80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence güzel sevdacım, alacak mısın?
aldım bile çiçemm ama sonrada dedimki acaba bi gece ayakkabısı için çok mu basit aslında büyüteçle baktım kendi satıldıgı sitede detayları çok hoş çok şık duruyodu bende aldım ama şimdi bilemedim

anladım canım inş. hersey kalbinin güzelligine göre olur. inşşş. senin gönlünün güzelligini hakedebilecek birini bulursun. hakkında hayırlısı olsun yavrum inşş.

sağol canım anladım zaten ameliyata çok gönüllü değilim.

almışsın zaten ama iyi etmişsin nefis bir ayakkabı.güle güle giy.

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşşş. eksik olma
canım gülegüle giy güzelmiş eminim yakışır :82:
çok teşekkür ederim inş. daha iyileri sizlerin olsun

bu güzel yorum için yanaş bakimm öpüyimmm yanaklarından diyet moduna inşallah yarın girerim canım...tatlıları yemekten önce yiyince çokta etki etmiyor...ama bugün çok yüklendim yiyelimde biran önce bitsin bu hafta rölyef kursuda son perşembe balo var ogünde yine bildirim öncesi birsürü hamurişi yemek zorunda kalıcam...seninde dediqin gibi önümüzdeki hafta Allahın izniyle tam anlamıyla devam ederim inşallah...ama yinede bu haftayı en az hasarla kapatmaya çalışıcam...59ları görmeye ramak kalmıştı şimdi 65im neyse çabuk alınan çabuk verilirmiş Rabbim saqlık sıhhat versin hepsi olur inşallah..desteqin için çok çok teşekkür ederim canım

Son düzenleme:

Çiçeem haklısın bu aralar iradesiz gibi bir o diyet bir bu diyet koşturdum ama o gün yazdım ya göbeğimi gördüğüm gün karar verdim artık toparlanmaya
Bir de aklıma geldi o gördüğüm göbek regl öncesi şişliği de olabilir
Ama yok ben öyle düşünmeyeyim göbeğim fırlamış gitmiş, iğrencim Evet böyle düşüneyim daha iyi
Karbon diyetinden de regl olduğum için vazgeçtim, benim elimde değildi yani katı karbon yapamam ben regliyken :26: Hem neden eziyet edeyim kendime hasta halde..

Ama senin umutlarını boşa çıkarmayacağım sevdam, göreceksin en kısa zamanda başarı öykümü yazacağım

Sevdam bence nefis bir ayakkabı, ben çok beğendim.Güzel günlerde giy inşallah

merhaba arkadaslar ben de bugün katıldım aranıza... fikir almak isteiğim konu bi fit e giden varmı aranızda ve faydasını gördümü hiç.. ben bir türlü tek basıma spor yapamıyorum ..

güle güle giy canım

canım inşallah beni yanlış anlamamışsındır:26::26: 2 sene önce ne yapsam başlayamıyordum diyete. her pazartesi, her ayın birinde diyete başlar, 2-3 gün içinde pes ederdim. sonrası da pişmanlık tabi... sende de onu gördüğüm için yazdım

Herkese merhabalar kızlar daha geçmişe bakmadan geç kalan bildirimimde bulanıyım içim iiçimi yedi haber veremedim diye 4 5 gündür şarj aletim bozuktu.Dün teslim aldım tamirden ama fırsatım olmadı buraya gelmeye...Sizleri ve sohbetlerinizi çok özledim.Kilo veren herkeside şimdiden tebrik ederim.Benim kilomda bir değişiklik olmamış ancak 3 gün düzenli yürüyüş yapıp yediklerimi de hafif geçiştirdim.Sanırım prenses dönemi belirtileri Geç bildirimimden dolayı tekrar özür dilerim

Geçen hafta:85.5
Bu hafta:85.5
Hedef:70
Başlangıç:96
Beden:44-46
Boy:1.75
Spor:180 dak.

:87:Bugünkü Menüm :87:

Sabah

1 ceviz
form çayı

Öğle

40 gr k flakes, 1 çay bardağı süt.

Ara

2 kivi

Akşam

3 tavuk but (fırın)
7-8 çatal yoğurtlu semizotu salatası
1 şişe soda
1 kupa form, 1 kupa yeşil çay.

Özlemcim ben seni sabit geçmiştim zaten
Bu tesadüfte senin şansına

işte menüm kızlar bu gün biraz abarttım ama yarın tam gaz devam

KAHVALTI 1 dilim k ekmegi 1 domates 1 salatalık yeşil cay

ARA[ 1 tane ciğ köfte dürüm

ÖGLEN 5 köfte salata

AKŞAM mangal yaktık 3 tavuk pirzola yedim salata patlıcan salatsa yedim :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:/SIZE]

Bir çiğ köfte dürüm fazla bu listede, o da çok önemli değil hafta sonu sonuçta sıkma canını

ii akşamlar kızlar menüm

kahvaltı
1 yumurta
1dlmpeynir
1 dlm salam

ara
1 bardak süt

öglen
tavuk köfte 3 tane
yogurt
1yk ezme
kola

ara
3ceviz

akşam
tavuk köfte
1patlıcan ızgara,yogurt

3lt su
5 fincan bitki çayı

sabah:
4 dilim beyaz ekmek kızarmış yağlanmış
zeytin 8 tane
beynir 2 kk kadar
1 tane karper
yağda yapılmış yumurta
2 bardak çay
domates

ara:
tatlı kurabiye2 tane

öğlen:
acıkmadım 1 tane tatlı kurabiye

ara:
kefir

akşam:
1 tabak makarna ketçaplı
5 tane fırında kanat
1 bardak limonata

spor yok
su 2lt
2 bardak yeşil çay

offf offff nerde bu prenses ??iştahım :125:açıldıkça açılıyor :125::125:

canikolarım bu sabah günaydın diyemedin anca giriyorum kusura bakmayın
bende sizlere iyi geceler diliyorum tatlı rüyalarrkızlaaarrrrrr........

deryaaa az olmamışmı canım bu menü nasıl geçirdin bunlarla tüm günü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…