İyi akşamlar kızlar..Bugün beni kendime getirecek bir olay yaşadım..Umarım bana ders olur
Markete gidiyorken hep vitrin camlarından kendime bakarım bugün bir baktım göbeğim öyle bir öne çıkmış ki bugün yediklerimden o 73'e düştüğümdeki düz hallerinden eser yok
1 kilo aldım ya, hem de yağlı şekerli şeyler yiyince hemen ilk göbek bölgem dağılıyor...Kendimi o halde görmek çok acıttı canımı yolun başına döndüm sanki...Ve o kadar korktum ki kendimden..Demek ki biraz daha böyle gitsem önce göbeğim, basenlerim kollarım derken eski halimde bulacağım kendimi hiç anlamadan
Benim ciddi ciddi toparlanmam lazım ve kesin karar verdim bu sıcaklarda ne kadar zor olursa olsun, yarından itibaren 5 günlük karbon diyeti yapacağım...Yine katı olacak ama belki 10 değil de 15 puana filan çıkabilirim çok zorlanırsam yarım elma filan yerim şeker almak adına..
Yeter artık nedir bu iradesizlik, çok güzel vermişsin iltifatlarıyla şımarırken "boğazını tutamadı, hepsini geri aldı" kabusunu yaşamak istemiyorum...Hele ki onca emeğimden sonra biraz kilo aldın lafına bile katlanamam!!!!
Midem de bulansa, başım da dönse bu cumaya 72 rakamını göreceğim
Şimdi bu karbon tecrübelilerinden tavsiyeye ihtiyacım var...Krem şanti 1 yemek kaşığı 1 karbon diyor ya. Ben krem şantiyi yapsam atsam dolabıma...Eğer böyle aşırı başım dönerse, yani çok zorlanırsam 1-2 kaşık alsam nasıl olur? Yarım elma 8 karbon..O şekilde daha az karbon almış olurum...Bana mantıklı geldi ama krem şanti tatlı kategorisinde olduğu için gözümü korkuttu...Ne dersiniz :44:
deryaaa aldıgın kararabende pazartesi baslıyorum inş k.h diyetine.
bence 1 kaşık k. şantiden zarar gelmez hem bu diyetin mantıgına göre düşünürsek gözünü korkutmasın.
kendini çok sıkma canım oyle yada boyle gidecek kilolar ama soyle bi düsün kalan kilo 3. kaç kiloyu verdin bu 3 kilomu gitmiycek. birde biraz dişini sıkacaksın sonra rahata kavusacaksın. bu dişini sıkacagın dönemde cok az aslında bunu düşünerek daha cok hırsılırsın. bunu hiç aklında cıkarma emeinim sabrın artacak ne kaldıki sunun surasında dimi ama
Herkese merhaba. Kilo alıp verme sürecim hep karışık oldu. İki yıl önce 13 kilo vermiş ve 70 kiloydum. sonra tekrar kiloları aldım ve 88 kilo oldum. geçtiğimiz şubat ayında 3 ay diyet yaptım 8 kilo verdim ve 80 oldum. son iki aydır da verdiğim kiloları komple geri aldım yine başa döndüm. henüz 24 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. çok moralim bozuk, kendim için bir şeyler yapmak ve irade sağlamak istiyorum. bu amaçla forumdaki diğer bayanlardan feyz alıp gaza gelir, diyeti bırakmam ve hedefime daha kolay ulasırım diye umud ediyorum.
ısınma hareketleriyle birlikte ip atlıyorum. fazla atlamıyorum zira sakatlanmalar olabilir. bugün öğlen bir simit ayran akşam üstü de tavuk yemeği ve bol salata yedim. su içme ve kahvaltıya kalkma alışkanlığı edinmeliyim.
böyle işte. başarılar bize.
mrb.titreşimli kemer bende var.ama bi işe yaramadı.eşimin sırtı ağrıyor bazen ona takıyorum.masaj niyetine
kızlar size bişey sorcam ya
benim göbeğim çok fazla oldu bitti hep göbekliydim ama doğumdan soran iyice saldılar maşallah
göbeğimi şöyle tarif ediyim
pantolon alırken üst 44 alt taraf bacağıma 40 oluyor ama oluncada üst kapanmıyor.
benm gibi olan var mı?
nasıl eritebilirim bu göbeği ?
birde şu bele takılan bel kemerleri var ya titreşimli ondan almayı düşünüyorum işe yararmı sizce?
veya başka hangi aleti tavsiye ederssiniz?
önerileriniz bekliyorum lütfen kızlarrr
İyi akşamlar kızlar..Bugün beni kendime getirecek bir olay yaşadım..Umarım bana ders olur
Markete gidiyorken hep vitrin camlarından kendime bakarım bugün bir baktım göbeğim öyle bir öne çıkmış ki bugün yediklerimden o 73'e düştüğümdeki düz hallerinden eser yok
1 kilo aldım ya, hem de yağlı şekerli şeyler yiyince hemen ilk göbek bölgem dağılıyor...Kendimi o halde görmek çok acıttı canımı yolun başına döndüm sanki...Ve o kadar korktum ki kendimden..Demek ki biraz daha böyle gitsem önce göbeğim, basenlerim kollarım derken eski halimde bulacağım kendimi hiç anlamadan
Benim ciddi ciddi toparlanmam lazım ve kesin karar verdim bu sıcaklarda ne kadar zor olursa olsun, yarından itibaren 5 günlük karbon diyeti yapacağım...Yine katı olacak ama belki 10 değil de 15 puana filan çıkabilirim çok zorlanırsam yarım elma filan yerim şeker almak adına..
Yeter artık nedir bu iradesizlik, çok güzel vermişsin iltifatlarıyla şımarırken "boğazını tutamadı, hepsini geri aldı" kabusunu yaşamak istemiyorum...Hele ki onca emeğimden sonra biraz kilo aldın lafına bile katlanamam!!!!
Midem de bulansa, başım da dönse bu cumaya 72 rakamını göreceğim
Şimdi bu karbon tecrübelilerinden tavsiyeye ihtiyacım var...Krem şanti 1 yemek kaşığı 1 karbon diyor ya. Ben krem şantiyi yapsam atsam dolabıma...Eğer böyle aşırı başım dönerse, yani çok zorlanırsam 1-2 kaşık alsam nasıl olur? Yarım elma 8 karbon..O şekilde daha az karbon almış olurum...Bana mantıklı geldi ama krem şanti tatlı kategorisinde olduğu için gözümü korkuttu...Ne dersiniz :44:
kızlar bir soru sormuştum allta kalmış kaynamış nolur bana yardım edin
deryacım şimdi baktım canım dr oetkerin sitesinde lıgt krem şantisi varmış %40 daha azmış kalorisi filan istersen 1 paket ondan al çırp at dolaba günde 3 kaşık yersin
normal krem şantide 100 gramında süt ile 20,80 karbon varmış su ile 21,20 karbon
lıght krem şantide 100 gramında 8,43 g karbon varmış canım (su ile)
iyiymiş baya fark varmış
yani şimdi 100 gr lıght krem şantiyi çırp 1 günde ye sadece 8 puanmı oluyor öyleyse çok iyi valla hmmm
Kızlar çizelgemi değiştirdim, moral olsun diye de geçen sene ilk diyete başladığım kilomu yazdım geçtiğim yolları unutmayayım diye
çizelgen bi harika olmuş iç açıcı, sana uğur getirsininanılmaz kilo vermişsin tebrik ederim, acaba nekadar sürede verdin. deryacım bende şu kh diyetinin mantığını anlasam başlicamda baktımda puanlara biraz zor geldi. puana göre istediğimizi yiyebiliyormuyuz.
benim cephe her zaamnki gibi ne uzuyorum ne kısalıyorum.seminer dedik ama her öğleden sonra birindeyiz.mecburen gitmek zorundayım arkadaşlar gönül koyuyor bi de topluca sabahçı öğlenci gidiyoruz e benim arabayla da gelen oluyor.yani bayan öğretmenlerden arabası olanlarla 5 araba gezmeye gidiyoruz her öğleden sonra.arkadaşlara rica ettik en az 2 çeşit salata olsun diye.onlardan yesek de akşam yine acıkıyorum.öyle b.tan bir psikoloji ki bu aç olmadığım halde açım diye yemek yiyorum karnıma ağrılar giriyor çünkü mide dolu.ama beynim sürekli ye ye ye diyor.kafayı yiyeceğim ya.bu sefer karnımın ağrısı dayanılmaz hal alınca kusmaya çalışıyorum olmuyor da ,olsa çıkartıp rahatlıyacağım.bu sefer soda içiyorum yeşil çay içiyorum hem kendime kızıyorum hem ağlıyorum.
durum berbat yani aslında arkadaşlarla gülüp eğleniyorum kimsenin aklının ucundan geçmez neşeli konuşkan nilgün ün bunları yaşadığını.kocam bile bilmiyor ki..memlekete gideceğim ya temmuz başı hani göbek fıtığından ameliyat olcaktım.onu iskenderun da annemlerin yanında olayım diyorum.annem hazır narkoz alıyorken karnında açılacak gel karnını gerdirelim diyor.kendi olmuştu.benim dr la konuşurum ben diyor sanırım parayı da o verecek.ama videoları izledim ve yorumları okuyunca en ağır estetik ameliyat.bu kadar sıkıntıya acıya değer mi diyorum.yalan yok annem ilk söylediğinde atladım hemen yapalım harika olur diye.ama en az 1 ay korse takacağım sonra narkoz bu yani.ne haberler okuyorum.sonra 2 çocuğum aklıma geliyor.ama ben bu iştahımı aslında iştah da değil şuursuz yemeyi önleyemiyorum.psikoloğa gitsem geçen sene gittim işe yaramadı anti depresan nereye kadar sevmiyorum.
sonra aklıma sizler ve eriyen göbekleriniz geliyor düzenli beslenme ve mekik çözüm bu diyorum.sonra bi aklım mide bypass ı ol diyor bilmiyorum benim kiloma yaparlar mı?
neyse kızlar yorum yazıp teselli edin diye değil sadece doldum ,azcık arkadaşlarımla dertleşeyim dedim.içime atmaktansa ferahladım.sizi üzmekte istemedim.okuyun geçin.
hepinizi öpüyorum..
Tabi canım 40 puanı aşmadığın sürece istediğini yiyebilirsin, bu diyette açlık çekilmiyor hiç, istersen gece 12 de bile puanı 0 olan yiyeceklerden yiyebilirsin haşlanmış yumurta gibi..Mantığı şu bana da bilenler anlatmıştı yanlış anlatırsam düzeltirler..Vücut proteini zor yakıyor. Ve yakmak için karbonhidratları kullanıyor, e bizde vücuda dengeli karbon alınca vücut proteini yakmak için yağları kullanıyor.Mantık bu. Ben 3 gün gibi kısa süreli yaptığım halde bu diyetle verdiğim kiloyu hiç geri almadım...Bana 40 puanlık yaramadı ama deneyeceksen önce 40 puanlıkla başla..
Geçen sene 92 ile başladım 2-3 ayda 12 kilo verdim 80 oldum gerçi tam rakamları hatırlayamıyorum.Ama benim akılsız kafam kışın gene o kiloları alıp 87'ye çıktı..87 iken de burayla tanıştım.Ve miladım o gün oldu.4 aydır buradayım ve 13 kilo verdim, geçen seneyle birlikte 18 oldu. Allahım utandırmazsa şu üzerime yapışan 3-4 kiloyu da verip başarı öykümü yazmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?