80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

FİLİZİM atak evresi saf protein ile geçmesi gereken bi evreymiş ve ilk verimli sonuçların kişiye motivasyon adına hızlı ve etkili alındıgı bi evreymiş.
canım bide bi kutu var kitapta dukan diyetinin özeti diye belki onunda faydası olur.
atak rejimi:saf proteinler
ortalama süre: 5 gün
seyir rejimi:alternatif proteinler
ortalama süre:kilo başına 1 hafta( yani vücut agırlıgına göre her kilo için 1 hafta)
kilo verildikten sonra güçlendirme rejimi:
ortalama süre:verilen kilo başına on gün
kesin koruma rejimi
perşembeleri sadece protein +asansör kullanımı bırakılacak +
günde 3 çorba kaşıgı yulaf kepegi yenecek... sen bunları not al istersen yulaf kepeginin ayrıntılarına bakıyım

Son düzenleme:
selamlar herkese guzel bır hafta dılıyorum:)

bugunkı menum

sabah 5 kasık k fleks yarım cay bardagı sut ile

ara 1 kayısı

öğlen z.yaglı taze fasulye 1 kepce tarhana corbası

yesıl cayımı ıcıyorum suanda:)

aksamda muslı yada k fleks

selam kızlar nasılsınızzzz?????
denizicm geçmiş olsunn sinir ve stressten kaynaklı olabilirmi acaba?

3 gündür protei beslenmeme ragmen tartıd ahiç degişiklik yok
reglimm çok yakın 1 veya 2 gün sonra olurum onunlamı alakalı bilemiyorum
şuan acaip tatlı yemek istiyorum ama yemiycem tarçın çayı yaptım

diyetin etkisinir görmemm için regli sonuna kadar yapıcamm

filiz sen tartıldın mı cnm?

nihalcim geçmiş olsun sağlık herşeyden daha önemli kendini düşün. okadar kasmayada gerek yok toparlanınca fazlasıyla verirsin kendine iyi bak
çok sağol canımm desteğin için..merak etme toparladım kendimi..daha iyiyim ölen sporumu da yaptım hafiften açıldım..

neyse hemen kendimizi toparlayalım ortim..
bugün 45 dk işyerinde spor yaptım..
akşama leslie yapmaya çalışcam ama bilemiyorum..
acaba diyorum sabahları erken kalkıp mı yapsam leslie yi o zaman da çok mu yüklenmiş olurum acaba diyorum..
vücut ham sonuçta..
biryandna da bahane bulma nihal alt rtarafı yürüyüş diyorum..
ay bilemedim valla..

FİLİZCİMM DR.DUKANIN
kendi kızı için icat ettigi yulaf kepeginin içine 1 yumurta kırmış içine beyaz peynir eklemiş aspartam ile tatlandırmış ve krep yapmış çok lezzetli olmuş ve uzunn süre tok kalmış kızı. bu arada aspartam ile tatlandırmak zorunda degilsin normal peynirli yumurtalı krep te olur. ve diyetin çok önemli bir parçasıymış bu. hatta şöyle bi fikirde veriyim bi süt bul karbonhidratı sıfır yada düşük olsun proteini yüksek azıcık dök bunun içine hem yemesi hem yapması pişirmesi daha kolay olucak. bütün hastaların da çok büyük başarı saglamış bu krep ve o yüzden kitabınada koymuş tarifi.
canım bide pratik bişi daha var. atıştırmalık olarak bulundur yanında yap evde.
1,5 çorba kaşıgı yulaf kepegi bir kaseye koyun içine 1,5 corba kaşıgı yagsız beyaz peynir koyun yada lor
yada yogurdu bir yumurtanın beyazı (kolesterol sıkıntın yoksa 1 tam yumurtayı)kırıp damak zevkine göre 1 çorba kaşıgı aspartamla tatlandır yada hafifçe tuz ekle güzelce karıştır. her iki tarafınını pişir bir iki damla yaglanmış, yapışmaz tava ile her iki tarafını pişir 1 hafta saklayabilirsin buz dolabında

nihal
bence kendine yüklenme cnm ya evde spor ya iş yerinde
işe kaçta gidiyorsun bilmiyorum ama sabah kalkıp evde lesile yapma fikride ii
lesile yaptıgın günler spora gitmezsin

yani ya lesile yaa spor vucut ham dedigin gibi 1.5 saat fazla olur bence
geçmmiş olsun bu ardaaaa
bu havalar insanı hasta ediyor ya yaz ortasınd akış resmen

çok geçmiş olsun Denizcim kendini çok kasmaktan ya da geceleri dişlerini gıcırdatmaktan olabilir mi acep??

geçmiş olsun canım walla dediğin gibi insan işte daha çok dinleniyor....

Son düzenleme:
herkese kocaman selamlarrrr dün demiştimya diyetime güzel bir dönüş yaptım diye hemen bugün tartıda karşılığını aldım çoooooooooooooooook uzun zamandır hasret olduğum bir rakamdı bu cuma için bende ümitliyim bu sefer bugün de gayet güzel gidiyor allahım sen sabrımızı azmimizi bol eyleeeeeeeeeeeeeeee...

Banucum işyerinde spora 3 gün gidebiliyorum ya da 4 (haftada 1 ya da iki gün öğle nöbetindeyim) ama 45 dk da kesmek zorundayım öğlen arasında olduğu için işe de yetişmem lazım bu da bana çok yetersiz geliyor..bazı akşamlar da yeni hamiş bir arkadaşım var ona söz verdim akşamları dışarda yürüyoruz..o da 1.5 saati buluyor..ama o da her akşam değil mesela bu akşam yağmur var diye o iptal..
her sabah olmasa bile gün aşırı leslie yapsam arada sırada da onunla yürüsem diyorum iyice düzene girer...olmadı işyerinde spor yapmayacağım günün sabahında yaparm leslieyi..
sağol canım ilgine..
şu hevesim geçmeden verdiğim adarıyla verim diyorum ondna bu paniğim..

anladımm nihal
cnm sen ozman yüklem lesileye boş buldugun vakitle ryap leisle zaten çok etkili
iş yeridne zor olmuyormu spor işe yetiş yemek ye bilmemm ne derken
spordna sonra hemen yeme yemekyte iii degil en az 30 dk geçmesi laızm

nihal,aycan,banu ve tüm geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

agrı kesici biraz hafifletti agrıyı ama dokununca yine acıyor son zamanlarda stres,yorgunluk gelen giden derken hakikaten çok yoruldugumu bugün anladım.gözlerim kapanıyor resmen.eve giderken araba kullanacagımı düşünmek bile yoruyor beni akşam erkenden yatsam iyi olacak

nihalcim dikkat et kendine canım çok yüklenme.kendi yaşam tempona göre ayarlarsın sporlarını birden çok yüklenip sonra bırakmaktansa az ama sürekli olanı daha etkili olur gibi düşünüyorum

Allah yardimcimiz olsun canim..

unutmadan sütün ve yogurdun keisnlikle yagsiz olmasi gerekiyor ,biliyorsun dimi canim

canım ben sütü ve yoğurdu bim'den aldım süt yarı yağlı fakat yoğurt normal peynirler ise light birde tavuk tüketiyorum ama hep baget bitmek üzere, sevmediğim içn göğüs almamaıştım ama yapmışken tam olsun diye artık göğüs almayı düşünüyorum.uyarın için teşekkürler.yoğurdu değiştirmem lazım ve ben yoğrudu 1 küçük kase kadar yiyorum belki fazla yiyorum neyse öğreneceğiz:)

çok teşekkür ederim sevdacım yazdıklarını print aldım.evde buzdoalbı üstüne yapıştıracağım:)

tartıldım banu'cum yaklaşık hergün 200grama yakın gidiyor ama değişiyor 800gram gitti toplamda:)wc'ye de 1 kere çıkabildim.Annem dün benden daha çok vermişti bu sabah artı çıktı halbuki yediklerimiz aynı...

sevda'cım bu bilgiler benim için çok önemli hele buzdolabında saklanması kısmına bayıldım.hergün yapmam 3 günlük yapar öyle tüketirim...

banu reglin yakınsa değişiklik olmaması normal canım.hatta biliyorsunki insan regli döneminde 2 kilo fazla bile çıkabilir sıkma canını cumaya kadar bence tartılıpta moralini bozma

walla herkes farklı farklı şeyler yapıyor ben de istiom yaaa .....

haftaya bende karboncuyum galiba gaza geldim önce bi alışveriş ve sağlam bir araştırma lazım galiba.............

çünkü ilk defa yapıcammm....

okuldan geldim kızımla uğraştım uyuttum yemeklerimi yaptım uyandı yemeğini yedirdim çamaşır yıkayıp sedim bugün çok çalışkanım yawww... şimdi babasıyla parka gitiiler bende biraz dinleneyim şimdilik kendinize i bakın akşamda indirdiğim 3 mil ve 5 mil leslie den brini yapmayı planlıyorum spora alışık vücudum ama yinede 3 milden başlarım birkaç gün onu yaparım sonra 5 mile çıkarırım die planlıyorum ayrıca kendi hazırladığım 6 günlük bir spor programı var onuda yapabilirsem ohhh ne alaaaaaa...

ayşecim pek bi hamaratmışsın bu ne acele

bende leslie indirdimde açılmadı sen nerden indirdin acep bende bilim belki bende başlarım, nasılsa yaz gelmiyor artık evde yürürüz hepberaber

kızlar ben de zayıflamak istiyorum
nasıl katılabilirim aranıza,neler yapıyorsunuz
hoşgeldin zaten katılmış bulunuyorsun ağlamana gerek yok, burda her akşam memünü paylaşıyorsun cuma günleride kilo bildirimini vererek listeye giriyorsun, kolay gelsin azmin daim olsun. ben filiz merak ettiğin olursa burda bulunan arkadaşlar yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…