80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak gördünmü nasıl da başlanıyorrr... heleki şekerrr muhteşem bir başlangıç olmuş...

1 gün müü
ben de eyvah dedim şimdi bikaç hafta lapa yiycez

ee iyiymiş ozaman valla , peki bişey daha sorsammmmm
ne kadar sıklıkta tekrarlayabilirim acaba bunu

Nazcım haftada bir yapabilirsin..Ben 2 haftada bir yapıyordum ara verdim şimdilerde.

deryacım specıal k diyetimi yaradı sana çok sevindim canım banada çok iyi geldi bundan sonra favori diyetim benimde

Evet semacım ya ben de çok şaşırdım.Karbon oranı fazla olduğu için çok şüpheliydim ama aldığım sonuçlar harika :13:
İnşallah cumaya kadar bozulmaz bu denge.

ara öğün yap canım süt, yoğurt ,meyce ,kuru üzüm, 2 ceviz, 6fındık veya badem zamanla alışırsın tabiii ..yeşil çay al bir de doğadanın kayısılı form çayı en iisi bence ooo..

hmmm biraz karışık gibi görünüyor:44:
ben yarın bir lapayı yapayım sonra bunun ayrıntılarını istiycem senden canım.. çok sağol

bak gördünmü nasıl da başlanıyorrr... heleki şekerrr muhteşem bir başlangıç olmuş...

evet çok iyi hissediyorum şimdiden kendimiii.. sabahtan beri 1lt su içtim.. kahvaltıdan sonra da az önce biraz karpuz yedim ve 20 dk egzersiz yaptım

tamam canım ozaman ben her çarşambayı lapa günü ilan ediyorum kendime

ooo topic şenlenmiş birsürü yeni arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlarrr

derya ,aycan special k diyeti ne bi anlatın kızlar yaaaa benimde durdu kilo vermem hatta artı 300 gr. :84:

sena unutmuşum canım yaa sonuçların temiz çıkmış gözünaydın canım

selam kızlar nasılsınız? bugun doktora gıttım 3 tup kan verdım persembe sonuc alıcam bakalım durumlar nasıl? cumada hormon testı yaptırıcam kadın doğum doktoruma gıdıcem

valla bu hafta kilolar gümbür gümbür gidiyor herkesin
benimkilerde gidiyor kızlar ben k.h dyetini cok sevdim arada yapmaya devam edicem inş. birde meyva sıkıntısı olmasa.
bugun spora yeniden basladım. yarım saat yuruyus. yarım saat cardio yaptım. boyle daha zevkli ilk baslarda 1 saat yuruyordum kosu bandında ve sonuç bi kenara cektim cıkasım gelmedi sıkıldım. ama yarım saat sıkmıyor insanı. cok yapıp bırakacagıma az yaparım devamlı yaparım. cardioda eglenceli baya. ben 1 saat yaparım diyordum ama yok nefes nefese kaldım valla. ama görseniz ne komik yapıyorum bi yandan ogrenme bi yandan ayak uydurma. gören olsa rezil olurum odun mubarek vucut zamanla süresini uzatmayı düşünüyorum. inanırmısınız su an cok dinç hissediyorum kendimi spor gibisi yok

YOK CANIM ani acıklamalarım göz kararması sekermı var vs dıye bırde kolestrolede bakıcaklar bır suru sey saydı bakalım.

anladım cnm geçmiş olsun inşallah brşey çıkmaz
bunun için hangi bölüme ggidiyorsun?
diyetisyene mi ?
bende diyetisyene gitmek istiyorum ama kocacım emzirirken olmaz diyor

arkadaşlar forumda yeniyim. bu topiği görünce sizinlel tecrübelerimi paylaşmak istedim. bundan 2 ay öncesine kadar 84 kiloydum. boyum da 1,72. canıma tak etmişti ve ablamın diyetisyenine başvurdum ( kendisi 6 ayda 20 kilo verdi bu diyetisyenle). 20 nisanda benden tüplerce kan alıp tahlillerimi yaptı, sonucunda 1 aylık bir demir tedavisi gördüm ve diyete başladık. bugün kilom 76,1. yani yaklaşık 8 kilo verdim.

bunun sırrı ise kesinlikle az yiyip sık yemek. evet çok klasik bi laf belki ama kesinlikle doğru. bu diyet sürecinde öğrendiğim en önemli şey şuydu: yemeyerek kilo veremiyoruz, hemde kesinlikle veremiyoruz. versek bile en geç bi kaç ay içinde daha fazlasını alıyoruz çünkü o süreçte yiyemediğimiz şeyleri vücut ısrarla depo yapmak istiyor, önceden tüm dondurmayı yiyip bitiren biz bi kase yediğimizde bile vücut bunu depoluyor ve yağa dönüştürüyor çünkü o diyet sürecinde depolayamadığı şeyi anında muhafaza etmeye çalışyor. bu işin mantığı bu kızlar.

tıp literatüründe bu az yiyip sık yemek de insülin direncini yükselterek metabolizmayı çalıştırıyor. benim metabolizma hızım 1400lerdeydi. ama bu sayede 1700lere yaklaştım. spor yapmaya henüz hiç fırsatım olmadı, sadece diyetle 8 kilo verdim. diyetisyenim benim için 4 aylık bir program yaptı ve her hafta kontrole gidiyorum. eylüle kadar hedeflenen kilo 64. ve azimliyim başaracağım.

kısacası yemeyerek kilo vermeye çalışmayın lütfen. çok daha fazlasını geri alırsınız. her şeyi yiyin, dünyaları yiyin, ama az ve sık aralıklarla lütfen.

faydasını göremeyecek tek bir kişi bile olmaz inanın bana.

bir de iç bacak bölgemdeki selülitlerin bile farkettiğini gözlemledim. bu yüzden kola, çay, kahve ve yağlı yiyecekleri kesinlikle tüketmiyorum.

anladım cnm geçmiş olsun inşallah brşey çıkmaz
bunun için hangi bölüme ggidiyorsun?
diyetisyene mi ?
bende diyetisyene gitmek istiyorum ama kocacım emzirirken olmaz diyor

bugun aile hekımıne gıttım orada yapılabılenlerı yapacak tum tahllıl olarak cumada doğum yaptıgım doktoruma gıdıcem muayene olmam gerek mıyon cıkmıstı bende bırde hormonlarıma baktırıcam ardındanda dıyetısyene canım. eşler sanırım hep aynı benımkıde 9 aydır hıcbırsey yaptırtmadı sonuc aldıgım kılolar kar kaldı yanıma artık sinirlerimde bozuluyor baktıkı artık dıyetıme karısmıyor doktorlarada karısmıcakmıs.. doğumdan snra hormonal rahatsızlıklar yada gizli seker gıbı bulgular olabılıyormus bakılsın bakalım ıcım rahatlar

demekki aynı bu erkekler
inşallah birşey çıkmaz cnm
yazarsın gelişmeleri

bende dün 63 tüm bugün 61.9 tebrik ederim

maşallah yaseminn canım tebrikler çok sevindim dünden bugüne çok fark var demek ki benim yavaş nerde hata yapmış olabilirim.yoğurda dikkat etmemiştim, yağlı yemiştim ondan mı acaba,su içmem mi yetersiz yoksa regli zamanım bilemedim?

Filizim gene kaçırmıyorsun detayları :))
Benimle birlikte şu an k flkaes yapan var mı bilmiyorum filizcim, unuttuysam da kusura bakmayın ne olur :26:
Her gün tartılıyorum, dayanabilir miyim ben
Cuma günü 73.9 dum...Dün sabah 73.3....Bu sabahta 72.7
Anlayacağın normal karbon diyeti yapıyormuşum gibi düşüş yaşıyorum bende şaşkınım, umarım cumaya çok güzel bir sonuç alırım
Spor arkadaşımın eşi öğretmen olduğu için şimdi onların tatil zamanı
Gerçi çıkabilseydik bile yürüyemezdim çünkü platese başladım artık..İkisine birden vaktim yok. Kilo vermekten çok sıkılaşmaya yöneldim artık

bence ii fikir senin sadece sıkılaşmaya ihtiyacın var arada farkında olmadan kalan kilolar yok olur zaten...cuma'dan bugüne nerdeyse aynı kilo kayıplarımız demek ki isteyince olur bünye dukan,kh diyeti,müsli,nesfit vs ne olsa vermeye hazır birden atak bekliyor desene:)inş.bu şekil devam eder...

Filiz harika sonuçlar
Ya şu protein ağırlıklı diyetleri herkes elinden geldiğince yapmalı..İnsanı nasıl motive ediyor böyle sonuçları birebir görmek
Cumaya birinci çıkarsın bu gidişle
Hadi bakalım

1.çıkma konusunda şuandan itibaren emin değilim:)bakşana canım topik coştu maşallah herkes tıkır tıkır veriyor fazlalıkları...bence bu hafta çekişmeli olacak 1.lik merakla bekliyorum:))

1 gün müü
ben de eyvah dedim şimdi bikaç hafta lapa yiycez

ee iyiymiş ozaman valla , peki bişey daha sorsammmmm
ne kadar sıklıkta tekrarlayabilirim acaba bunu

bir kaç hafta mı?düşünemiyorum ben 1 gün bile yapamadım cesaret edip.birde birkaç hafta olsa daha da imkansız hale gelir:)

selam kızlar nasılsınız? bugun doktora gıttım 3 tup kan verdım persembe sonuc alıcam bakalım durumlar nasıl? cumada hormon testı yaptırıcam kadın doğum doktoruma gıdıcem

geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz...

canım elbiseni güle güle kullan.şu spor isteği bana da bir bulaşsa süper olacak.bu diyete başladım başlayalı toplasan 4-5 gün ancak yürüyüş yapmışımdır.şubat 18 de başladım düşün...bahanem hep hazır hava soğuk,kuzey gece çok uyandı uykusuzum,bugün pazar,hasta gibiyim...annem kızıyor bahanen hiç bitmiyor bana da engel oluyorsun diye.....senin diyette meyve sınırlı bu diyette 3.evreye kadar meyve yok

saol canım inş.

slm herkese benide aranıza alırmısınız.

hoşgeldin

banucum çok hoş olmuşsun, elbisen de çok güzel, hiç bir kusur görümüyor canım

iyi geceler kızlar
ben de sizinle beraber zayıflayabilir miyim

hoşgeldin arkadaşım

kizlaaar ben geldim geri :)

nihayet netime kavustum artik rejimden kacis yok bana

hedef 68 :)

hoşgeldin seyhancım. ben ara ara geçmişi okuyorum. yazılarını sık sık görüyordum. afyonlusun sanırım

süpersin deryacım, emeklerinin karşılığını görüyorsun

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun

banu çok hoş görünüyorsun tatlım

kızlar heryanım agrıyor felaket hastayım keyifsizim işe geldim ama ayakta duracak halim yok birazdan eve giderim belki

[COLOR="#800080"geçmiş olsun canım, imkanın varsa git dinlen. hastalıklar genelde dinlenerek geçiyor][/COLOR][/B]

[quote="yesilsiyah, post: 19883037"]kızlar ben k.k den yükledigim resimleri nasıl silebilirim. listede hepsi hala duruyor. sil secenegi falanda yok[/QUOTE]

onu ben de merak ediyorum canım:26: sanırım kalıyor orda

aslında benimki az çalıştığı için hızlandırması gerekir, ama hiçbir etkisi olmadı. ama ara ara ölçtüreceğim değerlerimi. ben sincan fatihte oturuyorum canım. burada kafama göre bir arkadaş ortamı bulamadım malesef. afyonu çok özlüyorum. en yakınlık gördüğüm eltim sağolsun. seninle aramızda epey mesafe var sanırım

tebrik ederim canım

ilk günler öyle oluyor canım. birkaç gün sabredersen miden küçülmeye başlıyor

geçmiş olsun melikecim, iyi sonuçlar alısın inşallah

izlemcim hoşgeldin canım, eğlenceli bir düğün geçirmişsiniz. sarı elbisen çok şık olmuş

kızlar maşallah ne güzel sohbet etmişsiniz, oku oku bitiremedim. hep böyle olur inşallah
bu arada gepinizin kandili mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…