nilgüncüm hayatımda hiç bu kadar karalı olmamıştım birde diyetisyene başladım kendimi pskolojik olara cok iyi hissediyorum onunda etkisiyle mutluyum kararlıyım başaracagım asla geriye dönmeyecegim canım haydi senle bereber yapalım ve kışa dönüşümüz muteşem olsun
deryaaa az olmamışmı canım bu menü nasıl geçirdin bunlarla tüm günü....
yine keimsecikler yoookkk walla gün boyunca giremedim hiç vaktim olmadı anca gelebildim bugün galiba diyetime sğlam bir dönüş yaptım çok mutluyum 3 litre su 1 form çayı birde bugün markette doğadanın tarçınlı karanfilli bitki çayını buldum tadı çok güzel şiddetle tavsiye ederim çalışanlar için özellikle kabuk tarçın yerine kullanılabilir ....
bir deeee artık salona gitmicem dieee kendime bir program hazırladım haftanın 6 günü spor salonundan öğrendiğim hareketler de var bakalım bu hafta ona başlayacağım bir de şimdi leslie yi indiriyorum 3 milden başlıyayım die düşündüm onu da yaparsam arada eminim işe yarar.....bir de evde deneyeyim bakalım nasıl olacak............
[ı]ayşecim sabah karbon diyeti niyetiyle dükkana geldiğim için sabah k flakes yemedim, sonra prenses gelince öğlen yedim ama sabah güme gitmiş oldu..yarın sabah ve öğlen olmak üzere 2 öğün k flakes yiyeceğim, bugün biraz sağlıksız oldu farkındayım..
Bir de arada 2 kividen sonra 1 bardak süt içtim onu yazmayı unutmuşum.
Ahh ahh ben ne diyetler yaptım bu ne ki[/ı]
[ı]leslie kesinlikle yürüyüşten daha çok efor sarfettiriyor ve dolayısıyla daha çok yaktırıyor ayşecim, düzenli yaparsan harika sonuçlar alırsın :13:[/ı]
bundan hiç şüphem yokk emin ol çok büyük bir zevkle okuyacagım başarı öykünü sana çokk güveniyorummÇiçeem haklısın bu aralar iradesiz gibi bir o diyet bir bu diyet koşturdum ama o gün yazdım ya göbeğimi gördüğüm gün karar verdim artık toparlanmaya
Bir de aklıma geldi o gördüğüm göbek regl öncesi şişliği de olabilir
Ama yok ben öyle düşünmeyeyim göbeğim fırlamış gitmiş, iğrencimEvet böyle düşüneyim daha iyi
Karbon diyetinden de regl olduğum için vazgeçtim, benim elimde değildi yani katı karbon yapamam ben regliyken :26: Hem neden eziyet edeyim kendime hasta halde..
Ama senin umutlarını boşa çıkarmayacağım sevdam, göreceksin en kısa zamanda başarı öykümü yazacağım
Sevdam bence nefis bir ayakkabı, ben çok beğendim.Güzel günlerde giy inşallah
ben teşekkür ederim kuzum....bu güzel yorum için yanaş bakimm öpüyimmm yanaklarındandiyet moduna inşallah yarın girerim canım...tatlıları yemekten önce yiyince çokta etki etmiyor...ama bugün çok yüklendim yiyelimde biran önce bitsin bu hafta rölyef kursuda son perşembe balo var ogünde yine bildirim öncesi birsürü hamurişi yemek zorunda kalıcam...seninde dediqin gibi önümüzdeki hafta Allahın izniyle tam anlamıyla devam ederim inşallah...ama yinede bu haftayı en az hasarla kapatmaya çalışıcam...59ları görmeye ramak kalmıştı şimdi 65im neyse çabuk alınan çabuk verilirmiş Rabbim saqlık sıhhat versin hepsi olur inşallah..desteqin için çok çok teşekkür ederim canım
teşekkür ederim çiçemm daha iyileri senin olsun inşşşş.güle güle giy canım
canım inşallah beni yanlış anlamamışsındır:26::26: 2 sene önce ne yapsam başlayamıyordum diyete. her pazartesi, her ayın birinde diyete başlar, 2-3 gün içinde pes ederdim. sonrası da pişmanlık tabi... sende de onu gördüğüm için yazdım
Lay Lay Layyy
Günaydiiiiiinnn Topikcagizimmmin Azimliii , Iradeliiiiii , Citiiiiirrr Hatunlariiiii
Dükkani Sabahin Köründe Ilk Defa Bana Acmak Nasip Olduuuu
Henüz PijamalarimlayimDaha Sacimi Yapcemmm .. Giyinceeem ..
Yastik Yorgan Yüzü Degiscemm Ohooo :86:
I$im Coook ..
Ama Herseyden Önce Güne Size Günaydin Diyerek Ba$ladigim Icin Cooook Mutluyum :93:
Neyse Kizlar Ak$am Üzeri Odam Degi$irse Zaten Buradayim Bol Bol Gecmi$i Okuyup
Katilirim Yine Sohbetlerinize ..
Degi$messe Böyle Arada Bi Süpriz CekerimNettim Cektigince Burdayim :97:
Hepinize Muhte$em Ötesiiii Bi Günnnn Diliyorummmm :80:
günaydınlar herkezehepinize bol enerjili, az kalorili ve stressiz bi hafta diliyorum ha gayret :118: gitsin kilolar
Günaydın kızlaaaarrrr..
Haaaarika bir rakam gördüm bu sabah tartıda
Cuma için heyecanlandım iyice, pozitif enerjiyle doldum sabahtan, hepsini paylaşıyorum sizinle
selma abla diyorum ama galiba kaçırdım kaç yaşına olduğunu ben de martın başında burayı buldum 9 martta salona başladım ve 15 martta diyetisyene gitmiştim hepsi birlikte olunca çok güzel oluyor motivasyon tavan yapıyor allahım azmini sabrını bol etsin ki insan hissdiyor bunu kendindeki kararlılığı başkaları önceden ne kadar kilo ver dese bana batardı ama şimdi kendim biliyorum gerçeği ve geri dönüşü çok güzel oluyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?