80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma abla diyorum ama galiba kaçırdım kaç yaşına olduğunu ben de martın başında burayı buldum 9 martta salona başladım ve 15 martta diyetisyene gitmiştim hepsi birlikte olunca çok güzel oluyor motivasyon tavan yapıyor allahım azmini sabrını bol etsin ki insan hissdiyor bunu kendindeki kararlılığı başkaları önceden ne kadar kilo ver dese bana batardı ama şimdi kendim biliyorum gerçeği ve geri dönüşü çok güzel oluyor ....

yine keimsecikler yoookkk walla gün boyunca giremedim hiç vaktim olmadı anca gelebildim bugün galiba diyetime sğlam bir dönüş yaptım çok mutluyum 3 litre su 1 form çayı birde bugün markette doğadanın tarçınlı karanfilli bitki çayını buldum tadı çok güzel şiddetle tavsiye ederim çalışanlar için özellikle kabuk tarçın yerine kullanılabilir ....

bir deeee artık salona gitmicem dieee kendime bir program hazırladım haftanın 6 günü spor salonundan öğrendiğim hareketler de var bakalım bu hafta ona başlayacağım bir de şimdi leslie yi indiriyorum 3 milden başlıyayım die düşündüm onu da yaparsam arada eminim işe yarar.....bir de evde deneyeyim bakalım nasıl olacak............

deryaaa az olmamışmı canım bu menü nasıl geçirdin bunlarla tüm günü....

Ayşecim sabah karbon diyeti niyetiyle dükkana geldiğim için sabah k flakes yemedim, sonra prenses gelince öğlen yedim ama sabah güme gitmiş oldu..Yarın sabah ve öğlen olmak üzere 2 öğün k flakes yiyeceğim, bugün biraz sağlıksız oldu farkındayım..
Bir de arada 2 kividen sonra 1 bardak süt içtim onu yazmayı unutmuşum.
Ahh ahh ben ne diyetler yaptım bu ne ki

Leslie kesinlikle yürüyüşten daha çok efor sarfettiriyor ve dolayısıyla daha çok yaktırıyor ayşecim, düzenli yaparsan harika sonuçlar alırsın :13:

evet canım bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor insan sabah öğlen ve aralarda güzel gidiyor ama akşama bi bakmışsın biraz fazla kaçmış eee önemli olan da akşam az yemek maalesef ben son zamanlarda bunu çok yaşadım ama bugün ii bir dönüş yaptım kendimce ....

Birde bakalım leslie işini başarırsam temmuz 15 e kadar bişiler yapmam lazım 8 li lerden iiice öğğ geldi 76 falan olsam ne güzel olur gidene kadar.....

selam kızlar anca gelebildim

bugünkü menüm

uyanınca ballı, tarınlı ılık su

sabah:1 di.çav. ekmeği içine peynirden tost
1 yumurta haş. 2 zeytin, slatalık, biber, domatez

ara: 1 form mısır ve pirinç patlağı

öğle ve akşam bir, 4 gibi yedim
yarım tavuk göğ. ızgara (onu bile bitiremedim)
salata, ayran

ara: 1 kara erik, 8 kiraz
1 bar. süt

3 lt. su
1 yeşil, 1 form çay

2 saat market yürüyüşü

yatmadan ballı, tar. ılık su

ay bugün çok kötüyüm bide regl oldum, 30 na bekliyordum. süpriz yaptı genelde bikaçgün sarkardı ama :26: bende neden bu hafta 600 le kapadım diye baya bi stres oldum ama şimdi rahatladım en azında nedenini biliyorum

bundan hiç şüphem yokk emin ol çok büyük bir zevkle okuyacagım başarı öykünü sana çokk güveniyorummayakkabılar içinde çok teşekkür ederimm kuşum:87: ennn güzelleri senin olsun inşşş.
ben teşekkür ederim kuzum.... pek güzel öpmüşsün yanaklarımdan merak etme bu morelle tam gaz gelirsin geri inşşş.
teşekkür ederim çiçemm daha iyileri senin olsun inşşşş.

FÜSUN görünmüyo sanki yada benimmi dikkatimden kaçtı? füsun cum iyisin inşş. canım
kızlarr hepinizi cok seviyorum iyi geceler diliyorummmm
MENÜM :
SABAH:bir bardak ılık su limonlu ve kayısılı
2 tane armut(minnak armut)
bayagı bir sonra koca bir kap dolusu 1 elma 2 kayısı 1 tane şeftali ve yarım kilo kadar yogurt 2 dilim ekmekle yedim.
akşam üstü: koca bir tabak salata, bir kase dolusu yogurt,
ızgara patlıcan 2 tane, ızgara kırmızı biber 2 tane
baş parmagım kadar et, 1.5 dilim t.bugday ekmek
akşam misafirlikteydim 3 dilim kek (havuçlu tarçınlı hazır keklerden)
bir avuç kadar kuruyemiş yedim
bugün biraz ucu koptu galiba ama yarın daha iyi olucak inşş.
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

Lay Lay Layyy

Günaydiiiiiinnn Topikcagizimmmin Azimliii , Iradeliiiiii , Citiiiiirrr Hatunlariiiii

Dükkani Sabahin Köründe Ilk Defa Bana Acmak Nasip Olduuuu

Henüz Pijamalarimlayim Daha Sacimi Yapcemmm .. Giyinceeem ..
Yastik Yorgan Yüzü Degiscemm Ohooo :86:
I$im Coook ..

Ama Herseyden Önce Güne Size Günaydin Diyerek Ba$ladigim Icin Cooook Mutluyum :93:

Neyse Kizlar Ak$am Üzeri Odam Degi$irse Zaten Buradayim Bol Bol Gecmi$i Okuyup
Katilirim Yine Sohbetlerinize ..
Degi$messe Böyle Arada Bi Süpriz Cekerim Nettim Cektigince Burdayim :97:

Hepinize Muhte$em Ötesiiii Bi Günnnn Diliyorummmm :80:

günaydınlar herkeze hepinize bol enerjili, az kalorili ve stressiz bi hafta diliyorum ha gayret :118: gitsin kilolar

Annemmm ne sevindim seni görünce giremezsin sanıyordum sürpriz oldu
Hadi bizi sevindir böyle arada, sana da günaydın kumpirim

günaydınlar herkeze hepinize bol enerjili, az kalorili ve stressiz bi hafta diliyorum ha gayret :118: gitsin kilolar

Günaydın filizcim, gitsin kilolar

Günaydın kızlaaaarrrr..

Haaaarika bir rakam gördüm bu sabah tartıda
Cuma için heyecanlandım iyice, pozitif enerjiyle doldum sabahtan, hepsini paylaşıyorum sizinle

Günaydın kızlaaaarrrr..

Haaaarika bir rakam gördüm bu sabah tartıda
Cuma için heyecanlandım iyice, pozitif enerjiyle doldum sabahtan, hepsini paylaşıyorum sizinle

tebrikler derya süpersin inş bende bu hafta iyi bişeyler görürüm tartıda ben artık her gün tartılmıyorum kesinlikle sadece cuma günleri tartılacagım

inş canım kararlıyım diyetisyeni hiç bırakmıyacagım alsamda versemde zaten diyetisyen 7 8 ay verdi süre olara 70 inmem için oda yapar haftalık 500 ger cok zorlamaz beni inş başarılı olacagım birde şunu anladım diyette disiplin şart yemek saati yatma kalkma saati hepsi önemli başaracagız ayşecim bu kez hep beraber

günaydın ballı bademler herkesin keyfi yerindedir inşallah

haftasonu öyle bir dagıttımki yediklerimin hesabını tutamadım valla regli olucam bu hafta onun patlaması farkındayım bu sabah cumaya göre 300 gr. artıdayım bu bile beni mutlu etti ben kesin 1 kilo diyordum

temmuzun 2. haftası eltim sayılır bi akrabamızın çocuklarının sünneti var teyzemizin oglunun 23 temmuzdada salonda nişanı var o zamana kadar biraz daha versem ne güzel olacak kızlar yaa

Günaydın güzeller:)

bu aralar herkes bi kararlar alıyor ne güzel yenilik ii birşey.diyetisyen,meyve detoksu,kh diyeti,müsli ve biz protein diyeti yapanlar umarım emeklerimiz boşa gitmez bu hafta listefe en az ilk 5'in içinde olmak istiyorum onun içinde en çok sevdiğim çikolatayı bile reddediyorum:)

kızlar menümü yazıyım hoş bu 7 gün doyunca değişiklik olmuyor aslında *7 yapaliriz tez fark pişirilme şekli:))
cumartesi

sabah-->2 haşlanmış yumurta,2 kk beyaz peynir
arada -->1 bardak süt
öğlen -->haşlanmış 2baget+1 kase yoğurt
ara yok
akşam-->haşlanmış 2baget+1 kase yoğurt
arada-->soda
2 lt su+6-7bardak siyah çay
1 saat yürüyüş

pazar
sabah-->2 haşlanmış yumurta,2 kk beyaz peynir
ara -->yok
öğlen -->haşlanmış 2baget+1 kase yoğurt
ara yok
akşam-->mangalda 2 baget+4 bardak ayran
ara-->yok

2 lt su+2bardak siyah çay
bu diyet tam kışın yapılmalıyımış, buz gibi sulu karpuz gözümün önünden gitmiyor:)

sena hoş geldin

derya'cım eklediğin parça çok güzel evde olsam bende dans kesin ederdim:)bugün baskülde eksi çıkmana sevindim...

zekiye komşun temizlik kalori yaktırdığı için öyle demiş galiba ben birara sırf göbeğim erisin hareket olsun diye deli gibi eğilip kan ter içinde yer siliyordum:)k.v zayıfladığını görmesi çok hoş benim ki hiç bişey demiyor ama kiloluyken hiç susmuyordu şimdi dut yemiş bülbül....

sevdacım dukan'ın kitabı sende var demek ki o zaman hemen bir sorum olacak kazbızlık çekmemek için yulaf kepeğiyle buğdayı karıştırın diyorlar.aslı var mı birde buğday kepeği mi olacak:)? bu atak evresinde kaç kilo verilmesi gerekiyor bilgin var mı?teşekkürler güzelim çok saoll.sen denedin mi bu diyeti?yulaf kepeğim salı günü gelecek perşembe başladım kekep gelene kadar bu şekil devam:)

kızlar bugüm 32 beden kotumun içine girdim:)ben armut tipiyim göğüs bel göbek bilmezdim doğumdan sonra göbek kaldı, oda biyere sığamıyor düşük bel kotun üstünden fırtlıyor.ayağa kalkınca müşteri falan varsa içime çekiyorum.ama bunada şükür bacağım kotun içine girmiyordu korkun bacaklarım popom büyümüştü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…