80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba isminiz neydi, ben tatildeyken katıldınız galiba isimleri bilmiyorum melikemeriç melike olabilir.böğürtlengöz senin ismin ne? juu öğrendim adaşımmış...başka yeni olan var mı?

rica ederim bende bi ara 2 hafta boyunca mide bulantısıyla beraber devam etmişti de çok kötü bişey

evet cok kotu bısey cnm..

kızlar merhaba isminiz neydi, ben tatildeyken katıldınız galiba isimleri bilmiyorum melikemeriç melike olabilir.böğürtlengöz senin ismin ne? juu öğrendim adaşımmış...başka yeni olan var mı?

evet melike.. memnun oldum:)

ishal ve halsizlik var mı canım?

ıshal hafif var canım halsizlik sabah coktu bırde o an safra cıkartırken fena oluyorum ter dokuluyor benden..

ben çizelgeyi yaptım kızlar ama eklemeye çalıştığımda eklediğiniz format uygun değildir diye uyarı veriyor ama ben burdaki yazılanları aynen yaptım anlamadım ya..
bir ara burası kalablıkken yapayım da yrd edersiniz bana..şimdi çok vaktim de yok bir toplantıya giricem..
bugün kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum..emeklerimizin karşılığını elbet bir gün alıcaz moral bozmak yok..ben hepi topu 700 gr verdim ama çok mutluyum valla..
bugünkü menümü de yazayım:
sabah:
1 dilim kepek ekmek
peynir
ara yeşil çay 2 kuru kayısı
öğle:4 köfte
1 dilim kepek ekmek
zero
ara:2 ceviz+2 kuru kayısı
akşam:kabak yemeği+yoğurt+1 dilim k. ekmek
spor:40 dk yürüyüş yapıcam
3 lt su
Herkese iyi haftasonları kızlar..

bime gittim güneş krmei ve yagı almaaya k.k cipi bozulmuş alamadım
eşim gelirken alır artık

gelirkende semaa snein tarfi geldi aklıma kabakları tost makinasına dizip yogutlluycma akşama yanınada
tavuk sote yerim

Bugün Kendime 2 Tane Ödül Verdim

Magnum Yedim Mini Magnumlar Çıkmış...
4 Tane Daha Var Dolapta Ama Yemem Artık...
Sonrada 1 Dilim Börek Yedim Öğle Yemeği Niyetine...
Akşamda Hafif Şeyler Yerim Günü Tamamlarım :82:

inşallah görürsün cnm valla bir ara umutsuzdum ama artıkkk çook umutluyum mutluyum
inşallah istediğimiz kiloya kavuşacağız hepberaber

inşallah cnm vercez kilolarımızı sen kaçla hamile kalmıştın ki canım ?
sanırım üşütmüşsün tatlım nane limon kaynat iç iyi gelir
geçmiş olsun

bende alcaktım çıkmadım bim uzak kocişe dedim bakalım bulabilcek mi
birde simit alcam kuzuma birde havuz
inşallah bulur kociş

kızlar size bişey sorcam ya
benim göbeğim çok fazla oldu bitti hep göbekliydim ama doğumdan soran iyice saldılar maşallah
göbeğimi şöyle tarif ediyim
pantolon alırken üst 44 alt taraf bacağıma 40 oluyor ama oluncada üst kapanmıyor.
benm gibi olan var mı?
nasıl eritebilirim bu göbeği ?
birde şu bele takılan bel kemerleri var ya titreşimli ondan almayı düşünüyorum işe yararmı sizce?
veya başka hangi aleti tavsiye ederssiniz?
önerileriniz bekliyorum lütfen kızlarrr

2-3 gündür girmediğim için yediklerimi yazamadım

Bugün ki utanç menümü yazayım :78:

08:00-17:30 arası; 1 tane küçük çikolata, 2 tane halley, 1 soda, 1 sade kahve, 1 salatalık :18:

akşamda birazcık fasulye yemeği, 2 kaşık pilav bol bol da salata yerim

şimdilik 2 Lt su içtim. spor yapmamıyrm 3 gündür. bugün ev temizledim bol bol ohh her yer mis gibi oldu

2 gündür çok düzensiz yiyorum çikolatalar falan regl dolunca hep böyle oluyo neyse ki yarın biter 3 günlük kocamann bi kaçamak olarak bunuda atlatırız

kızlar dün gece bırden mıgde bulantısıyla uyandım lavobaya gıttım afedersınız sadece safra oğürdum snra sabaha karsı bıdaha sabah bıdaha oğlen 2 kez daha aynısı boyle ter de bosalıyor sırtımdan ne olabılırkı basına gelen var mı?

geçmiş olsun melikecim, bence fazla bekleme git doktora, kusmak halsiz bırakıyor insanı

Allah sabır versin filizcim, adam gibi davranmak yaramıyor bazılarına

ben 68 le hamıle kaldım canım:)

saol canım

evet canım gıdıcem devam ederse.. tesekkur ederim..

Herkese merhaba. Kilo alıp verme sürecim hep karışık oldu. İki yıl önce 13 kilo vermiş ve 70 kiloydum. sonra tekrar kiloları aldım ve 88 kilo oldum. geçtiğimiz şubat ayında 3 ay diyet yaptım 8 kilo verdim ve 80 oldum. son iki aydır da verdiğim kiloları komple geri aldım yine başa döndüm. henüz 24 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. çok moralim bozuk, kendim için bir şeyler yapmak ve irade sağlamak istiyorum. bu amaçla forumdaki diğer bayanlardan feyz alıp gaza gelir, diyeti bırakmam ve hedefime daha kolay ulasırım diye umud ediyorum.

ısınma hareketleriyle birlikte ip atlıyorum. fazla atlamıyorum zira sakatlanmalar olabilir. bugün öğlen bir simit ayran akşam üstü de tavuk yemeği ve bol salata yedim. su içme ve kahvaltıya kalkma alışkanlığı edinmeliyim.

böyle işte. başarılar bize.

evet cok kotu bısey cnm.

ıshal hafif var canım halsizlik sabah coktu bırde o an safra cıkartırken fena oluyorum ter dokuluyor benden..

canım geçmiş olsun bence ihmal etmeden bi doktora git, buarada çok su tüketmeye çalış, ve maden suyu iç kaybettiğin mineraller için, tuzlu haşlanmış patatezde ishale ve mide bulantıları için iyi oluyor

canım iyi sabretmişsin , böyle kendini bilmezlere gelemem vallahi

herkes basari hikayesini okurayak motive olur bende bir arkadas vardi bu topicde isim vermeyim bi azimle 7-8 kg verirdi 1 ay sprmezdi geri alirdi,daha gecen 2 ay önce 6 kg verdi bu ay 7 kg almis yine,onu okuyarak halime sükrediyorum daha bir azim geliyor bana

merhaba hoşgeldin ben filiz zamanla hepimiz kilo alıp verdik ve şimdi burdayız, burdan ayrılmazsan emin ol başarırsın, burda daha dikkatli ve konsantre olabiliyorsun. azmin daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…