80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tek çare mekik demekki kemer almayayım bari önce vucudumu ısıtıyım snra mekik çekiyim
tşkler cnm

bende başlamayı düşünüyorum şu karbon diyetine ya
2-3 ayda 12 kilo süpermiş canım yaaaaaa ben bu diyeti yapıyım yaaa
2 haftaya memlekete gidiyorum
bayrama kadar ordayım gelince eylülde bu diyeti yapıcam sana çok çom sorarım artık

valla cnm aynen koca göbüşlü olduğumdan pantolon bulamıyorum valla 40 bendene popo ve bacak oluyor ama ne mümkn göbeği kapatmak
ben de mekik çekme kararı aldım inşallah gidicek o koca göbeğin
sağol tatlım

Günaydın kızlaaaarrrr..

Haaaarika bir rakam gördüm bu sabah tartıda
Cuma için heyecanlandım iyice, pozitif enerjiyle doldum sabahtan, hepsini paylaşıyorum sizinle

günaydın gözünaydın cnm
enerjini kaptım :))

herkese merhabalar kızlar
hafta sonu biaz fazla kaçırdım
bu hafta tam gaz devam
görüşmek üzzere kızlar

selam kızlar...
herkese mutlu bir hafta diliyorum..
tüm haftasonum yatarak geçti çok başım ağrıyordu halsizdim ve o enerjime sanki nazar değdirdim çıkamadım yataktan..
kaçak yapmadım pek ama bugün cumaya göre 800 gr artıda çıktım neyse moral bozmak yok..
bugün,çarşamba,perşmbe işyerinde spora gidicem..
burda deli gibi yapmur yağıyor havadan mıdır nedir anlamadım hiç keyfim yok ya..

Günaydın kızlaaaarrrr..

Haaaarika bir rakam gördüm bu sabah tartıda
Cuma için heyecanlandım iyice, pozitif enerjiyle doldum sabahtan, hepsini paylaşıyorum sizinle

canım çok sevindim senin adına..
haftasonu ben sporu serdim..yetmiyormuş gibi tüm haftasonu da camış gibi yattım..
sende durum ne ortim yaptın mı platesi??

Offf ah o kalça basen yok mu en çok o delirtiyor beni...Ben daha 33 bedenin içine yeni girdim
O beyaz pantalonum var ya 33 beden o işte

2-3 ayda 12 kilo süpermiş canım yaaaaaa ben bu diyeti yapıyım yaaa
2 haftaya memlekete gidiyorum
bayrama kadar ordayım gelince eylülde bu diyeti yapıcam sana çok çom sorarım artık

[/B]

Canım yanlış yönlendirmiş olmayayım 12 kiloyu karbon diyetiyle vermedim...2-3 ay yapmaya dayanamazdım bu diyeti
Sadece en etkili kilo verme yöntemi olarak bunu biliyorum demek istedim, yanlış anlaşılmasın :93:

Bir de plates göbeği eritmez mi ya, her bir yeri eritir ve sıkılaştırır, plates mucizedir
Ama önce kilonu ver, sonra sıkılaş..

nihalcim geçmiş olsun sağlık herşeyden daha önemli kendini düşün. okadar kasmayada gerek yok toparlanınca fazlasıyla verirsin kendine iyi bak

canım çok sevindim senin adına..
haftasonu ben sporu serdim..yetmiyormuş gibi tüm haftasonu da camış gibi yattım..
sende durum ne ortim yaptın mı platesi??

Nihalim bende de durum pek farklı değil spor olarak. Cuma günü eve geç gittim yapamadım, cumartesi zaten full dükkandaydım sabah 9' da girdim gece 1 de çıktım..Pazar günü de anca dinlendim valla..Kısmetse bugün başlıyorum gene.
Hiç mi hiç canını sıkma sen o enerjini toplarsın gene...Yaz ortasında kış da sinirlerini bozuyor insanın
Bugün ceketle geldim dükkana

ZUM güzel dileklerin için teşekkürler tatlım
ASİ_MELEK tatlım ben yokken topiqe gelmişsin çok güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim...buralarda göremedim seni tatilde falanmısın canım...

hoşbuldum filizcim

Son düzenleme:
sabah uyandıgımdan beri çene kepeğimin tam yanında bi yer var orası acayip agrıyor dokundugumdada acıyor anlamadım ne oldugunu

eve gitmeye korkar oldum.işte daha iyi dinleniyorum evde şöyle tv başına geçip keyif yapmayı özledim :84::84::84:

selam kizlar ,hepinize güzel bir hafta diliyorum..

canim okurken sinein yazini gördüm bende cevap vereyim dedim.bendede var dukan kitabi haztta bende bugün basladim bu diyete,ins devamini getirebilirim.kitapda sadece yulaf kepegi geciyor bugday kepegi yok.atak evresinde verilmesi gerekn kilo kisinin lkilosuna yasina ve metosuna göre degisiyor ben bi arta yapmistim yine atak evresini 5.günde yaklasik 2 kilo vermistim sanirim,yaln olmasin tam hatirlamiyorum ama atak evresi güzel kilo verdiyor,yalniz bana 5 gün fazla gelmisti 5.gün cozutmustum sonrada devam edemedim,bu sefer atak evreisni 3gün yapmayi planliyorum,eger dayanamayacak oldugunu hissedersen tavsiyem atak evreisni sonlandirip seyir evresine gcmen,seyir evresinide 1+1 olarak yapmani tavsiye ederim,böylelikle SIKILMASSIN

ayrica bu sitede dukan diyeti ile ilgili cok güzel tarifler var,kesinlikle bakamni tavsiye ederim

http://dukandiyetim.blogspot.com/

Son düzenleme:

gecmis olsun canim,ins önemli bise degildir ve cabucak gecer..

çok teşekkür ederim canım...inş.bu diyet işe yarar ben annemle yapıyorum.internette araştırmama göre vermek istediğin kiloya göre 3-5-7-10 gün seçebiliyorsun ben o yüzden 7 günü seçtim.bugün çok zorlanmadım Ankara'da hava serin.sıcakta daha zor kokuyorum gibi geliyor sürekli diş fırçalıyorum:)bende bu kk 'da dukan tarifleri gördüm okurken şaştım kaldım neler yapıyorlar.ben sıkılırız diyordum ama çeşitlendirmek biizim elimizde tatlı bile yapıyorlar:)
cuma günü listede baya değişiklikler olacak gibi gözüküyor herkes bu haftaya daha istekli başladı.Allahım eemklerimiz iboşa çıkarmasın:))

Anneminde çenesinde ağrı olur zaman zaman oradaki kemiklerde çok sıkmaktan olabiliyormuş.bu durumlarda doktor sakız çiğne demişti.ama aynı şey olmaya da bilir doktora gözükmekte yarar var geçmiş olsun:)

kızlar çok teşekkür ederim selma'cım-sevda'cım ve yasemin'cim(hasretim34) yardımlarınızdan dolayı....
selmacım ben dukan'da seni görmüştüm ama ne kadar devam ettim bilmiyorum yada ne kadar faydasını gördün?(buarada abla demiyorum umarım sakıncası yoktur)

deryacım walla pantolonun bedeni hiç abartmıyorum 30 gibi duruyor...walla çok şanslısın vücudun orantılı boyun uzun ben söylemesen 30 beden diye düşünecektim...süpersin canım sadece simitlere yoğunluk vermen lazım başka fazla bişey hiç görmüyorum:)

arzu canım walla çok yavaş sakin gidiyorsun ama sıkı adımlarla ii kilo veriyorsun...bayram'a kadar daha ii olacak...

kızlar bayram'a kadar durmak yok diyet,detox,spor,kür...(bayram'da da abartmak yok tatlılar)bayram'da hayal edin en çok istediğiniz kıyafet üstünüzde ve bayram gezmelerinde herkes ağzı açık naptın ,nasıl verdin,inanmıyorum demeli:))dedirtmeliyiz...popon kocaman olmuş,çıtırlığın kalmadı,bir doğumda nasıl değiştin,bizim kadar doğum yapsan biyere sığamazsın,koca kadın gibi duruyorsun diyenler o zaman görecek:))hiçbir kıyafetimi atmadım hepsine gireceğim:)

merhaba kızlar, nasılsınız?
benide aranıza alırmısınız birlikte zayıflayalım
ben 86 kiloya takıldım kaldım okadar dikkat ediyorum 85i göremedim daha
yeşil çay içiyorum bazı günler 5i bir yerde çayı içiyorum
yağı ekmeği pilav makarnayı kesmedim ama çok azalttım
tatlı hiç yapmıyorum artık evde
daha napabilirim bilmiyorum 90 dan 86 ya indim bir haftada ama durdu sanki kilo vermem
ağırlıklarla çalışıyorum evde
mekik çekiyorum
zaten yaramaz oğlumun peşinde bütün gün koşuyorum oda egzersiz sayılır :))

Allah yardimcimiz olsun canim..

unutmadan sütün ve yogurdun keisnlikle yagsiz olmasi gerekiyor ,biliyorsun dimi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…