serracım bugün sohbete gelen kimseyi bulamıyorşimdi ben çıkarım herkes gelir ben daha da gelemem herkese ii akşamlar sabah aç karnına tartılcam bebeqcim :))-tatlicadiarzu-
ilgilendiginiz icin sagolunnn
ben bi bucuk sene öncede gittim cilt doktoruna.
cinko 100 den 20 cikti, demir 100 den 50 cikti.
3 ay cinko ve demir haplari kullandim, 1 sene icinde saclarim toparlandi, ve rejim yasaklanmisti.
simdi tekrar öyle oldu kesin, yani bende eczaneye sordum bi ilac verdi iste... hap yani.
eflatun abla o dedigin sey burda yoktur, sanmiyorum be ablam...
ama madem fayda etti, anneminde ihtiyaci var, cok az saci var, sac dibi hep görünüyor. üzülüyor oda. kesin ister annem. simdi bu ilaci yazicam ben akrabaglara aldirip yollatiriz, fiyatini ögrenebilirmiyim, spreylerle beraber?
iyiyim serracım sen nasılsın arkadaşım :))
hayırdır kız senin çizelgedeki kalp 60'a dayanmış görünüyo?
kızlarr nerelrdesinizz yaa bugün kimsecikler yokkk aa bak bebeg ve eflatun varmışş kızlarr nasılsınızzz
iyiyim canım..sen nasılsın..rahatsızdın galiba..tahlil falan yaptırdınmı..
canım belki orda da vardır..bioxin gibi falan türk malı değil bu..fransız ürünüymüş galiba..
ama annen için faydalı olurmu bilemem.çünkü yaş ilerledikçe saç hücreleri ölüyormuş ve doğal olarak canlanıp çıkamıyor..ama senin benim gibi erken müdahele edilirse hücreler henüz canlı olduğundan yerine çıkıyormuş..eczanede bi uzman vardı..baktı inceledi saç diplerimi henüz canlı çıkar bunlar dedi..
spreylerle beraber 140 tl..3 kez falan almak gerekiyormuş..
bunlarla beraber çinko al dedi eczacı..
ayda bir de kontrole gidicem..
Oh oh ne gÜzel sayfalar dolmuŞ bende bu gÜnden İtİbaren yÜrÜyÜŞÜme dİkkat edecegİm kızlar bu gÜn İkİ bucuk saat yÜrÜdÜm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?