80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:87:Bugünkü Menüm :87:

Sabah

30 gr k flakes
1 çay bardağı süt

Ara

Kuşburnu çayı

Öğle

30 gr k flakes
1 çay bardağı süt

Ara

1 salatalık
2 kivi

Akşam

2 tavuk but (fırın)
6-7 çatal kıymalı yumurtanın kıymasından ( )
Yarım porsiyon yoğurtlu semizotu salatası
Form çayı, yeşil çay

3 litre su

Spor : 50 dk. yürüyüş, 1 saat plates

selam kızlar, vallahi geçmişi bitiremedim
herkes iyidir umarım...

liste yapıldı mı, göremedim, yapılmadıysa yapalım...

kuzenim evlendi, düğün dernek bitti, evimize geldik çok şükür dinlenebildik

darısı diğer bekarların başına bakalım

ee ne var ne yok

bugünkü menüm

sabah:
1 kase çilekli n.nesfit, yağsız sütlü

ara: 4 fındık

öğlen: ton balıklı salata, 1 kepekli galeta

ara: 1 kara erik, 8 kiraz, 1 küçük yeşil elma (erik boyunda)

akşam: 1 parça hindi eti haş. 2 ka. bulgur pi. cacık

ara: yok

3 lt. su şimdilik
2 yeşil, 1 form çay
45 dk. plates
uyumadan ballı, tarçınlı ılık su içerim

Listeyi yaptım izlemcim, biz iyiyiz sen nasılsın..Düğün dernek gezdin gezdin geldin ohh. Kardeşlerinin yüzü çok tatlı ya bir kez daha gördüm fotolarda..Zayıflasalar harika olurlar

sabah:
1 kase nesfit
yeşil çay

ara:
2 tane grisini

öğlen:
tavuk döner
ayran

ara:
2 grisini

akşam:
kabak yemeği
kırmızı yeşil biber közleme
mantar sote

ara:
1 dondurma fruttare
yeşil çay

spor120 dak yuürüyüş
su 2lt

deryacım cok tşkr ederim uyarıların için. benimde sabahtan beri aklımda o sucuk pişmanlıgı var. 40 gr bile yoktu ama huzursuz oldum. dikkat etmek lazım dogru soyluyosun. pirde kıymalı ıspanagın degeri 6 imiş duyunca cok sevindim. sence nasıl olur bu diyet sırasında tüketmek. birde su mest in k.h degerlerini bilyormusun??? al iki akıl verdin sorular sıralandı

Zekiyecim ben karbon diyetine sebze sokunca sonuç alamıyorum
Zamanında 1 hafta denedim 30 puanı aşmamama rağmen kilom sabit kaldı..Ne zaman ki sebzesiz katı 10 puanlık menü uyguladım o zaman harika sonuçlar aldım..Yani demem o ki bünye meselesi normal karbon diyetinde 40'ı geçmemek şartıyla istediğini yiyebiliyorsun..Bence bir dene baktın sabit kalıyorsun kesersin. Zaten karbon diyetinde günlük düşüş oluyor tartıda..Anlarsın yani.
Mestin değerleri yazmıyor ama ben içiyorum karbon diyetinde zararını da görmedim...Karbonu yüksek olsaydı tarçın çayım gibi hemen etki ederdi..O yüzden gönlün rahat iç bence.
Sor boydaşım sor, gün gelir ben sorarım

Banu ba-yıl-dım tek kelimeyle..Elbise modeli zaten hep hayalimdeki bir model
Ama sana o kadar yakışmış, yanlarını o kadar güzel kamufle etmiş ki gördüğüm en güzel halin bu o derece
Plates öncesi sonrası elinde olsun bu foto aynı elbiseyi ağustos başı giy bir de öyle çek. Çoook fark olacağına eminim.

izlem hoşgeldinnn
hayırlı olsun dügününüz cnmm mutluluklar yeni çifteee:123::123:

bugün dügüne gititk bisde yeni evimizin müthayiti evlendi
dügündenn gelince çekildim 2 karee
kendimi çok begenmiyorum amaa

deryacım vee izloşş tşk ederimmmm güsel sözler için
bende çok seviyorumm derya bu modeli güsel kamufule ediyor benii

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar, umarım burası ikiniz içinde yeni bir başlangıç olur, azminiz daim olsun

teşekkür ederim arkadaşım inşallah dediğin gibi olur
inan çok istiyorum artık zayıflamak ama istemekle olmuyor işte benim öncelikle motivasyona ihtiyacım var
sizi takip ederek motive olmaya çalışıcam

Son düzenleme:
banuu gerçekten elbisen cok yakışmış. gerçektende üst kısmı güzel kapatmış. yada bayadır plates yapıyorsun onun etkisiyele üst kısım erimiş biz elbiseden sanıyoruz bilmiyorum artık. ama çok hoş olmussun

teşekkür ederim arkadaşım inşallah dediğin gibi olur
inan çok istiyorum artık zayıflamak ama istemekle olmuyor işte benim öncelikle motivasyona ihtiyacım var
sizi takip ederek motive olmaya çalışıcam

Motivasyon arıyorsan tam yerindesin
Buradaki destek, arkadaşlık ve motivasyonu ben kendi adıma hiçbir yerde bulamadım..
Buradakileri tanıdıkça daha da azimleneceğine inanıyorum..20-30-40 kilo veren arkadaşlar var aramızda, hem de hepsi bu işe yeni başlayanlara yardıma hazırlar
Sen yeter ki kafanda bitir..
Haftalık listemiz var, 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cuma günleri kilo bildiriminden sonra sende listeye girebilirsin..

Eki Görüntüle 216114

kızlar sizce nasıl. kilolumu gösterirki beni. çok begendim ama bol ya iyice kilolu göstermesinden çekiniyorum

Zekiyecim bence biraz kilolu gösterir.. :26:

maşallah zaten verdiğiniz kiloları görüyorum helal olsun ne diyim darısı başıma :116:
ben de 86 kg yum ve öncelikli hedefim 75kg asıl hedefim 60kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…