tatlım..
Kaç kilosun bilmiyorum ama ben geçen yaz 90la başladım bu maratona..ve başladıqımda 79u göreceqime bile inanmıyordum..ama şimdi çok güzel yerlerdeyim..ve burdaki biçok arkadaş çok büyük kilolar verdiler..nerelerden nerelere geldiler..burası ve motivasyon çok önemli..sakın burayı bırakma..burda olduqun sürece kilo vereceksin bunu sakın unutma..cuma bildirim yapıyoruz ve liste yapılıyor..o listeyi incele sana örnek olsun..istenirse başarılabildiqini anlatan bir liste..ben seninde bu kilolardan kurtulacaqına eminim hemde çok..çünkü burda olup isteyen herkes başardı canım..sende başarıcaksın..50-52 bedenden 38 bedene düştüm hatta üst bedenim 36..bunlar gerçek olan rüyalar canım..hadi bakalım sıra sende..ayrılma bizden ve hayellerine kavuş canım..
kızlar bana çok iyi geldiniz müthiş bir azimle başladım
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim
sonra mis gibi bir kahvaltı yaptım nerdeyse aylar sonra ilk defa güne kahvaltı ile başladım
çayıma şeker, haşlanmış yumurtama da tuz katmadımmm
sanırım kıvırıcam ben bu işiiii
canım tarifini verirsen çok memnun olurum..
saol canım 87kiloyum 48 bedel giyiyorum.listenize sürekli bakardım,gerçekten çok güzel kilolar vermişsiniz.
tebrikler canım birden diyete başladıqım ilk günü hatırladım yazını okuyunca..öyle heyecanlıydımkii...verecek 30 kilom olmasına raqmen hayatımda ilk defa bu kadar kararlıydım..sende kendimi gördüm şimdi..başarıcaksın tabikii herkes başarıyor sen neden başaramayasın..hemde en güzelini yapıcaksın..çıtır olup herkese parmak ısırtacaksın tatlım..azminden dolayı seni kutlarım en kısa zamanda hedef kilona ulaşman dileqiyle
ayyy canım benimm çok teşekkür ederim daha da heveslendim şimdii
tabi ilk günüm olduğu için midem henüz çuval gibi ve doymak zor oluyor canım sürekli bişeyler istiyor ama kendimi tutarsam birkaç güne bunun düzeleceğine inanıyorummm
canım ben karbon diyetiyle başlamıştım hem aç kalmıyorsun hemde çok güzel kilo verdiriyor..hergün tartılırdım hergün tartıda rakam düşerdi..düştüqünü gördükçe dahada heveslenirdim..3 litre suyu mutlaka iç su içmezsen kilo veremezsin..eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır..sakın ihmal etme..suyu şişeyle içersen daha rahat içersin hesaplamasıda kolay olur..yardımcı olabileceqim bişey olursa elimden gelen bilgileri paylaşırım tatlım..bnmde elimden bi bilen tutmuştu..bugünleri en çok ona borçluyum..
Mübarek bir günde başladım diyete inşallah bu sefer başaracam,çünkü durumum çok vahim kilolar yüzünden mecbur kalmadıkça dışarı çıkamıyorum,kendime kıyafet almıyorum,sosyal hayat sıfır tabi,mutsuzluğum evliliğimide etkiliyor.
kızlar bana çok iyi geldiniz müthiş bir azimle başladım
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim
sonra mis gibi bir kahvaltı yaptım nerdeyse aylar sonra ilk defa güne kahvaltı ile başladım
çayıma şeker, haşlanmış yumurtama da tuz katmadımmm
sanırım kıvırıcam ben bu işiiii
canım tarifini verirsen çok memnun olurum..
Hepimiz benzer şeyleri yaşadık canım, bu mübarek gün senin miladın olacak inşallah
Tebrikler, tuzu ve şekeri keserek harika bir başlangıç yapmışsın bile
Ben birden kesememiştim yavaş yavaş azalta azalta kestim
Buyur canım lapa tarifi ;
Tuz atılmıyor kesinlikle ki amacı ödem attırması zaten.
1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla haşla içine bol baharat ve domates rendesi atabilirsin..Her öğünde taze yapmanı öneririm. Bir günde 4 çay bardağını geçmeyeceksin ama zaten o kadar tok tutuyor ki inan yenmiyor ben 2 çay bardağı yiyebildim anca.
Salata ve meyve serbest. Yoğurt ve hayvansal ürünler yasak ama ben 1'er kaşık sarımsaklı yoğurt aldım lapaların yanında.Ve booool su en az 2,5 litre.
Kahvaltından akşam yemeğine kadar her şeyini lapayla yapacaksın :13:
Bu arada isminizi beynime kazıyana kadar defalarca sorabilirim, mazur görün biraz unutkanım :93::93:
yardım teklifini seve seve kabul ediyorum
öncelikle karbon diyeti nedir biraz bahseder misin? belki ben de onunla başlamalıyım:44:
canım şuan çıkmam lazım birazdan gelir yazarım tamammı
çok teşekkür ederimmmm
bugün kahvaltı ettiğim için yarın hemen başlıycam buna, peki kaç gün devam etmem lazım?
bu arada adım naz
Nazcım ben 1 gün yapıyorum, 2 gün yapan da var ama ben sağlıklı bulmuyorum açıkçası...Ki diyetisyenler de gerek olmadığını, ödem atmak için 1 günün yeterli olduğunu söylemiş
slm herkese benide aranıza alırmısınız.
banucum çok güzel görünüyorsun
hoşgeldiniyi geceler kızlar
ben de sizinle beraber zayıflayabilir miyim
canım bende indirdim bi türlü açılmadı farklı yerden indirdiğini düşünmüştüm,
hoşgeldin izlemselam kızlar, vallahi geçmişi bitiremedim
herkes iyidir umarım...
liste yapıldı mı, göremedim, yapılmadıysa yapalım...
kuzenim evlendi, düğün dernek bitti, evimize geldik çok şükür dinlenebildik
darısı diğer bekarların başına bakalım
ee ne var ne yok
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
banu çok hoş görünüyorsun tatlım
kızlar heryanım agrıyor felaket hastayım keyifsizim işe geldim ama ayakta duracak halim yok birazdan eve giderim belki
hayırlı olsun daha zaman var inşallah ozamana kadar istediğin kiloyu verir o kıyafetle düğüne gidersinben dayanamayıp aldım yine. fiyatı cok uygundu. eylulde yakın akrabalarımın dugunu var. ozamana kadar inş birazdaha zayıflarımda rahatlıkla giyebilirim . aslında kilolu gösterecegini bile bile aldım bakalım nasıl olcak.
tşkr ederim degerli fikirleriniz için
Günaydıııııınnnn
Kızlar ne oluyor bana sanki normal karbon diyeti yapıyormuş gibi, hatta daha da fazla bir düşüş görüyorum tartıda her gün
Dün 73.3 gördüm, bu sabah 72.7
Cumaya kadar böyle gider mi ki :44:
Ya bu diyet benim bünyeme çok uydu, ya da başka bir şey var bilemiyorum..Hem de regli dönemindeyim
yardım teklifini seve seve kabul ediyorum
öncelikle karbon diyeti nedir biraz bahseder misin? belki ben de onunla başlamalıyım:44:
Günaydıııııınnnn
Kızlar ne oluyor bana sanki normal karbon diyeti yapıyormuş gibi, hatta daha da fazla bir düşüş görüyorum tartıda her gün
Dün 73.3 gördüm, bu sabah 72.7
Cumaya kadar böyle gider mi ki :44:
Ya bu diyet benim bünyeme çok uydu, ya da başka bir şey var bilemiyorum..Hem de regli dönemindeyim
kızlar sıkı durun:)
bu dukan diyetine perşembe başladım 72,2 ile şuan 70,4 kiloyum:)we regli olmam lazım +wc problemi yaşıyorum....çok güzel gidiyor inş.bu şekil devam eder...
dünkü menümü yazıyorum
sabah -->2 bardak ılık su+2 haşlanmış yumurta+2 kk beyaz peynir
arada -->2 bardak süt
öğlen-->2 haşlanmış baget+1 kase yoğurt
arada-->yok
akşam-->yarım tavuk çevirme+3 bardak ayran
arada -->soda
2lt su+2 yeşil çay+spor yok(hava buzzz gibi çıkamam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?