aminnnn mutlu olmazmı insan büyüyorlar sıpalar....... Inşallah daha da güzellerini alabilecek sağlığımız ve paramız da olurrrrrr....
Ben yatıom canım sohbet güzel ama dedimya 8 de uyanır beni cadııı full enerjiyle.....
Ii gecelerrrrrrrrrr...
hoşgeldinSize katılabilir miyim ?
canım hayırlı olsun güle güle giyersin inşallahBu arada kızlar akşam foruma gittik hafif bir yemekle akşamı hallettim çok mutluyum artı tam çıkacaktık dur dedim aylardır ertelediğim bişi yaptım kendime iki tane kot aldım hep 75 olunca alırım diyodum fakat artık kotlarımın hepsi iice bollaşmıştı ve bir tane için girdim ikincisi de %5o indirimliydi biri dar paça diğeri boru paça aldım biri 29 beden diğeri 31 beden..... Galiba kalıp farlıydı...
Ama ilk girdim dedimki ben kot bakmak istiyorum dedim kaç beden dedi kız bende bilmem ama en son 34 lerden sonra 31 olabilir dedim kız 31 verdi bol aaaaaaaaa 30 verdi bol aaaaaaaaaaaa 29 verdi oldu nasıl şaşırdım siz bence abarrttınız dedi kendinizi niye bu kadar kilolu görüyorsunuz dedi bi mutlu oldum sormayın zorlasam 28 bile olacaktı sonra birde dar paça baktım o da 31 oldu ama olsun ikiside bence şimdilik hoş oldu ....kıza anlattım zayıflama aşamasındayım diye siz getirin zayıflayınca ben onları daraltırım size dedi .................. Bide güzel bıdığıma lc den 4 tane şort bir tanede t-shirt aldım her yaz yeniden almak gerekiyor yaaa geçen yıl doldurmuştum ama artık hepsi küçük.... Büyüdü güzel kızımmmmmm...
sevda hoşgeldin canımBu hatun kaçarrrr iyi geceler, güzel uykular ,tatlı rüyalar güzel topigimin güzel hatunları sizleri cidden cok seviyorum iyiki varsınızzz iyiki DERYA,NURAN,İZLEM,BURCU,SENA,BANU,NAZLI,İLKAY,NİLGÜN,DENİZ,ARZU,AYŞE,YASEMİN,TÜLAY,ZEKİYE,GÜLÇİN,ÖZLEM,FİLİZ,FUNDA,FÜSUN,SEHER,SELMA,SEVGİ ismi aklıma gelmeyen daha kim varsa şuan hatırlayamadığım her kim varsa iyiki varsınız ,iyiki burdayım hepinizi öpüyorum kocamannnnnn
Size katılabilir miyim ?
Günaydın kızlaaar :81::81:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:79::79::79::80::80::80::80::80:
ne güzel günaydınlar yazılmış bayıldımherkeze günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?