80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam banu bu kadar üzülme regl ounca deyişir, bende oldum ve karnımdaki şişlikte indi . birde yeni deyilsin diyette ilk defa olmuyordur herhalde malum her ay yaşıyoruz bu deyişimi normal yani

ya zor oluyor koşturmak banu ya...bir de ben çağrı merkezindeyim ya dakikasında masamda olmak zorundayım..çık..koştur Allahtan yakın spor salonu orda hemen soyun spora başla bir de geçen hafta hep duş aldım da baktım geç kalıyoum bugün yedek atlet getirdim yanımda onu dğeiştirdim silindim kolonyalı mendille falan sonra koştur koştur masana gel..yemeği yanımda getiriyorum akşamdan evde yapıyorum..üstüne çok acıktığım için yiyorum hemen yarım saat bekleyemem ya çok aç oluyorum spora da aç gidiyorum ay napsam çok mu zararlı acep?
ama iyi oluyor ya alışkanlık haline gelmeye başladı bile vücudum istiyor valla..cuma günü gitmedim bedenim dinlensin diye öğle arasında elimi ayapımı nereye koyacağımı bilemedimresmen eksikliğini hissettim..garip bir hatunum vesselam

Günaydın kızlaaaarrrr..

Haaaarika bir rakam gördüm bu sabah tartıda
Cuma için heyecanlandım iyice, pozitif enerjiyle doldum sabahtan, hepsini paylaşıyorum sizinle
maşallahhh çiçemmmm hadi hayırlısı bi bakmışsın birinci sensin amaa hiçç niyetim sana kaptırmaya bu hafta birinci benim varmısın kapışalım
rica ederim güzelim inşş. hepbirlikte kurtulucaz inşş.
olsun canım dedigin gibi moral bozmak yokk hava etkilemiştir muhakkak geçmiş olsun canım
çokkk geçmiş olsun canım belki beze oluşmuştur o agrıyan bölgede bi kontrol et elinle güzelim. bide böyle çeneyle alakalı bogaz yoluyla alakalı yada kulak ve cevresiyle alakalı yasanan agrınan cogu zaman düzenli diş fırcalamamaktan kaynaklı oluyo çünkü bakteriler istedigi ortamı cok rahat bulabılıyo bu ara sık sık fırcala bakalım belkı faydası olur. bende cok işe yaramıştı çenem ve kulagımın altına dogru inen bölge agrıyodu ama geçtitekrar geçmiş olsun kuzum
kızlar ben de zayıflamak istiyorum
nasıl katılabilirim aranıza,neler yapıyorsunuz

hoşgeldin canım herkes farklı seyler yapıyo aslında ama her konuda birbirimize destek oluyoruz dogruyu yanlışı buluyoruz her konuda fikir alıyoruz çünkü bizlerrrr dostuz sende hoşgeldin bu dostluga
yeni gelen kızlarr hoşgeldinizzz inşş. hep birlikte başarıcaz burdan ayrılmayınn

Denizcim çok dikkat et kendine..Bak ben de dinlenemdim ayakta geçircem diye sonra tüm haftasonu pestil gibi serildim kaldım..Araç da kullanıyormuşsun aman ha canım dikkat et kendine..
nihalcim dikkat et kendine canım çok yüklenme.kendi yaşam tempona göre ayarlarsın sporlarını birden çok yüklenip sonra bırakmaktansa az ama sürekli olanı daha etkili olur gibi düşünüyorum

Ay evet ya Deniz ben böyleyim ayarım yok..Hazır gaza gelmişken biişileri halledeyim istiyorum ama yanlış yapıyorum biliyorum..Uleyn Nihal diyorum sen ki totonu kaldırmaktan korkup evde bile hareket etmezdin şimdi yavaş yavaş başladın madem devamını getir yavaş yavaş artır yok anam yok..
işsiz kaldığım dönemde günde 8 saat falan kitap okurdum..EN yakın arkadaşım o zamandan beri bana hep "Nihal herşeyin b..nu çıkarmakta üzerine yok "der..haksız da sayılmaz..sonra da aylarca kitap açmazdım
Şimdi o hesap olcak diye korkuyorum da sıkıldım artık kızlar ya 90lı 80 li rakamlardan..Biliyorum bunları 5-10 günde 1 ayda almadım ama işte napayım işin büyük kısmını hemne atlatıvermek istiyorum..Bana birazdan yazacağınız herşeyi de adım gibi biliyorum..Ben de aynı şeyleri yazardım çünkü ama..İŞte öle..

izlem gibi prensesleri çağırmaya başlıyacağız galiba:)prenses gel anacım gel gel:))benimde bugün yarın olmalı...belki cuma gününe kadar olursa kilomda hafifleme olur...

İzlem düğüne telaşında galiba bilginiz var mı?en son sarı abiyemi daralttıracağım düğün var diodu.sonra görmedim topikte...şimdiden ii eğlenceler bol bol resim çekil...bizde bakarız:)

sevdacım sen neredesin?Ankara'da olan 3-4 kiş varız galiba banu,arzu, ve ben biri daha vardı ama unuttum...

bu arada kızlar arkadaşımın annesi dukan diyetiyle 10 günde 6 kg vermiş..hızla devam ediyrmuş..yeni trend diyetimiz de bu ha..yapan kızlara gaz olsun diye yazıyorum
bugünkü menüm:

sabah:mama
ara:2 kuru kayısı
1 grissini
45 dk spor
öğle:6 inegöl köfte
1 dilim tam buğday
ara:2 kuru kayısı+2 ceviz
2.5 lt su..

ben kaçar kızlar görüşmk üzere...

Canım bu arada bu diyette tuzu kesin demiyor ama mutlaka azaltman gerekiyormuş ve suyu çokk içmen gerekliymiş.ama bu tuzu azaltın kuralı persembe günleri yapılan koruma amaclı protein gününde bu talimat sertleşir ve tuzu cok azzzzzz almanız gerekir diyo.canım bide şöyle bir cümle varerşembe günleri yagsız beyaz peynir tüketmek daha avantajlıdır.haftanın geri kalan 6 günü ise yogurt tüketebilirsiniz. yani persembe günleri saf protein gününde yogurt yerine peynir yiyin yogurdu diger günlere koyun diyor. (acıklamasıda var.) canım bide ben kitabın içine notlar yazmışım okuduklarımdan önemli olan kısımlardan notlar almışım
ATAK EVRESİNDEN SONRA
1 gün atak + 1 günde saf protein +sebze ile beslenilecek yazmışım.

canım ben kocaelideyim ankara degil malesef
bide böyle küçük küçük notlar yazıcam sana asla şu hatayı yapmayın diyor;protein almadan yanlızca sebzeyle beslenmek asla yok diyor.

sevda'cım sen bu diyeti uyguladın mı?faydasını gördün mü?yoksa başlayıp bıraktın mı?walla ben yeni duydum bu dukan diyetini insan arayış içine girince neler öğreniyor.
canım pazartesi atak sırf protein+salı protein+sebze derken(sebzeli güveç gibi mi)+çarşamba sebze derken sadece sebze mi oluyor.ben pazartesi protein+salı protein-sebze(1+1)yada (5+5)yapılıyor diye biliyordum....

ben şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz kendinize ii bakın mucukk mucukkk kızlar

canım ben başlicaktım ama başlamadım ama 5 milyon fransız bu şekilde kilo vermiş. şuan hala kitabı kafama yazma çabasındayım. daha dogrusu niyetim oydu ama kitabı kaldırdım kitaplıga senin yaptıgını görünce yardımım olur belkı diye cıkardım tekrar okuyorum ara ara.sen soru sorarsın diye falanda önemli olan yerleri kıvırıyorum kitapta.
canım pazartesi degil perşembeleri kilo koruma günü.
bak canım şimdi kısaca bi özet geçiyim ben sana:
ilk evre atak evresi ve saf protein ile beslenilmesi öneriliyor.( yumurta beyazı,tavuk,yagsız beyaz peynir gibi.)
seyir evresine geçtiginde: önce saf protein agırlıkta ama + pişmiş veya pişmemiş sebzede ekleniyor
ve seyir evresi ideal kilona gelene dek sürdürülüyor.ve bak dr. dukan ne yazmış aynen yazıyorum kitaptan:
UZUNCA BİR SÜRE ÖNCE 5 GÜN PROTEİN +SEBZE ,ARDINDAN 5 GÜN SAF PROTEİN ALINAN 5/5DÖNÜŞÜMÜNÜ UYGULAMIŞTIM.ZAMAN İÇİNDE ÖZELLİKLEDE 10 KİLONUN ÜZERİNDE KİLO VERMEK İSTEYENLERLE ÇALIŞTIKTAN SONRA,YAVAŞ YAVAŞ 1/1 DÖNÜŞÜMÜNE YÖNELDİM(yani bune demek filizim:93:bir gün sebze ve protein diger gün saf protein sebze yok demek) BİR TEK GÜN PROTEİN +SEBZE ARDINDANDA SAF PROTEİN .YAPTIGIM İSTATİSTİKLER BANA İLK AYIN SONUNDA HER İKİ GRUPTAKİ KİLO KAYBININ AYNI OLDUGUNU GÖSTERİYORDU VE BU ANLAŞILIR BİR DURUMDU.SONUÇTA 30 GÜN İÇİNDE HER İKİ GURUPTA 15 GÜN PROTEİN VE 15 GÜNDE SAF PROTEİN +SEBZE ALMIŞTI.
YANİ KUZUM 1/1 YAPMAK DAHA MANTIKLI 5/5 YAPARSAN SÜRENİN UZUN OLUŞU SIKAR VE BIRAKMA İHTİMALİ ARTAR DİYO.YANİ UZUN LAFIN KISASI ATAK EVRENİ BİTİRR
SONRA SEYİR EVRENE GEÇÇ 1 GÜN PROTEİN + SEBZE YE, DİGER GÜN SAF PROTEİN YE. BÜTÜN KİLOLARINI VERİNCE DİGER EVRELERİDE KONUŞURUZ ŞİMDİLİK BU KADARI ÖZÜ BUNUN. KAFAN KARIŞMASIN KUZUM O YÜZDEN. SEN İŞİN SONUNA GEL İNŞŞ. GERİSİ OLUR. AMA NE SORUN OLURSA OLSUN BEN BURDAYIM ELİMDEN GELENİ YAPARIM GEREKİRSE BU GECE SABAHA KADAR KİTABI OKURUM. AMA ŞİMDİLİK BUNLARI BİLMEN YETERLİ KUŞUM:87:

inşallah canım ya ben aslında bir dönem hipotroid için hap ta kullandım, ama çoğu doktor değerlerimi normal bulunca bıraktım. ileri seviyede değildi yani. belki de geçmişte yaptığım katı diyetler yüzünden yavaşlattım metobolizmamı. zor gidiyor, ama gidiyor Allaha şükür. sen de emeklerinin karşılığını görürsün inşallah canım

bugünkü menüm
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1k.k. kadar beyaz peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 3 tane zeytin, dereotu
ara: 1 kase meyve( kiraz, çilek, erik)
1 tane k bar
öğle: 1 paket eti form çörekotlu bisküvi(116 kalori), 1 domates, 1 salatalık
akşam:1 tabak tavuk sote, salata, 1 bardak light kola
ara: 1 tane meyve yerim

BU GÜNKİ YEDİKLERİM

KAHVALTI 2 dilim ekmek 3 domates 3 közlenmiş biber peynir

ARA 1 porsiyon karpuz

ÖGLEN 5 köfte 1 kase corba salata

ARA 2 kuru incir

ARA aktivyalı k fleks

AKŞAM patlıcan salatası corba salata

su şimdilik 15 lt yatana kadar 3 olacak:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canim dedigin gibi yapmisken tam yapmak istiyorsan yogurdun sütün ve peynirinin yagsiz olmasi gerekiyor,yagsiz olduktan sonra istedigin kadar yiyebilirsin,tavuguda derisiyle pisirebilirsin ama yerken ayiricaksin derisini.rica ederim canim,sanirim ben 1 kilo veridm bi günde ins Allahim

bugünkü menümde

sabah yumurta,süt

ara
4 dilim pastirma

ögle
tost makinasinda kus basi et,yogurt

ara
yulaf kepegiyle yaptigim yayla corbasi

aksam
kusbasi et,yogurt,yagsiz krem peynir,bir dilim pastirma

aralarda leight kola

bugunkü menüm:

sabah:
sucuklu omlet: 1
yarım domates: 3
çay: 0

oglen:
25 gr leblebi: 8

akşam:
kavurma (200gr): 1
kola(zero): 0

aralarda 2 kaşık k.şanti: 2 (deryanın fikir işime yaradı kafa agrısı ve halsizlik yok çok şükür)

toplam 15 puan

ayrıca 100 mekik, 100 sag sol hareketi
bol su.

denizcim çok geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda geçer inşallah..

hoşgeldin cnm...ilk başlarda vücuttaki fazla su gittiqinden hızlı bir kilo kaybı görülür sonra duraklar..sende bu dönemi yaşıyorsun..3 litre suyu mutlaka tüker ve akşam öqünlerini hafif tut..vücut direncini kırıp kilo vermen kolaylaşır cnm..

çok tebrikler canım aminnnnnn....

hoşgeldin cnm...burda herkes kendine hangi diyeti uygun buluyorsa onu yapıyor...ortaklaşa yapılan belli bir diyetimiz yok...birbirimize destek olarak çok güzel kilolar veriyoruz..inşallah sende hedeflediqin kiloya ulaşırsın cnm..

menümü paylaşıyım

kahvaltı

1 bardak su
1 yumurta
2 d. çavdar ekmeqi
peynir çeşitleri
domates
salatalık
5i 1 yerde

ara
2 porsiyon höşmerim

öqleden sonra
domates ve yeşilbiber soslu döner
1 dal haşlanmış karnabahar
1 dal haşlanmış brokoli
kayısılı form

akşam
dondurma

3 litre su..

menüm
sabah
kalakar kalkmaz 2 bardak su
1 kase kflex yarım yağlı süt ile

öğlen
sucuklu yumurta
2 dilim ttb ekmeği
peynir
5 zeytin
domates salatalk biber

akşam
1 kepçe kereviz çorbası
10-12 ymk kaşığı sebzeli bulgur pilavı

3 litre su

İyi akşamlar kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.Biraz geçmişe göz attım sanırım dukan ve karbon diyetine yönelen arkadaşlar var.Ben de ikisinide araştırdım ama göze alıp bir başlayamadım:26:Zaten karbon diyetini yaparsam sanırım 1 haftalık filan yapabilirim.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Deryacım teşekkür ederim beni zaten sabit geçmişsin.Bugün pazara gidip bol sebze,meyve aldım.Geçen hafta dışarda olunca fazla karbonhidratlı geçmişti.Bu cumaya kadar zaytinyağlı ve meyveyle geçirecem.Şişkinlik haftam ama cumaya güzel bir rakam görmek istiyorum inşallah...

Yediklerimide yazıyım,

Uyanınca 1 tatlı kaşığı bal ve çekilmiş çörekotu karışımı,büyük bardak su

Sabah,
çavdar ekmeğine tost
domates,salatalık,biber
şekersiz çay

Ara,
6 kayısı,1 nektarin

Ara,
1 dilim karpuz,1 dilim peynir

Akşam,
1 yumurtalı mantar kavurma (1 yemek kaşığı zeytinyağı ile yaptım)
1 bardak ayran

Aralarda 2 fincan türk kahvesi şeker kullanmıyorum zaten,2 lt den fazla su

karbon diyeti hakkında bilgi verebilirmisiniz nasıl oluyor acaba ?

Burada topiği var, oradan bilgi toplayabilirsin ;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/257218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html

Denizcim diğer ihtimalleri söylemişler ama uykunda bilmeden bir yere çarpmış olabilir misin..Ben çok yorgunken çarptığım ve hissetmediğim oluyor..Umarım geçer en kısa zamanda..

Yahu filiz hastayım şu laflarına

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

Senin o alt tarafı yürüyüş değip aşağıladığın leslie adamı dayak yemişten beter ediyor haberin var mı
Normal yürüyüşle bu kadar hırpalanmıyorum ben, leslie abla sağlam yaptırıyor..O yüzden bence iş yerindeki sporun yeter nihalim. 45 dakikayı küçümseme bence gayet iyi..

Aramıza hoşgeldin
Genelde yaptıklarımız akşam 7-8 den sonra yememek, günde 3 litre su içmek, en az 30 dk yürüyüş gibi hafif sporlar..
Bunların dışında herkes bünyesine göre bir diyet uyguluyor..Sende bizimle olduğun sürece bünyeni tanıyacak ve ona göre davranacaksın
Azmin daim olsun.

maşallahhh çiçemmmm hadi hayırlısı bi bakmışsın birinci sensin amaa hiçç niyetim sana kaptırmaya bu hafta birinci benim varmısın kapışalım

Hadi bakalım kim kimi geçecek bu hafta
Ama birinci olursam offff

Boydaşım bak sema söyledi dr. oetker light krem şanti çıkarmış 100 gr 8 karbon sadece..Bence harika bir bak istersen..Şu krem şanti olayını denediğin iyi oldu bakalım normal sonuçlar verirse anlarız ki oluyormuş :13:
Bir de elinden geldiğince tavuk ve yumurtaya ağırlık ver..En çok onlar yarıyor çünkü şarküteri ürünlerinin karbonu hepsinin bir değil..Paketin üzerinde yazanları baz al sen..100 gr'ı 16 karbon olan sucuk gördüm ben
Emeklerin boşa gitmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…