selam banu bu kadar üzülme regl ounca deyişir, bende oldum ve karnımdaki şişlikte indiselam kızlar nasılsınızzzz?????
denizicm geçmiş olsunn sinir ve stressten kaynaklı olabilirmi acaba?
3 gündür protei beslenmeme ragmen tartıd ahiç degişiklik yok
reglimm çok yakın 1 veya 2 gün sonra olurum onunlamı alakalı bilemiyorum
şuan acaip tatlı yemek istiyorum ama yemiycem tarçın çayı yaptım
diyetin etkisinir görmemm için regli sonuna kadar yapıcamm
filiz sen tartıldın mı cnm?
anladımm nihal
cnm sen ozman yüklem lesileye boş buldugun vakitle ryap leisle zaten çok etkili
iş yeridne zor olmuyormu spor işe yetiş yemek ye bilmemm ne derken
spordna sonra hemen yeme yemekyte iii degil en az 30 dk geçmesi laızm
maşallahhh çiçemmmmGünaydın kızlaaaarrrr..
Haaaarika bir rakam gördüm bu sabah tartıda
Cuma için heyecanlandım iyice, pozitif enerjiyle doldum sabahtan, hepsini paylaşıyorum sizinle
rica ederim güzelim inşş. hepbirlikte kurtulucaz inşş.tek çare mekik demekki kemer almayayım bari önce vucudumu ısıtıyım snra mekik çekiyim
tşkler cnm
bende başlamayı düşünüyorum şu karbon diyetine ya
2-3 ayda 12 kilo süpermiş canım yaaaaaa ben bu diyeti yapıyım yaaa
2 haftaya memlekete gidiyorum
bayrama kadar ordayım gelince eylülde bu diyeti yapıcam sana çok çom sorarım artık
valla cnm aynen koca göbüşlü olduğumdan pantolon bulamıyorum valla 40 bendene popo ve bacak oluyor ama ne mümkn göbeği kapatmak
ben de mekik çekme kararı aldım inşallah gidicek o koca göbeğin
sağol tatlım
günaydın gözünaydın cnm
enerjini kaptım :))
herkese merhabalar kızlar
hafta sonu biaz fazla kaçırdım
bu hafta tam gaz devam
görüşmek üzzere kızlar
olsun canım dedigin gibi moral bozmak yokk hava etkilemiştir muhakkak geçmiş olsun canımselam kızlar...
herkese mutlu bir hafta diliyorum..
tüm haftasonum yatarak geçti çok başım ağrıyordu halsizdim ve o enerjime sanki nazar değdirdim çıkamadım yataktan..
kaçak yapmadım pek ama bugün cumaya göre 800 gr artıda çıktım neyse moral bozmak yok..
bugün,çarşamba,perşmbe işyerinde spora gidicem..
burda deli gibi yapmur yağıyor havadan mıdır nedir anlamadım hiç keyfim yok ya..
çokkk geçmiş olsun canımsabah uyandıgımdan beri çene kepeğimin tam yanında bi yer var orası acayip agrıyor dokundugumdada acıyor anlamadım ne oldugunu
eve gitmeye korkar oldum.işte daha iyi dinleniyorum evde şöyle tv başına geçip keyif yapmayı özledim :84::84::84:
kızlar ben de zayıflamak istiyorum
nasıl katılabilirim aranıza,neler yapıyorsunuz
Denizcim çok dikkat et kendine..Bak ben de dinlenemdim ayakta geçircem diye sonra tüm haftasonu pestil gibi serildim kaldım..Araç da kullanıyormuşsun aman ha canım dikkat et kendine..nihal,aycan,banu ve tüm geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
agrı kesici biraz hafifletti agrıyı ama dokununca yine acıyor son zamanlarda stres,yorgunluk gelen giden derken hakikaten çok yoruldugumu bugün anladım.gözlerim kapanıyor resmen.eve giderken araba kullanacagımı düşünmek bile yoruyor beni akşam erkenden yatsam iyi olacak
nihalcim dikkat et kendine canım çok yüklenme.kendi yaşam tempona göre ayarlarsın sporlarını birden çok yüklenip sonra bırakmaktansa az ama sürekli olanı daha etkili olur gibi düşünüyorum
izlem gibi prensesleri çağırmaya başlıyacağız galiba:)prenses gel anacım gel gel:))benimde bugün yarın olmalı...belki cuma gününe kadar olursa kilomda hafifleme olur...
İzlem düğüne telaşında galiba bilginiz var mı?en son sarı abiyemi daralttıracağım düğün var diodu.sonra görmedim topikte...şimdiden ii eğlenceler bol bol resim çekil...bizde bakarız:)
sevdacım sen neredesin?Ankara'da olan 3-4 kiş varız galiba banu,arzu, ve ben biri daha vardı ama unuttum...
Canım bu arada bu diyette tuzu kesin demiyor ama mutlaka azaltman gerekiyormuş ve suyu çokk içmen gerekliymiş.ama bu tuzu azaltın kuralı persembe günleri yapılan koruma amaclı protein gününde bu talimat sertleşir ve tuzu cok azzzzzz almanız gerekir diyo.canım bide şöyle bir cümle varerşembe günleri yagsız beyaz peynir tüketmek daha avantajlıdır.haftanın geri kalan 6 günü ise yogurt tüketebilirsiniz. yani persembe günleri saf protein gününde yogurt yerine peynir yiyin yogurdu diger günlere koyun diyor. (acıklamasıda var.) canım bide ben kitabın içine notlar yazmışım okuduklarımdan önemli olan kısımlardan notlar almışım
ATAK EVRESİNDEN SONRA
1 gün atak + 1 günde saf protein +sebze ile beslenilecek yazmışım.
sevda'cım sen bu diyeti uyguladın mı?faydasını gördün mü?yoksa başlayıp bıraktın mı?walla ben yeni duydum bu dukan diyetini insan arayış içine girince neler öğreniyor.
canım pazartesi atak sırf protein+salı protein+sebze derken(sebzeli güveç gibi mi)+çarşamba sebze derken sadece sebze mi oluyor.ben pazartesi protein+salı protein-sebze(1+1)yada (5+5)yapılıyor diye biliyordum....
ben şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz kendinize ii bakın mucukk mucukkk kızlar
inşallah canım yaçok teşekkür ederim canım...inş.bu diyet işe yarar ben annemle yapıyorum.internette araştırmama göre vermek istediğin kiloya göre 3-5-7-10 gün seçebiliyorsun ben o yüzden 7 günü seçtim.bugün çok zorlanmadım Ankara'da hava serin.sıcakta daha zor kokuyorum gibi geliyor sürekli diş fırçalıyorum:)bende bu kk 'da dukan tarifleri gördüm okurken şaştım kaldım neler yapıyorlar.ben sıkılırız diyordum ama çeşitlendirmek biizim elimizde tatlı bile yapıyorlar:)
cuma günü listede baya değişiklikler olacak gibi gözüküyor herkes bu haftaya daha istekli başladı.Allahım eemklerimiz iboşa çıkarmasın:))
Anneminde çenesinde ağrı olur zaman zaman oradaki kemiklerde çok sıkmaktan olabiliyormuş.bu durumlarda doktor sakız çiğne demişti.ama aynı şey olmaya da bilir doktora gözükmekte yarar var geçmiş olsun:)
kızlar çok teşekkür ederim selma'cım-sevda'cım ve yasemin'cim(hasretim34) yardımlarınızdan dolayı....
selmacım ben dukan'da seni görmüştüm ama ne kadar devam ettim bilmiyorum yada ne kadar faydasını gördün?(buarada abla demiyorum umarım sakıncası yoktur)
deryacım walla pantolonun bedeni hiç abartmıyorum 30 gibi duruyor...walla çok şanslısın vücudun orantılı boyun uzun ben söylemesen 30 beden diye düşünecektim...süpersin canım sadece simitlere yoğunluk vermen lazım başka fazla bişey hiç görmüyorum:)
arzu canım walla çok yavaş sakin gidiyorsun ama sıkı adımlarla ii kilo veriyorsun...bayram'a kadar daha ii olacak...
kızlar bayram'a kadar durmak yok diyet,detox,spor,kür...(bayram'da da abartmak yok tatlılar)bayram'da hayal edin en çok istediğiniz kıyafet üstünüzde ve bayram gezmelerinde herkes ağzı açık naptın ,nasıl verdin,inanmıyorum demeli:))dedirtmeliyiz...popon kocaman olmuş,çıtırlığın kalmadı,bir doğumda nasıl değiştin,bizim kadar doğum yapsan biyere sığamazsın,koca kadın gibi duruyorsun diyenler o zaman görecek:))hiçbir kıyafetimi atmadım hepsine gireceğim:)
canım ben sütü ve yoğurdu bim'den aldım süt yarı yağlı fakat yoğurt normal peynirler ise light birde tavuk tüketiyorum ama hep baget bitmek üzere, sevmediğim içn göğüs almamaıştım ama yapmışken tam olsun diye artık göğüs almayı düşünüyorum.uyarın için teşekkürler.yoğurdu değiştirmem lazım ve ben yoğrudu 1 küçük kase kadar yiyorum belki fazla yiyorum neyse öğreneceğiz:)
çok teşekkür ederim sevdacım yazdıklarını print aldım.evde buzdoalbı üstüne yapıştıracağım:)
tartıldım banu'cum yaklaşık hergün 200grama yakın gidiyor ama değişiyor 800gram gitti toplamda:)wc'ye de 1 kere çıkabildim.Annem dün benden daha çok vermişti bu sabah artı çıktı halbuki yediklerimiz aynı...
sevda'cım bu bilgiler benim için çok önemli hele buzdolabında saklanması kısmına bayıldım.hergün yapmam 3 günlük yapar öyle tüketirim...
sabah uyandıgımdan beri çene kepeğimin tam yanında bi yer var orası acayip agrıyor dokundugumdada acıyor anlamadım ne oldugunu
eve gitmeye korkar oldum.işte daha iyi dinleniyorum evde şöyle tv başına geçip keyif yapmayı özledim :84::84::84:
merhaba kızlar, nasılsınız?
benide aranıza alırmısınız birlikte zayıflayalım
ben 86 kiloya takıldım kaldım okadar dikkat ediyorum 85i göremedim daha
yeşil çay içiyorum bazı günler 5i bir yerde çayı içiyorum
yağı ekmeği pilav makarnayı kesmedim ama çok azalttım
tatlı hiç yapmıyorum artık evde
daha napabilirim bilmiyorum 90 dan 86 ya indim bir haftada ama durdu sanki kilo vermem
ağırlıklarla çalışıyorum evde
mekik çekiyorum
zaten yaramaz oğlumun peşinde bütün gün koşuyorum oda egzersiz sayılır :))
herkese kocaman selamlarrrr dün demiştimya diyetime güzel bir dönüş yaptım diye hemen bugün tartıda karşılığını aldım çoooooooooooooooook uzun zamandır hasret olduğum bir rakamdı bu cuma için bende ümitliyim bu sefer bugün de gayet güzel gidiyor allahım sen sabrımızı azmimizi bol eyleeeeeeeeeeeeeeee...
karbon diyeti hakkında bilgi verebilirmisiniz nasıl oluyor acaba ?
sabah uyandıgımdan beri çene kepeğimin tam yanında bi yer var orası acayip agrıyor dokundugumdada acıyor anlamadım ne oldugunu
ç
kızlar bayram'a kadar durmak yok diyet,detox,spor,kür...(bayram'da da abartmak yok tatlılar)bayram'da hayal edin en çok istediğiniz kıyafet üstünüzde ve bayram gezmelerinde herkes ağzı açık naptın ,nasıl verdin,inanmıyorum demeli:))dedirtmeliyiz...popon kocaman olmuş,çıtırlığın kalmadı,bir doğumda nasıl değiştin,bizim kadar doğum yapsan biyere sığamazsın,koca kadın gibi duruyorsun diyenler o zaman görecek:))hiçbir kıyafetimi atmadım hepsine gireceğim:)
merhaba kızlar, nasılsınız?
benide aranıza alırmısınız birlikte zayıflayalım
ben 86 kiloya takıldım kaldım okadar dikkat ediyorum 85i göremedim daha
yeşil çay içiyorum bazı günler 5i bir yerde çayı içiyorum
yağı ekmeği pilav makarnayı kesmedim ama çok azalttım
tatlı hiç yapmıyorum artık evde
daha napabilirim bilmiyorum 90 dan 86 ya indim bir haftada ama durdu sanki kilo vermem
ağırlıklarla çalışıyorum evde
mekik çekiyorum
zaten yaramaz oğlumun peşinde bütün gün koşuyorum oda egzersiz sayılır :))
çok sağol canımm desteğin için..merak etme toparladım kendimi..daha iyiyim ölen sporumu da yaptım hafiften açıldım..
neyse hemen kendimizi toparlayalım ortim..
bugün 45 dk işyerinde spor yaptım..
akşama leslie yapmaya çalışcam ama bilemiyorum..
acaba diyorum sabahları erken kalkıp mı yapsam leslie yi o zaman da çok mu yüklenmiş olurum acaba diyorum..
vücut ham sonuçta..
biryandna da bahane bulma nihal alt rtarafı yürüyüş diyorum..
ay bilemedim valla..
maşallahhh çiçemmmmhadi hayırlısı bi bakmışsın birinci sensin amaa hiçç niyetim sana kaptırmaya bu hafta birinci benim varmısın kapışalım
bugunkü menüm:
sabah:
sucuklu omlet: 1
yarım domates: 3
çay: 0
oglen:
25 gr leblebi: 8
akşam:
kavurma (200gr): 1
kola(zero): 0
aralarda 2 kaşık k.şanti: 2 (deryanın fikir işime yaradı kafa agrısı ve halsizlik yok çok şükür)
toplam 15 puan
ayrıca 100 mekik, 100 sag sol hareketi
bol su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?