ooo topic şenlenmiş birsürü yeni arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlarrr
derya ,aycan special k diyeti ne bi anlatın kızlar yaaaa benimde durdu kilo vermem hatta artı 300 gr. :84:
sena unutmuşum canım yaa sonuçların temiz çıkmış gözünaydın canım
merhaba kızlar....
6 adet pötibör yedim:26::26::26:
6 adet pötibör yedim:26::26::26:
meyve yeseydin ya da süt içseydin daha iyi olurdu canım. fazladan spor yapıp eritmeye çalışırsın.
çok güzel oluyor pötibörde
aaaaaa oldumu yaaaaa... eyse şaka şaka canım ilk günlerde insan biraz iradesiz oluyor bundan sonra eve alma bence git sokakta çocuklara dağıt ne biliim komşuya ver olanları onun yerine bir meyve daha ii olurdu ama işte nefis bazen bizden daha güçlü oluyor sıkma canını biraz hareket et tepin akşama ekmek yeme ne billiiiim tepiiinnn bişiler yap. telafi edersin ok?
kızlar şimdi special k nın sitesine girdim orda kişiye özel program hazırlıyorlar bi bakın derim yapanlar içinnn....
ayy hem de 180 kalori ediyomuş yaaaa
bir daha yedikten sonra değil yemeden önce yazıcam burayaaaa
daha önce yazsam sizin dedikleriniz yapar yemezdim:95:
canım dün dedimya bak dün geldin ve zamanla nasıl motive oluyorsun sen bence bugünden başla günlük menülerini yazmaya ve hooop iki haftada listedesin ben il bir ay liste yazamamıştım utanırdım sohbetlere katılmaya ama en sonunda başardım ve yazdım hem insan yazacağım die yiyemiyor veya yaz sabah ondan sonra gününü geçir o zamanda yazdım madem mahçup olmayayım die yemiyorsun....
Günaydıııııınnnn
Kızlar ne oluyor bana sanki normal karbon diyeti yapıyormuş gibi, hatta daha da fazla bir düşüş görüyorum tartıda her gün
Dün 73.3 gördüm, bu sabah 72.7
Cumaya kadar böyle gider mi ki :44:
Ya bu diyet benim bünyeme çok uydu, ya da başka bir şey var bilemiyorum..Hem de regli dönemindeyim
kızlar sıkı durun:)
bu dukan diyetine perşembe başladım 72,2 ile şuan 70,4 kiloyum:)we regli olmam lazım +wc problemi yaşıyorum....çok güzel gidiyor inş.bu şekil devam eder...
dünkü menümü yazıyorum
sabah -->2 bardak ılık su+2 haşlanmış yumurta+2 kk beyaz peynir
arada -->2 bardak süt
öğlen-->2 haşlanmış baget+1 kase yoğurt
arada-->yok
akşam-->yarım tavuk çevirme+3 bardak ayran
arada -->soda
2lt su+2 yeşil çay+spor yok(hava buzzz gibi çıkamam)
hoşgeldin
banucum çok hoş olmuşsun, elbisen de çok güzel, hiç bir kusur görümüyor canım
hoşgeldin arkadaşım
hoşgeldin seyhancım. ben ara ara geçmişi okuyorum. yazılarını sık sık görüyordum. afyonlusun sanırım
süpersin deryacım, emeklerinin karşılığını görüyorsun
[COLOR="#800080"geçmiş olsun canım, imkanın varsa git dinlen. hastalıklar genelde dinlenerek geçiyor][/COLOR][/B]
[B][COLOR="#800080"]onu ben de merak ediyorum canım:26: sanırım kalıyor orda[/COLOR]
aslında benimki az çalıştığı için hızlandırması gerekir, ama hiçbir etkisi olmadı. ama ara ara ölçtüreceğim değerlerimi. ben sincan fatihte oturuyorum canım. burada kafama göre bir arkadaş ortamı bulamadım malesef.afyonu çok özlüyorum. en yakınlık gördüğüm eltim sağolsun. seninle aramızda epey mesafe var sanırım
tebrik ederim canım
ilk günler öyle oluyor canım. birkaç gün sabredersen miden küçülmeye başlıyor
geçmiş olsun melikecim, iyi sonuçlar alısın inşallah
izlemcim hoşgeldin canım, eğlenceli bir düğün geçirmişsiniz. sarı elbisen çok şık olmuş
yaptigin diyet hangisi? linki falan varmi bi okusak :) bende istiyom bendeee
tebrikler harika
dukan diyeti nasil birsey linki varsa verebilirmisin
hosbuldum canim!
ben buraya sik sik girerdimde iste son zamanlarda ihmal ettim dügün dernek derken birde netim yoktu daha bir kac gün oldu baglanali...
evet afyonluyum sendemi yoksa?
ikisini de yapabilirsin nazcım, hangisi seni daha iyi motive edecekse onu yap.. bbu arada ben arzupeki ben bu listeyi sabahtan yapıp bütün gün ona mı uyucam yoksa akşam bütün gün yediklerimi mi yazıcam:44:
neyse gelince cevaplarsın canım:79:
evlendin sanırım hayırlı olsun, evet canım afyonluyum
ikisini de yapabilirsin nazcım, hangisi seni daha iyi motive edecekse onu yap.. bbu arada ben arzu
evlendin sanırım hayırlı olsun, evet canım afyonluyum
ikisini de yapabilirsin nazcım, hangisi seni daha iyi motive edecekse onu yap.. bbu arada ben arzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?