kızlar ceylanın mezuniyet fotolarını gördüm
eridim bittim resmen
o kadar güzel olmuş ki anlatamam, maşallah gözümden sakındım vallahii...
ekliycek burayada
hele sarı elbisesi muhteşem... :92::92::92::92:
memnun oldum derya, ben de naz
yaş 26.. maşallah çok güzel zayıflamışsın 70 i de görürsün tez zamanda..
benim en büyük sorunum spordan nefret etmem
su içmekten nefret etmem
tatlıya çok düşkün olmam
ayy ben umutsuz vakaaa mıyım yaaaa
Yaaa merak ettim bak, yüklesin hemen
Hepimizin içinde yaşıyor o canavar nazcım
Arada vuruyoruz kafasına kaçıyor ama bazen gene ele geçiriyor bizi..Vallahi ömür boyu savaştayız onunla, yoksa kilo vermek geçici bir mutluluk olur...Az yemekle, tatmakla mutlu olmayı öğrenmekten başka çaremiz yok
Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar, umarım burası ikiniz içinde yeni bir başlangıç olur, azminiz daim olsun
hoşbuldumm
Inşallah dediğin gibi olur canım ben de sizin gibi eririm
Aslında oturduğum yer yürüyüş yapmaya çok müsait ama bir türlü çıkamıyorum.
Evde uzay yürüyüşü bisikletim var, inan askılık gibi kullanıyorum attım çamaşır odasınaaaa
bir de su içmeye bir alışabilsem, şimdi düşündüm de mesela 2 gündür 1 bardak bile su içmedim
Aleyküm selam deli kızım, nasılsın?
benimde en büyük sorunum tatlımemnun oldum derya, ben de naz
yaş 26.. maşallah çok güzel zayıflamışsın 70 i de görürsün tez zamanda..
benim en büyük sorunum spordan nefret etmem
su içmekten nefret etmem
tatlıya çok düşkün olmam
ayy ben umutsuz vakaaa mıyım yaaaa
inanır mısın kaç ay oldu hesap edemedim üstüme hiçbişey almadım.. almak istemiyorum çünkü hiçbişeyi yakıştıramıyorum..
ben 5 sene önce 51 kg.dum.. ozamam ki 36 beden kıyafetlerimi hala saklıyorum sanki birgün tekrar içlerine girebilecekmişim gibiiii
görmemişim canım
ortalama 1 senede verdim
Sadece 2 ay düzenli spor yaptım...
canım bak kendine bi program hazırla mesela sabit günlük form çayı saati mesela yeşil çay saati ...deki öğleye kadar yarım litre 5 e kadar 1.5 litre ... Eriklinin tombul şişeleri var 1 litrelik dolllduuur iççç ... Tabağına kaşık hesabı koy ve bitince hemen kalk sfradan... Koridorda git gel nebileyim int den egzersizler bul yapabileceğin günde 50 mekik olabilir veya başka hareketle bunlar zamanla senin kuralların oluyor ..... Ve düzenin oluyor... Meyve ye acıkınca ara öğünleri kaçırma..... Süt iç....
Ben dediğin gibi bir günde hiç su içmediğim günleri bilirim veya günlerce meyve yemediğimi...
Aslında yaptığımız yanlış ne biliyormusun yemememiz gerekenleri fazlasıyla yemek yememiz gerekenleri de yememek ... Bütün sorun burda.... Sahvaltı mutlaka yapılmalı ki hayatım boyunca en çok ihmal ettiğim şey okuldan gelince 3 te kahvaltı yapardım çay sigara çay sigara düşün o metabolizma nolur.... Gelelim tatlılara çikolatalara cipslere evet onlar güzel şeyler ama artık buna bir dur demek gerekiyor hiç yeme demiyorum ama mesela ben çok canım çikolata çektiğinde damla çikolatadan birkaç atıom ağzıma işte oldu da bittiiii yedim mi yedim nefsim de köreliyor bedenim de ...3 baklava yiyeceğine 1 tane ye canım aslında çok basit gerisi irade işi zamanla kendini tanıyıp uyguloyorsun işte... Daha yazacak o kadar çok şey var ki aslında ama benim en çok fayda gördüğüm de suuuu mesela kalk şimdi yarım litre al eline yudum yudum iç yarına bırakma şimdi hemen başla.....
tşkürler canım inşallah bu sefer pes etmem sonuna kadar dayana bilirim.
30 yaşındayım 3yaşında 1oğlum var.87 kiloyum ilk olarak 75 olmak istiyorum.
benimde en büyük sorunum tatlı
bende carsiya gider gider bos dönerdim nezaman 5-6 kilo veriyorsun kendinde bir fark hissediyorsun ozaman kendinle barismaya basliyorsun
hep birlikde olucak insallah
çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim...
Meyve ve sütle aram iyidir.. Mesela ben hiç yemek yemem hep abur cubur atıştırmalık şeylerle geçiştiririm tabii bir yeme düzenim de yok o yüzden sanırım ilk düzene koymam gereken şey bu..
Sonra hareketsizliğime yavaş yavaş çözüm bulmam lazım...
Ve suuuuuuuu
bak ne güzel dedim şimdi iç su diye ama benim bahanem hazırrrr, birazdan yatıcam ve şimdi su içersem gece wc ye kalkarım o yüzden şimdi içmiyim
işte gece yatmadan içtiğin su asıl seni kurtaran neden sabaha kadar metabolizman çalışıyor ve sabah hemen lavaboya gidiyorsun gece kalkınca ben ki artık hergün 5 gibi kalkıom gidip 1 bardak daha içiyorum ki 3 sene öncesinde haftada bir giderdim artık sn düşün.....
pabya canım sende hoşgeldin... Allah bağışlasın kuzucuğu... Hepimizin hemen hemen durmalıyız artık dediği kilolardasın zaten 85 üstüne çıktınmı olay biraz sıkıntı yaratıyor ama sakın pes etmeden sıkılmadan dewammmmmm.... Burdan ayrılmayınnnn....
işte gece yatmadan içtiğin su asıl seni kurtaran neden sabaha kadar metabolizman çalışıyor ve sabah hemen lavaboya gidiyorsun gece kalkınca ben ki artık hergün 5 gibi kalkıom gidip 1 bardak daha içiyorum ki 3 sene öncesinde haftada bir giderdim artık sn düşün.....
inşallah burda başaracağız,yarın ilk iş beni aylardır bekleyen koşu bandıma çıkmak olacak,ve su içmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?