80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yapamıyorum, sen yap zekiyecim, bütün hatalar telafi olur kh diyetiyle

derya o kadar spor yaptım yürüdüm yazmamışsın görmedin mi şekerim
((((

canın sağolsun harika bir liste olmuş yazmasan da no problem..

herkesi öpüyorum..

Nilgünüm görmedim kusura bakma

Fangolina aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

menümü yazayımmm

kahvaltı
1yumurta
1dlm salam
peynir

ara
1dlm peynir

öglen
tavuk salata
lıgyt kola

ara
2 ceviz,6 badem
150 cc süt

akşam
kabak ızgara,yogurtlu
tavuk sote

40dk plates
3 lt su
4 fincan yeşil çay
1 fincan form çay

Bu Gün Markete Gittik Annemle
Ne Zamandır Canım Çikolata İstiyordu...
Prensesde Yeni Bitti Benim ...
Alırsam 1 Tane Çikolata ALmam...
2 3 Tane Alırım Ben O Yüzden ALmadım..:18:
Tam Çıkıyoruz Elim Uzandı Çikolatalı Bisküvilere Hemen Geri Çektim Elimi...
Kutluyorum Kendimii...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün her gün ki gibi yazı okuyordum bir yazı dikkatimi çekti. Yazıda 'Ara Öğünleri Yemek Kilo Aldırır' yazıyodu çok şaşırdım Herkes ayrı bir şey söylüyor bu işin doğrusunu nereden öğreneceğiz?? :44: Bir uzman çıkıyor sık sık ama az az yemek kilo verdirir diyor diğeri çıkıyor sadece ana öğünleri yemelisiniz diyor puff bu nasıl iştir yaa

bugünkü menüm:
sabah:
t.b ekmeginden tost
çay

ara:
1 capuçino
2 kare çikolata

akşam:
müsli 1 bardak sütle

bugun ziraat bankasının sınavı vardı oglen ona gittim geldim gelince biseylere hazırlamaya erinip kahveyle geçiştirdim. akşama çayın yanında biraz leblebi yerim form çayımı içtim. 60 mekik 100 sag yol hareletide yaptım. haftaya artık spora baslıyorum inş. yarım saat yürüyüş 1 saat kardio haftada 3 gün. onceden hergun spor yapıyordum beni cok sıktı hergun yapmak artık belirli günler yapıcam.​

banu su kabakları nasıl yaptın ya bi ayrıntılı anlatsana. valla sende ara ara görüyorum degişik şeyler güzel fikirler. bunu gördügümde iyi oldu.

sevda şiiri çok beğendim hemde güldüm ellerine sağlık.

hem sen hiç uyumamışsın ki o çiçekler benim. ilk ben geldimm
teşekkür ederim kuşum begendigine sevindim :) bütün çiçekler senin olsun ayıpsın çiçemm
sagol canım benim eksik olmayın ne mutlu bana güldürmüşüm hepinizi sabah sabahh:):)
inşşş. çiçemmm inşş. işe yarar başladım bakalım menülerimide yazıcam yollarda kalan gözlerine kurban bacım bu arada kuşum bende dukan diyetinin kitabı varr çok ayrıntılı bişi ne istersen sor canım olursa yardımı seve seveee
banuşum ne biliyim bacım uykum yok bu aralar zombi gibin dolaşıyom ortalıkta
Ellerine saglık çiçemmm yorgun argın bide listeler hazırlarmış aman da amann yerim o liste yapan ellerini yerinn yerinn yerinnnn
hoşgeldin kuşum tekrar tekrar hersey gönlünce olurr inşşş.
hoşgeldinn canımm inşş. herkey diledigin gibi olsun inşşş.

kızlar benim cok merak ettigim kiraz detoksu vardı. cok faydalı oldugunu duymustum. bu yıl tarihlerini takip edip yapayım diyordum. bugun aklıma geldi baktım ilki kaçmış. 2 . si ve 3. sünü yapabilirim ama bu detoks hakkında bilgisi olan varmı? sizce yapayımmı onumuzdeki çarş. perş. cumaya denk geliyor 2. si. k.h yapcaktım simdi bunu gorunce kafam karıştı. korkuyorum bosa zaman kaybı olur diye. ama bilen deneyen varsa bana bi akıl verin

zekiyecim
kabak ızgara çok basit kuu kabakları dogra ,tuzla karıştır koy tost makinasına bu kaaaa
sema patlıcnalı tarif vermişti ya bend ekabak versiyonunu yaptım yarında
patlıcan yapıcammm bol limonlu maydanozlu

ögle ögününee keisn süt ürünü eklemem laızm yoksa çok erken acıkıp ara yapmak zorund akalıyorum sık sık

zekiyeee
ben meyve detoksları ile verilen kilolların kalıcı olacagına inamıyorum pek yapmadım hiç
dogrusunu bilmiyorum ama ban aöle geliyor kk da mutlaka vardır topigi araştır bi derim:)

çiçemm sanada yazmıştım ama yazdıklarım çıkmamış :26::26:
bende sizleri çok özlüyorum inann ki,bu defa kaybolmicam inşş.eksik olma canım benim
inşş. Rabbim hepimizin yüzünü hep güldürsünn inşşş.

BUGÜNKÜ YEDİKLERİM:87::87:
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tane şeftali
1 tane yeşil elma
1 tane domates
1 tane kırmızı biber(çiğ)
acı turşu biber
birazdan da (saat geç oldu ama nasıl olsa erken yatmıyorum )
ızgara patlıcan 1 tane
ızgara domates,ızgara yeşil biber
ızgara kırmızı biber
bunları yogurtla karıştırıp 1 dilim t.bugday ekmegi ile yicem
yanındada bol salata(kıvırcık,kırmızı lahana,kuru sogan,domates,salatalık, v.s) acı turşu biber
gecede 2 tane minnak armut :87::87::87::87:

zekiyeee
ben meyve detoksları ile verilen kilolların kalıcı olacagına inamıyorum pek yapmadım hiç
dogrusunu bilmiyorum ama ban aöle geliyor kk da mutlaka vardır topigi araştır bi derim:)

kabagıda patlıcanıda deniycem tşkr ettim. valla canım istedi ya sarımsaklı yogurtla offf missss. ama yok yarın yapıcam.

detoksa baktım kkda. ama az deneyen var cok ayrıntılı bilgi alamadım. a. maranki önermiş bu detoksu ama ben az daha arastırayım en iyisi

sabah:
kk peynir
6 zeytin
2 dilim uno denge ekmek
8 dilim sucuk

ara:
1 tane tuzlu kurabiye

öğlen :
yok

ara:
1 adet yuzlu kurabiye

akşam:
8 tane dolma etli
yoğurt
erik hoşafı
patlıcan salata

spor yok
su 1.5lt

İyi akşamlar kızlar..Bugün beni kendime getirecek bir olay yaşadım..Umarım bana ders olur
Markete gidiyorken hep vitrin camlarından kendime bakarım bugün bir baktım göbeğim öyle bir öne çıkmış ki bugün yediklerimden o 73'e düştüğümdeki düz hallerinden eser yok
1 kilo aldım ya, hem de yağlı şekerli şeyler yiyince hemen ilk göbek bölgem dağılıyor...Kendimi o halde görmek çok acıttı canımı yolun başına döndüm sanki...Ve o kadar korktum ki kendimden..Demek ki biraz daha böyle gitsem önce göbeğim, basenlerim kollarım derken eski halimde bulacağım kendimi hiç anlamadan

Benim ciddi ciddi toparlanmam lazım ve kesin karar verdim bu sıcaklarda ne kadar zor olursa olsun, yarından itibaren 5 günlük karbon diyeti yapacağım...Yine katı olacak ama belki 10 değil de 15 puana filan çıkabilirim çok zorlanırsam yarım elma filan yerim şeker almak adına..

Yeter artık nedir bu iradesizlik, çok güzel vermişsin iltifatlarıyla şımarırken "boğazını tutamadı, hepsini geri aldı" kabusunu yaşamak istemiyorum...Hele ki onca emeğimden sonra biraz kilo aldın lafına bile katlanamam!!!!

Midem de bulansa, başım da dönse bu cumaya 72 rakamını göreceğim

Şimdi bu karbon tecrübelilerinden tavsiyeye ihtiyacım var...Krem şanti 1 yemek kaşığı 1 karbon diyor ya. Ben krem şantiyi yapsam atsam dolabıma...Eğer böyle aşırı başım dönerse, yani çok zorlanırsam 1-2 kaşık alsam nasıl olur? Yarım elma 8 karbon..O şekilde daha az karbon almış olurum...Bana mantıklı geldi ama krem şanti tatlı kategorisinde olduğu için gözümü korkuttu...Ne dersiniz :44:

canım çok üzüldüm böyle düşünmene ama kendine haksızlık etme.izmirdeydin ee ablanda kardeşi geldi tabiki döktürecek.sen de yok bn yiyemem diyetteyim diyemezdin yedin mecburen.afiyet şeker olsun ama kalıcı kilo olmadıkları için hemen dyet yap da ver çünkü böyle mutlu değilsin.doğru karar almışsın zaten çok güzel yapıyordun karbon yine yaparsın bebeğim.

benim cephe her zaamnki gibi ne uzuyorum ne kısalıyorum.seminer dedik ama her öğleden sonra birindeyiz.mecburen gitmek zorundayım arkadaşlar gönül koyuyor bi de topluca sabahçı öğlenci gidiyoruz e benim arabayla da gelen oluyor.yani bayan öğretmenlerden arabası olanlarla 5 araba gezmeye gidiyoruz her öğleden sonra.arkadaşlara rica ettik en az 2 çeşit salata olsun diye.onlardan yesek de akşam yine acıkıyorum.öyle b.tan bir psikoloji ki bu aç olmadığım halde açım diye yemek yiyorum karnıma ağrılar giriyor çünkü mide dolu.ama beynim sürekli ye ye ye diyor.kafayı yiyeceğim ya.bu sefer karnımın ağrısı dayanılmaz hal alınca kusmaya çalışıyorum olmuyor da ,olsa çıkartıp rahatlıyacağım.bu sefer soda içiyorum yeşil çay içiyorum hem kendime kızıyorum hem ağlıyorum.

durum berbat yani aslında arkadaşlarla gülüp eğleniyorum kimsenin aklının ucundan geçmez neşeli konuşkan nilgün ün bunları yaşadığını.kocam bile bilmiyor ki..memlekete gideceğim ya temmuz başı hani göbek fıtığından ameliyat olcaktım.onu iskenderun da annemlerin yanında olayım diyorum.annem hazır narkoz alıyorken karnında açılacak gel karnını gerdirelim diyor.kendi olmuştu.benim dr la konuşurum ben diyor sanırım parayı da o verecek.ama videoları izledim ve yorumları okuyunca en ağır estetik ameliyat.bu kadar sıkıntıya acıya değer mi diyorum.yalan yok annem ilk söylediğinde atladım hemen yapalım harika olur diye.ama en az 1 ay korse takacağım sonra narkoz bu yani.ne haberler okuyorum.sonra 2 çocuğum aklıma geliyor.ama ben bu iştahımı aslında iştah da değil şuursuz yemeyi önleyemiyorum.psikoloğa gitsem geçen sene gittim işe yaramadı anti depresan nereye kadar sevmiyorum.

sonra aklıma sizler ve eriyen göbekleriniz geliyor düzenli beslenme ve mekik çözüm bu diyorum.sonra bi aklım mide bypass ı ol diyor bilmiyorum benim kiloma yaparlar mı?

neyse kızlar yorum yazıp teselli edin diye değil sadece doldum ,azcık arkadaşlarımla dertleşeyim dedim.içime atmaktansa ferahladım.sizi üzmekte istemedim.okuyun geçin.

hepinizi öpüyorum..

Yok nilgünüm tatilde alsaydım hiç gam yemezdim..Tailden döndüğümde 100 gr eksideydim gittiğim kilodan
Döndüğümde kaybettim kendimi...O yüzden kızıyorum ya zaten..
Ama toparlayacağım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…