kızlar bana çok iyi geldiniz müthiş bir azimle başladım
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim
sonra mis gibi bir kahvaltı yaptım nerdeyse aylar sonra ilk defa güne kahvaltı ile başladım
çayıma şeker, haşlanmış yumurtama da tuz katmadımmm
sanırım kıvırıcam ben bu işiiii
canım tarifini verirsen çok memnun olurum..
1 gün müü
ben de eyvah dedim şimdi bikaç hafta lapa yiycez
ee iyiymiş ozaman valla , peki bişey daha sorsammmmm
ne kadar sıklıkta tekrarlayabilirim acaba bunu
deryacım specıal k diyetimi yaradı sana çok sevindim canım banada çok iyi geldi bundan sonra favori diyetim benimde
ayyy canım benimm çok teşekkür ederim daha da heveslendim şimdii
tabi ilk günüm olduğu için midem henüz çuval gibi ve doymak zor oluyor canım sürekli bişeyler istiyor ama kendimi tutarsam birkaç güne bunun düzeleceğine inanıyorummm
canım karbon diyeti et ürünlerinin aqırlıklı olduqu bir diyet..bütün besinlerin karbonhidrat deqerlerini çıkartıp hesaplayarak yapıyoruz..günlük belli bir ölçüyü geçmemeye çalışıyoruz..düşünürsen ayrıntıları yazarım cnm..
bak gördünmü nasıl da başlanıyorrr... heleki şekerrr muhteşem bir başlangıç olmuş...
Nazcım haftada bir yapabilirsin..Ben 2 haftada bir yapıyordum ara verdim şimdilerde.
Evet semacım ya ben de çok şaşırdım.Karbon oranı fazla olduğu için çok şüpheliydim ama aldığım sonuçlar harika :13:
İnşallah cumaya kadar bozulmaz bu denge.
selam kızlar nasılsınız? bugun doktora gıttım 3 tup kan verdım persembe sonuc alıcam bakalım durumlar nasıl? cumada hormon testı yaptırıcam kadın doğum doktoruma gıdıcem
hayırdır cnm neden gittin geçen gün miden bulanıyor diyemi ?
YOK CANIM ani acıklamalarım göz kararması sekermı var vs dıye bırde kolestrolede bakıcaklar bır suru sey saydı bakalım.
anladım cnm geçmiş olsun inşallah brşey çıkmaz
bunun için hangi bölüme ggidiyorsun?
diyetisyene mi ?
bende diyetisyene gitmek istiyorum ama kocacım emzirirken olmaz diyor
bugun aile hekımıne gıttım orada yapılabılenlerı yapacak tum tahllıl olarak cumada doğum yaptıgım doktoruma gıdıcem muayene olmam gerek mıyon cıkmıstı bende bırde hormonlarıma baktırıcam ardındanda dıyetısyene canım. eşler sanırım hep aynı benımkıde 9 aydır hıcbırsey yaptırtmadı sonuc aldıgım kılolar kar kaldı yanıma artık sinirlerimde bozuluyor baktıkı artık dıyetıme karısmıyor doktorlarada karısmıcakmıs.. doğumdan snra hormonal rahatsızlıklar yada gizli seker gıbı bulgular olabılıyormus bakılsın bakalım ıcım rahatlar
bende dün 63 tüm bugün 61.9tebrik ederim
1 gün müü
ben de eyvah dedim şimdi bikaç hafta lapa yiycez
ee iyiymiş ozaman valla , peki bişey daha sorsammmmm
ne kadar sıklıkta tekrarlayabilirim acaba bunu
selam kızlar nasılsınız? bugun doktora gıttım 3 tup kan verdım persembe sonuc alıcam bakalım durumlar nasıl? cumada hormon testı yaptırıcam kadın doğum doktoruma gıdıcem
valla bu hafta kilolar gümbür gümbür gidiyor herkesin
benimkilerde gidiyor kızlar ben k.h dyetini cok sevdim arada yapmaya devam edicem inş. birde meyva sıkıntısı olmasa.
bugun spora yeniden basladım. yarım saat yuruyus. yarım saat cardio yaptım. boyle daha zevkli ilk baslarda 1 saat yuruyordum kosu bandında ve sonuç bi kenara cektim cıkasım gelmedi sıkıldım. ama yarım saat sıkmıyor insanı. cok yapıp bırakacagıma az yaparım devamlı yaparım. cardioda eglenceli baya. ben 1 saat yaparım diyordum ama yok nefes nefese kaldım valla. ama görseniz ne komik yapıyorum bi yandan ogrenme bi yandan ayak uydurma. gören olsa rezil olurum odun mubarek vucutzamanla süresini uzatmayı düşünüyorum. inanırmısınız su an cok dinç hissediyorum kendimi spor gibisi yok
demekki aynı bu erkekler
inşallah birşey çıkmaz cnm
yazarsın gelişmeleri
maşallah yaseminn canım tebrikler çok sevindim dünden bugüne çok fark var demek ki benim yavaş nerde hata yapmış olabilirim.yoğurda dikkat etmemiştim, yağlı yemiştim ondan mı acaba,su içmem mi yetersiz yoksa regli zamanım bilemedim?
Filizim gene kaçırmıyorsun detayları :))
Benimle birlikte şu an k flkaes yapan var mı bilmiyorum filizcim, unuttuysam da kusura bakmayın ne olur :26:
Her gün tartılıyorum, dayanabilir miyim ben
Cuma günü 73.9 dum...Dün sabah 73.3....Bu sabahta 72.7
Anlayacağın normal karbon diyeti yapıyormuşum gibi düşüş yaşıyorum bende şaşkınım, umarım cumaya çok güzel bir sonuç alırım
Spor arkadaşımın eşi öğretmen olduğu için şimdi onların tatil zamanı
Gerçi çıkabilseydik bile yürüyemezdim çünkü platese başladım artık..İkisine birden vaktim yok. Kilo vermekten çok sıkılaşmaya yöneldim artık
bence ii fikir senin sadece sıkılaşmaya ihtiyacın var arada farkında olmadan kalan kilolar yok olur zaten...cuma'dan bugüne nerdeyse aynı kilo kayıplarımız demek ki isteyince olur bünye dukan,kh diyeti,müsli,nesfit vs ne olsa vermeye hazır birden atak bekliyor desene:)inş.bu şekil devam eder...
Filiz harika sonuçlar
Ya şu protein ağırlıklı diyetleri herkes elinden geldiğince yapmalı..İnsanı nasıl motive ediyor böyle sonuçları birebir görmek
Cumaya birinci çıkarsın bu gidişle
Hadi bakalım
1.çıkma konusunda şuandan itibaren emin değilim:)bakşana canım topik coştu maşallah herkes tıkır tıkır veriyor fazlalıkları...bence bu hafta çekişmeli olacak 1.lik merakla bekliyorum:))
bir kaç hafta mı?düşünemiyorum ben 1 gün bile yapamadım cesaret edip.birde birkaç hafta olsa daha da imkansız hale gelir:)
geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz...
canım elbiseni güle güle kullan.şu spor isteği bana da bir bulaşsa süper olacak.bu diyete başladım başlayalı toplasan 4-5 gün ancak yürüyüş yapmışımdır.şubat 18 de başladım düşün...bahanem hep hazır hava soğuk,kuzey gece çok uyandı uykusuzum,bugün pazar,hasta gibiyim...annem kızıyor bahanen hiç bitmiyor bana da engel oluyorsun diye.....senin diyette meyve sınırlı bu diyette 3.evreye kadar meyve yok
slm herkese benide aranıza alırmısınız.
iyi geceler kızlar
ben de sizinle beraber zayıflayabilir miyim
kizlaaar ben geldim geri :)
nihayet netime kavustum artik rejimden kacis yok bana
hedef 68 :)
Günaydıııııınnnn
Kızlar ne oluyor bana sanki normal karbon diyeti yapıyormuş gibi, hatta daha da fazla bir düşüş görüyorum tartıda her gün
Dün 73.3 gördüm, bu sabah 72.7
Cumaya kadar böyle gider mi ki :44:
Ya bu diyet benim bünyeme çok uydu, ya da başka bir şey var bilemiyorum..Hem de regli dönemindeyim
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
banu çok hoş görünüyorsun tatlım
kızlar heryanım agrıyor felaket hastayım keyifsizim işe geldim ama ayakta duracak halim yok birazdan eve giderim belki
sevda'cım ilgin için çok teşekkür ederim.notlarını okuyor print alıyorum.sanki kitab elimin altında gibi oldu çok saol güzelim...canım nerede yaşıyorsun diye sormuştum ama cevabı göremedim acaba atladım mı emin değilim...
yasemin canım ben bilmeyerek deli gibi bagetlerin derisini yüzmeye çalışıyordum:)söylediğin ii oldu az yağlı yoğurt ve peynir aldık.sadece wc sıkıntım var onuda çok zorda kalırsam banu'nun dediği çayı alacağım.A101 de mest dedi.ben bu tarz çaylar tembelliğe alıştırır diye düşünüyor en son çare olarak bakıyorum:)yulaf kepeğim gelsin sevda'nın verdiği tarifleri yapacağım...bu arada int.yulaftan yoğurt çorbasını görmüştüm yapmışsın bile tadı nasıl?inş.hedefimize topikçe ulaşırız kızlar...
banucum asla pilatesi bırakma baya farketmiş tebrik ediyorum canımm maşallah.tatile gidene kadar süper olacak sen sakın üzülme baskülde kilom düşmüyor diye bu kadar kişi yalan söyleyecek değiliz bariz fark var sanki ikizleri komşu kızı doğurdu:)maşallah.seyhanın yorumunu beğendim nickin gibi masumm olmuşsun bu elbiseyle cici kız:)
izlem hoşgeldin canım...düğün yakının olunca insan daha çok yoruluyor birde ege'nin peşinde koşuşturduysan çok yorucu geçmiştir kesin...sarı abiyeyi daralttın mı?yoksa farklı bişey mi giydin?
derya'cım seninle birlikte kaç kişi nesfit yada k-fleks yiyor.nasıl hergün tartılıyor musun?fark ne kadar oldu?ben cumayı bekliyemiyorum görüyorsun ne merak bendeki:)buaralar hiç spordan bahsetmiyorsun sabahları yürüyüş yaptığın arkadaşın yok mu?yoksa cafe'yle mi ilgileniyorsun?
arzucum ilaçları bıraktığın ii olmuş.onların kilo alımında çok etkisi oluyor kişiye göre sinir ve ellerde titremede oluyor sanırım.eğer kullanmadan da olabiliyorsa kesinlikle ilaç kullanılmamalı...Ankara'da nerede oturuyorsun?ben dikmen/ilker'deyim...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun....
ben şimdilik çıkıyorum müşterm gelecek hoşcakalın....
kızlar sıkı durun:)
bu dukan diyetine perşembe başladım 72,2 ile şuan 70,4 kiloyum:)we regli olmam lazım +wc problemi yaşıyorum....çok güzel gidiyor inş.bu şekil devam eder...
dünkü menümü yazıyorum
sabah -->2 bardak ılık su+2 haşlanmış yumurta+2 kk beyaz peynir
arada -->2 bardak süt
öğlen-->2 haşlanmış baget+1 kase yoğurt
arada-->yok
akşam-->yarım tavuk çevirme+3 bardak ayran
arada -->soda
2lt su+2 yeşil çay+spor yok(hava buzzz gibi çıkamam)
ayyy canım benimm çok teşekkür ederim daha da heveslendim şimdii
tabi ilk günüm olduğu için midem henüz çuval gibi ve doymak zor oluyor canım sürekli bişeyler istiyor ama kendimi tutarsam birkaç güne bunun düzeleceğine inanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?