hehe gerçekten biraz kırıkmışbaşkası olsa senin gibi sabırlı olmaz lafını söylerdi :78:
şikayet ediyorlar mecburen ya sabır çekiyorsun...adın neydi:)nick niye bogurtlengoz
anladım cok tesekkur ederım canım aksama kadar duzelmezse gıdelım ozaman :26:
rica ederimbende bi ara 2 hafta boyunca mide bulantısıyla beraber devam etmişti de çok kötü bişey
kızlar merhaba isminiz neydi, ben tatildeyken katıldınız galiba isimleri bilmiyorum melikemeriç melike olabilir.böğürtlengöz senin ismin ne? juu öğrendim adaşımmış...başka yeni olan var mı?
ishal ve halsizlik var mı canım?
inşallah görürsün cnm valla bir ara umutsuzdum ama artıkkk çook umutluyum mutluyumcanım çok mutlu oldum ya senin adına ne güzel bir duygudur dğeil mi..tebrikler..işallah ben de görebilirim de 70 li rakamları ben de çook uzun yıllardır 79 u görmüyorum..Darısı başıma..işalllah 6 lı rakamları da görürsün..
canımmm cok sevındırm:):) tebrık ederım darısı basıma yaa bende 7lerı gormek ıstıyorum sonrada hamıle kaldıgım 6 lı rakamlarııı Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar dün gece bırden mıgde bulantısıyla uyandım lavobaya gıttım afedersınız sadece safra oğürdum snra sabaha karsı bıdaha sabah bıdaha oğlen 2 kez daha aynısı boyle ter de bosalıyor sırtımdan ne olabılırkı basına gelen var mı?[/B]
bime gittim güneş krmei ve yagı almaaya k.k cipi bozulmuş alamadım
eşim gelirken alır artık
gelirkende semaa snein tarfi geldi aklıma kabakları tost makinasına dizip yogutlluycma akşama yanınada
tavuk sote yerim
bögürtlen sen kaç yaşındaydın 18 mi?
şimdi bir müşteri geldi kırık:)kapak malzemesini sordu bulaşık süngerinin yeşil kısmıyla ciflesem çizilir mi diyo . çizilir dedim.yağ nasıl çıkacak, yağ sıçrar sıçramaz silinecek dedim.orda kuruyor nasıl çıkacak dio eşide sıcak suyla yumuşat dedi, okadar biliyorsan sen yap dedi adama...bende sprey deterjanlar var sıkıp bekleyin yumuşak bezle silin,hor kullanmazsanız yıllarda kullanırsız dedim.sonra durdu duramadı bu tarz mağazalara gündelikçi alacaklar eli belinde, ağzında sakız abla deyip başlayacak anlatmaya dedi....içimden senin yerin siteler burada gezmen hata dedim.bidaha ilgilenmedim.masama geçtim...cevap bile vermedim.
inşallah görürsün cnm valla bir ara umutsuzdum ama artıkkk çook umutluyum mutluyum
inşallah istediğimiz kiloya kavuşacağız hepberaber
inşallah cnm vercez kilolarımızı sen kaçla hamile kalmıştın ki canım ?
sanırım üşütmüşsün tatlım nane limon kaynat iç iyi gelir
geçmiş olsun
bende alcaktım çıkmadım bim uzak kocişe dedim bakalım bulabilcek mi
birde simit alcam kuzuma birde havuz
inşallah bulur kociş
kızlar dün gece bırden mıgde bulantısıyla uyandım lavobaya gıttım afedersınız sadece safra oğürdum snra sabaha karsı bıdaha sabah bıdaha oğlen 2 kez daha aynısı boyle ter de bosalıyor sırtımdan ne olabılırkı basına gelen var mı?
geçmiş olsun melikecim, bence fazla bekleme git doktora, kusmak halsiz bırakıyor insanı
Allah sabır versin filizcim, adam gibi davranmak yaramıyor bazılarına
kızlar dün gece bırden mıgde bulantısıyla uyandım lavobaya gıttım afedersınız sadece safra oğürdum snra sabaha karsı bıdaha sabah bıdaha oğlen 2 kez daha aynısı boyle ter de bosalıyor sırtımdan ne olabılırkı basına gelen var mı?
evet cok kotu bısey cnm.
ıshal hafif var canım halsizlik sabah coktu bırde o an safra cıkartırken fena oluyorum ter dokuluyor benden..
şimdi bir müşteri geldi kırık:)kapak malzemesini sordu bulaşık süngerinin yeşil kısmıyla ciflesem çizilir mi diyo . çizilir dedim.yağ nasıl çıkacak, yağ sıçrar sıçramaz silinecek dedim.orda kuruyor nasıl çıkacak dio eşide sıcak suyla yumuşat dedi, okadar biliyorsan sen yap dedi adama...bende sprey deterjanlar var sıkıp bekleyin yumuşak bezle silin,hor kullanmazsanız yıllarda kullanırsız dedim.sonra durdu duramadı bu tarz mağazalara gündelikçi alacaklar eli belinde, ağzında sakız abla deyip başlayacak anlatmaya dedi....içimden senin yerin siteler burada gezmen hata dedim.bidaha ilgilenmedim.masama geçtim...cevap bile vermedim.
Herkese merhaba. Kilo alıp verme sürecim hep karışık oldu. İki yıl önce 13 kilo vermiş ve 70 kiloydum. sonra tekrar kiloları aldım ve 88 kilo oldum. geçtiğimiz şubat ayında 3 ay diyet yaptım 8 kilo verdim ve 80 oldum. son iki aydır da verdiğim kiloları komple geri aldım yine başa döndüm. henüz 24 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. çok moralim bozuk, kendim için bir şeyler yapmak ve irade sağlamak istiyorum. bu amaçla forumdaki diğer bayanlardan feyz alıp gaza gelir, diyeti bırakmam ve hedefime daha kolay ulasırım diye umud ediyorum.
ısınma hareketleriyle birlikte ip atlıyorum. fazla atlamıyorum zira sakatlanmalar olabilir. bugün öğlen bir simit ayran akşam üstü de tavuk yemeği ve bol salata yedim. su içme ve kahvaltıya kalkma alışkanlığı edinmeliyim.
böyle işte. başarılar bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?