kızlar size bişey sorcam ya
benim göbeğim çok fazla oldu bitti hep göbekliydim ama doğumdan soran iyice saldılar maşallah
göbeğimi şöyle tarif ediyim
pantolon alırken üst 44 alt taraf bacağıma 40 oluyor ama oluncada üst kapanmıyor.
benm gibi olan var mı?
nasıl eritebilirim bu göbeği ?
birde şu bele takılan bel kemerleri var ya titreşimli ondan almayı düşünüyorum işe yararmı sizce?
veya başka hangi aleti tavsiye ederssiniz?
önerileriniz bekliyorum lütfen kızlarrr
zuzum bend ebi markanınnn form çayını içiyorum çok memmunumm
derya
sen kfleks diyetine mi başladınnnn
topigimiz pek şenlendi çeşit çeşitt diyetlerrr yapıyoruz
paçalar tutuştuuu
deryacım süt karnını ağrıtmıyor mu?sabahları ben genelde öğlen yada akşam tercih ediyorum.sabah kahvaltıda bir dönem yemiştim allahım kıvranıyorum gaz sancısından.ben bu diyetten sonra denerim sizde sonuçları görelim inş.fayda eder:)
walla banucum haklısın herkes bişeyler deniyor.tatilde rahat rahat giyinememek havuza denize girememek beni çok üzdü o yüzden böyle bir karar aldım:)kısmetse ağustosta tekrar gideceğiz o zaman inş.gözle görünür bir fark olur...
kızlar bayadır sevda gözükmüyor.tatile yada memlekete mi gitti acaba?sevgi'de yok,nilgün'de pek girmiyor?
Bugün güzel giden k-flakes diyetimi akşam makarna yiyerek bozdum..
Seçilcim ben bir diyet arkadaşını haketmiyorum sanırım..Yarında eşim yok bütün gün kafedeyim halim nice olur bilemem...O 70'i elbet göreceğim ama şimdilik kendimi sıkmamaya karar verdim...Çünkü gelmiyor içimden ve kafada bitmeyince ne yapsan olmuyor...
Platese odaklıyım artık diyetten daha fazla
Bu arada seçilcim ve kızlar haberiniz olsun a101 de k flakes 450 gr ekonomik boy çikolatalı 5 lira. İndirime girmiş ben bugün aldım, almak isteyenlerin haberi olsun
menümü yazayımm
kahvaltı
1 yumurta
1 dlm peynir
öglen
ızgra tavuk gögsü
ayberk salata
3yk yogurt
ara
1 bardak süt
akşam
1kabak ızgra yogurtlu
tavuk sote
3lt su
3 fincan çay
sütü 5 te içtim yemegi 6:30 da yedim biraz yakın oldu saatler
canım geçmiş olsunbence ihmal etmeden bi doktora git, buarada çok su tüketmeye çalış, ve maden suyu iç kaybettiğin mineraller için, tuzlu haşlanmış patatezde ishale ve mide bulantıları için iyi oluyor
canım iyi sabretmişsin , böyle kendini bilmezlere gelemem vallahi
Bugün güzel giden k-flakes diyetimi akşam makarna yiyerek bozdum..
Seçilcim ben bir diyet arkadaşını haketmiyorum sanırım..Yarında eşim yok bütün gün kafedeyim halim nice olur bilemem...O 70'i elbet göreceğim ama şimdilik kendimi sıkmamaya karar verdim...Çünkü gelmiyor içimden ve kafada bitmeyince ne yapsan olmuyor...
Platese odaklıyım artık diyetten daha fazla
Bu arada seçilcim ve kızlar haberiniz olsun a101 de k flakes 450 gr ekonomik boy çikolatalı 5 lira. İndirime girmiş ben bugün aldım, almak isteyenlerin haberi olsun
füsunda burdaymışş füsun hanımcım hayırlı geceler sizede nasılsınız?
Teşekkürler,iyiyim,sizlerde iyisinizdir umarım.Misafirler yeni gitti,ben de yatmadan önce menümü yazayım demiştim...
Sevda,siz uzun zamandır yoktunuz sanki ya da ben devamlı okuyamıyorum,yazılarınızı kaçırmış olabilirim...
teşekkür ederim canım iyiyim bende çok şükür
hem bence menünn gayet iyi dövüncek bişey yok arada sırada yenilicek tabiki bi kare çikolata hemde o yedigin çikolatanın şeker oranı digerlerine göre bayagı düşük çok takma unut gitsin ...
Her gün yeni bir başlangıçtır, değerlendirmeyi biliyorsak eğer dimi? :)
hoşgeldin aramıza,burayı bırakma canım,bikaç gün bile olsa bırakınca ipin ucu kaçıyo. menülerini yaz arkadaşlarla yorum yaparız. merak ettiklerini sor mutlaka herkes cevaplar. bu arada nuran ben,senin ismin ne?Herkese merhaba. Kilo alıp verme sürecim hep karışık oldu. İki yıl önce 13 kilo vermiş ve 70 kiloydum. sonra tekrar kiloları aldım ve 88 kilo oldum. geçtiğimiz şubat ayında 3 ay diyet yaptım 8 kilo verdim ve 80 oldum. son iki aydır da verdiğim kiloları komple geri aldım yine başa döndüm. henüz 24 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. çok moralim bozuk, kendim için bir şeyler yapmak ve irade sağlamak istiyorum. bu amaçla forumdaki diğer bayanlardan feyz alıp gaza gelir, diyeti bırakmam ve hedefime daha kolay ulasırım diye umud ediyorum.
ısınma hareketleriyle birlikte ip atlıyorum. fazla atlamıyorum zira sakatlanmalar olabilir. bugün öğlen bir simit ayran akşam üstü de tavuk yemeği ve bol salata yedim. su içme ve kahvaltıya kalkma alışkanlığı edinmeliyim.
böyle işte. başarılar bize.
nurancımmm:80: merhaba
kızlar size bi sorum olucak bu aralar delirmişcesine durmadan gece gündüz yedim yedim yedimm
çok şükür ki kilo almadım
ama haftalardır sabit çakıldım kaldım
yarından itibaren iki haftalık meyve detoksuna başlicam aslında cok saglıklı ve ac kalıncak bişey degil. en önemlisi tek besin çesidi degil.kilo kaybıda iyi oluyomuş bayagı napıyım bilemedim haftaya dügün var mecbur kılo vermem gerek. ee türk milletinin aklı ya ................... yada kaçarken gelirmiş benimki o hesap dügün vakti geldi şimdi aklım başıma düştü zayıflıcam diye:78:
Sadece 1 kare çikolata olsa iyi ya çerez?Dayanamadım ama dediğiniz gibi az da olsa arada yenmeli.Önceleri çikolatanın hepsi biterdi,buna da şükür.Özellikle de % 70 kakaolu olanı almıştım,ne olur ne olmaz diye.
evet füsuncüm yoktum malesef biraz kötü hissediyorum kendimi ruhi olarak
ama daha iyiyim şükür iş güç temizlik cocuklar v.s derken hem ruhen hem bedenen yoruldum galiba
bu arada cok tesekkür ederim yoklugumu fark etmiş olman cok sevindirdi beni:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?