80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben geldimm. yemekteydim evet.. şimdi şekersiz çayımı yudumluyorum bi yandan :)))

flekscim.. geçmiş olsun.. bi de ben kurtulabilsem şu dişimden.. benim ağrı yok ama bir köşesi kırıldı,azı dişimin... korkumdan gidemiyorum dişçiye.. hayatımda hiç diş çektirmedim :))
ama gitmem lazım aslında kırılakırıla sadece kök kalırsa daha zor olucak çekilmesi.. belkide yarıp kökü almaları gerekir (
ama korkuyorum işte yaa napiim.. dolgu,temizletme fln okk .. ama çektirmeye korkuyorum :))

iyiyim serracım sen nasılsın arkadaşım :))
hayırdır kız senin çizelgedeki kalp 60'a dayanmış görünüyo?

canım belki orda da vardır..bioxin gibi falan türk malı değil bu..fransız ürünüymüş galiba..
ama annen için faydalı olurmu bilemem.çünkü yaş ilerledikçe saç hücreleri ölüyormuş ve doğal olarak canlanıp çıkamıyor..ama senin benim gibi erken müdahele edilirse hücreler henüz canlı olduğundan yerine çıkıyormuş..eczanede bi uzman vardı..baktı inceledi saç diplerimi henüz canlı çıkar bunlar dedi..
spreylerle beraber 140 tl..3 kez falan almak gerekiyormuş..
bunlarla beraber çinko al dedi eczacı..
ayda bir de kontrole gidicem..

kızlar bakıyorumda hedefimi yarılamışımm şükürr ama 60 görebilecekmiyim acaba? merak ediyorumm inş zorlaşmaz kiloo vermem sanki biraz öyle oldu gibi ama neyseee

bebegcim hiç korkma diş çekiminden yoksa başına daha büyük işler açarsın..
ben de korkumdan gidemiyordum..yirmilik dişlerim çürümüştü..iltihaplandı ve başıma bela oldu..
ne pahasına olursa olsun çektiricem dedim..tabi çekilmedi..2 hafta antibiyotik kullandım..çektirdim..veee hiç bişey hissetmedim..anlamadım bile çekildiğini..ikisi de aynı anda çekildi..30 sn bile sürmedi...
hatta sende çürük yoksa kırılan yeri dolgu yaparlar..

bu arada ben akşam üzeri 10 tane kadar yer fıstığı yedim..30 dak tempolu yürüyüş yaptım..
akşam tartıldım 73,5 geldim..inşallah cumaya kadar vermem devam eder..
ben şimdi kaçıyorum
herkese iyi geceler...

ay eflatuncum gidicem sanırım yakın zamanda.. bi tanıdığımızında benim gibiymiş.. gitmemiş sadece kök kalınca 6 dikişle almışlar (
o daha kötü.. cumaya regl olmam lazım... bakalım cumayı bi atlatıp test yapayımda.. nolur nolmaz
morfin yemiyiim bilmeden diye bekliyorum aslında :))

hmmm anladim ablacim, eczaneciye sorarim ben yarin unutmazsam
bayada varmis fiyati aboow fisfisfis ama napcan saglikk.......

KIZLAR ben kacirmaya basliyorum git gide... reglm yaklasiyo ondan sanirim...
kafayi yicem Çok üzgünüm çoook
yarin sabah bi tartiliyim bakalim nolcak, sanirim bu hafta veremicem. arti cikmazsa iyi :uhm:

ben kactim yine

kızlar bende çıkıyorum.. bumbada tatlımın tarifini yazarken kimseler kalmamış... :)))
bakın da deneyin bence... ama yemeyin hee.. tadına bakın sadece.. tadınca bırakabilirseniz ne alaa..
tabiki kakaolu tatlar sevenlere lafım..ben gibi yani.. gerçi ben tatlının her türünü severim ya neyse.. yarın yenilerini de eklicem inşallah.. ben yapıp yiyemiyom bari birileri yapıp yer de bende burda sevindirik olurum :))

baharnazzz... rakibem bak bum bum bumbada tatlısı ekledim. kıızz yap hemen yee.. bak cidden kalorisi yok denecek kadar azz.. cumaya tartıda da hiiç etkilemez kilonu.. otur bi tepsiyi yeee... ben geçeyim seni böylece... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Oh oh ne gÜzel sayfalar dolmuŞ bende bu gÜnden ıtıbaren yÜrÜyÜŞÜme dıkkat edecegım kızlar bu gÜn ıkı bucuk saat yÜrÜdÜm

serracım valla tatlım başka yrden bakılıyomu bilmiyorum ama benim profilimde sağaltta eklediğim tariflerin isimleri sırayla yazıyo.. ordan tıklayıp bakabilirsin canmm... misafir geldiğinde ne yapsam diye düşünmemek için bir tarif defteri oluşturmuştum.. beğendiğim tarifleri buraya da eklemek istiyorum.. aslında sitede tatlı tarifi ararken aklıma geldi ama neyse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…