Herkese Günaydınlarbir kaç gündür giremiyorum biraz rahatsızlandım bide regli oldum göbüşüm davul gibi oldu 2 gündür bi sürü çikolata yedim bu durumu hiç sevmiyorum pek geçmişe bakmadım inşallah bi ara bakarım :44: liste için tşk ederim bu arada
Kilo bildirimi;
Başlangıç:92
Geçen hafta:90
Bu hafta:90,5
Gelen:500
Hedef:65
Boy:1,71
2-3 günde kilo almışım hemeninşllah haftaya böyle olmaz
Kilo veren arkadaşları tebrik ederim inşallah devamı gelirmaşallah diyelimde nazar değmesin veremeyen arkadaşlarda ya da ben gibi alanlarda umarım veririz bizde
ORTİMMMMM bu hafta geçtim seni hadi bakalım haftaya da moral bozmadan devam ederek sen beni geç olur muöteki ortim selmadan ne haber yaaa
filiz
salata olarak tüketiyorum ,yagsız patlıcan salatası
birde azıcık yagda kabagı kavurup yogurtluyorum
ama 1 çay kaşıgı kadar yag var yada yok yanii
pltes içinde büyük top ve lastik yetirli cnm
ben aldım küçük topu ama inanki bakkaldan al 1 milyonaa aynı yani farkı yok
özellikle karpuz şeklinde toplar varya çocukla riçin onlardan al o bira zyumuşak
çember ise son derece gereksiz yanii ,sadece amaç ticaret kullanacak yer arıyor ebru
o hareketleir toplada yaparsın yada hiç bişiy olmadanda yaparsın :)))
canım çok mutlu oldum ya senin adına ne güzel bir duygudur dğeil mi..tebrikler..işallah ben de görebilirim de 70 li rakamları ben de çook uzun yıllardır 79 u görmüyorum..Darısı başıma..işalllah 6 lı rakamları da görürsün..kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlar
ayyy kızlar çooook mutluyumm aylar aylar sonra 7li rakamlara düştüm
kilom 79.3 olmuşşş
kilo bildirimi yapıyım bende
başlangıç 81
geçen hafta 81
bu hafta 79.3
giden 1.7
toplamda giden 1.7
hedef 73
boy 1.67
beden 44
spor yok
buraya ptesi geldim ama iyikide geldim iyiki varsınız kızlar
14 nisanda 83.7 di kilom
14 hazirana kadar anca 81e düşebildim
ama burdan aldığım gazla ve destekle dikkat ederek kilo verdim
hedefim şimdilik 73 kızıma hamile kadlığım kilo
ayyy çook mutluyummmmm çoookkkk
ayyyyyyyyyyyyyyyyy nihal nedeyse yetişmişim bana benım acilen hızlanmam gerek mümkün degil yetişmen bana :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
şaka bir yana canım kutluyorum seni inş yaz dönüşü ikimizinde kg gitmiş olur inş başaracagız nihal başka yolu yokkkkkkkkkk
kızlar bu gün regli olmama ragmen yinede 500 gr gitmiş
selma 2 haftaya geçerim seni haberin ola kaççççççç..
evet canım ya Ramazan Bayramını güzel cicilerle geçirebilsek ne hoş olur değil mibaşarıcaz bu sefer....
süpersin ortim ...bakalım 79 u ilk kim görcek..bence ben görcem..
Birinci belli ikinci kim
ohhh yaşa sen orti geçtin benibu hafta biraz yamuldum her zamn ki gibi bi kendimi toplayayım görüşürüz pazar günü 3 günlük bi diyet programını başlıyorum çarşamba günü şeker yüklemesi yapılcak doktor verdi ama yazanlar çok fazla inşallah +kilo almam :44: eğer alırsam yine sen beni geçersin
banu abla bana biraz yardımcı olur musun ? :44: ben 2 haftaya yakındır spor yapıyorum ya belim inceldi göbüşüm öncekine göre daha çok göze batıyo :44: aslında oda küçüldü ama bel incelince orda kocaman bi şişlik oldupilates ile ilgili biraz araştırma yaptım yağ yakımı sağlıyomus yani inceldiğinde kaslardan gitmiyomuş bu da iyi bişey. eğer sağlıklı yemeye başlarsanda kilo veriyomuşsun. yani okuduğum şeyler hep olumluydu. bende pilates seti alıp başlamayı düşünüyorum. sen pilates yapıyosun ya bana yardımcı olursun diye düşündüm :44: ne dersin sence şimdi başlamam benim için iyi olur mu ?
Canım sen bu plates setini nerden nasıl almıştın netten ben genelde hepsi buradadan alırım ihtiyaçları boyutları falan ne olmalı neler var.... Bende salonu bırakıp evde bişiler yapıcammm..
bence sen şimdi kardio gibi efor kaybettiren spor yap cnm platess kilo vermede çok etkili degil sıkılaştırıyor daha çok yürüyüş yap,alteli spor yap yani hangisi san auygunsaa zamanla göbeginde eriycek göze batmıycak cnm benimde şimdi göbegim daha ön pland amiden ve yanlarım eridigi için
platese 60 lı kilollara ininc ebaşlarsın
ayşe cim ben lastik ve küçük topu aldım h.b ve bend ehep oaradan alışveirş yapıyorum
set derken ne alıckasın büyük top ve lastik yeterli cnm
orta sertlikte almalısın lastigi ,büyük topta boyuna göre belirliyorsun ama 65 cm olur sanırım bende onu kullanıyorum
çember ve küçük top gereksiz kızının toplarını bile kullanırsın yani ,med varmı bilmiyorum am aüzerindee yapabilecegin birşey battaniye filan bile seriyor benim arkaaşlarım
ohh benim çıtırlar beni geçtiler beni attılar bi kenara (maşallah) ben ikinizde bi geçeyimde görün siz
canım senin çizelgen yoookkk bence ii motive ediyor onu değiştirmek...
bence sen şimdi kardio gibi efor kaybettiren spor yap cnm platess kilo vermede çok etkili degil sıkılaştırıyor daha çok yürüyüş yap,alteli spor yap yani hangisi san auygunsaa zamanla göbeginde eriycek göze batmıycak cnm benimde şimdi göbegim daha ön pland amiden ve yanlarım eridigi için platese 60 lı kilollara ininc ebaşlarsın
gel gel gel güzelim..
gel hiç acımıycak...
canım biz seni 79 da bekleriz olur mu
kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlar
ayyy kızlar çooook mutluyumm aylar aylar sonra 7li rakamlara düştüm
kilom 79.3 olmuşşş
kilo bildirimi yapıyım bende
başlangıç 81
geçen hafta 81
bu hafta 79.3
giden 1.7
toplamda giden 1.7
hedef 73
boy 1.67
beden 44
spor yok
buraya ptesi geldim ama iyikide geldim iyiki varsınız kızlar
14 nisanda 83.7 di kilom
14 hazirana kadar anca 81e düşebildim
ama burdan aldığım gazla ve destekle dikkat ederek kilo verdim
hedefim şimdilik 73 kızıma hamile kadlığım kilo
ayyy çook mutluyummmmm çoookkkk
kızlar dün gece bırden mıgde bulantısıyla uyandım lavobaya gıttım afedersınız sadece safra oğürdum snra sabaha karsı bıdaha sabah bıdaha oğlen 2 kez daha aynısı boyle ter de bosalıyor sırtımdan ne olabılırkı basına gelen var mı?[/B]
Çok geçmiş olsun :44: Üşütmüş olabilirsin ben genelde üşüttüğüm için öyle oluyorum :44: eğer geçmesse mutlaka doktora git bi problem olabilir.
anladım cok tesekkur ederım canım aksama kadar duzelmezse gıdelım ozaman :26:
şimdi bir müşteri geldi kırık:)kapak malzemesini sordu bulaşık süngerinin yeşil kısmıyla ciflesem çizilir mi diyo . çizilir dedim.yağ nasıl çıkacak, yağ sıçrar sıçramaz silinecek dedim.orda kuruyor nasıl çıkacak dio eşide sıcak suyla yumuşat dedi, okadar biliyorsan sen yap dedi adama...bende sprey deterjanlar var sıkıp bekleyin yumuşak bezle silin,hor kullanmazsanız yıllarda kullanırsız dedim.sonra durdu duramadı bu tarz mağazalara gündelikçi alacaklar eli belinde, ağzında sakız abla deyip başlayacak anlatmaya dedi....içimden senin yerin siteler burada gezmen hata dedim.bidaha ilgilenmedim.masama geçtim...cevap bile vermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?