iyi akşamlar kızlar kilom sabit
spor : 240 dk
:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: be ne yapıcam yaaaaaa niye böyle oluyorr sebebini bi bilsem. ona göre ne yapacıgımıda bilicem ama........
sanırım k.h diyetiyle bu yola devam edicem diger türlü olmuyorrr artık
derya o kadar spor yaptım yürüdüm yazmamışsın görmedin mi şekerim
((((
canın sağolsun harika bir liste olmuş yazmasan da no problem..
herkesi öpüyorum..
menümü yazayımmm
kahvaltı
1yumurta
1dlm salam
peynir
ara
1dlm peynir
öglen
tavuk salata
lıgyt kola
ara
2 ceviz,6 badem
150 cc süt
akşam
kabak ızgara,yogurtlu
tavuk sote
40dk plates
3 lt su
4 fincan yeşil çay
1 fincan form çay
teşekkür ederim kuşum begendigine sevindim :) bütün çiçekler senin olsun ayıpsın çiçemmsevda şiiri çok beğendim hemde güldüm ellerine sağlık.
hem sen hiç uyumamışsın ki o çiçekler benim. ilk ben geldimm
sagol canım benim eksik olmayın ne mutlu bana güldürmüşüm hepinizi sabah sabahh:):)hoşgeldin
ben filiz
canım hayırlı olsun güle güle giyersin inşallahresimleri gösterirsin artık
sevda hoşgeldin canımbundan sonra ara verme yerin belli oluyor, bakıyorum gelirgelmez şenlendirmişsin. :82: şiirinide beğendim ve çok güldüm sabah sabah
inşşş. çiçemmm inşş. işe yarar başladım bakalım menülerimide yazıcam yollarda kalan gözlerine kurban bacımyaz agirdik kızlar toparlanma vaktidir.millet ne güzel giyiniyor iç çekmemek için biraz irade güzel şeyler hayal edin ucunda en çok istediğin kıyafeti giymek salına salına gezmek var.nefes nefese kalmadan sudan çıkmış balık gibi terlemeden....hep birlikte amacımnıza ulaşacağız özellikle kçamak yapmayan arkadaşlar biraz bizi gaza getirinn :)
fusun'un menülerini çok beğeniyorum hiç bişeyden kendini sınırlamıyor bol çeşitli ama kararında yiyor ve en önemlisi akşamları hep hafif geçiyor benden sonra gelmesine rağmen benden çok kilo verdi maşallah darısı bana:)
sevda'cım gözümüz yollarda kaldı çiçeğim demeni özledik...hoşgeldinn safalar getirdin...inş.bu dediğin detox işe yarar bende dukan diyeti yapıyorum...
arzu'cum çeşit çeşit insan var aallah doğrularla karşılaştırsın.bu meslek binevi hizmet öyle şeyler yaşıyorsun ki artık gülüp geçmek lazım.
ayşe'cim güle güle kullan ii günlerde....
kızlar gece gece ne sohbet etmişsiniz maşallah...
banuşum ne biliyim bacım uykum yok bu aralar zombi gibin dolaşıyom ortalıktagünaydın kızlar..............
zuzum tebrik ederim cnmm 1.200 ii bir rakam bizim gbile riçin
valla bende 60 ı görene kadar proteine devam edicem keisn kararlıyım sürekli yumurta tavuk sıkıyor ama
napayıms onunu düşündükçe yiyesim geliyor zaten
tatildekii pasta saatlerinde daha rahat olmak için
kendimi tutucam şimdilik
zumm
neden uyumadın bacım ya 6 ya kadar neyse snei yoran düşünceler sallla gitsin yahu
ayşecim
tebrik ederim cnm zaten küçük bendenini istemek paha biçilemezzz
bende çocuklaır uyutupppp paltese kaçıcamm yaz benim için çok sıkıcı geçiyor
eşim sürekli çalıştgı için ,ramazandaaa evd eolur sanırım hafta sonları
k.vler istanbulda eşimin kardeşi dogum yaptı
annemler bodrua gdicek 2 ay kalıcak
eşim açlışıyorrrrr
aslınd abir bakımaaa iyi bunlar diyete daha sıkı sarılıp son kilollarımdna kurtulcma bu sayedee
yok annemee gittim kv gittim deridm olmayacka bahanede yok bol spor ve diyett
gelsinnn 5 lerr
Ellerine saglık çiçemmm yorgun argın bide listeler hazırlarmış aman da amann yerim o liste yapan ellerini yerinn yerinn yerinnnnSemacım ve melikecim yürekten tebrik ederim
Zekiye durumumuza bak
Haftaya ertelenen umutların sevinci doldursun içinizi hanımlar
2 hafta üst üste bildirim yapmayanları listeden kaldırıyorum, sonra bildirim yaparsa tekrar koyuyorum, lütfen kimse kırılmasın çünkü çok kalabalığız artık
hoşgeldin kuşum tekrar tekrar hersey gönlünce olurr inşşş.
Layyy Layy Layyyy
Selammm KizlaaaaaarNabersiniz Bakimmmm
Ay Her Sabah Buraya Günaydin Selammmlaaar Yazmayi Özlemi$im Yahuuu
Pazartesi Günü Odami Degistire Bilirmiyim Diye Soracagim Yatili Okulun Danismanina ..
Eger Evet Derse Diger Taraftaki Odalardan Bi Tanesine Gececegim .. Benim Odamda Nett Cekmiyor Ama
Arkadasin Odasinda Tikir Tikir Calisiyordu .. Insallah Kabul Ederler ..
Bu Gece Yine Son Gecem EvimdeOkulumu Cok Sevdim Ama Eve Gelip Yine Oraya Dönünce
Icim Bi Tuhaf Oluyor .. Ayni Sekilde Hafta Sonu Icin Evime Geldigimdede Öyle Oluyorum ...
Neyseki Son 4.Haftam Kaldi .. Ne Cabuk Geciyor Zaman Hic Anlamiyorum ..
Hepinize Coooooook Güzel Bi Hafta Sonu Diliyorummmmmm
hoşgeldinn canımm inşş. herkey diledigin gibi olsun inşşş.merhaba,
ben daha önce 7,5 kilo vermiş ama hastalık yüzünden diyeti ve sporu bırakıp yerine 10,5 kilo alarak 82 kilo olmuş biriyim
durumum korkunç kiloludan daha çok hamile gibi bir görünümüm var
şunaki durumum şöyle;
haftanın 6 günü masa başı bir işim var
evliyim
iş çıkış saatlerim pek belli değil
eşimin inatçı damak tadı çoğu sağlıklı yemeğin malzemesinin dahi eve girmesine olanak tanımasa da sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum
pco geçmişim var nüksetmesinden korkuyorum
sevdacım seni özlüyorum ya, bu sefer kaybolma artık, inan topiğe neşe katıyorsun. şiirin güldürdü beniAllah ta seni güldürsün
canımmm bende seni çokk özlüyorummm güzelimm hepp güll inşş. heppp
ayşecim nasıl güzel duygu 29 lara girmekdarısı bizlerin başına
sen ve kızın yeni cicilerinizi güle güle giyin
deryam ellerine sağlık canım
Ellerine saglık çiçemmm yorgun argın bide listeler hazırlarmış aman da amann yerim o liste yapan ellerini yerinn yerinn yerinnnn
sevdacım seni özlüyorum ya, bu sefer kaybolma artık, inan topiğe neşe katıyorsun. şiirin güldürdü beniAllah ta seni güldürsün
ayşecim nasıl güzel duygu 29 lara girmekdarısı bizlerin başına
sen ve kızın yeni cicilerinizi güle güle giyin
deryam ellerine sağlık canım
zekiyecim
kabak ızgara çok basit kuu kabakları dogra ,tuzla karıştır koy tost makinasına bu kaaaa
sema patlıcnalı tarif vermişti ya bend ekabak versiyonunu yaptım yarında
patlıcan yapıcammm bol limonlu maydanozlu
ögle ögününee keisn süt ürünü eklemem laızm yoksa çok erken acıkıp ara yapmak zorund akalıyorum sık sık
zekiyeee
ben meyve detoksları ile verilen kilolların kalıcı olacagına inamıyorum pek yapmadım hiç
dogrusunu bilmiyorum ama ban aöle geliyor kk da mutlaka vardır topigi araştır bi derim:)
İyi akşamlar kızlar..Bugün beni kendime getirecek bir olay yaşadım..Umarım bana ders olur
Markete gidiyorken hep vitrin camlarından kendime bakarım bugün bir baktım göbeğim öyle bir öne çıkmış ki bugün yediklerimden o 73'e düştüğümdeki düz hallerinden eser yok
1 kilo aldım ya, hem de yağlı şekerli şeyler yiyince hemen ilk göbek bölgem dağılıyor...Kendimi o halde görmek çok acıttı canımı yolun başına döndüm sanki...Ve o kadar korktum ki kendimden..Demek ki biraz daha böyle gitsem önce göbeğim, basenlerim kollarım derken eski halimde bulacağım kendimi hiç anlamadan
Benim ciddi ciddi toparlanmam lazım ve kesin karar verdim bu sıcaklarda ne kadar zor olursa olsun, yarından itibaren 5 günlük karbon diyeti yapacağım...Yine katı olacak ama belki 10 değil de 15 puana filan çıkabilirim çok zorlanırsam yarım elma filan yerim şeker almak adına..
Yeter artık nedir bu iradesizlik, çok güzel vermişsin iltifatlarıyla şımarırken "boğazını tutamadı, hepsini geri aldı" kabusunu yaşamak istemiyorum...Hele ki onca emeğimden sonra biraz kilo aldın lafına bile katlanamam!!!!
Midem de bulansa, başım da dönse bu cumaya 72 rakamını göreceğim
Şimdi bu karbon tecrübelilerinden tavsiyeye ihtiyacım var...Krem şanti 1 yemek kaşığı 1 karbon diyor ya. Ben krem şantiyi yapsam atsam dolabıma...Eğer böyle aşırı başım dönerse, yani çok zorlanırsam 1-2 kaşık alsam nasıl olur? Yarım elma 8 karbon..O şekilde daha az karbon almış olurum...Bana mantıklı geldi ama krem şanti tatlı kategorisinde olduğu için gözümü korkuttu...Ne dersiniz :44:
canım çok üzüldüm böyle düşünmene ama kendine haksızlık etme.izmirdeydin ee ablanda kardeşi geldi tabiki döktürecek.sen de yok bn yiyemem diyetteyim diyemezdin yedin mecburen.afiyet şeker olsun ama kalıcı kilo olmadıkları için hemen dyet yap da ver çünkü böyle mutlu değilsin.doğru karar almışsın zaten çok güzel yapıyordun karbon yine yaparsın bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?