80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben kafama göre takılıyorum herhangi özel bişi yapmıyorum ama topiğim coştu banada karbon cazip geliyor enazından şöyle bir haftalık denemk istiyorum... dukan biraz karışık gibi..... special k da olabilir geçen nesfit almışım yanlışlıkla ......

6 adet pötibör yedim:26::26::26:

aaaaaa oldumu yaaaaa... eyse şaka şaka canım ilk günlerde insan biraz iradesiz oluyor bundan sonra eve alma bence git sokakta çocuklara dağıt ne biliim komşuya ver olanları onun yerine bir meyve daha ii olurdu ama işte nefis bazen bizden daha güçlü oluyor sıkma canını biraz hareket et tepin akşama ekmek yeme ne billiiiim tepiiinnn bişiler yap. telafi edersin ok?

kızlar şimdi special k nın sitesine girdim orda kişiye özel program hazırlıyorlar bi bakın derim yapanlar içinnn....

meyve yeseydin ya da süt içseydin daha iyi olurdu canım. fazladan spor yapıp eritmeye çalışırsın.
çok güzel oluyor pötibörde

ayy hem de 180 kalori ediyomuş yaaaa
bir daha yedikten sonra değil yemeden önce yazıcam burayaaaa
daha önce yazsam sizin dedikleriniz yapar yemezdim:95:

selam kızlar 10 sayfa geriye kadar gelebildim sonra pest ettim..bugn işte nefes alamıyouz resmen saat 18 olsun diy bekliyorum
nasıl keyifler ...
banucum elbiseni ve seni çok beğendim..çok yakışmış canım..çok özendm valla maşallah canım sana..
bu tarz elbiseleri oldum olası çok beğenir ama giyemem and içtim ben de bir gün giyicem ve size söz buraya koyucam..
izlemmm bne gçmişte kaybolup şu meşhur sarı elbiseni yine göremedim yaaaa..sayfa kaçta diyiverin gari de bakayım..
deryacm sen leslie nin hangisini yapıyorsun canım ya ben hepi topu 2 mile i üstüste iki kere yapıyorum beni mahvetmiyor..eminim seninki daha zorludur..evet çok terletiyor ama çok yormuyor..
bu arada spor ortim dünkü hesabımı veriim..
45 dk işyerinde spor
akşam 1.5 saat yürüyüş yaptımm..
bugün nöbetçiydim işyerinde gidemedim ama akşam evde leslie yapmayı planlıyorum..yarın yapıp yapamadığımı iletirim sana Deryacım...
diğer ortilerim selmaaaa böğürtlengözzz ne durumdasınız bakem?

ayy hem de 180 kalori ediyomuş yaaaa
bir daha yedikten sonra değil yemeden önce yazıcam burayaaaa
daha önce yazsam sizin dedikleriniz yapar yemezdim:95:

canım dün dedimya bak dün geldin ve zamanla nasıl motive oluyorsun sen bence bugünden başla günlük menülerini yazmaya ve hooop iki haftada listedesin ben il bir ay liste yazamamıştım utanırdım sohbetlere katılmaya ama en sonunda başardım ve yazdım hem insan yazacağım die yiyemiyor veya yaz sabah ondan sonra gününü geçir o zamanda yazdım madem mahçup olmayayım die yemiyorsun....

peki ben bu listeyi sabahtan yapıp bütün gün ona mı uyucam yoksa akşam bütün gün yediklerimi mi yazıcam:44:

neyse gelince cevaplarsın canım:79:

yaptigin diyet hangisi? linki falan varmi bi okusak :) bende istiyom bendeee

tebrikler harika

dukan diyeti nasil birsey linki varsa verebilirmisin

hosbuldum canim!

ben buraya sik sik girerdimde iste son zamanlarda ihmal ettim dügün dernek derken birde netim yoktu daha bir kac gün oldu baglanali...

evet afyonluyum sendemi yoksa?

tam müslili yogurdumu almistimki (230kcal) yemeden burayi okuyordum istahim kacti
geri buzdolabina biraktim bir kac havuc vardi aldim onlari yedim birde yesil cay iciyorum oooohhhh

evlendin sanırım hayırlı olsun, evet canım afyonluyum

peki ben bu listeyi sabahtan yapıp bütün gün ona mı uyucam yoksa akşam bütün gün yediklerimi mi yazıcam:44:

neyse gelince cevaplarsın canım:79:
ikisini de yapabilirsin nazcım, hangisi seni daha iyi motive edecekse onu yap.. bbu arada ben arzu

evlendin sanırım hayırlı olsun, evet canım afyonluyum

ikisini de yapabilirsin nazcım, hangisi seni daha iyi motive edecekse onu yap.. bbu arada ben arzu

memnun oldum arzucum
sanırım önce listeyi yapmak daha iyi çünkü en azından sabah müdahale ederseniz bazı şeyleri değiştiririm
yoksa akşam bütün gün yediklerimi yazacak olursam kendime hakim olamayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…