aldım bile çiçemm ama sonrada dedimki acaba bi gece ayakkabısı için çok mu basit aslında büyüteçle baktım kendi satıldıgı sitede detayları çok hoş çok şık duruyodu bende aldım ama şimdi bilemedimbence güzel sevdacım, alacak mısın?
Sagoool Lolita $ekerimm
Birak Azucuk Kapilayim Ablaaacimm
Güzel Bi Duygu Ya$amaklardayim
Tesekkür Ederim Sevda Ablam
Yeni Heycanimin Bi Ismi Yok Henüz
Isimsiz Bi Heycan Diyelim :93:
Ama Cok Iyi Hissetiriyor Beni O Heycan .. Seviyorum Onuu .. Yani Heycanimi :78: :90:
yine de sağlığına dikkat et deryacım, düzeltirsin mutlaka
nilgüncüm sen bilirsin ama ameliyat gibi riskli işlere girişme bence. aslında 2 hafta falan zorlasan, 80i 79 u görsen azim gelecek inan. ama sen bir günün kötü geçse yapamayacağına inandırmışsın kendini. düzenli spor ve yediklerini azaltarak bu işi başaracağına inanıyorummesela börek yiyiyorsan yine ye ama yarısını ye. yavaş yavaş alıştır kendini canım
hoşgeldin senacım, sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim
http://www.aniomani.com/media/catal.../9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/o/rox.jpg
KIZLAR açıldımı ayakkabı güzel mi
canım gülegüle giy güzelmiş eminim yakışır :82:http://www.aniomani.com/media/catal.../9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/o/rox.jpg
senacımm hoşgeldinnn çok sevindim tahlil sonuçlarının temiz çıkmasınao kadar yemiş olmana ragmen sadece 1 kilo almana, ve çokkk iyi ve eglenceli bi tatil geçirmene cok sevindim arkadasım ne mutlu sana.
hoşbulduk bitanemtahlil sonuçlarım ve tatilim çok mutlu etti beni..teşekkür ederim bu mutluluqumu paylaştıqın için canım..bugün kayınvalideme gittik bir yedirdi midem taş gibi oldu..6 çeşit hamurişi hazırlamışlar görümcemle birlikte..hepsinide yedim sanırım ben bu haftadan ümidimi kesmeliyim önümüzdeki hafta diyete devam ediyim..bursadan höşmerim yapmışlar bizim için...ordada bolbol yedik evede getirdik..herşeyden kendimi uzak tutabilirim ama höşmerimden asla..ellerine saqlık teyzemizin öyle güzel yapıyorki yemeden duramıyorsun..senede 1-2 defa gidebiliyoruz bursaya..höşmerim yeme şansımda senede 1-2 defa...bu durumda evdeki höşmerimler ve kestane şekerleri bitene kadar sanırım diyete ara vericem çünkü yemek istiyorummm
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşşş. eksik olmasağol canım anladım zaten ameliyata çok gönüllü değilim.
almışsın zaten ama iyi etmişsin nefis bir ayakkabı.güle güle giy.
çok teşekkür ederimcanım gülegüle giy güzelmiş eminim yakışır :82:
inan benide mutlu canım tahlil sonuçların hep aklımın bi köşesindeydin inan çok mutlu oldum allah esirgesin rabbim kötü hastalık dermansız dert vermesin inşşş. valla güzelim madem daha diyet moduna giremedin biraz kendini rahat bırak bi dahaki haftaya inşşş. sımsıkı sarıl yenidensenacımm hoşgeldinnn çok sevindim tahlil sonuçlarının temiz çıkmasınao kadar yemiş olmana ragmen sadece 1 kilo almana, ve çokkk iyi ve eglenceli bi tatil geçirmene cok sevindim arkadasım ne mutlu sana.
hoşbulduk bitanemtahlil sonuçlarım ve tatilim çok mutlu etti beni..teşekkür ederim bu mutluluqumu paylaştıqın için canım..bugün kayınvalideme gittik bir yedirdi midem taş gibi oldu..6 çeşit hamurişi hazırlamışlar görümcemle birlikte..hepsinide yedim sanırım ben bu haftadan ümidimi kesmeliyim önümüzdeki hafta diyete devam ediyim..bursadan höşmerim yapmışlar bizim için...ordada bolbol yedik evede getirdik..herşeyden kendimi uzak tutabilirim ama höşmerimden asla..ellerine saqlık teyzemizin öyle güzel yapıyorki yemeden duramıyorsun..senede 1-2 defa gidebiliyoruz bursaya..höşmerim yeme şansımda senede 1-2 defa...bu durumda evdeki höşmerimler ve kestane şekerleri bitene kadar sanırım diyete ara vericem çünkü yemek istiyorummm
eger o zamanda yan çizersen kendine deki tatilde yedin gelince yedin şimdi biraz midemin dinlenmeye ihtiyacı var o yüzden yemicem de. merak etme halledersin sen
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşşş. eksik olma
çok teşekkür ederiminş. daha iyileri sizlerin olsun
inan benide mutlu canım tahlil sonuçların hep aklımın bi köşesindeydin inan çok mutlu oldum allah esirgesin rabbim kötü hastalık dermansız dert vermesin inşşş. valla güzelim madem daha diyet moduna giremedin biraz kendini rahat bırak bi dahaki haftaya inşşş. sımsıkı sarıl yeniden
eger o zamanda yan çizersen kendine deki tatilde yedin gelince yedin şimdi biraz midemin dinlenmeye ihtiyacı var o yüzden yemicem de. merak etme halledersin sen
canım günaydınn çiçeğimm yazılarını okudum hep göbegim benden ilerde duruyo falan demişsin bana bak bu aralar saldın kendini kızıcam ama kuzum kararını ver ve sabit kal nolur sonra benim gibi çok pişman olursunbide şimdi regl olmuşsun k.flakes diyetine geçmişsin sakın beni yanlış anlama inan seni çokk seviyorum ama çok sık karar değiştirirsen emin ol hiç sonu gelmiyo sen denizleri aştın bacım deredemi bogulucan sık azıcık dişini nolur kuzum kendi mutlulugun içinn hem beni baglamaz benn en kısa sürede okumak istiyorum başarı öykünü uçarın kaçarın yokkk
KIZLARRRR merhabalar günaydınlar en güzel günler sizlerin olsun inşşş.
bu arada ben bu sabah itibari ile 66.500 ü gördüm tartıda
http://www.aniomani.com/media/catal.../9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/o/rox.jpg
aldım bile çiçemm ama sonrada dedimki acaba bi gece ayakkabısı için çok mu basit aslında büyüteçle baktım kendi satıldıgı sitede detayları çok hoş çok şık duruyodu bende aldım ama şimdi bilemedim
sağol canım anladım zaten ameliyata çok gönüllü değilim.
almışsın zaten ama iyi etmişsin nefis bir ayakkabı.güle güle giy.
Herkese merhabalar kızlar daha geçmişe bakmadan geç kalan bildirimimde bulanıyım içim iiçimi yedi haber veremedim diye 4 5 gündür şarj aletim bozuktu.Dün teslim aldım tamirden ama fırsatım olmadı buraya gelmeye...Sizleri ve sohbetlerinizi çok özledim.Kilo veren herkeside şimdiden tebrik ederim.Benim kilomda bir değişiklik olmamış ancak 3 gün düzenli yürüyüş yapıp yediklerimi de hafif geçiştirdim.Sanırım prenses dönemi belirtileriGeç bildirimimden dolayı tekrar özür dilerim
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:85.5
Hedef:70
Başlangıç:96
Beden:44-46
Boy:1.75
Spor:180 dak.
işte menüm kızlar bu gün biraz abarttım ama yarın tam gaz devam
KAHVALTI 1 dilim k ekmegi 1 domates 1 salatalık yeşil cay
ARA[ 1 tane ciğ köfte dürüm
ÖGLEN 5 köfte salata
AKŞAM mangal yaktık 3 tavuk pirzola yedim salata patlıcan salatsa yedim :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:/SIZE]
:87:Bugünkü Menüm :87:
Sabah
1 ceviz
form çayı
Öğle
40 gr k flakes, 1 çay bardağı süt.
Ara
2 kivi
Akşam
3 tavuk but (fırın)
7-8 çatal yoğurtlu semizotu salatası
1 şişe soda
1 kupa form, 1 kupa yeşil çay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?