80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah zaten verdiğiniz kiloları görüyorum helal olsun ne diyim darısı başıma :116:
ben de 86 kg yum ve öncelikli hedefim 75kg asıl hedefim 60kg

Kendine böyle kademeli hedefler koyman her zaman çok daha iyi..Hedeflere yaklaştıkça daha da heyecanlanıyor insan
Benim ilk hedefim 80'di, sonra 75, şimdi de 70 i göreceğim inşallah..

Bu arada ben derya, 27 yaşındayım :93:

kızlar ceylanın mezuniyet fotolarını gördüm
eridim bittim resmen
o kadar güzel olmuş ki anlatamam, maşallah gözümden sakındım vallahii...

ekliycek burayada
hele sarı elbisesi muhteşem... :92::92::92::92:

memnun oldum derya, ben de naz
yaş 26.. maşallah çok güzel zayıflamışsın 70 i de görürsün tez zamanda..

benim en büyük sorunum spordan nefret etmem
su içmekten nefret etmem
tatlıya çok düşkün olmam

ayy ben umutsuz vakaaa mıyım yaaaa

merak etme, diyette olumsuz olan bütün şeyleri
farkında olmadan düzeltiveriyorsun
yeterki karar ver, başaracağına inan...
gerisi kendiliğinden geliyor nazcım...

hoşgeldin bu arada

ayşecim pek bi hamaratmışsın bu ne acele

bende leslie indirdimde açılmadı sen nerden indirdin acep bende bilim belki bende başlarım, nasılsa yaz gelmiyor artık evde yürürüz hepberaber

http://www................./egzersiz-spor/13338-leslie-sansone-kucultulmus-tek-linkler.html

CANIM İDİRDİM DE BU AKŞAM MİSAFİRİM VARDI YENİ GİTTİLER BU SAATTEN SONRA DA LESLİE Mİ YAPAYIM OLMAZZZZ.... ARTIK YARIN BAŞLARIM RAPİDSHARE OLDUĞU İÇİN BELLİ Bİ ARA VERMEN GEREKİO İNDİRİRKEN ALTTAKİ FREE USER A TIKLA ORDAN DOWNLOAN NOW A TIKLA İNDİR...

merak etme, diyette olumsuz olan bütün şeyleri
farkında olmadan düzeltiveriyorsun
yeterki karar ver, başaracağına inan...
gerisi kendiliğinden geliyor nazcım...

hoşgeldin bu arada

hoşbuldum canım teşekkür ederim
yukarda da sordum ama tekrar sorucam
maşallah yaa bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin???

maşallah zaten verdiğiniz kiloları görüyorum helal olsun ne diyim darısı başıma :116:
Ben de 86 kg yum ve öncelikli hedefim 75kg asıl hedefim 60kg

hoşgeldinnnnnn... Olur canım olur az az da olsa verilio bu kilolar sadce burdan kopma birkaç gün oku paylaşım yap bak nasıl motive oluyorsun hele birde ilk haftalarda giden kilolar ohhhh nasıl insanı mutlu ediyor imkanın da varsa yürü daha hareketli olmaya çalış bir su için mutfağa iki kere git gel mesela bu sadece senin kilo vermen için artı hareket olur bak nasıl hoşuna gidecek bişileri başarabilmek....

sagol izlemcim :)

masuma bakin ya elbiseside pek seker pek masum duruyor adi gibi :) kollar bacaklar tig gibi masallah!

canım ben de ayşe 29 yaşındayım su inanılmaz kilo veriminde yardımcı......suyu içtiğim haftalarda daha güzel sonuçlar aldım tecrübeyle sabit artı spor da kilo verirken vücudunu şekillendiriyor hafiften hafiften bişiler yap ben şimdi 79 gibi bişiyim ama görenler daha az gösteriyorsun diolar neden 3.5 ay spora gittim bence ondan...

hoşbuldumm
inşallah dediğin gibi olur canım ben de sizin gibi eririm
aslında oturduğum yer yürüyüş yapmaya çok müsait ama bir türlü çıkamıyorum.
evde uzay yürüyüşü bisikletim var, inan askılık gibi kullanıyorum attım çamaşır odasınaaaa
bir de su içmeye bir alışabilsem, şimdi düşündüm de mesela 2 gündür 1 bardak bile su içmedim

Ohhh ohhh aşağısı nasıl kalabalık taze kanlar varrrrr yaşasın yanlız değiliz hepimiz birlikte güzel güzel eriyeceğizzzzzzzzzzzzzzz...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…