80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayşecim sen ne yaptın sabah sabah ya, çok çok severim bu parçayı, dinleyeyim hemen inşallah günaydın parçası olarak bütün günümü etkilemez..Benim öyle bir garipliğim vardır, müziği çok sevdiğim için dinlediğim ilk parça günümü etkiler
Bütün gün bunalım gezersem yapışırım yakana

Günaydın kk severler, bugün hava parçalı bulutlu, dışarıda bunaltmayan hoş bir hava var. Güne azimle, enerjiyle, motivasyonla başlıyoruz, haydi hanımlar kalkın ve kendinize bir hediye verip güne dansla başlayın, gitsin kilolar

[video=youtube;iyzXIgvwPrs]http://www.youtube.com/watch?v=iyzXIgvwPrs&feature=share[/video]

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarrrrr
sabah uyanır uyanmaz tartıldım inanamıyorum kızlar yaa..çizelgeme göre 2200 tatile çıktıqım güne göre sadece 1kilo artıdayım..bu sabahki kilom 65..önümüzdeki hafta bu kilo üzerinden bildirim yapıcam..çizelgemide bugün deqiştirip 65 yapıcam...ayy inanılmaz mutluyum 69-70 olmuşumdur diyordum ama varya okadar çok yedimki anlatamam bukadar az kilo alacaqım aklımın ucundan bile geçmezdi...sabah kalktım duş aldımm ohh misler gibii...1 kasede höşmerim yedim şimdi kahvaltı yapıcaz ve gezmeye gidicez..herkese güzel bir pazar diliyorum gittim baybayyy

Son düzenleme:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

teşekkürler derya inşallah yarın başlarım tekrar puanlara bi göz gezdirim . ah bende başarı öykümü yazabilsem istediğim olursa hemde iki öyküm var benim

kızlar herkeze kocaman günaydııın bakıyorumda şarkıyla kapanış ve açılış yapılmış, ah beni nereler götütürdü ahmet kaya :97: sonrada tabi dans :124::124::124:

Son düzenleme:
Kızlar regl oldum, bunu hiç hesaba katmamıştım ben :26:
Bir de erken geldi 29'u gibi gelmesi gerekiyordu...
Planlar gene değişti, sabah ve öğlen k flakes yerim, aralarda meyve..Akşam protein alırım bol bol.
Sadece akşamlarımı karbon diyeti gibi geçiririm...
Haftaya bakalım artık, belki bu hafta 72'leri görürsem haftaya sıkı karbon diyetiyle 71'i belki ucundan kıyısından 70'i görürüm

ben teklif ettim dedin ya ne kadar sevindim.kendine ve vücuduna güven bu işte :))

titreşimli kemer hiç bir işe yaramıyor annemden biliyorum.o kadar kullandı baktı olmadı zaten gitti karın gerdirdi..

sen benden daha iradelisin aslında sadece şu bayılma olayı seni geriletti.tekrar eskisi gibi devam edebilirsin sana güveniyorum.eşinle konuş gerekirse sen akşamı düzene oturtana kadar dışarda yesin yemeğini.yada saçma olur dersen sen ondan önce yemeğini ye o da gelince mutfakta kendi hazırlasın yemeğini rica et.çünkü sofra kurarsan sen de yersin.ne bileyim mesela ben çayın yanında bir şey yemek isterim sen de öyleysen çayı hemen yemek sonrası iç.sanırım tarçınlı su da işe yarar.pet şişenin içine çubuk tarçın at istemesen de iç ,farketmeden tatlı isteğin geçsin.inşallah verirsin çünkü k.v. yanı zor insanı çok üzüyorlar.ama yine de eski haline göre bayağı inceldin bu umutlandırsın seni..

bu meret kilolar giderken zor gidiyor ama gelirken nasıl olduğunu bile anlamıyorsun ne kadar doğru bir söz..

merhaba kızlar
bildiğiniz gerçekten etkili kısa zamanda kolay kilo verdiren bir diyet varmı???

olay diyet değil istikrar.zayıflama adına ne yaparsan yap azimli,kararlı veistikrarlı olduğun sürece her şey zayıflatıyor seni.yeter ki asla vazgeçme ,gerekeni yap ve asla pes etme..

günaydın canlarım..güzel bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah..deryacığım çizelgen çok etkileyici bende aslında bir ara 88 idim acaba ben de mi değiştirsem.seninki kadar çok kilom gitmedi ama en azından şimdiki görünenden daha fazla

neyse öpüyorum herkesi..

deryacığım kötü olmuş ama ne yapalım ol da rahatlasın vücudun.aslında regl dönemimde lapa yapan biri vardı kesinlikle yapın diyordu .sanırımm daha rahat geçiyormuş regl.bi bak istersen.

selmacığım ne kadar pozitif ve neşelisin.ne yaptın kendine geldin bacım formülün ne?bi söyle arkadaşına bakim.yaşama sevincin ,zayıflama azmin mesajlardan fışkırıyor maşallah..bravo sana ..

nilgüncüm hayatımda hiç bu kadar karalı olmamıştım birde diyetisyene başladım kendimi pskolojik olara cok iyi hissediyorum onunda etkisiyle mutluyum kararlıyım başaracagım asla geriye dönmeyecegim canım haydi senle bereber yapalım ve kışa dönüşümüz muteşem olsun

Evet nilgünüm aklıma geldi aslında lapa işi regl döneminde daha çok işe yarıyormuş. Perşembe bir gelsinde belki cesaret ederim. Onu da yaparsam zaten üstüne eminim harika sonuçlar görürüm

Selma bu sefer fikrin, zikrin, enerjin herşeyin bambaşka...
Sen kafada bitirmişsin artık, yolunda hiçbir engel duramaz

Lay Lay Loooommmm Lay Lay Looooommm Dim Tiz Dim Tizzzz Tey Tey Teyyyy

Selam Kizlaaaaaaaar Nasilsiniz Bakimmmmm

Bugün Güne Bi Positif Basladim Ki Sormayinnn
Bunu Topikcagizimizada Yansitmak Istedim :87:

Bu Aksam Üzeri Okuluma Dönüyorum :93:
Bi Heycan Var Icimde

Tüm Günümü Annecigimlee Güzell Bi $ekilde Gecirmeyi Düsünüyorum
Malum Taaa Cuma Günü Dönecegim Eve .. Yani Bu Durumda Cumartesi Sabahi Anca Bildirim Yaparim Buraya ..

Aksam Giremem Belki Birdaha O Yüzden Simdiden Cumaya Kadar VedaLa$alim ..

Kendinizee Cooook Iyi Bakin Lolipop $ekerlerimm
Odam Degismesse Anca Cuma Aksamii Görü$ürüz .. Hoscakalinnn :80:

tesekkurlerrr

selamlar hayırlı pazrlar.. bıraz rahatsızım mıgdem gecmedı hala ara ara oluyor ama eger devam ederse yarın doktora gıdıyorum.. bırde persembe gecesı ben yanlıslıkla(nasıl olduysa ıste) kayısı cekırdegı yutmustum ölüyordum resmen.. ondan snra oldum boyle etkısı varmıdır dıye korkmayada basladım.. ayrıca nesfit dıyetıne basladım bakalım ıns basarırım..

Böcüğüm güle güle git, güle güle gel
O heyecanlara da fazla kapılma bakayım

yine de sağlığına dikkat et deryacım, düzeltirsin mutlaka

nilgüncüm sen bilirsin ama ameliyat gibi riskli işlere girişme bence. aslında 2 hafta falan zorlasan, 80i 79 u görsen azim gelecek inan. ama sen bir günün kötü geçse yapamayacağına inandırmışsın kendini. düzenli spor ve yediklerini azaltarak bu işi başaracağına inanıyorum mesela börek yiyiyorsan yine ye ama yarısını ye. yavaş yavaş alıştır kendini canım

hoşgeldin senacım, sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim

canım merhaba valla bende titreşimlisi , 3 motorlusu , saunası her bi zıkkımı var hiç biri işe yaramıyo.ama sanki beni anlattın 40 beden pantalonun pacakları poposu cuk diye oturuyo ama önünü kapatmak ne mümkün göbek 1 metre ilerde duruyo. 44 beden alıyorum hep önünü kapatabilmek için..ben arkadaslara sormuştum mekik çekiyimmi diye mekik aletide almıştım ama önce kilonun büyük bi kısmını ver spor sonra yap dediler oda yatıyo kuzu kuzu bi kenarda.
senacımm hoşgeldinnn çok sevindim tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına o kadar yemiş olmana ragmen sadece 1 kilo almana, ve çokkk iyi ve eglenceli bi tatil geçirmene cok sevindim arkadasım ne mutlu sana.
canım günaydınn çiçeğimm yazılarını okudum hep göbegim benden ilerde duruyo falan demişsin bana bak bu aralar saldın kendini kızıcam ama kuzum kararını ver ve sabit kal nolur sonra benim gibi çok pişman olursun bide şimdi regl olmuşsun k.flakes diyetine geçmişsin sakın beni yanlış anlama inan seni çokk seviyorum ama çok sık karar değiştirirsen emin ol hiç sonu gelmiyo sen denizleri aştın bacım deredemi bogulucan sık azıcık dişini nolur kuzum kendi mutlulugun içinn hem beni baglamaz benn en kısa sürede okumak istiyorum başarı öykünü uçarın kaçarın yokkk

hadi güle güle git inşş. bacım çok dikkatli ol emi yeni bi heyecan sezdim sende ama hadi hayırlısı kuzucum
KIZLARRRR merhabalar günaydınlar en güzel günler sizlerin olsun inşşş.
bu arada ben bu sabah itibari ile 66.500 ü gördüm tartıda

Böcüğüm güle güle git, güle güle gel
O heyecanlara da fazla kapılma bakayım

Sagoool Lolita $ekerimm
Birak Azucuk Kapilayim Ablaaacimm
Güzel Bi Duygu Ya$amaklardayim

hadi güle güle git inşş. bacım çok dikkatli ol emi yeni bi heyecan sezdim sende ama hadi hayırlısı kuzucum

Tesekkür Ederim Sevda Ablam
Yeni Heycanimin Bi Ismi Yok Henüz
Isimsiz Bi Heycan Diyelim :93:
Ama Cok Iyi Hissetiriyor Beni O Heycan .. Seviyorum Onuu .. Yani Heycanimi :78: :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…