80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb.titreşimli kemer bende var.ama bi işe yaramadı.eşimin sırtı ağrıyor bazen ona takıyorum.masaj niyetine

bugünkü menüm:

uyanınca 1 bar. ılık tarçınlı, ballı su

sabah:1 di.tam ta. ekmek, 3 zeytin,
domatez, salatalık, 2 biber, peynir, şekersiz çay

ara:yok

öğlen: 2 köz patlıcan, salata

ara: türk kahvesi şersiz

ara:1 fruttare ananaslı dondurma

ara:10 kiraz, 1 şeftali

akşam: 2 tavuk köfte, domatez ve kabak sote (yağsız)

1 di.ananas, 2 mür.eriği

3.5 lt. su
2 yeşilçay
50 dk. plates

uyumadan öncede 1 bar. tar. ballı su içerim

bu akşam bura çok boş kalmış yaaaaaaaaa :44:sanırım herkez bildirimden sonda, yemekten kalkamadılar

zuzum bend ebi markanınnn form çayını içiyorum çok memmunumm

derya
sen kfleks diyetine mi başladınnnn
topigimiz pek şenlendi çeşit çeşitt diyetlerrr yapıyoruz
paçalar tutuştuuu

Sorma yav ne yapacağımı şaşırdım

Yok filizim hiç ağrıtmıyor çoook seviyorum ben sütü

Bugün güzel giden k-flakes diyetimi akşam makarna yiyerek bozdum..
Seçilcim ben bir diyet arkadaşını haketmiyorum sanırım..Yarında eşim yok bütün gün kafedeyim halim nice olur bilemem...O 70'i elbet göreceğim ama şimdilik kendimi sıkmamaya karar verdim...Çünkü gelmiyor içimden ve kafada bitmeyince ne yapsan olmuyor...
Platese odaklıyım artık diyetten daha fazla

Bu arada seçilcim ve kızlar haberiniz olsun a101 de k flakes 450 gr ekonomik boy çikolatalı 5 lira. İndirime girmiş ben bugün aldım, almak isteyenlerin haberi olsun

menümü yazayımm

kahvaltı
1 yumurta
1 dlm peynir

öglen
ızgra tavuk gögsü
ayberk salata
3yk yogurt

ara
1 bardak süt

akşam
1kabak ızgra yogurtlu
tavuk sote

3lt su
3 fincan çay

sütü 5 te içtim yemegi 6:30 da yedim biraz yakın oldu saatler

bende akşam makarna ve kızarmış köfte yiyerek bozdum iyimi bacım nolacak bu haller sen sıkma kendini bende tuhaf bir dönemdeyim biraz psikolojim sıkkın biraz yorgunluk böyle yuvarlana yuvarlana düşe kalka gidicez

canım tostta kabak nasıl oldu beğendinmi ben sadece patlıcan yaptım kabağa fırsat bulamadım geçen yapıcaktım bi baktım bozulmuş kabaklar bu hafta pazardan alır yaparım artık

tesekkur ederım
suanda daha ıyıyım bakalım gece olursa tekrar hastaneye gıdecegz..

nesfit aldırdım bende 14 gun progmına yarın baslıyorum ıns. mısafırllıgede gıdıcez ama yemıcem ıns:)

selammmm kızlarrr nasılsınızz inşşş.(gerçi topikte kimse yok ama)
burcummm hoşgeldin kuşum nasılsınnn? nasıl geçiyo günlerin iyisindir umarım bi senin ismin var aşagıda
geçmişe heçç girmiyom yoksa cıkamamm:44::44:

Merhabalar,
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim ekmek
1 zeytin
3 domates
1 salatalık
1 yk lor
2 yeşil biber
maydanoz
Öğle:
1/2 tabak kabak yemeği
1/2 tabak barbunya
1 dilim ekmek
Ara:
Bir avuç karışık çerez
1 kare çikolata:84: % 70 kakao olan
Akşam:
2 küçük dilim karpuz
1/2 tane yağlı gevrek

2 lt su
şekersiz çaylar

nurancımmm:80: merhaba
kızlar size bi sorum olucak bu aralar delirmişcesine durmadan gece gündüz yedim yedim yedimm
çok şükür ki kilo almadım
ama haftalardır sabit çakıldım kaldım
yarından itibaren iki haftalık meyve detoksuna başlicam aslında cok saglıklı ve ac kalıncak bişey degil. en önemlisi tek besin çesidi degil.kilo kaybıda iyi oluyomuş bayagı napıyım bilemedim haftaya dügün var mecbur kılo vermem gerek. ee türk milletinin aklı ya ................... yada kaçarken gelirmiş benimki o hesap dügün vakti geldi şimdi aklım başıma düştü zayıflıcam diye:78:

Teşekkürler,iyiyim,sizlerde iyisinizdir umarım.Misafirler yeni gitti,ben de yatmadan önce menümü yazayım demiştim...

teşekkür ederim canım iyiyim bende çok şükür
hem bence menünn gayet iyi dövüncek bişey yok arada sırada yenilicek tabiki bi kare çikolata hemde o yedigin çikolatanın şeker oranı digerlerine göre bayagı düşük çok takma unut gitsin ...
Her gün yeni bir başlangıçtır, değerlendirmeyi biliyorsak eğer dimi? :)

Sevda,siz uzun zamandır yoktunuz sanki ya da ben devamlı okuyamıyorum,yazılarınızı kaçırmış olabilirim...

evet füsuncüm yoktum malesef biraz kötü hissediyorum kendimi ruhi olarak
ama daha iyiyim şükür iş güç temizlik cocuklar v.s derken hem ruhen hem bedenen yoruldum galiba
bu arada cok tesekkür ederim yoklugumu fark etmiş olman cok sevindirdi beni:78:

Sadece 1 kare çikolata olsa iyi ya çerez?Dayanamadım ama dediğiniz gibi az da olsa arada yenmeli.Önceleri çikolatanın hepsi biterdi,buna da şükür.Özellikle de % 70 kakaolu olanı almıştım,ne olur ne olmaz diye.

hoşgeldin aramıza,burayı bırakma canım,bikaç gün bile olsa bırakınca ipin ucu kaçıyo. menülerini yaz arkadaşlarla yorum yaparız. merak ettiklerini sor mutlaka herkes cevaplar. bu arada nuran ben,senin ismin ne?

canım merhaba,
dön artık yahu. benmde gözlerm arıyo seni valla. meyve olayını bende seviyorum. bende senelik izne çıkınca 2-3 gün böyle bişi ypıcam.2 hafta yapamam da.

iyi etmişsin kakao oranı yüksek olanı almakla olur bazen napalım ömür boyu bunlardan kaçamayız
asıl hiç yemezsek birden söküp atmaya calışırsak işte o zaman tehlike
bi an gelip catıcak (şuan bir cogumuzun yasadıgı gibi)herseye saldırma hali baslicak sebep ne az az da olsa, ara sırada olsa bunları vücuda verip merak etme bunlarıda yiceksin ama benim istedigim zaman senin degil demeyi bilemedik (benim gibi verip verip geri alanlar için bu lafım genel olarak yani )
kontrolü bizim sürdürmemiz gerekirken vücudumuz beynimiz ele alıyo bi süre sonra yoksa kontrol bizde olsa ne bulursak yermiyiz delirmişcesine.......

Geçmiş olsun.
Farkedilmez misiniz,özellikle siz,Derya ve Burcu'nun yazılarını zevkle,gülümseyerek okuyorum.Diğer hanımları da tabii,hepsi çok tatlı,yardımsever.Bildiklerini,nasıl,ne kadar sürede kilo verdiklerini soranlara defalarca hiç üşenmeden cevap veriyorlar.Çok takdir ediyorum doğrusu..Yeni gelenler de hemen kaynaştılar,gerçekten çok samimi,içten bir topik.İyi ki burayı bulmuşum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…