengin hemde kalorisi çok düşük
ama tabi canım evinde ne varsa sen onu ye bakma bana

ben yarın tavuk sarma yapıcam tavuk göğsünü kocaman açıp arasına mantar doldurucam ama kocama bi soruyum mantarla başka ne koyabilirim fırına atıp pişiricem kocişinkine kaşarda koyarım kendime koymam sende yapablirsin canım hem lezzetli olur hemde doyurucu proteinide almış olursun sebzede yemiş olursun

bi kerede patlıcanlı bir tarif vermiştim tostta patlıcanları ve kabakları pişirip üstüne sarımsaklı yoğurt onun üstünede çok az yağda biber ve domates soteleyip yiyebilirsin hmmmmmm acıktım ben galiba yiycek bişey yok evde sırf meyve ve pişmeyi bekleyen sebze üşendim kuru incir kayısı yedim sonrada kavun yiycem akşamada makarna

banu 2 gündür wc ye cikamiyorum demisin,birkac gün müsli yesene kahvalti niyetini ,cok iyi tavsiye ederim valla ...

kilo veren herkesi tebrik ediyorum....kimse beni yanlis anlamasin ama bisey fark ettim belkide gec fark ettim kilosu 80 lerde olanlarin geneli haftada 1 kg ve fazlasi veriyor,ama hedefine yakin olanlar ya sabit yada haftalik 300-700 gr arasi felan veriyolar.
feryal nerde acaba ,oda 6 kg almisdi basliyordu diyete geri birdahada gelmedi sanriim

anladım filizcim ilk evre kısaymış bende sandım daha uzun
bende şimdi sırf pro alıyorum ama sebze d eyiyorum benn ama her gün mutlaka protein alıyorum
1 hafta yapıcma bende

zuzum bend ebi markanınnn form çayını içiyorum çok memmunumm

derya
sen kfleks diyetine mi başladınnnn
topigimiz pek şenlendi çeşit çeşitt diyetlerrr yapıyoruz
paçalar tutuştuuu

anladım filizcim ilk evre kısaymış bende sandım daha uzun
bende şimdi sırf pro alıyorum ama sebze d eyiyorum benn ama her gün mutlaka protein alıyorum
1 hafta yapıcma bende

nasıl pişiriyorsun yağsız,buharda?

banucum bende pilates için sadece 65cm çapında topu ve bandı var.ama komşumuz küçük top ve çember olmazsa olmaz dio..sence nasıl olmalı?

kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlar

ayyy kızlar çooook mutluyumm aylar aylar sonra 7li rakamlara düştüm
kilom 79.3 olmuşşş

kilo bildirimi yapıyım bende
başlangıç 81
geçen hafta 81
bu hafta 79.3
giden 1.7
toplamda giden 1.7
hedef 73
boy 1.67
beden 44
spor yok

buraya ptesi geldim ama iyikide geldim iyiki varsınız kızlar
14 nisanda 83.7 di kilom
14 hazirana kadar anca 81e düşebildim
ama burdan aldığım gazla ve destekle dikkat ederek kilo verdim
hedefim şimdilik 73 kızıma hamile kadlığım kilo
ayyy çook mutluyummmmm çoookkkk

Son düzenleme:
deryacım süt karnını ağrıtmıyor mu?sabahları ben genelde öğlen yada akşam tercih ediyorum.sabah kahvaltıda bir dönem yemiştim allahım kıvranıyorum gaz sancısından.ben bu diyetten sonra denerim sizde sonuçları görelim inş.fayda eder:)

walla banucum haklısın herkes bişeyler deniyor.tatilde rahat rahat giyinememek havuza denize girememek beni çok üzdü o yüzden böyle bir karar aldım:)kısmetse ağustosta tekrar gideceğiz o zaman inş.gözle görünür bir fark olur...

kızlar bayadır sevda gözükmüyor.tatile yada memlekete mi gitti acaba?sevgi'de yok,nilgün'de pek girmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…