80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacım teşekkürler canım eline saglık yoruyoruz seni

kilo veren herkesi kutluyorum özellikle birincimizi

selam kızlar, hepinize güzel bir haftasonu diliyorum geçmişe döneyim, listeyide gördüm ama daha incelemedim,
heyecanlandım

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
deryacım liste için teşekkürler kilo veren, veremeyen herkezi kutluyorum umarım bu hafta daha iyi sonuçları alırız yahuu sıcaklarda yakıyor artık durduk yere yağ gitmesi gerekiyor ama yapıştı meret

sevdacım seni özlüyorum ya, bu sefer kaybolma artık, inan topiğe neşe katıyorsun. şiirin güldürdü beni Allah ta seni güldürsün

ayşecim nasıl güzel duygu 29 lara girmek darısı bizlerin başına
sen ve kızın yeni cicilerinizi güle güle giyin

deryam ellerine sağlık canım

Son düzenleme:

canıımmm ellerine sağlık teşekkürler
bidaha birinci olmuycam bana birincilik yaramıyo hep cozutuyorum
ben sanırım bu hafta bildirim yapamam çünkü tartım bozulmuş pilide yemedi malesef attık çöpe yenisini almamda 14-2 haftayı bulur pöfff kesin kilo alırım kesin bu dönemde ben tartısız napıcam yaaaa
annemler bugün odunlu sacda açma gözleme yapıyorlar yarınada kocam tavuk sarma hazırlıyor ama ne tavuk sarma 5 yıldızlı otel mutfağında pişiriliyormuş ondan yaptı işte dünde zaten haftalardır hiçbir diziyi izlerken hiçbirşey yemezdim dün ferihayı izlerken 1 paket cips yedim pazartesi yatılı misafirlikteyiz hava güzel olursa ya havuz yada deniz yapıcaz acayip tıkınırız kesin
ııı ııhhh gidişat hiç iç açıcı değil

liste için ellerine sağlık deryacım. kilo verenleri tebrik ediyorum...hiç 1.olamasamda az çok ilerlemek hoşuma gidiyor...inş bigün bende 1. olucam bu arada 1.mizi ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum.haftaya toplucak kilo verelim inş

Bir çok ünlü ve holywood yıldızı evinde hypoxi studio kurdurmuş bende merak ettim ve başladım sonuç inanılmazdı. Hem doğal olarak, hem hızlı hemde sadece problemli bölgelerinden zayıflıyorsun. Basen ve karın kısmındaki bütün fazlalıklarım gitti artık yaza hazırım. Şiddetle tavsiye ederim.

Size katılabilir miyim ?

Hoşgeldin
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnşallah kilocuklarını geri gelmemek üzere gönderip gözlüğünü alırsın
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

oyy ooyy oyy listeye bak çok tşk ederim liste için ellerine sağlık ne kadar dengesiz bi insanım ya bu adar düşüşü ancak ben başarırım inşallah bu durumu kurtarıcam :78:

hoşgeldin Kendine dikkat et kilo vermek isterken sağlığından olma inşallah sağlıklı bi şekilde kilolarından kurtulursun evde yemek tarzları farklı olunca kötü oluyo seni anlaya biliyorum benimde annem abur cubur manyağı kızartma bol tereyağlı makarna falan lop lop götürüyo bu durumda dayanmak zor ama yapıcaz bişiler artık :90:

Herkese merhaba Maşallah maşallah topik mutlulukla sevgiyle dolmuş Herkes cıvıl cıvıl sonunda topiğe yaz geldi Allah neşenizi daim kılsın inşallah

hoş bulduk... sağlık herşeyden önemli çünkü daha önce doktorun sözünü dinlemediğim için aldım kilolarımı geri bana iyileşene kadar kendini çok yorma demişti
ama ben günde 2 saat aletli fitness yapmış birde sabah 7den akşam 9 a kadar deli danalar gibi koşturarak çalışmıştım eve girdiğimde 11:30 oluyordu ve ben ev işleri ile ilgilenmesem dahi en erken yatışım gece 01:00 i buluyordu sabah 6 da tekrar kalk falan derken dinlenmek yerine daha fazla yormuşum kendimi... bronşittim birde nefes almam zorlaşıyor diye morarma noktasına gelince diyet spor hatta iş herşeyi bıraktım zencefilli pastildi öksürmemek için günde 5 - 6 kaşık baldı derken hoşgeldin 82...
birdaha sağlığımla kesinlikle oynamam... doktor ne derse o... ama şimdi iyiyim bir sorunum yok bronşit ile ilgili...

çok geçmiş olsun inşallah yeni sağlık problemleri yaşamazssın nefes alamamak çok kötü bişey gece yarısı nefes alabilmek için hıçkırı hıçkıra ağladığımı biliyorum. sen doktor kontrolunce yavaş da olsa sağlıklı kilo ver

deryacım ellerine sağlık listemiz çok güzel olmuş inş.bende birgün liste başı olurum:))

dünkü menümü yazıyorum (kızlar bu gidişle, gıdaklamazsam yumurtlarım:)

sabah-->2 bardak ılık su +2 haşlanmış yumurta+1 kk beyaz peynir
arada -->1 bardak süt
öğlen -->yarım porsiyon ızgara tavuk göğüsü +1 kase yoğurt
arada-->kalan tavuk+1 kase yoğurt
akşam-->tavuk göğüsü(soğan ve sarımsakla tatlandırılmış)+2 bardak ayran
arada-->1 soda

2 lt su
1 yeşil çay
2 beşibiyerde

filiz bend egıdakloıycma valla yakındaaa ama ben koyfdum kafaya bu kez daha uuzn yapıcam 1 hafta 10 gün

filiz bend egıdakloıycma valla yakındaaa ama ben koyfdum kafaya bu kez daha uuzn yapıcam 1 hafta 10 gün

arkandayım banucum bende 7 gün protein yemeye devam ama benim wc sorunum oluştu.perşembe günü başladım bu diyete hala çıkmadım.birde her sabah tartılıyorum 200-300 gr gidiyor nasıl olacak bir haftada ben daha çok kilo vermeyi ümit ediyordum...yeşil çay ve beşibiyerde içiyorum sabahları ılık su ama olmuyor

selmacım dukan diyetini araştırırken senin adını gördüm biara o topiğe takılmışsın sanırım senin bilgin vardır.yulaf kepeğiyle buğdayı karıştır ye wc sorunu ortadan kalkar dio.buğdayında mı kepeği olacak?anlamadım

filizz a101 den mest form çayı alsana cnm süper etkilii
kulllandıgım en etkili form çayı
müsil ilacı mübarekkk 6 saat sonra iflan wc ye çıkıyorusn düzneli kullanımdan sonra bugün al 1 tanee

sema
cnm sormuşsun ama alamışım ben kusura bakma
kabak çok güsel oldu üzerine yogurtla filan
tavsiye ederimm

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: be ne yapıcam yaaaaaa niye böyle oluyorr sebebini bi bilsem. ona göre ne yapacıgımıda bilicem ama........
sanırım k.h diyetiyle bu yola devam edicem diger türlü olmuyorrr artık

filizz a101 den mest form çayı alsana cnm süper etkilii
kulllandıgım en etkili form çayı
müsil ilacı mübarekkk 6 saat sonra iflan wc ye çıkıyorusn düzneli kullanımdan sonra bugün al 1 tanee

teşekkürler canım alıp deneyim.bünye alışsın istemiyorum ama mecbur 1-2 kullanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…