- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
canım ii geceler sendemi öğretmensin benim daha iks ler olduğu gibi duruyo onu gireyim die oturmuştum ama sohbete daldık benimde kaçmam lazım bi bitiremedim şu son zımbırtı işleri yawww...
74den daha zayıf duruyorsun canım
slm herkese benide aranıza alırmısınız.
Eki Görüntüle 216114
kızlar sizce nasıl. kilolumu gösterirki beni. çok begendim ama bol ya iyice kilolu göstermesinden çekiniyorum
inanır mısın kaç ay oldu hesap edemedim üstüme hiçbişey almadım.. almak istemiyorum çünkü hiçbişeyi yakıştıramıyorum..
ben 5 sene önce 51 kg.dum.. ozamam ki 36 beden kıyafetlerimi hala saklıyorum sanki birgün tekrar içlerine girebilecekmişim gibiiii
tşkürler canım inşallah bu sefer pes etmem sonuna kadar dayana bilirim.
30 yaşındayım 3yaşında 1oğlum var.87 kiloyum ilk olarak 75 olmak istiyorum.
buraya tekrar girebildimya acaip motive oldum...
buda benim en son cekildigim resimlerden biri kilo 74
çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim...
meyve ve sütle aram iyidir.. mesela ben hiç yemek yemem hep abur cubur atıştırmalık şeylerle geçiştiririm tabii bir yeme düzenim de yok o yüzden sanırım ilk düzene koymam gereken şey bu..
sonra hareketsizliğime yavaş yavaş çözüm bulmam lazım...
ve suuuuuuuu
bak ne güzel dedim şimdi iç su diye ama benim bahanem hazırrrr, birazdan yatıcam ve şimdi su içersem gece wc ye kalkarım o yüzden şimdi içmiyim
işte gece yatmadan içtiğin su asıl seni kurtaran neden sabaha kadar metabolizman çalışıyor ve sabah hemen lavaboya gidiyorsun gece kalkınca ben ki artık hergün 5 gibi kalkıom gidip 1 bardak daha içiyorum ki 3 sene öncesinde haftada bir giderdim artık sn düşün.....
yaa benim bir diğer sorunumda ödem
vücudumda aşırı ödem var ve ben bundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum
daha önce gittim ama verdiği listeyi uygulayamadım yani resmen benim yediklerimin 4 mislini falan verdi bana.
benimde içime sinmeyince devam etmedim :44:
Motivasyon arıyorsan tam yerindesin
Buradaki destek, arkadaşlık ve motivasyonu ben kendi adıma hiçbir yerde bulamadım..
Buradakileri tanıdıkça daha da azimleneceğine inanıyorum..20-30-40 kilo veren arkadaşlar var aramızda, hem de hepsi bu işe yeni başlayanlara yardıma hazırlar
Sen yeter ki kafanda bitir..
Haftalık listemiz var, 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cuma günleri kilo bildiriminden sonra sende listeye girebilirsin..
Zekiyecim bence biraz kilolu gösterir.. :26:
kızda süper duruyor ama
bi denemek lazım canım...:26::26:
slm
bence kilolu gösterme ihtimali cok yüksek özellikle gögüslerin büyükse öyle gösterir
ama mankende harika duruyor
BENDE GÜNDE BİR TANE İÇİYORUM Bİ BAĞIRSAK PROFUNDAN DİNLEMİŞTİM... GECE YATMADAN İÇİLEN BİR BARDAK SU HEM CİLDİMİZ İÇİN alHEM DE BAĞISAKLAR İÇİN ÇOK FAYDALIYMIŞ BİRDE GECE YARISI WC YE GİTMEYİ GÖZE ALARAK İÇTİNİZMİ GECE KALKINCA BİR BARDAK DAHA... BUNU YAPAN BİR KİŞİNİN ASLA VE ASLA TUVALET PROBLEMİ OLMAZ DEMİŞTİ.... BU ARADA HOŞGELDİN CANIM GÖZLER SENİNSE ÇOK GÜZELLER.......
kızlar sıkı durun:)
bu dukan diyetine perşembe başladım 72,2 ile şuan 70,4 kiloyum:)we regli olmam lazım +wc problemi yaşıyorum....çok güzel gidiyor inş.bu şekil devam eder...
dünkü menümü yazıyorum
sabah -->2 bardak ılık su+2 haşlanmış yumurta+2 kk beyaz peynir
arada -->2 bardak süt
öğlen-->2 haşlanmış baget+1 kase yoğurt
arada-->yok
akşam-->yarım tavuk çevirme+3 bardak ayran
arada -->soda
2lt su+2 yeşil çay+spor yok(hava buzzz gibi çıkamam)
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
banu çok hoş görünüyorsun tatlım
kızlar heryanım agrıyor felaket hastayım keyifsizim işe geldim ama ayakta duracak halim yok birazdan eve giderim belki
derya'cım seninle birlikte kaç kişi nesfit yada k-fleks yiyor.nasıl hergün tartılıyor musun?fark ne kadar oldu?ben cumayı bekliyemiyorum görüyorsun ne merak bendeki:)buaralar hiç spordan bahsetmiyorsun sabahları yürüyüş yaptığın arkadaşın yok mu?yoksa cafe'yle mi ilgileniyorsun?
kızlar sıkı durun:)
bu dukan diyetine perşembe başladım 72,2 ile şuan 70,4 kiloyum:)we regli olmam lazım +wc problemi yaşıyorum....çok güzel gidiyor inş.bu şekil devam eder...
dünkü menümü yazıyorum
sabah -->2 bardak ılık su+2 haşlanmış yumurta+2 kk beyaz peynir
arada -->2 bardak süt
öğlen-->2 haşlanmış baget+1 kase yoğurt
arada-->yok
akşam-->yarım tavuk çevirme+3 bardak ayran
arada -->soda
2lt su+2 yeşil çay+spor yok(hava buzzz gibi çıkamam)
bende dün 63 tüm bugün 61.9tebrik ederim
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
banu çok hoş görünüyorsun tatlım
kızlar heryanım agrıyor felaket hastayım keyifsizim işe geldim ama ayakta duracak halim yok birazdan eve giderim belki
Canım ödem attırmak için lapa detoksu var, ben yaptım bir kaç defa hiç zor değil.
Bir kaç kişi daha denedi güzel sonuçlar aldık.Deneyeceğin zaman tarfini veririm.
COLOR][/I][/B]
Mübarek bir günde başladım diyete inşallah bu sefer başaracam,çünkü durumum çok vahim kilolar yüzünden mecbur kalmadıkça dışarı çıkamıyorum,kendime kıyafet almıyorum,sosyal hayat sıfır tabi,mutsuzluğum evliliğimide etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?