80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar sizleri tanıdığım için çok memnun oldum.. inşallah burda zayıfladığıma şahit olursunuz
yarın görüşürüz, hepinize iyi geceler:79::79:

canım ii geceler sendemi öğretmensin benim daha iks ler olduğu gibi duruyo onu gireyim die oturmuştum ama sohbete daldık benimde kaçmam lazım bi bitiremedim şu son zımbırtı işleri yawww...

ben daha ögrenciyim :) ünv de seneye insallah mezun olursam...

iks ler ney?

bi cikamadim suradan :)

74den daha zayıf duruyorsun canım

tesekkür ederim canim

slm herkese benide aranıza alırmısınız.

hoşgeldin canım

Eki Görüntüle 216114

kızlar sizce nasıl. kilolumu gösterirki beni. çok begendim ama bol ya iyice kilolu göstermesinden çekiniyorum

canım bence bu elbiseyi kesimi bol olduqundan çok kilolu gösterir..hem çok daha güzel modeller var..sakın üstünde denemeden hiçbirşey alma..model seçimi abiye kıyafette çok önemli..giyip deneyerek en güzel duranı al üzerinde..

Günaydın arkadaşlar..tatilde aldıqım kiloları vermeye başladım..az bi kilo beni nasıl rahatsız etti..90 kiloyla nasıl gezmişim diyorum..sular kesik bugün sinir oldum..48 saat gelmicekmiş off...neyse kursa gidicez kızımla hazırlanma lazım..bu arada;

MÜBAREK MİRAC KANDİLİNİZİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM..GECEMİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR

Neden olmasın, hayallerin büyük olsun
Burada 46 bedenlerden 36'lara düşenler olduğuna göre imkansız değil

tşkürler canım inşallah bu sefer pes etmem sonuna kadar dayana bilirim.
30 yaşındayım 3yaşında 1oğlum var.87 kiloyum ilk olarak 75 olmak istiyorum.

Allah bağışlasın oğlunu, sen istikrarlı olursan engel tanımazsın

buraya tekrar girebildimya acaip motive oldum...

buda benim en son cekildigim resimlerden biri kilo 74

74'den zayıf duruyorsun gerçekten, umarım seni rahatsız edenleri de en kısa sürede verirsin

Yatmadan önce bende içemem, hiiiiç sevmiyorum gece kalkmayı çünkü bir kez kalktım mı hayatta uyuyamam ben bir daha
O yüzden bence bahane değil bu

Ayşeee ben hayatta yapamam, ben gece bir kalkarsam ezana kadar nöbetçiyim demektir
Yatmadan 2 saat önce keserim bütün sıvıları çocuk gibi
Ama gün içinde tüketiyorum ben zaten 3 litremi, gece yarayanlar da yaramayıversin ne yapayım

yaa benim bir diğer sorunumda ödem
vücudumda aşırı ödem var ve ben bundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum

Canım ödem attırmak için lapa detoksu var, ben yaptım bir kaç defa hiç zor değil.
Bir kaç kişi daha denedi güzel sonuçlar aldık.Deneyeceğin zaman tarfini veririm.

daha önce gittim ama verdiği listeyi uygulayamadım yani resmen benim yediklerimin 4 mislini falan verdi bana.
benimde içime sinmeyince devam etmedim :44:

Genelde öyle oluyor ama herkesin tecrübesi daha iyi verdirdiği yönünde. Herkesin bünyesine uygun yiyecekler verildiği için daha çok gibi gelse de verdiriyor..
Ben listeyi yapmaktan sıkılırdım ama fırsatın varsa mutlaka git bence.

Günaydıııııınnnn

Kızlar ne oluyor bana sanki normal karbon diyeti yapıyormuş gibi, hatta daha da fazla bir düşüş görüyorum tartıda her gün

Dün 73.3 gördüm, bu sabah 72.7
Cumaya kadar böyle gider mi ki :44:
Ya bu diyet benim bünyeme çok uydu, ya da başka bir şey var bilemiyorum..Hem de regli dönemindeyim

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun

banu çok hoş görünüyorsun tatlım

kızlar heryanım agrıyor felaket hastayım keyifsizim işe geldim ama ayakta duracak halim yok birazdan eve giderim belki

günaydın kızlar. yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz. inş hedeflerinize burada yavas yavas vardıgınızı görürüz.

kızda süper duruyor ama
bi denemek lazım canım...:26::26:

slm

bence kilolu gösterme ihtimali cok yüksek özellikle gögüslerin büyükse öyle gösterir

ama mankende harika duruyor

ben dayanamayıp aldım yine. fiyatı cok uygundu. eylulde yakın akrabalarımın dugunu var. ozamana kadar inş birazdaha zayıflarımda rahatlıkla giyebilirim . aslında kilolu gösterecegini bile bile aldım bakalım nasıl olcak.
tşkr ederim degerli fikirleriniz için

ben cok içerim ayrıca da dedigin gibi gece wc ye kalkarım tekrar içer yatarım. ama wc problemim ne yazıkkı var. birde içmesem halim ne olur bilmem. birde ben içmiş olmak için içmiyorum artık. susyorum bogazım kuruyor. sanırım zamanla vucut alışıyor ve istiyor. ilk baslarda zorlanabilrsiniz belki ama sonradan siz farkında olmadan su içeceksiniz. o yuzden içemiyorum diyenler bırazcık zorlasınlar kendilerini gerisi zamanla gelir

sevda'cım ilgin için çok teşekkür ederim.notlarını okuyor print alıyorum.sanki kitab elimin altında gibi oldu çok saol güzelim...canım nerede yaşıyorsun diye sormuştum ama cevabı göremedim acaba atladım mı emin değilim...

yasemin canım ben bilmeyerek deli gibi bagetlerin derisini yüzmeye çalışıyordum:)söylediğin ii oldu az yağlı yoğurt ve peynir aldık.sadece wc sıkıntım var onuda çok zorda kalırsam banu'nun dediği çayı alacağım.A101 de mest dedi.ben bu tarz çaylar tembelliğe alıştırır diye düşünüyor en son çare olarak bakıyorum:)yulaf kepeğim gelsin sevda'nın verdiği tarifleri yapacağım...bu arada int.yulaftan yoğurt çorbasını görmüştüm yapmışsın bile tadı nasıl?inş.hedefimize topikçe ulaşırız kızlar...

banucum asla pilatesi bırakma baya farketmiş tebrik ediyorum canımm maşallah.tatile gidene kadar süper olacak sen sakın üzülme baskülde kilom düşmüyor diye bu kadar kişi yalan söyleyecek değiliz bariz fark var sanki ikizleri komşu kızı doğurdu:)maşallah.seyhanın yorumunu beğendim nickin gibi masumm olmuşsun bu elbiseyle cici kız:)

izlem hoşgeldin canım...düğün yakının olunca insan daha çok yoruluyor birde ege'nin peşinde koşuşturduysan çok yorucu geçmiştir kesin...sarı abiyeyi daralttın mı?yoksa farklı bişey mi giydin?

derya'cım seninle birlikte kaç kişi nesfit yada k-fleks yiyor.nasıl hergün tartılıyor musun?fark ne kadar oldu?ben cumayı bekliyemiyorum görüyorsun ne merak bendeki:)buaralar hiç spordan bahsetmiyorsun sabahları yürüyüş yaptığın arkadaşın yok mu?yoksa cafe'yle mi ilgileniyorsun?

arzucum ilaçları bıraktığın ii olmuş.onların kilo alımında çok etkisi oluyor kişiye göre sinir ve ellerde titremede oluyor sanırım.eğer kullanmadan da olabiliyorsa kesinlikle ilaç kullanılmamalı...Ankara'da nerede oturuyorsun?ben dikmen/ilker'deyim...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun....

ben şimdilik çıkıyorum müşterm gelecek hoşcakalın....

kızlar sıkı durun:)

bu dukan diyetine perşembe başladım 72,2 ile şuan 70,4 kiloyum:)we regli olmam lazım +wc problemi yaşıyorum....çok güzel gidiyor inş.bu şekil devam eder...

dünkü menümü yazıyorum

sabah -->2 bardak ılık su+2 haşlanmış yumurta+2 kk beyaz peynir
arada -->2 bardak süt
öğlen-->2 haşlanmış baget+1 kase yoğurt
arada-->yok
akşam-->yarım tavuk çevirme+3 bardak ayran
arada -->soda
2lt su+2 yeşil çay+spor yok(hava buzzz gibi çıkamam)

bende dün 63 tüm bugün 61.9 tebrik ederim

kızlar heryanım agrıyor felaket hastayım keyifsizim işe geldim ama ayakta duracak halim yok birazdan eve giderim belki

Denizcim geçmiş olsun, sen baya fena hasta olacaksın kaç gündür bu haldesin.Bence eve geç ve şöyle güzelce bak kendine

Filizim gene kaçırmıyorsun detayları :))
Benimle birlikte şu an k flkaes yapan var mı bilmiyorum filizcim, unuttuysam da kusura bakmayın ne olur :26:
Her gün tartılıyorum, dayanabilir miyim ben
Cuma günü 73.9 dum...Dün sabah 73.3....Bu sabahta 72.7
Anlayacağın normal karbon diyeti yapıyormuşum gibi düşüş yaşıyorum bende şaşkınım, umarım cumaya çok güzel bir sonuç alırım
Spor arkadaşımın eşi öğretmen olduğu için şimdi onların tatil zamanı
Gerçi çıkabilseydik bile yürüyemezdim çünkü platese başladım artık..İkisine birden vaktim yok. Kilo vermekten çok sıkılaşmaya yöneldim artık

Filiz harika sonuçlar
Ya şu protein ağırlıklı diyetleri herkes elinden geldiğince yapmalı..İnsanı nasıl motive ediyor böyle sonuçları birebir görmek
Cumaya birinci çıkarsın bu gidişle
Hadi bakalım

bende dün 63 tüm bugün 61.9 tebrik ederim

Harika sonuç yasemin

Son düzenleme:
kursa gittik kızımla eşyalarımı ve tablolarımı alıp eve geldik dersler bitmiş artık..safranbolu çalışmam yarım kaldı ya evde tamamlıcam yada önümüzdeki sezonu beklicem hayırlısı bakalım..

canım çok geçmiş olsun..izin alıp evde dinlen canım havalar düzensiz gidiyor tam hastalık havası..

Son düzenleme:
Mübarek bir günde başladım diyete inşallah bu sefer başaracam,çünkü durumum çok vahim kilolar yüzünden mecbur kalmadıkça dışarı çıkamıyorum,kendime kıyafet almıyorum,sosyal hayat sıfır tabi,mutsuzluğum evliliğimide etkiliyor.

kızlar bana çok iyi geldiniz müthiş bir azimle başladım
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim
sonra mis gibi bir kahvaltı yaptım nerdeyse aylar sonra ilk defa güne kahvaltı ile başladım
çayıma şeker, haşlanmış yumurtama da tuz katmadımmm

sanırım kıvırıcam ben bu işiiii

Canım ödem attırmak için lapa detoksu var, ben yaptım bir kaç defa hiç zor değil.
Bir kaç kişi daha denedi güzel sonuçlar aldık.Deneyeceğin zaman tarfini veririm.

COLOR][/I][/B]

canım tarifini verirsen çok memnun olurum..

tatlım..
kaç kilosun bilmiyorum ama ben geçen yaz 90la başladım bu maratona..ve başladıqımda 79u göreceqime bile inanmıyordum..ama şimdi çok güzel yerlerdeyim..ve burdaki biçok arkadaş çok büyük kilolar verdiler..nerelerden nerelere geldiler..burası ve motivasyon çok önemli..sakın burayı bırakma..burda olduqun sürece kilo vereceksin bunu sakın unutma..cuma bildirim yapıyoruz ve liste yapılıyor..o listeyi incele sana örnek olsun..istenirse başarılabildiqini anlatan bir liste..ben seninde bu kilolardan kurtulacaqına eminim hemde çok..çünkü burda olup isteyen herkes başardı canım..sende başarıcaksın..50-52 bedenden 38 bedene düştüm hatta üst bedenim 36..bunlar gerçek olan rüyalar canım..hadi bakalım sıra sende..ayrılma bizden ve hayellerine kavuş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…