80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryaaa aldıgın karara bende pazartesi baslıyorum inş k.h diyetine.
bence 1 kaşık k. şantiden zarar gelmez hem bu diyetin mantıgına göre düşünürsek gözünü korkutmasın.
kendini çok sıkma canım oyle yada boyle gidecek kilolar ama soyle bi düsün kalan kilo 3. kaç kiloyu verdin bu 3 kilomu gitmiycek. birde biraz dişini sıkacaksın sonra rahata kavusacaksın. bu dişini sıkacagın dönemde cok az aslında bunu düşünerek daha cok hırsılırsın. bunu hiç aklında cıkarma emeinim sabrın artacak ne kaldıki sunun surasında dimi ama

Öyle değil mi boydaşım, nelerden geçtim şu 3 kilodan korkuyorum ya ne saçma
Bunu düşünüp sabredeceğim zaten..
Birde bu haftasonu en yakın arkadaşlarımızla denize gideceğiz, geçen sene teklif etmişlerdi de bir bahaneler bulup erteletmiştim utancımdan
Bu sene ben teklif ettim gidelim diye
Ve koca bir göbekle gitmek istemiyorum gene utanıp sıkılmak, aynı duyguları yaşamak istemiyorum

Ya olacak ya olacak valla bitti iradesizlik buraya kadar!!
Sen de pazartesi katılırsın bana boydaşım
Desteğe o kadar ihtiyacım var ki

hoşgeldin cnm
bende yeni geldim burada acayip ggaza geliyorsun
burayı bırakma gidecektir zamanla kilolar

mrb.titreşimli kemer bende var.ama bi işe yaramadı.eşimin sırtı ağrıyor bazen ona takıyorum.masaj niyetine

yaaa bende alıyım diyordum ya göbeğimi eriteceğini düşünüyordum

kızlar bir soru sormuştum allta kalmış kaynamış nolur bana yardım edin

helal olsun canım kim tutar seni
canım o krem şanti benimde kafamı çok karıştırmıştı içeriği ve tadı gereği en yüksek karbonun o olması gerekirken 1 yk 1 puan çok tuhaf gelmişti bana istersen evinde varsa yada markete gidip üzerine bir bak besin değerlerine karbonu kaç gr da ne kadar bizede bilgi ver canım

kızlar size bişey sorcam ya
benim göbeğim çok fazla oldu bitti hep göbekliydim ama doğumdan soran iyice saldılar maşallah
göbeğimi şöyle tarif ediyim
pantolon alırken üst 44 alt taraf bacağıma 40 oluyor ama oluncada üst kapanmıyor.
benm gibi olan var mı?
nasıl eritebilirim bu göbeği ?
birde şu bele takılan bel kemerleri var ya titreşimli ondan almayı düşünüyorum işe yararmı sizce?
veya başka hangi aleti tavsiye ederssiniz?
önerileriniz bekliyorum lütfen kızlarrr

gene sayfanın sonunda kalmış

epak!!!!!!!!
anladıgım kadarı ile sneinde üst kısım iri benim gibi elma tiplisin yani
cnm on tek çözüm spor
mekik ve ya plate syapıcaksın en zor oraıs eiryor benim bacaklar,kollar,hatta pltesle mide bile gimtye başladı ama göbekte tık yok
tabiki kilo verdikçe küçüklüyor göbekte ama sarkıklık vee iriligi devam eidyor diger bölgelere nazaran

mekik çek tek çare o birde mekik çekerken karnını içine çek yoks abi işe yaramıyor pek

deryacım şimdi baktım canım dr oetkerin sitesinde lıgt krem şantisi varmış %40 daha azmış kalorisi filan istersen 1 paket ondan al çırp at dolaba günde 3 kaşık yersin

normal krem şantide 100 gramında süt ile 20,80 karbon varmış su ile 21,20 karbon
lıght krem şantide 100 gramında 8,43 g karbon varmış canım (su ile)
iyiymiş baya fark varmış
yani şimdi 100 gr lıght krem şantiyi çırp 1 günde ye sadece 8 puanmı oluyor öyleyse çok iyi valla hmmm

Selam arkadaşlar iyi akşamlarr
biraz önce eve döndük valizleri boşaltıp bi bakıyım dedim..çok güzel bir tatil geçirdik..müthiş enerji depolayıp döndük..çok harikaydı...önce yalovaya gittik orda 70-79 topiqinden canım kankam barkinimle buluştuk tanıştık sohbet ettik resimler çekildik..daha sonra bursaya geçtik güzel bir kahvaltı yapıp izmire geçtik...bornova çok sıcak olduqundan direk urladaki yazlıqa qittik...1 hafta boyunca denizle kanka olduk...çeşmealtı-çeşme-seferihisar-narlıdere-alsancak-konak-güzelbahçe komple gezip tadını çıkardık..hafta arası aydına geçtik..şirince-selçuk ve kuşadasını gezdik..güvercinadasına bile gittik...sonra tekrar izmire dönüp tatilimizi tamamladık..ve bugün manisa balıkesir ve bursaya uqrayarak nihayet istanbula geldik..kızlar kesinn 5 kilo almışımdır..hiç baskül yoktu tartılamadım..buraya yaptıqım son bildirim 62.8 di ama tatile çıktıqım gün sabah tartıldıqımda 64tüm...onun için 64ü baz alıyorum..yarın sabah 70i görürmüyüm bilmiyorum ama çok yedim...düşünmeden hesaplamadan sınırsızca istediqim gibi abarta abarta yedim ve tam anlamıyla harika bir tatil yaptım..her akşam villamızın bahçesinde mangal yaptık nerdeyse sabahlara kadar okey oynadık..izmirliler bilir izmirciler okeycidir...çeşmede sakızlı dondurma yedik ve izmir lokmasını 2 gün boyunca sınırsızca yedim..çeşmeden ve kuşadasından kendime cicicler aldım..kilo aldıqım bariz belli ama buna raqmen aldıqım 38 beden pantolonlarımın hepsi bol geliyor özelliklede bel kısımları...üst olarak zaten tatile çıkmadan 36 beden giymeye başlamıştım..herneyse bedenlere takılmıyorum herkes çok şaşırdı beni görünce çok güzel tepkiler aldım..mankenliqemi başlıcaksın bi içim su olmuşsun dediler bana...hatta halam beyaz pantolon ve tüllü badiyle incecik bir gelin gibi olmuşsun dedi...herşey biyana söylenen bu güzel sözler bir yana..çok mutluyum kızlar çok şükür saq saqlim tatilimizi yapıp evimize döndük...3 hafta daha tatil hakkımız var büyük ihtimalle aqustosta kullanıcaz...aldıqım kilolara gelince nekadar aldım sabah belli olacak...70i görmeyi göze alıyorum ve eskiye dönmek için 2 hafta süre veriyorum kendime...şu 1 hafta yaşadıklarım deqil 2 haftaya 2 aya bedeldir..geçmişe 1-2 sayfa göz attım öbür topiqede giricem çok vaktim yok sonra okurum...arkadaşlardan tahlil sonuçlarımı soranlar olmuş unutmadıqınız için teşekkürler canlarım...desteqiniz içinde...sonuçlarım maşallah çok güzel çıktı hafif bir kolit varmış önemsiz bişeymiş ilaç verirmi doktor bilmiyorum hafta arası kendi doktoruma göstericem...Rabbim bütün hastalara şifalar versin...bu arada umarım herkes iyidir sayfalar çok birikmiş okuyamadım..bu hafta liste yapıldımı onada bakamadım..artık ben bildirimimi haftaya yaparım...tatilden sonra evde olmakta çok güzel...sanki 1 hafta deqilde aylardır tatildeymişim gibi özlemişim canım evimi..çok gezince süre uzunmuş gibi geliyor...neyse ben herkese iyi akşamlar dileyip öbür topiqe gireyim...iyi bakın kendinize fıstıklar

kızlar bugun sınava giderken indim asagı bahcede k.v ile komşu oturuyorlar.
k.v bana ilk defa!!! sen eridin iyice zayflamışsın dedi. komsuda ne dese begenirsiniz eee temizlik yapmak kolay degil vermiştir demesinmi valla güldüm ya ne acayip insanlar var artık kızmıyorum cvp bile vermedim. keşke bi temizlikle 8 kilo versem her ay 1 hafta evi kaldırır geri döşerim.

iyi akşamlar herkese bu gün yediklerimi yazayım kızlar

KAHVALTI 2 DİLİM K EKMEGİ PEYNİR 3 DOMATES

ARA 10 KİRAZ

ÖGLEN 5 KAŞIK PİLAV 5 KAŞIK FASULYE SALATA

1. ARA KARPUZ

2. ARA AKTİVYA K FLEKS

AKŞAM 5 KÖFTE SALATA 1 DİLİM EKMEK 1 BARDAK YOGURT

SUUUUUUUUUU 3 LT SPOR YOK :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

bugünkü menüm

uyanınca 1 bar. tar. ballı ılık su
sabah:
1 di. tam ta. ekmek, 1 yumurta haş.
3 zeytin, 3 köz biber, domatez, salatalık
şekersiz çay

ara: yok

öğlen:2 ka. kepekli makarna,
3 ka. sebze. türlüsü, cacık

ara:2 form yu. bisküvi, 1 form mısır ve pirinç patlağı
1 bar. süt

akşam: yarım tavuk göğsü ızgara, salata, ayran

ara. 2 kara erik

3 lt. su
2yeşilçay

uyumadan önce yine ballı tar. su içerim

Son düzenleme:

kızlar bir soru sormuştum allta kalmış kaynamış nolur bana yardım edin

e-pack bunun spordan başka çözümü yok..Plates gibi şekillendirici sporlarla şekle sokacaksın o bölgeni..Benimde basenim kalın olduğu için 13 kilo vermeme rağmen sadece 1 beden düştüm..O yüzden şimdi platesle inceltmeye çalışıyorum

Ay semacım çok teşekkür ederim, harika bir haber bu benim için yarın hemen marketlere bakayım umarım bulurum..Değerleri de harikaymış içim rahat alabilirim, bir günde 100 gr bitireceğimi sanmıyorum.Eğer 1 kaşık 1 karbon ise 1-2 kaşık alsam çok kötü olduğumda harika olur benim için.Yeter de artar bile. Tekrar teşekkürler semacım

Kızlar çizelgemi değiştirdim, moral olsun diye de geçen sene ilk diyete başladığım kilomu yazdım geçtiğim yolları unutmayayım diye

Kızlar çizelgemi değiştirdim, moral olsun diye de geçen sene ilk diyete başladığım kilomu yazdım geçtiğim yolları unutmayayım diye

çizelgen bi harika olmuş iç açıcı, sana uğur getirsin inanılmaz kilo vermişsin tebrik ederim, acaba nekadar sürede verdin. deryacım bende şu kh diyetinin mantığını anlasam başlicamda baktımda puanlara biraz zor geldi. puana göre istediğimizi yiyebiliyormuyuz.

Son düzenleme:

Tabi canım 40 puanı aşmadığın sürece istediğini yiyebilirsin, bu diyette açlık çekilmiyor hiç, istersen gece 12 de bile puanı 0 olan yiyeceklerden yiyebilirsin haşlanmış yumurta gibi..Mantığı şu bana da bilenler anlatmıştı yanlış anlatırsam düzeltirler..Vücut proteini zor yakıyor. Ve yakmak için karbonhidratları kullanıyor, e bizde vücuda dengeli karbon alınca vücut proteini yakmak için yağları kullanıyor.Mantık bu. Ben 3 gün gibi kısa süreli yaptığım halde bu diyetle verdiğim kiloyu hiç geri almadım...Bana 40 puanlık yaramadı ama deneyeceksen önce 40 puanlıkla başla..

Geçen sene 92 ile başladım 2-3 ayda 12 kilo verdim 80 oldum gerçi tam rakamları hatırlayamıyorum.Ama benim akılsız kafam kışın gene o kiloları alıp 87'ye çıktı..87 iken de burayla tanıştım.Ve miladım o gün oldu.4 aydır buradayım ve 13 kilo verdim, geçen seneyle birlikte 18 oldu. Allahım utandırmazsa şu üzerime yapışan 3-4 kiloyu da verip başarı öykümü yazmak istiyorum artık

nilgüncüm al benden de o kadar walla seminer dönemi için ne güzel planlarım vardı ama hepsi boşmuşşş hatta okulun bahçesinde hergün 50 kere gel git yapacaktım spor niyetine bi arkadaşım da destek olacaktı bırak onu bile yapamadım toparlanmazsak bu verdiklerimizi de alacağız akşama kadar güzel gidiyor akşam saçmalıyorum her gün akşam karar alıyorum öbür akşama bakıyorum olmamış..... bişiler yapmamız lazım temmuz 15 gibi mersine kayınvalidemlere gideceğiz ve ben 75i hedeflemiştim o güne kadar ama galiba olmayacak bişiler yapmam lazım....

deryacım liste için teşekkürler bu karbon işine bende girsem başarabilirmiyim bilmiyorum artık toparlanmam lazım dediğin gibi bende özellikle evet zayıflamalıyım dediğim an bir gece kızım uyandı ve yatakta sallıyorum ama aynadaki yandan görünüşümden inan ben bile tiksindim gıdıktan tutta mide göbek bacaklar bu ne yaaa dedim ve ertesi gün burayı buldum evet şimdi görüntü eskiye oranla daha ii ama her an geçmişe geri dönebilirim bu meret kilolar giderken zor gidiyor ama gelirken nasıl olduğunu bile anlamıyorsun hep birlikte dikkat edelim başaracağız inşallah.... başarı hikayeni de merakla bekliyoruz geçen ben de düşündüm hedefime ulaştıktan sonra acaba neler yazrım diye o bile beni nasıl heyecanlandırdı wallaa.....

sewdacım bu gece de bir ben kaldım walla...

bir şiir de ben mi yazsam ...

şimdi saat sensizliğin ertesi
yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın
avutulmuş çocuklar çoktan sustu
bir ben kaldım tenhasında gecenin
avutulmamış bir ben...

şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim
ki bu yaşlar
utangaç boynunun kolyesi olsun
bu da benden sana
ayrılığın hediyesi olsun

soytarılık etmeden güldürebilmek seni
ekmek çalmadan doyurabilmek
ve haksızlık etmeden doğan güneşe
bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi
mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun..
şimdi iyi niyetlerimi
bir bir yargılayıp asıyorum
bu son olsun be..bu son olsun!
bu da benim sana
ayrılırken mazeretim olsun!

şimdi saat yokluğunun belası
sensiz gelen sabaha günaydın!
işi-gücü olanlar çoktan gitti
bir ben kaldım voltasında sensizliğin
hiç uyumamış bir ben...

şimdi dişlerimi sıkıp
dudaklarıma kanamayı öğrettim
ki bu kızıl damlalar
körpe yanağında bir veda busesi olsun
bu da benden sana
heba edilmiş bir aşkın
son nefesi olsun...

kafamı duvara vurmadan
tanıyabilmek seni
beyninin içindekileri anlayabilmek
ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü
bütün saatleri öylece durdurabilmek için

çıldırasıya paraladım kendimi
lanet olsun!
artık sigarayı üç pakete çıkardım günde
olsun be! ne olacaksa olsun!
bu da benim sana
ayrılırken şikayetim olsun

gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun isterim sende ben gibi yan ömrüne hep ağla hep ağla bu benden son dua bu benden ayrılık hediyesi olsun)
Yusuf Hayaloğlu

bi ben kaldım deyince aklıma geldi bu şarkı ne biliim yazmak istedimmm ben de gidip yatam artık.......

günaydın mutlu sabahlar:126::126::126::126::126::126::126::126::126::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: :86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…