Semacım ve melikecim yürekten tebrik ederim
Zekiye durumumuza bak
Haftaya ertelenen umutların sevinci doldursun içinizi hanımlar
2 hafta üst üste bildirim yapmayanları listeden kaldırıyorum, sonra bildirim yaparsa tekrar koyuyorum, lütfen kimse kırılmasın çünkü çok kalabalığız artık
Günaydın kızlaaar :81::81:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:79::79::79::80::80::80::80::80:
günaydın kızlar..............
herkeze günaaydııniyi hafta sonları diliyorum
selammmm kızlarrr nasılsınızz inşşş.(gerçi topikte kimse yok ama)
burcummm hoşgeldin kuşum nasılsınnn? nasıl geçiyo günlerin iyisindir umarım bi senin ismin var aşagıda
geçmişe heçç girmiyom yoksa cıkamamm:44::44:
Bu arada kızlar akşam foruma gittik hafif bir yemekle akşamı hallettim çok mutluyum artı tam çıkacaktık dur dedim aylardır ertelediğim bişi yaptım kendime iki tane kot aldım hep 75 olunca alırım diyodum fakat artık kotlarımın hepsi iice bollaşmıştı ve bir tane için girdim ikincisi de %5o indirimliydi biri dar paça diğeri boru paça aldım biri 29 beden diğeri 31 beden..... Galiba kalıp farlıydı...
Ama ilk girdim dedimki ben kot bakmak istiyorum dedim kaç beden dedi kız bende bilmem ama en son 34 lerden sonra 31 olabilir dedim kız 31 verdi bol aaaaaaaaa 30 verdi bol aaaaaaaaaaaa 29 verdi oldu nasıl şaşırdım siz bence abarrttınız dedi kendinizi niye bu kadar kilolu görüyorsunuz dedi bi mutlu oldum sormayın zorlasam 28 bile olacaktı sonra birde dar paça baktım o da 31 oldu ama olsun ikiside bence şimdilik hoş oldu ....kıza anlattım zayıflama aşamasındayım diye siz getirin zayıflayınca ben onları daraltırım size dedi .................. Bide güzel bıdığıma lc den 4 tane şort bir tanede t-shirt aldım her yaz yeniden almak gerekiyor yaaa geçen yıl doldurmuştum ama artık hepsi küçük.... Büyüdü güzel kızımmmmmm...
Zekiye durumumuza bak
2 hafta üst üste bildirim yapmayanları listeden kaldırıyorum, sonra bildirim yaparsa tekrar koyuyorum, lütfen kimse kırılmasın çünkü çok kalabalığız artık
Zekiye durumumuza bak
Size katılabilir miyim ?
günaydın arkadaşlar sizler kadar sık giremiyorum 2 haftalık bebeğim oldugu için..3 gündür çok kötü tozuttum çok kötü belsendim..ama bugün tartıda hafif bir iniş vardı..mutluyumm84.4 geldim bu sabah..umarım 15 temmuza kadar 79 lu bişiyler olabilirim..hedefim 79.9 da olsa 7 li rakamlara gelsem çok sevinicem... 7 li rakamlara gelince kendime hediye olarak çok istediğim güneş gözlüğünü alıcam inşş..7 li rakamlara gelmeden almak yok.
Zekiye durumumuza bak
merhaba,
ben daha önce 7,5 kilo vermiş ama hastalık yüzünden diyeti ve sporu bırakıp yerine 10,5 kilo alarak 82 kilo olmuş biriyim
durumum korkunç kiloludan daha çok hamile gibi bir görünümüm var
şunaki durumum şöyle;
haftanın 6 günü masa başı bir işim var
evliyim
iş çıkış saatlerim pek belli değil
eşimin inatçı damak tadı çoğu sağlıklı yemeğin malzemesinin dahi eve girmesine olanak tanımasa da sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum
pco geçmişim var nüksetmesinden korkuyorum
Hoşgeldin
hoşgeldinKendine dikkat et kilo vermek isterken sağlığından olma inşallah sağlıklı bi şekilde kilolarından kurtulursun evde yemek tarzları farklı olunca kötü oluyo seni anlaya biliyorum benimde annem abur cubur manyağı kızartma bol tereyağlı makarna falan lop lop götürüyo bu durumda dayanmak zor ama yapıcaz bişiler artık :90:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Herkese merhabaMaşallah maşallah topik mutlulukla sevgiyle dolmuş Herkes cıvıl cıvıl sonunda topiğe yaz geldi Allah neşenizi daim kılsın inşallah
hoş bulduk... sağlık herşeyden önemli çünkü daha önce doktorun sözünü dinlemediğim için aldım kilolarımı geri bana iyileşene kadar kendini çok yorma demişti
ama ben günde 2 saat aletli fitness yapmış birde sabah 7den akşam 9 a kadar deli danalar gibi koşturarak çalışmıştım eve girdiğimde 11:30 oluyordu ve ben ev işleri ile ilgilenmesem dahi en erken yatışım gece 01:00 i buluyordu sabah 6 da tekrar kalk falan derken dinlenmek yerine daha fazla yormuşum kendimi... bronşittim birde nefes almam zorlaşıyor diye morarma noktasına gelince diyet spor hatta iş herşeyi bıraktım zencefilli pastildi öksürmemek için günde 5 - 6 kaşık baldı derken hoşgeldin 82...
birdaha sağlığımla kesinlikle oynamam... doktor ne derse o... ama şimdi iyiyim bir sorunum yok bronşit ile ilgili...
filiz bend egıdakloıycma valla yakındaaa ama ben koyfdum kafaya bu kez daha uuzn yapıcam 1 hafta 10 gün
arkandayım banucum bende 7 gün protein yemeye devam ama benim wc sorunum oluştu.perşembe günü başladım bu diyete hala çıkmadım.birde her sabah tartılıyorum 200-300 gr gidiyor nasıl olacak bir haftada ben daha çok kilo vermeyi ümit ediyordum...yeşil çay ve beşibiyerde içiyorum sabahları ılık su ama olmuyor
selmacım dukan diyetini araştırırken senin adını gördüm biara o topiğe takılmışsın sanırım senin bilgin vardır.yulaf kepeğiyle buğdayı karıştır ye wc sorunu ortadan kalkar dio.buğdayında mı kepeği olacak?anlamadım
Zekiye durumumuza bak
filizz a101 den mest form çayı alsana cnm süper etkilii
kulllandıgım en etkili form çayı
müsil ilacı mübarekkk 6 saat sonra iflan wc ye çıkıyorusn düzneli kullanımdan sonra bugün al 1 tanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?