80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa benim bir diğer sorunumda ödem
vücudumda aşırı ödem var ve ben bundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum

ben gece uyanip birde su icerim bogazim kuruyor gibi oluyor sanki, ama malesef bende lavaboya cikabilme etkisi yapmiyor hala form caylariyla idare ediyorum

BENDE GÜNDE BİR TANE İÇİYORUM Bİ BAĞIRSAK PROFUNDAN DİNLEMİŞTİM... GECE YATMADAN İÇİLEN BİR BARDAK SU HEM CİLDİMİZ İÇİN HEM DE BAĞISAKLAR İÇİN ÇOK FAYDALIYMIŞ BİRDE GECE YARISI WC YE GİTMEYİ GÖZE ALARAK İÇTİNİZMİ GECE KALKINCA BİR BARDAK DAHA... BUNU YAPAN BİR KİŞİNİN ASLA VE ASLA TUVALET PROBLEMİ OLMAZ DEMİŞTİ.... BU ARADA HOŞGELDİN CANIM GÖZLER SENİNSE ÇOK GÜZELLER.......

yaa benim bir diğer sorunumda ödem
vücudumda aşırı ödem var ve ben bundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum

canım o zaman önce bir doktora sonra diyetisyene git derim mutlaka bi söyleyecekleri vardır sana.... Bu lafı ben de defalarca duydum ve en nefret ettiğim laftı taki 15 martta diyetisyene gidene kadar ama bak gidince sen de kendini daha ii hissedeceksinn...

bilmiyorum ama cildimde pek güzel sayilmaz demekki gece suyumu icmesem dahada kötü olacak bagirsaklarim vede cildim...

ayrica tesekkür ederim

daha önce gittim ama verdiği listeyi uygulayamadım yani resmen benim yediklerimin 4 mislini falan verdi bana.
benimde içime sinmeyince devam etmedim :44:

sen nekadar zamanda verdin kilolarini?

Sewda ben senin fotoğraflarını hiç hatırlamıyorum koydun da ben mi kaçırdım merak ettim bak şimdi ben anca gece daha çok geliom ....

sen nekadar zamanda verdin kilolarini?

canım geçen yaz bu aralar 93 falan amaaaa öncesi 98 idi...... Al ve al ver derken 15 martta 90 ile başladım işte 3.5 ayda 79 lara geldim son bir aydır biraz saçmaladım yavaşladı veral ver al ama dünden beri tekrar düzene soktum sanırsammmm.......ayrıca 3. 5 ay step ve aerobik haftada 3 kez...

bi daha git olmazsa... Benim 15 martta 90 falandı gittiğimde istersen sana listemi yarın yazayım ..

bimiyorum ki canım yaaa aslında diyetisyenle kilo vermek daha sağlıklı mutlaka ama onların verdiği listeler bana çokmuş gibi geliyor
yani aslında sıksık ama az az yemenin metabolizmayı hızlandırdığını biliyorum ama sanki günde 6 öğün yersem daha çok kilo alırım gibi bir psikoloji var işte bende

benimki 8 öğündü ama tabi bu benim düzenime göre 8 de kahvaltı gece 1 de yatış bu düzene göre bende kokmuştum ilk hafta +400 çıkmıştım ama sonraki haftalar 1300 1500 1600 gidiyordu hep...

cok büyük bir basari masallah

hadi cümleten iyi geceler sabah okula gidecegim

Sewda ben senin fotoğraflarını hiç hatırlamıyorum koydun da ben mi kaçırdım merak ettim bak şimdi ben anca gece daha çok geliom ....

ben hiç koymadım ki kuzum
bir hafta düğün var orda çekildiğim fotolardan koyarım inşş. eşim bişey demezse
derya halleder inşş. yoksa ben beceremem

Son düzenleme:
benimki 8 öğündü ama tabi bu benim düzenime göre 8 de kahvaltı gece 1 de yatış bu düzene göre bende kokmuştum ilk hafta +400 çıkmıştım ama sonraki haftalar 1300 1500 1600 gidiyordu hep...

hem de 8 öğünnn
ben o listeyi uygulasam inan kilo lalırım
dediğim gibi sırf psikolojik olarak yanii
dur bakalım ben önce kendimi bir düzene sokmaya çalışayım, baktım tutturamıyorum giderim artık bir daha ne yapalım...

ödem için bildiğiniz bitkisel bişeyler var mı peki?

cok büyük bir basari masallah

Hadi cümleten iyi geceler sabah okula gidecegim

canım ii geceler sendemi öğretmensin benim daha iks ler olduğu gibi duruyo onu gireyim die oturmuştum ama sohbete daldık benimde kaçmam lazım bi bitiremedim şu son zımbırtı işleri yawww...

hadi hayırlısı bakalım yarın güzel bir şekilde başlarsın artık azmin ve sabrın bol olsunnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…