çok sağol canımm desteğin için..merak etme toparladım kendimi..daha iyiyim ölen sporumu da yaptım hafiften açıldım..nihalcim geçmiş olsunsağlık herşeyden daha önemli kendini düşün. okadar kasmayada gerek yok toparlanınca fazlasıyla verirsin kendine iyi bak
Nihalim bende de durum pek farklı değil spor olarak. Cuma günü eve geç gittim yapamadım, cumartesi zaten full dükkandaydım sabah 9' da girdim gece 1 de çıktım..Pazar günü de anca dinlendim valla..Kısmetse bugün başlıyorum gene.
Hiç mi hiç canını sıkma sen o enerjini toplarsın gene...Yaz ortasında kış da sinirlerini bozuyor insanın
Bugün ceketle geldim dükkana
sabah uyandıgımdan beri çene kepeğimin tam yanında bi yer var orası acayip agrıyor dokundugumdada acıyor anlamadım ne oldugunu
eve gitmeye korkar oldum.işte daha iyi dinleniyorum evde şöyle tv başına geçip keyif yapmayı özledim :84::84::84:
sabah uyandıgımdan beri çene kepeğimin tam yanında bi yer var orası acayip agrıyor dokundugumdada acıyor anlamadım ne oldugunu
eve gitmeye korkar oldum.işte daha iyi dinleniyorum evde şöyle tv başına geçip keyif yapmayı özledim :84::84::84:
nihal
bence kendine yüklenme cnm ya evde spor ya iş yerinde
işe kaçta gidiyorsun bilmiyorum ama sabah kalkıp evde lesile yapma fikride ii
lesile yaptıgın günler spora gitmezsin
yani ya lesile yaa spor vucut ham dedigin gibi 1.5 saat fazla olur bence
geçmmiş olsun bu ardaaaa
bu havalar insanı hasta ediyor ya yaz ortasınd akış resmen
Allah yardimcimiz olsun canim..
unutmadan sütün ve yogurdun keisnlikle yagsiz olmasi gerekiyor ,biliyorsun dimi canim
FİLİZİM atak evresi saf protein ile geçmesi gereken bi evreymiş ve ilk verimli sonuçların kişiye motivasyon adına hızlı ve etkili alındıgı bi evreymiş.
canım bide bi kutu var kitapta dukan diyetinin özeti diye belki onunda faydası olur.
atak rejimi:saf proteinler
ortalama süre: 5 gün
seyir rejimi:alternatif proteinler
ortalama süre:kilo başına 1 hafta( yani vücut agırlıgına göre her kilo için 1 hafta)
kilo verildikten sonra güçlendirme rejimi:
ortalama süre:verilen kilo başına on gün
kesin koruma rejimi
perşembeleri sadece protein +asansör kullanımı bırakılacak +
günde 3 çorba kaşıgı yulaf kepegi yenecek... sen bunları not al istersen yulaf kepeginin ayrıntılarına bakıyım
selam kızlar nasılsınızzzz?????
denizicm geçmiş olsunn sinir ve stressten kaynaklı olabilirmi acaba?
3 gündür protei beslenmeme ragmen tartıd ahiç degişiklik yok
reglimm çok yakın 1 veya 2 gün sonra olurum onunlamı alakalı bilemiyorum
şuan acaip tatlı yemek istiyorum ama yemiycem tarçın çayı yaptım
diyetin etkisinir görmemm için regli sonuna kadar yapıcamm
filiz sen tartıldın mı cnm?
FİLİZCİMM DR.DUKANIN
kendi kızı için icat ettigi yulaf kepeginin içine 1 yumurta kırmış içine beyaz peynir eklemiş aspartam ile tatlandırmış ve krep yapmış çok lezzetli olmuş ve uzunn süre tok kalmış kızı. bu arada aspartam ile tatlandırmak zorunda degilsin normal peynirli yumurtalı krep te olur. ve diyetin çok önemli bir parçasıymış bu. hatta şöyle bi fikirde veriyim bi süt bul karbonhidratı sıfır yada düşük olsun proteini yüksek azıcık dök bunun içine hem yemesi hem yapması pişirmesi daha kolay olucak. bütün hastaların da çok büyük başarı saglamış bu krep ve o yüzden kitabınada koymuş tarifi.
canım bide pratik bişi daha var. atıştırmalık olarak bulundur yanında yap evde.
1,5 çorba kaşıgı yulaf kepegi bir kaseye koyun içine 1,5 corba kaşıgı yagsız beyaz peynir koyun yada lor
yada yogurdu bir yumurtanın beyazı (kolesterol sıkıntın yoksa 1 tam yumurtayı)kırıp damak zevkine göre 1 çorba kaşıgı aspartamla tatlandır yada hafifçe tuz ekle güzelce karıştır. her iki tarafınını pişir bir iki damla yaglanmış, yapışmaz tava ile her iki tarafını pişir 1 hafta saklayabilirsin buz dolabında
ayşecim pek bi hamaratmışsın bu ne aceleokuldan geldim kızımla uğraştım uyuttum yemeklerimi yaptım uyandı yemeğini yedirdim çamaşır yıkayıp sedim bugün çok çalışkanım yawww... şimdi babasıyla parka gitiiler bende biraz dinleneyim şimdilik kendinize i bakın akşamda indirdiğim 3 mil ve 5 mil leslie den brini yapmayı planlıyorum spora alışık vücudum ama yinede 3 milden başlarım birkaç gün onu yaparım sonra 5 mile çıkarırım die planlıyorum ayrıca kendi hazırladığım 6 günlük bir spor programı var onuda yapabilirsem ohhh ne alaaaaaa...
hoşgeldinkızlar ben de zayıflamak istiyorum
nasıl katılabilirim aranıza,neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?