80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi iyi uykular durdugun kabahat yat dinlenn biraz enerji topla sende
tatlı uykular :80::80:

Bu hatun kaçarrrr iyi geceler, güzel uykular ,tatlı rüyalar güzel topigimin güzel hatunları sizleri cidden cok seviyorum iyiki varsınızzz iyiki DERYA,NURAN,İZLEM,BURCU,SENA,BANU,NAZLI,İLKAY,NİLGÜN,DENİZ,ARZU,AYŞE,YASEMİN,TÜLAY,ZEKİYE,GÜLÇİN,ÖZLEM,FİLİZ,FUNDA,FÜSUN,SEHER,SELMA,SEVGİ ismi aklıma gelmeyen daha kim varsa şuan hatırlayamadığım her kim varsa iyiki varsınız ,iyiki burdayım hepinizi öpüyorum kocamannnnnn

Günaydın topigimin güzel ve çıtır hatunları saat sabahın 6 sı ve ben hala hiç uyumadım
bu saatten sonrada uyumayı düşünmüyorum artık. alışkınım uykusuz günlere gecelere
ayy durun size uyduruktan bi şiir patlatıyım sabah sabah ne ilham gelir ya bu arada benim kaç tane birinciligim var ben bile unuttum şiir dalında:78::78:konuyla alakalı olsun accık
Alışkınım ben uykusuz günlere,uykusuz gecelere
Saati icat etmişler amma,gönül zembereğim kaymış bir kere
Ne saati denk geliyor,ne dakikası,ne saniyesi
Ayak uydurmak çabasında herkes ama istekler için saatin ne gelesi var nede gidesi
İstekler dedimde, daha dogrusu düşündümde
Bizler istediklerimizi elde edebiliyomuyuz
Yoksa ettik zannedip kendimizi fani dünyada oyalıyomuyuz
yada acaba istemeyi biliyomuyuz????
Gönül aşk ister,gönül huzur ister,gönül neş'e ister,gönül para ister
Ahhh ahhhh gönül neler isterde sahip olabiliyomuyuz
Sahip olmak için çaba sarfediyomuyuz?
Eeee yeter bu kadar edebiyat, git artık yat diyosunuz
Lakin o saydıklarımı gönül bulamadıysa uykusuzluğum ondan olabilirmi
Sabah sabah bu kadın kafayı yemiş olabilirmi
Daha kargalar kahvaltı etmeden az evvel bi tane elmayı hüpletmiş olabilir mi?
Olabilirmiler,olmazmılar,evet mi,hayırmılar.............
Uzarrrrrrr giderrrrrr gerek yok sıkıntıya tasaya
Uymayıver her kurala yasaya
Lannn kadın bırak laptopu masaya
Kocam gelirse birazdan gidicem gümbürtüye kazaya
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
ayy biliyorum cok sacma bi şiir oldu ama olsun gülseniz bile yeter bana.inşşş. düzgün bi saatte kafam daha dinçken ben size yazarım güzel bi şiir affedersiniz bu uyduruk şiirimi
sizleri seviyorummmmmm
bu arada ilk gelen benim çiçekleri ben kaptımm:86::86:

sevda şiiri çok beğendim hemde güldüm ellerine sağlık.

hem sen hiç uyumamışsın ki o çiçekler benim. ilk ben geldimm

günaydin kizlar.........10 günlük müsli diyetinin sonunda 1.200 kg vermis durumdayim,10 gün icinde 2 gün tam kacamakli gecti günüm.

Son düzenleme:
Size katılabilir miyim ?
hoşgeldin

ben filiz

canım hayırlı olsun güle güle giyersin inşallah resimleri gösterirsin artık

sevda hoşgeldin canım bundan sonra ara verme yerin belli oluyor, bakıyorum gelirgelmez şenlendirmişsin. :82: şiirinide beğendim ve çok güldüm sabah sabah

günaydın arkadaşlar sizler kadar sık giremiyorum 2 haftalık bebeğim oldugu için..3 gündür çok kötü tozuttum çok kötü belsendim..ama bugün tartıda hafif bir iniş vardı..mutluyumm84.4 geldim bu sabah..umarım 15 temmuza kadar 79 lu bişiyler olabilirim..hedefim 79.9 da olsa 7 li rakamlara gelsem çok sevinicem... 7 li rakamlara gelince kendime hediye olarak çok istediğim güneş gözlüğünü alıcam inşş..7 li rakamlara gelmeden almak yok.

yaz agirdik kızlar toparlanma vaktidir.millet ne güzel giyiniyor iç çekmemek için biraz irade güzel şeyler hayal edin ucunda en çok istediğin kıyafeti giymek salına salına gezmek var.nefes nefese kalmadan sudan çıkmış balık gibi terlemeden....hep birlikte amacımnıza ulaşacağız özellikle kçamak yapmayan arkadaşlar biraz bizi gaza getirinn :)

fusun'un menülerini çok beğeniyorum hiç bişeyden kendini sınırlamıyor bol çeşitli ama kararında yiyor ve en önemlisi akşamları hep hafif geçiyor benden sonra gelmesine rağmen benden çok kilo verdi maşallah darısı bana:)

sevda'cım gözümüz yollarda kaldı çiçeğim demeni özledik...hoşgeldinn safalar getirdin...inş.bu dediğin detox işe yarar bende dukan diyeti yapıyorum...

arzu'cum çeşit çeşit insan var aallah doğrularla karşılaştırsın.bu meslek binevi hizmet öyle şeyler yaşıyorsun ki artık gülüp geçmek lazım.

ayşe'cim güle güle kullan ii günlerde....

kızlar gece gece ne sohbet etmişsiniz maşallah...

günaydın kızlar..............

zuzum tebrik ederim cnmm 1.200 ii bir rakam bizim gbile riçin
valla bende 60 ı görene kadar proteine devam edicem keisn kararlıyım sürekli yumurta tavuk sıkıyor ama
napayıms onunu düşündükçe yiyesim geliyor zaten
tatildekii pasta saatlerinde daha rahat olmak için
kendimi tutucam şimdilik

zumm
neden uyumadın bacım ya 6 ya kadar neyse snei yoran düşünceler sallla gitsin yahu

ayşecim
tebrik ederim cnm zaten küçük bendenini istemek paha biçilemezzz

bende çocuklaır uyutupppp paltese kaçıcamm yaz benim için çok sıkıcı geçiyor
eşim sürekli çalıştgı için ,ramazandaaa evd eolur sanırım hafta sonları

k.vler istanbulda eşimin kardeşi dogum yaptı
annemler bodrua gdicek 2 ay kalıcak
eşim açlışıyorrrrr

aslınd abir bakımaaa iyi bunlar diyete daha sıkı sarılıp son kilollarımdna kurtulcma bu sayedee
yok annemee gittim kv gittim deridm olmayacka bahanede yok bol spor ve diyett
gelsinnn 5 lerr

sabah:
cavdar ekemeğine küçük bir sandviç
yeşilçay

ara:
çubuk kraker

öğlen:
1 kase salata
2 kurabiye
1 hamur kızartması
1 bardak çay

ara:
yok

akşam:
1 tabak etli dolma

spor 1 saat yürüyüş yarım saat aletler
su 1.5 lt
1 nescafe şekersiz

Semacım ve melikecim yürekten tebrik ederim
Zekiye durumumuza bak

Haftaya ertelenen umutların sevinci doldursun içinizi hanımlar

2 hafta üst üste bildirim yapmayanları listeden kaldırıyorum, sonra bildirim yaparsa tekrar koyuyorum, lütfen kimse kırılmasın çünkü çok kalabalığız artık

Son düzenleme:

Layyy Layy Layyyy

Selammm Kizlaaaaaar Nabersiniz Bakimmmm

Ay Her Sabah Buraya Günaydin Selammmlaaar Yazmayi Özlemi$im Yahuuu
Pazartesi Günü Odami Degistire Bilirmiyim Diye Soracagim Yatili Okulun Danismanina ..
Eger Evet Derse Diger Taraftaki Odalardan Bi Tanesine Gececegim .. Benim Odamda Nett Cekmiyor Ama
Arkadasin Odasinda Tikir Tikir Calisiyordu .. Insallah Kabul Ederler ..

Bu Gece Yine Son Gecem Evimde Okulumu Cok Sevdim Ama Eve Gelip Yine Oraya Dönünce
Icim Bi Tuhaf Oluyor .. Ayni Sekilde Hafta Sonu Icin Evime Geldigimdede Öyle Oluyorum ...

Neyseki Son 4.Haftam Kaldi .. Ne Cabuk Geciyor Zaman Hic Anlamiyorum ..

Hepinize Coooooook Güzel Bi Hafta Sonu Diliyorummmmmm

merhaba,

ben daha önce 7,5 kilo vermiş ama hastalık yüzünden diyeti ve sporu bırakıp yerine 10,5 kilo alarak 82 kilo olmuş biriyim
durumum korkunç kiloludan daha çok hamile gibi bir görünümüm var

şunaki durumum şöyle;

haftanın 6 günü masa başı bir işim var
evliyim
iş çıkış saatlerim pek belli değil
eşimin inatçı damak tadı çoğu sağlıklı yemeğin malzemesinin dahi eve girmesine olanak tanımasa da sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum
pco geçmişim var nüksetmesinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…