sewdacım bu gece de bir ben kaldım walla...
bir şiir de ben mi yazsam ...
şimdi saat sensizliğin ertesi
yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın
avutulmuş çocuklar çoktan sustu
bir ben kaldım tenhasında gecenin
avutulmamış bir ben...
şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim
ki bu yaşlar
utangaç boynunun kolyesi olsun
bu da benden sana
ayrılığın hediyesi olsun
soytarılık etmeden güldürebilmek seni
ekmek çalmadan doyurabilmek
ve haksızlık etmeden doğan güneşe
bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi
mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun..
şimdi iyi niyetlerimi
bir bir yargılayıp asıyorum
bu son olsun be..bu son olsun!
bu da benim sana
ayrılırken mazeretim olsun!
şimdi saat yokluğunun belası
sensiz gelen sabaha günaydın!
işi-gücü olanlar çoktan gitti
bir ben kaldım voltasında sensizliğin
hiç uyumamış bir ben...
şimdi dişlerimi sıkıp
dudaklarıma kanamayı öğrettim
ki bu kızıl damlalar
körpe yanağında bir veda busesi olsun
bu da benden sana
heba edilmiş bir aşkın
son nefesi olsun...
kafamı duvara vurmadan
tanıyabilmek seni
beyninin içindekileri anlayabilmek
ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü
bütün saatleri öylece durdurabilmek için
çıldırasıya paraladım kendimi
lanet olsun!
artık sigarayı üç pakete çıkardım günde
olsun be! ne olacaksa olsun!
bu da benim sana
ayrılırken şikayetim olsun
gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun isterim sende ben gibi yan ömrüne hep ağla hep ağla bu benden son dua bu benden ayrılık hediyesi olsun)
Yusuf Hayaloğlu
bi ben kaldım deyince aklıma geldi bu şarkı ne biliim yazmak istedimmm ben de gidip yatam artık.......
Günaydın kk severler, bugün hava parçalı bulutlu, dışarıda bunaltmayan hoş bir hava var. Güne azimle, enerjiyle, motivasyonla başlıyoruz, haydi hanımlar kalkın ve kendinize bir hediye verip güne dansla başlayın, gitsin kilolar
[video=youtube;iyzXIgvwPrs]http://www.youtube.com/watch?v=iyzXIgvwPrs&feature=share[/video]
teşekkürler deryaTabi canım 40 puanı aşmadığın sürece istediğini yiyebilirsin, bu diyette açlık çekilmiyor hiç, istersen gece 12 de bile puanı 0 olan yiyeceklerden yiyebilirsin haşlanmış yumurta gibi..Mantığı şu bana da bilenler anlatmıştı yanlış anlatırsam düzeltirler..Vücut proteini zor yakıyor. Ve yakmak için karbonhidratları kullanıyor, e bizde vücuda dengeli karbon alınca vücut proteini yakmak için yağları kullanıyor.Mantık bu. Ben 3 gün gibi kısa süreli yaptığım halde bu diyetle verdiğim kiloyu hiç geri almadım...Bana 40 puanlık yaramadı ama deneyeceksen önce 40 puanlıkla başla..
Geçen sene 92 ile başladım 2-3 ayda 12 kilo verdim 80 oldum gerçi tam rakamları hatırlayamıyorum.Ama benim akılsız kafam kışın gene o kiloları alıp 87'ye çıktı..87 iken de burayla tanıştım.Ve miladım o gün oldu.4 aydır buradayım ve 13 kilo verdim, geçen seneyle birlikte 18 oldu. Allahım utandırmazsa şu üzerime yapışan 3-4 kiloyu da verip başarı öykümü yazmak istiyorum artık
Öyle değil mi boydaşım, nelerden geçtim şu 3 kilodan korkuyorum ya ne saçma
Bunu düşünüp sabredeceğim zaten..
Birde bu haftasonu en yakın arkadaşlarımızla denize gideceğiz, geçen sene teklif etmişlerdi de bir bahaneler bulup erteletmiştim utancımdan
Bu sene ben teklif ettim gidelim diye
Ve koca bir göbekle gitmek istemiyorum gene utanıp sıkılmak, aynı duyguları yaşamak istemiyorum
Ya olacak ya olacak valla bitti iradesizlik buraya kadar!!
Sen de pazartesi katılırsın bana boydaşım
Desteğe o kadar ihtiyacım var ki
hoşgeldin cnm
bende yeni geldim burada acayip ggaza geliyorsun
burayı bırakma gidecektir zamanla kilolar
yaaa bende alıyım diyordum ya göbeğimi eriteceğini düşünüyordum
kızlar bir soru sormuştum allta kalmış kaynamış nolur bana yardım edin
nilgüncüm al benden de o kadar walla seminer dönemi için ne güzel planlarım vardı ama hepsi boşmuşşş hatta okulun bahçesinde hergün 50 kere gel git yapacaktım spor niyetine bi arkadaşım da destek olacaktı bırak onu bile yapamadım toparlanmazsak bu verdiklerimizi de alacağız akşama kadar güzel gidiyor akşam saçmalıyorum her gün akşam karar alıyorum öbür akşama bakıyorum olmamış..... bişiler yapmamız lazım temmuz 15 gibi mersine kayınvalidemlere gideceğiz ve ben 75i hedeflemiştim o güne kadar ama galiba olmayacak bişiler yapmam lazım....
deryacım liste için teşekkürler bu karbon işine bende girsem başarabilirmiyim bilmiyorum artık toparlanmam lazım dediğin gibi bende özellikle evet zayıflamalıyım dediğim an bir gece kızım uyandı ve yatakta sallıyorum ama aynadaki yandan görünüşümden inan ben bile tiksindim gıdıktan tutta mide göbek bacaklar bu ne yaaa dedim ve ertesi gün burayı buldum evet şimdi görüntü eskiye oranla daha ii ama her an geçmişe geri dönebilirim bu meret kilolar giderken zor gidiyor ama gelirken nasıl olduğunu bile anlamıyorsun hep birlikte dikkat edelim başaracağız inşallah.... başarı hikayeni de merakla bekliyoruz geçen ben de düşündüm hedefime ulaştıktan sonra acaba neler yazrım diye o bile beni nasıl heyecanlandırdı wallaa.....
merhaba kızlar
bildiğiniz gerçekten etkili kısa zamanda kolay kilo verdiren bir diyet varmı???
deryacığım kötü olmuş ama ne yapalım ol da rahatlasın vücudun.aslında regl dönemimde lapa yapan biri vardı kesinlikle yapın diyordu .sanırımm daha rahat geçiyormuş regl.bi bak istersen.
selmacığım ne kadar pozitif ve neşelisin.ne yaptın kendine geldin bacım formülün ne?bi söyle arkadaşına bakim.yaşama sevincin ,zayıflama azmin mesajlardan fışkırıyor maşallah..bravo sana ..
deryacığım kötü olmuş ama ne yapalım ol da rahatlasın vücudun.aslında regl dönemimde lapa yapan biri vardı kesinlikle yapın diyordu .sanırımm daha rahat geçiyormuş regl.bi bak istersen.
selmacığım ne kadar pozitif ve neşelisin.ne yaptın kendine geldin bacım formülün ne?bi söyle arkadaşına bakim.yaşama sevincin ,zayıflama azmin mesajlardan fışkırıyor maşallah..bravo sana ..
nilgüncüm hayatımda hiç bu kadar karalı olmamıştım birde diyetisyene başladım kendimi pskolojik olara cok iyi hissediyorum onunda etkisiyle mutluyum kararlıyım başaracagım asla geriye dönmeyecegim canım haydi senle bereber yapalım ve kışa dönüşümüz muteşem olsun
Semacım ve melikecim yürekten tebrik ederim
Zekiye durumumuza bak
Haftaya ertelenen umutların sevinci doldursun içinizi hanımlar
2 hafta üst üste bildirim yapmayanları listeden kaldırıyorum, sonra bildirim yaparsa tekrar koyuyorum, lütfen kimse kırılmasın çünkü çok kalabalığız artık
Lay Lay Loooommmm Lay Lay LooooommmDim Tiz Dim Tizzzz Tey Tey Teyyyy
Selam Kizlaaaaaaaar Nasilsiniz Bakimmmmm
Bugün Güne Bi Positif Basladim Ki Sormayinnn
Bunu Topikcagizimizada Yansitmak Istedim :87:
Bu Aksam Üzeri Okuluma Dönüyorum :93:
Bi Heycan Var Icimde
Tüm Günümü Annecigimlee Güzell Bi $ekilde Gecirmeyi Düsünüyorum
Malum Taaa Cuma Günü Dönecegim Eve .. Yani Bu Durumda Cumartesi Sabahi Anca Bildirim Yaparim Buraya ..
Aksam Giremem Belki Birdaha O Yüzden Simdiden Cumaya Kadar VedaLa$alim ..
Kendinizee Cooook Iyi Bakin Lolipop $ekerlerimm
Odam Degismesse Anca Cuma Aksamii Görü$ürüz .. Hoscakalinnn:80:
İyi akşamlar kızlar..Bugün beni kendime getirecek bir olay yaşadım..Umarım bana ders olur
Markete gidiyorken hep vitrin camlarından kendime bakarım bugün bir baktım göbeğim öyle bir öne çıkmış ki bugün yediklerimden o 73'e düştüğümdeki düz hallerinden eser yok
1 kilo aldım ya, hem de yağlı şekerli şeyler yiyince hemen ilk göbek bölgem dağılıyor...Kendimi o halde görmek çok acıttı canımı yolun başına döndüm sanki...Ve o kadar korktum ki kendimden..Demek ki biraz daha böyle gitsem önce göbeğim, basenlerim kollarım derken eski halimde bulacağım kendimi hiç anlamadan
Benim ciddi ciddi toparlanmam lazım ve kesin karar verdim bu sıcaklarda ne kadar zor olursa olsun, yarından itibaren 5 günlük karbon diyeti yapacağım...Yine katı olacak ama belki 10 değil de 15 puana filan çıkabilirim çok zorlanırsam yarım elma filan yerim şeker almak adına..
Yeter artık nedir bu iradesizlik, çok güzel vermişsin iltifatlarıyla şımarırken "boğazını tutamadı, hepsini geri aldı" kabusunu yaşamak istemiyorum...Hele ki onca emeğimden sonra biraz kilo aldın lafına bile katlanamam!!!!
Midem de bulansa, başım da dönse bu cumaya 72 rakamını göreceğim
Şimdi bu karbon tecrübelilerinden tavsiyeye ihtiyacım var...Krem şanti 1 yemek kaşığı 1 karbon diyor ya. Ben krem şantiyi yapsam atsam dolabıma...Eğer böyle aşırı başım dönerse, yani çok zorlanırsam 1-2 kaşık alsam nasıl olur? Yarım elma 8 karbon..O şekilde daha az karbon almış olurum...Bana mantıklı geldi ama krem şanti tatlı kategorisinde olduğu için gözümü korkuttu...Ne dersiniz :44:
benim cephe her zaamnki gibi ne uzuyorum ne kısalıyorum.seminer dedik ama her öğleden sonra birindeyiz.mecburen gitmek zorundayım arkadaşlar gönül koyuyor bi de topluca sabahçı öğlenci gidiyoruz e benim arabayla da gelen oluyor.yani bayan öğretmenlerden arabası olanlarla 5 araba gezmeye gidiyoruz her öğleden sonra.arkadaşlara rica ettik en az 2 çeşit salata olsun diye.onlardan yesek de akşam yine acıkıyorum.öyle b.tan bir psikoloji ki bu aç olmadığım halde açım diye yemek yiyorum karnıma ağrılar giriyor çünkü mide dolu.ama beynim sürekli ye ye ye diyor.kafayı yiyeceğim ya.bu sefer karnımın ağrısı dayanılmaz hal alınca kusmaya çalışıyorum olmuyor da ,olsa çıkartıp rahatlıyacağım.bu sefer soda içiyorum yeşil çay içiyorum hem kendime kızıyorum hem ağlıyorum.
durum berbat yani aslında arkadaşlarla gülüp eğleniyorum kimsenin aklının ucundan geçmez neşeli konuşkan nilgün ün bunları yaşadığını.kocam bile bilmiyor ki..memlekete gideceğim ya temmuz başı hani göbek fıtığından ameliyat olcaktım.onu iskenderun da annemlerin yanında olayım diyorum.annem hazır narkoz alıyorken karnında açılacak gel karnını gerdirelim diyor.kendi olmuştu.benim dr la konuşurum ben diyor sanırım parayı da o verecek.ama videoları izledim ve yorumları okuyunca en ağır estetik ameliyat.bu kadar sıkıntıya acıya değer mi diyorum.yalan yok annem ilk söylediğinde atladım hemen yapalım harika olur diye.ama en az 1 ay korse takacağım sonra narkoz bu yani.ne haberler okuyorum.sonra 2 çocuğum aklıma geliyor.ama ben bu iştahımı aslında iştah da değil şuursuz yemeyi önleyemiyorum.psikoloğa gitsem geçen sene gittim işe yaramadı anti depresan nereye kadar sevmiyorum.
sonra aklıma sizler ve eriyen göbekleriniz geliyor düzenli beslenme ve mekik çözüm bu diyorum.sonra bi aklım mide bypass ı ol diyor bilmiyorum benim kiloma yaparlar mı?
neyse kızlar yorum yazıp teselli edin diye değil sadece doldum ,azcık arkadaşlarımla dertleşeyim dedim.içime atmaktansa ferahladım.sizi üzmekte istemedim.okuyun geçin.
hepinizi öpüyorum..
Selam arkadaşlar iyi akşamlarr
biraz önce eve döndük valizleri boşaltıp bi bakıyım dedim..çok güzel bir tatil geçirdik..müthiş enerji depolayıp döndük..çok harikaydı...önce yalovaya gittik orda 70-79 topiqinden canım kankam barkinimle buluştuk tanıştık sohbet ettik resimler çekildik..daha sonra bursaya geçtik güzel bir kahvaltı yapıp izmire geçtik...bornova çok sıcak olduqundan direk urladaki yazlıqa qittik...1 hafta boyunca denizle kanka olduk...çeşmealtı-çeşme-seferihisar-narlıdere-alsancak-konak-güzelbahçe komple gezip tadını çıkardık..hafta arası aydına geçtik..şirince-selçuk ve kuşadasını gezdik..güvercinadasına bile gittik...sonra tekrar izmire dönüp tatilimizi tamamladık..ve bugün manisa balıkesir ve bursaya uqrayarak nihayet istanbula geldik..kızlar kesinn 5 kilo almışımdır..hiç baskül yoktu tartılamadım..buraya yaptıqım son bildirim 62.8 di ama tatile çıktıqım gün sabah tartıldıqımda 64tüm...onun için 64ü baz alıyorum..yarın sabah 70i görürmüyüm bilmiyorum ama çok yedim...düşünmeden hesaplamadan sınırsızca istediqim gibi abarta abarta yedim ve tam anlamıyla harika bir tatil yaptım..her akşam villamızın bahçesinde mangal yaptık nerdeyse sabahlara kadar okey oynadık..izmirliler bilir izmirciler okeycidir...çeşmede sakızlı dondurma yedik ve izmir lokmasını 2 gün boyunca sınırsızca yedim..çeşmeden ve kuşadasından kendime cicicler aldım..kilo aldıqım bariz belli ama buna raqmen aldıqım 38 beden pantolonlarımın hepsi bol geliyor özelliklede bel kısımları...üst olarak zaten tatile çıkmadan 36 beden giymeye başlamıştım..herneyse bedenlere takılmıyorum herkes çok şaşırdı beni görünce çok güzel tepkiler aldım..mankenliqemi başlıcaksın bi içim su olmuşsun dediler bana...hatta halam beyaz pantolon ve tüllü badiyle incecik bir gelin gibi olmuşsun dedi...herşey biyana söylenen bu güzel sözler bir yana..çok mutluyum kızlar çok şükür saq saqlim tatilimizi yapıp evimize döndük...3 hafta daha tatil hakkımız var büyük ihtimalle aqustosta kullanıcaz...aldıqım kilolara gelince nekadar aldım sabah belli olacak...70i görmeyi göze alıyorum ve eskiye dönmek için 2 hafta süre veriyorum kendime...şu 1 hafta yaşadıklarım deqil 2 haftaya 2 aya bedeldir..geçmişe 1-2 sayfa göz attım öbür topiqede giricem çok vaktim yok sonra okurum...arkadaşlardan tahlil sonuçlarımı soranlar olmuş unutmadıqınız için teşekkürler canlarım...desteqiniz içinde...sonuçlarım maşallah çok güzel çıktı hafif bir kolit varmış önemsiz bişeymiş ilaç verirmi doktor bilmiyorum hafta arası kendi doktoruma göstericem...Rabbim bütün hastalara şifalar versin...bu arada umarım herkes iyidir sayfalar çok birikmiş okuyamadım..bu hafta liste yapıldımı onada bakamadım..artık ben bildirimimi haftaya yaparım...tatilden sonra evde olmakta çok güzel...sanki 1 hafta deqilde aylardır tatildeymişim gibi özlemişim canım evimi..çok gezince süre uzunmuş gibi geliyor...neyse ben herkese iyi akşamlar dileyip öbür topiqe gireyim...iyi bakın kendinize fıstıklar
canım merhaba valla bende titreşimlisi , 3 motorlusu , saunası her bi zıkkımı var hiç biri işe yaramıyo.ama sanki beni anlattın 40 beden pantalonun pacakları poposu cuk diye oturuyo ama önünü kapatmak ne mümkün göbek 1 metre ilerde duruyo. 44 beden alıyorum hep önünü kapatabilmek için..ben arkadaslara sormuştum mekik çekiyimmi diye mekik aletide almıştım ama önce kilonun büyük bi kısmını ver spor sonra yap dediler oda yatıyo kuzu kuzu bi kenarda.hoşgeldin cnm
bende yeni geldim burada acayip ggaza geliyorsun
burayı bırakma gidecektir zamanla kilolar
yaaa bende alıyım diyordum ya göbeğimi eriteceğini düşünüyordum
kızlar bir soru sormuştum allta kalmış kaynamış nolur bana yardım edin
senacımm hoşgeldinnn çok sevindim tahlil sonuçlarının temiz çıkmasınaSelam arkadaşlar iyi akşamlarr
biraz önce eve döndük valizleri boşaltıp bi bakıyım dedim..çok güzel bir tatil geçirdik..müthiş enerji depolayıp döndük..çok harikaydı...önce yalovaya gittik orda 70-79 topiqinden canım kankam barkinimle buluştuk tanıştık sohbet ettik resimler çekildik..daha sonra bursaya geçtik güzel bir kahvaltı yapıp izmire geçtik...bornova çok sıcak olduqundan direk urladaki yazlıqa qittik...1 hafta boyunca denizle kanka olduk...çeşmealtı-çeşme-seferihisar-narlıdere-alsancak-konak-güzelbahçe komple gezip tadını çıkardık..hafta arası aydına geçtik..şirince-selçuk ve kuşadasını gezdik..güvercinadasına bile gittik...sonra tekrar izmire dönüp tatilimizi tamamladık..ve bugün manisa balıkesir ve bursaya uqrayarak nihayet istanbula geldik..kızlar kesinn 5 kilo almışımdır..hiç baskül yoktu tartılamadım..buraya yaptıqım son bildirim 62.8 di ama tatile çıktıqım gün sabah tartıldıqımda 64tüm...onun için 64ü baz alıyorum..yarın sabah 70i görürmüyüm bilmiyorum ama çok yedim...düşünmeden hesaplamadan sınırsızca istediqim gibi abarta abarta yedim ve tam anlamıyla harika bir tatil yaptım..her akşam villamızın bahçesinde mangal yaptık nerdeyse sabahlara kadar okey oynadık..izmirliler bilir izmirciler okeycidir...çeşmede sakızlı dondurma yedik ve izmir lokmasını 2 gün boyunca sınırsızca yedim..çeşmeden ve kuşadasından kendime cicicler aldım..kilo aldıqım bariz belli ama buna raqmen aldıqım 38 beden pantolonlarımın hepsi bol geliyor özelliklede bel kısımları...üst olarak zaten tatile çıkmadan 36 beden giymeye başlamıştım..herneyse bedenlere takılmıyorum herkes çok şaşırdı beni görünce çok güzel tepkiler aldım..mankenliqemi başlıcaksın bi içim su olmuşsun dediler bana...hatta halam beyaz pantolon ve tüllü badiyle incecik bir gelin gibi olmuşsun dedi...herşey biyana söylenen bu güzel sözler bir yana..çok mutluyum kızlar çok şükür saq saqlim tatilimizi yapıp evimize döndük...3 hafta daha tatil hakkımız var büyük ihtimalle aqustosta kullanıcaz...aldıqım kilolara gelince nekadar aldım sabah belli olacak...70i görmeyi göze alıyorum ve eskiye dönmek için 2 hafta süre veriyorum kendime...şu 1 hafta yaşadıklarım deqil 2 haftaya 2 aya bedeldir..geçmişe 1-2 sayfa göz attım öbür topiqede giricem çok vaktim yok sonra okurum...arkadaşlardan tahlil sonuçlarımı soranlar olmuş unutmadıqınız için teşekkürler canlarım...desteqiniz içinde...sonuçlarım maşallah çok güzel çıktı hafif bir kolit varmış önemsiz bişeymiş ilaç verirmi doktor bilmiyorum hafta arası kendi doktoruma göstericem...Rabbim bütün hastalara şifalar versin...bu arada umarım herkes iyidir sayfalar çok birikmiş okuyamadım..bu hafta liste yapıldımı onada bakamadım..artık ben bildirimimi haftaya yaparım...tatilden sonra evde olmakta çok güzel...sanki 1 hafta deqilde aylardır tatildeymişim gibi özlemişim canım evimi..çok gezince süre uzunmuş gibi geliyor...neyse ben herkese iyi akşamlar dileyip öbür topiqe gireyim...iyi bakın kendinize fıstıklar
canım günaydınn çiçeğimm yazılarını okudum hep göbegim benden ilerde duruyo falan demişsin bana bak bu aralar saldın kendini kızıcam ama kuzum kararını ver ve sabit kal nolur sonra benim gibi çok pişman olursunGünaydın kk severler, bugün hava parçalı bulutlu, dışarıda bunaltmayan hoş bir hava var. Güne azimle, enerjiyle, motivasyonla başlıyoruz, haydi hanımlar kalkın ve kendinize bir hediye verip güne dansla başlayın, gitsin kilolar
[video=youtube;iyzXIgvwPrs]http://www.youtube.com/watch?v=iyzXIgvwPrs&feature=share[/video]
Lay Lay Loooommmm Lay Lay LooooommmDim Tiz Dim Tizzzz Tey Tey Teyyyy
Selam Kizlaaaaaaaar Nasilsiniz Bakimmmmm
Bugün Güne Bi Positif Basladim Ki Sormayinnn
Bunu Topikcagizimizada Yansitmak Istedim :87:
Bu Aksam Üzeri Okuluma Dönüyorum :93:
Bi Heycan Var Icimde
Tüm Günümü Annecigimlee Güzell Bi $ekilde Gecirmeyi Düsünüyorum
Malum Taaa Cuma Günü Dönecegim Eve .. Yani Bu Durumda Cumartesi Sabahi Anca Bildirim Yaparim Buraya ..
Aksam Giremem Belki Birdaha O Yüzden Simdiden Cumaya Kadar VedaLa$alim ..
Kendinizee Cooook Iyi Bakin Lolipop $ekerlerimm
Odam Degismesse Anca Cuma Aksamii Görü$ürüz .. Hoscakalinnn:80:
Böcüğüm güle güle git, güle güle gel
O heyecanlara da fazla kapılma bakayım
hadi güle güle git inşş. bacım çok dikkatli ol emi yeni bi heyecan sezdim sende ama hadi hayırlısı kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?