selam kızlar, vallahi geçmişi bitiremedim
herkes iyidir umarım...
liste yapıldı mı, göremedim, yapılmadıysa yapalım...
kuzenim evlendi, düğün dernek bitti, evimize geldik çok şükür dinlenebildik
darısı diğer bekarların başına bakalım
ee ne var ne yok
Listeyi yaptım izlemcim, biz iyiyiz sen nasılsın..Düğün dernek gezdin gezdin geldin ohh. Kardeşlerinin yüzü çok tatlı ya bir kez daha gördüm fotolarda..Zayıflasalar harika olurlar
Burada topiği var, oradan bilgi toplayabilirsin ;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/257218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html
Denizcim diğer ihtimalleri söylemişler ama uykunda bilmeden bir yere çarpmış olabilir misin..Ben çok yorgunken çarptığım ve hissetmediğim oluyor..Umarım geçer en kısa zamanda..
Yahu filiz hastayım şu laflarına
Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Senin o alt tarafı yürüyüş değip aşağıladığın leslie adamı dayak yemişten beter ediyor haberin var mı
Normal yürüyüşle bu kadar hırpalanmıyorum ben, leslie abla sağlam yaptırıyor..O yüzden bence iş yerindeki sporun yeter nihalim. 45 dakikayı küçümseme bence gayet iyi..
Aramıza hoşgeldin
Genelde yaptıklarımız akşam 7-8 den sonra yememek, günde 3 litre su içmek, en az 30 dk yürüyüş gibi hafif sporlar..
Bunların dışında herkes bünyesine göre bir diyet uyguluyor..Sende bizimle olduğun sürece bünyeni tanıyacak ve ona göre davranacaksın
Azmin daim olsun.
Hadi bakalım kim kimi geçecek bu hafta
Ama birinci olursam offff
Boydaşım bak sema söyledi dr. oetker light krem şanti çıkarmış 100 gr 8 karbon sadece..Bence harika bir bak istersen..Şu krem şanti olayını denediğin iyi oldu bakalım normal sonuçlar verirse anlarız ki oluyormuş :13:
Bir de elinden geldiğince tavuk ve yumurtaya ağırlık ver..En çok onlar yarıyor çünkü şarküteri ürünlerinin karbonu hepsinin bir değil..Paketin üzerinde yazanları baz al sen..100 gr'ı 16 karbon olan sucuk gördüm ben
Emeklerin boşa gitmesin..
deryacım cok tşkr ederim uyarıların için. benimde sabahtan beri aklımda o sucuk pişmanlıgı var. 40 gr bile yoktu ama huzursuz oldum. dikkat etmek lazım dogru soyluyosun. pirde kıymalı ıspanagın degeri 6 imiş duyunca cok sevindim. sence nasıl olur bu diyet sırasında tüketmek. birde su mest in k.h degerlerini bilyormusun??? al iki akıl verdin sorular sıralandı
slm herkese benide aranıza alırmısınız.
iyi geceler kızlar
ben de sizinle beraber zayıflayabilir miyim
Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar, umarım burası ikiniz içinde yeni bir başlangıç olur, azminiz daim olsun
teşekkür ederim arkadaşım inşallah dediğin gibi olur
inan çok istiyorum artık zayıflamak ama istemekle olmuyor işte benim öncelikle motivasyona ihtiyacım var
sizi takip ederek motive olmaya çalışıcam
Eki Görüntüle 216114
kızlar sizce nasıl. kilolumu gösterirki beni. çok begendim ama bol ya iyice kilolu göstermesinden çekiniyorum
Motivasyon arıyorsan tam yerindesin
Buradaki destek, arkadaşlık ve motivasyonu ben kendi adıma hiçbir yerde bulamadım..
Buradakileri tanıdıkça daha da azimleneceğine inanıyorum..20-30-40 kilo veren arkadaşlar var aramızda, hem de hepsi bu işe yeni başlayanlara yardıma hazırlar
Sen yeter ki kafanda bitir..
Haftalık listemiz var, 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cuma günleri kilo bildiriminden sonra sende listeye girebilirsin..
Zekiyecim bence biraz kilolu gösterir.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?