80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım 87kiloyum 48 bedel giyiyorum.listenize sürekli bakardım,gerçekten çok güzel kilolar vermişsiniz.

tebrikler canım birden diyete başladıqım ilk günü hatırladım yazını okuyunca..öyle heyecanlıydımkii...verecek 30 kilom olmasına raqmen hayatımda ilk defa bu kadar kararlıydım..sende kendimi gördüm şimdi..başarıcaksın tabikii herkes başarıyor sen neden başaramayasın..hemde en güzelini yapıcaksın..çıtır olup herkese parmak ısırtacaksın tatlım..azminden dolayı seni kutlarım en kısa zamanda hedef kilona ulaşman dileqiyle

saol canım 87kiloyum 48 bedel giyiyorum.listenize sürekli bakardım,gerçekten çok güzel kilolar vermişsiniz.

teşekküler tatlım..gün gelicek kendini o listede kırmızı renkle yazılmış olarak göreceksin ve bu günler aklına gelecek..ve sende yeni başlayanlara örnek olup bu günleri tatlı bir tebessümle hatırlayacaksın..inan o günler çok uzak deqil göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor..yeterki azimli ve kararlı ol..

ayyy canım benimm çok teşekkür ederim daha da heveslendim şimdii
tabi ilk günüm olduğu için midem henüz çuval gibi ve doymak zor oluyor canım sürekli bişeyler istiyor ama kendimi tutarsam birkaç güne bunun düzeleceğine inanıyorummm

canım ben karbon diyetiyle başlamıştım hem aç kalmıyorsun hemde çok güzel kilo verdiriyor..hergün tartılırdım hergün tartıda rakam düşerdi..düştüqünü gördükçe dahada heveslenirdim..3 litre suyu mutlaka iç su içmezsen kilo veremezsin..eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır..sakın ihmal etme..suyu şişeyle içersen daha rahat içersin hesaplamasıda kolay olur..yardımcı olabileceqim bişey olursa elimden gelen bilgileri paylaşırım tatlım..bnmde elimden bi bilen tutmuştu..bugünleri en çok ona borçluyum..

yardım teklifini seve seve kabul ediyorum
öncelikle karbon diyeti nedir biraz bahseder misin? belki ben de onunla başlamalıyım:44:

Hepimiz benzer şeyleri yaşadık canım, bu mübarek gün senin miladın olacak inşallah

Tebrikler, tuzu ve şekeri keserek harika bir başlangıç yapmışsın bile
Ben birden kesememiştim yavaş yavaş azalta azalta kestim

Buyur canım lapa tarifi ;

Tuz atılmıyor kesinlikle ki amacı ödem attırması zaten.
1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla haşla içine bol baharat ve domates rendesi atabilirsin..Her öğünde taze yapmanı öneririm. Bir günde 4 çay bardağını geçmeyeceksin ama zaten o kadar tok tutuyor ki inan yenmiyor ben 2 çay bardağı yiyebildim anca.
Salata ve meyve serbest. Yoğurt ve hayvansal ürünler yasak ama ben 1'er kaşık sarımsaklı yoğurt aldım lapaların yanında.Ve booool su en az 2,5 litre.
Kahvaltından akşam yemeğine kadar her şeyini lapayla yapacaksın :13:

Bu arada isminizi beynime kazıyana kadar defalarca sorabilirim, mazur görün biraz unutkanım :93::93:

çok teşekkür ederimmmm
bugün kahvaltı ettiğim için yarın hemen başlıycam buna, peki kaç gün devam etmem lazım?

bu arada adım naz

çok teşekkür ederimmmm
bugün kahvaltı ettiğim için yarın hemen başlıycam buna, peki kaç gün devam etmem lazım?

bu arada adım naz

Nazcım ben 1 gün yapıyorum, 2 gün yapan da var ama ben sağlıklı bulmuyorum açıkçası...Ki diyetisyenler de gerek olmadığını, ödem atmak için 1 günün yeterli olduğunu söylemiş

Nazcım ben 1 gün yapıyorum, 2 gün yapan da var ama ben sağlıklı bulmuyorum açıkçası...Ki diyetisyenler de gerek olmadığını, ödem atmak için 1 günün yeterli olduğunu söylemiş

1 gün müü
ben de eyvah dedim şimdi bikaç hafta lapa yiycez

ee iyiymiş ozaman valla , peki bişey daha sorsammmmm
ne kadar sıklıkta tekrarlayabilirim acaba bunu

Son düzenleme:
slm herkese benide aranıza alırmısınız.

hoşgeldin canım emin ol burda çok iyi motive olursun ben filiz

banucum çok güzel görünüyorsun , ve elbise modelin çok güzel, seni plates işe yaramış sanırım sadece karın çalışıyorsun, sana önerim haftada 1 defada ebrunun streç günü var yaparsan, yani uzama, kasları çok iyi uzatıyor ve olduğun kilodan daha ince gösteriyor yaparsan muhteşem görünürsün :82: :82: sadece fikir

iyi geceler kızlar
ben de sizinle beraber zayıflayabilir miyim
hoşgeldin tabiki neden olmasın, burda çoğaldıkça enerjimiz dahada yükseliyor

canım bende indirdim bi türlü açılmadı farklı yerden indirdiğini düşünmüştüm,
bende artık netten izler yaparım

hoşgeldin izlem düğününüz hahırlı olsun, çifte mutluluklar

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun

banu çok hoş görünüyorsun tatlım

kızlar heryanım agrıyor felaket hastayım keyifsizim işe geldim ama ayakta duracak halim yok birazdan eve giderim belki
geçmiş olsun canım

hayırlı olsun daha zaman var inşallah ozamana kadar istediğin kiloyu verir o kıyafetle düğüne gidersin

kızlar hepinizin kandili kutlu olsun. hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah. ben kaçtım görüşürüz.

deryacım specıal k diyetimi yaradı sana çok sevindim canım banada çok iyi geldi bundan sonra favori diyetim benimde

slm kızlar nasılsınız benim bu gün cok işlerim var mutfagı temizliyorum buzdolabı fırın

BANUCUM TEL KELİMEYLE MUHTEŞEMSİN GÖZÜMÜN ÖNÜNE BEBEKLERLE OLAN RESMİN GELDİ ONUNLA BU HARİKA GERCEKTEN TEBRİK EDERİM MUHTEŞEMSİN

mrb kızlar
kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşmak üzere

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
ben de 1haftadır burdayım burayyı bırakmayın kızlar cidden haz alınıyor ve yenilmiyor

yardım teklifini seve seve kabul ediyorum
öncelikle karbon diyeti nedir biraz bahseder misin? belki ben de onunla başlamalıyım:44:

canım karbon diyeti et ürünlerinin aqırlıklı olduqu bir diyet..bütün besinlerin karbonhidrat deqerlerini çıkartıp hesaplayarak yapıyoruz..günlük belli bir ölçüyü geçmemeye çalışıyoruz..düşünürsen ayrıntıları yazarım cnm..

ayyy nasıl güzel bişi yaa ben kesin başlıom ya karbona ya corn flakes diyetine...

ya da dukana ayy kafam karıştı ne yapsam dieeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…