canım benim eksik olmayın inşş. o zaman da allah ömür verirse bende eşlik ederim sana ama benim dedigim sadece meyve yemiyosun. daha kapsamlı bişi haftada 2 kilo civarı falan veriyosun detox yani ama uzun süreli degil metabolizmayı hızlandır ve bi nevi vücudu temizlemek amaçlıhoşgeldin aramıza,burayı bırakma canım,bikaç gün bile olsa bırakınca ipin ucu kaçıyo. menülerini yaz arkadaşlarla yorum yaparız. merak ettiklerini sor mutlaka herkes cevaplar. bu arada nuran ben,senin ismin ne?
canım merhaba,
dön artık yahu. benmde gözlerm arıyo seni valla. meyve olayını bende seviyorum. bende senelik izne çıkınca 2-3 gün böyle bişi ypıcam.2 hafta yapamam da.
Sizlere iyi geceler diliyorum,yarın görüşmek üzere...
Sizlere iyi geceler diliyorum,yarın görüşmek üzere...
canım benim eksik olmayın inşş. o zaman da allah ömür verirse bende eşlik ederim sana ama benim dedigim sadece meyve yemiyosun. daha kapsamlı bişi haftada 2 kilo civarı falan veriyosun detox yani ama uzun süreli degil metabolizmayı hızlandır ve bi nevi vücudu temizlemek amaçlı
tmm cnm sen bana anlatrsn o zaman yaparız .
ben şimdi çıkayım sevda,yalnız bırakmak istemem ama 6saat sonra nöbete gidicem uyuyım biraz.öpüyorum seni özletme bu seferki gibi
tabikii katıldın bilee
hoşgeldin
ayşecim hoşgeldin canım çokkk geçmiş olsun geçmişi okuyamadım ama bi kaç kişi var aklımda. Biride sen
nasılsın şimdi iyisin inşş. Bi süre diikkat et canım ac bırakma kendini
bizim sadece kendimizi düşünme gibi bi lüksümüz yok yavrularımızıda düşünmek zorundayız o yüzden daha dikkatli ol emi canım.tekrar geçmiş olsunn cok cokk
size katılabilir miyim ?
saol canım ya çok kötü bir gündü ama bugün daha iyiydim çok aç değildim ama sıcaktı artı bir haftadır spora gitmemiştim herhalde birden ağır geldi ondan oldu ama haftaya bi doktora gidicem inşallah kendime zaman ayırabilirsem... Sen de kendine ii bak canım yokluğun hissediliyor bu arada.. Insan koptumu diyette güme gidiyor inşallah hep birlikte vericez bu kiloları..........
sagol güzelim eksik olma bende sizin yoklugunuzu yaşıyorum hep giremedigim hergün ne yaptılar iyiler mi diye merak ediyorum sizleri... Haftaya bi doktora gidicem insallah kendime zaman ayırabilirsem bu yazı bizzat sana ait kendime zaman ayırabilirsem degil ayırıcam olmalıydı son kelimen sen genç ve çok güzel bi kadınsın ve herseyin en güzelini hakediyosun(burdaki diger arkadaslarım gibi) eger saglıgın yerinde olmazsa hakettigin hiç bişeyi elde edemezsin ne gücün kalır nede isteğin lütfen dikkat et kendine dr. A görününce bizide bilgilendir canım ya hamile falan olmayasın?
Bu arada kızlar akşam foruma gittik hafif bir yemekle akşamı hallettim çok mutluyum artı tam çıkacaktık dur dedim aylardır ertelediğim bişi yaptım kendime iki tane kot aldım hep 75 olunca alırım diyodum fakat artık kotlarımın hepsi iice bollaşmıştı ve bir tane için girdim ikincisi de %5o indirimliydi biri dar paça diğeri boru paça aldım biri 29 beden diğeri 31 beden..... Galiba kalıp farlıydı...
Ama ilk girdim dedimki ben kot bakmak istiyorum dedim kaç beden dedi kız bende bilmem ama en son 34 lerden sonra 31 olabilir dedim kız 31 verdi bol aaaaaaaaa 30 verdi bol aaaaaaaaaaaa 29 verdi oldu nasıl şaşırdım siz bence abarrttınız dedi kendinizi niye bu kadar kilolu görüyorsunuz dedi bi mutlu oldum sormayın zorlasam 28 bile olacaktı sonra birde dar paça baktım o da 31 oldu ama olsun ikiside bence şimdilik hoş oldu ....kıza anlattım zayıflama aşamasındayım diye siz getirin zayıflayınca ben onları daraltırım size dedi .................. Bide güzel bıdığıma lc den 4 tane şort bir tanede t-shirt aldım her yaz yeniden almak gerekiyor yaaa geçen yıl doldurmuştum ama artık hepsi küçük.... Büyüdü güzel kızımmmmmm...
güle güle giyy inşş. Canım bende yaşadım aynı şeyi gecen gün insan gercekten mutlu oluyo bi gururlanıyo maşallahh annesi canları sag olsunda dünyaları serelim ayaklarının altına onlar olmasa naparız dimi bak minnacıktılar büyümeye basladılar gecen gün kızımın elbisesini çıkardım baktım minnacık görünüyo tutturdu giyicem diye iyi giy madem dedim tişort bile olmadı elbise o kadar küçülmüş hala giyicem diyoo
Allah eksik etmesin cümlemizin yavrusunu inşşş(aminn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?