80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Filizcim süper sonuç ya valla tebrikler..ben Dukanla zayıflayan akadşaımın annesini de yamzıştım dün süper kilo vermiş azimle devam ediyormuş..benim kafa şu sıralar çok yoğun olduğu için pek odaklanamadım da bişi sorca sadece şu 1. evre mi diyorsunzu hani senin şimdi yaptığının karbon diyetinden farkı ne canım??bana aynı gibi geldi de aydınlatırsan sevinirim..bir de kitabını nerden aldın onu öğrenebilir miyim??

sabah.....2 ufak domates +1 salatalıkla söğüş
1 haşlanmış yumurta
az tuzlu yağsız b.peynir
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
öğle........karpuz
ara.........6 adet pötibör
akşam.....haşlanmış tavuk, cacık
ara.........1 bardak y.yağlı süt

2,5 lt su

olmuş muuuuuu

Son düzenleme:

hemide çok güzel olmuş canım..ama o pötibör neden aralarda meyve yesen daha iyi olmaz mıydı ya da kurukayısı ceviz falan ye istersen...

Merhaba arkadaşlar;
Diyetisyen kontrolünde 88,7 kg başladığım diyette 3.haftamdayım bu hafta henüz tartılmadım.İlk hafta 1 kilo vererek 87,7 kg oldum.İkinci hafta maalesef veremedim.Bu hafta daha kontrolüm gelmedi.Bunun yanısıra 5 seans kavitasyon yaptırdım geriye 10 seansım kaldı.İlk seansta 3-4 cm incelme oldu tekrar ölçtürmedim.Ama resmen yağlarım gevşedi kıyafetler bollaşmaya başladı.Gidiyo ama çok yavaş Bazen umutsuzluğa kapılıp hepsini bırakmak istiyorum ama sonra kendimi toparlıyorum neyseki
Yılmak yok yola devam.Herkese bu zorlu yolda başarılar.

merhaba izlemcim fotoğraflar ne güzel öyle yaaa bide işin keyfi şurasında...uzun zamandır görmeyenler nasıl şaşırmışlardır....

saol canım benim
hemde nasıl
her sohbet ettiğim diyet sırrımı istiyor
insan beğenilen taktir edilen sözler bakışlar görünce çok seviniyor

6 adet pötibör yedim:26::26::26:

aferin

nihalcim eklemedim elbisemi
bugün eklerim canım

filiz tatlım evet daralttırdım elbisemii
hamile kalmadan 1 ay önce 44 beden olarak alıp giymiştim mersinde
bu hafta sonu da 2yandan 2şer parmak daraldı

hemide çok güzel olmuş canım..ama o pötibör neden aralarda meyve yesen daha iyi olmaz mıydı ya da kurukayısı ceviz falan ye istersen...

d.ö. hayatımın etkileri maalesef hemen geçmiyo
araya kaynamış onlar farkında değilim

saol canım benim
hemde nasıl
her sohbet ettiğim diyet sırrımı istiyor
insan beğenilen taktir edilen sözler bakışlar görünce çok seviniyor

aferin

nihalcim eklemedim elbisemi
bugün eklerim canım

filiz tatlım evet daralttırdım elbisemii
hamile kalmadan 1 ay önce 44 beden olarak alıp giymiştim mersinde
bu hafta sonu da 2yandan 2şer parmak daraldı

gördüm geçmişte canım ekleyecektim de gözlerim kapanıyor yazmışsın...anladım kızlar faceden gördü herhalde dedim..
ay benim arkadaşımın da bu pazar düğünü var ben de koyayım mı dobiş 89 kilo fotomu sanki çok bişi başarmış gibidaha ne giycem onu bile bilmiyorum 78 kg iken kardeşimin düğününde giydiğim çok beğendiğim bir elbisem var olmuyor tabi ki yine de bir deneyim dedim ama arkası açık kaldıona daha çok var da bakalım bu düğünü nasıl kotarcam

afyonlular 3 oldu desene afyonun neresindensin canım

bugunkü menüm:

sabah:
2 haslanmış yumurta 0
yarım domates 3
çay 0

oglen:
4 dilim sucuk 1
ayran 3

ara:
1 hobby 8

akşam:
fırın tavuk 0
kola 0

toplam 15 puan

1 saat spor
100 mekik

deryacım sucuk tuketme dedin bana da:26: dun yedigim halde kilo verdim hemde baya. demkki zararı yok diye dusunup bugunde yedim. ya tavuk sıkıyor beni artık tavuk yapayım dıyorum canım istemiyor ac kalayım daha iyi diyorum resmen. bugun akşama koydum tek tavuk. yarında ıspanakı deniycem bakalım. bu arada kilo verdigime gore k.şantininde zararı yok denenmiş oldu. tabı bunyeye gore degişir. fikir edinirsin diye soyluyorum

6 adet petibör dışındakiler iyi cnm
bunun yerine meyve veya leblebi yiyebilirsin cnm yada grisini 1 tane

bu karbonhidrat diyeti dimi cnm ?
kola içiyosun ve 0 puan süpermiş
birde 1 ssaaat spor salondamı yapıyorsun
birde :)) 100 mekik nasıl çekiyorsun ben anca 30 çekiyorum

?

Hepinizin kandili mübarek olsun inş.
Rabbim evinize nur, gönlünüze huzur versin inş.
Tüm dilekleriniz,dualarınız,kabul olsun inşşş.
Rabbim dogru yoldan ayırmasın inşş.
Yüce Rabbim peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) ' e komşu olmayı nasip eylesin inşş.
Varsa ölmüşleriniz Rabbim bu mübarek günün hürmetine onların günahlarınıda affetsin inşş.
Kabir azaplarına sizlerin dualarıyla son versin inşş.
Öteki dünyaya göç etmiş, arkasında bir eşi bir dostu bir fatiha okuyana kalmamış tüm merhumlarında
Rabbim günahlarını affeylesinn inşş.
Kalbimizden ALLAH korkusu hiç eksilmesin inşşş.

kızlar diyetisyen bana 1 cay bardagı k fleksin içine aktivya koy ye dedi şiddetle tavsiye ederim tatlı istegini kesiyor ve dondurma gibi soguk soguk iyi geliyor ben her gün yiyorum k fleksinde mısır patlaklı ve kırmızı meyvalısını aldım

amin amin amin /COLOR]

süper oldu buuuuu
tatlı krizlerime çare olurrrrrr

bu karbonhidrat diyeti dimi cnm ?
kola içiyosun ve 0 puan süpermiş
birde 1 ssaaat spor salondamı yapıyorsun
birde :)) 100 mekik nasıl çekiyorsun ben anca 30 çekiyorum

?

evet karbonhidrat diyeti normal kola 0 puan degil. cola zero 0 puan canım yapcak olursan aklında bulunsun. nekadar dogru yapıyorum bilmiyorum ama yemegin yanında tüketmek için bişey bulamıyorum cola içiyorum. sana tavsiyem yapmak istiyorsan ilerleyen zamnlarda yap. yani kilo vermen durunca faln yap benim ilk baslarda cok guzel gidiyordu. bi ara durdu bu haftada artıda cıkınca tekrar yapmaya basladım. en güzel diyet herşeyden yiyip az yemek. bazılarını ise tamamen kesmek. sporu evde yapıyorum canım kosu bandında yarım saat yurudum. yarım saatte cardio yaptım ara vermiştim daha bugun basladım sureyi cogaltıcam inş zamnla. 100 mekigide mekik aletiyle çekiyorum. aslında ilk 50 bile zor cekiyordum. şimdi biraz kendimi zorlayıp 100 e tamalıyorum. hergun duzenli bi sekilde yapılınca insan alışıyor. sende yavas yavas yukseltirsin sayıyı.

birde mekige baslamıştık hep birlikte ayse vardı bi kaç kişi daha vardı kızlar devammı?

laf bası gelmişken sunuda sorayım size kızlar. ben callanetics videosunu izlemiştim ve ordaki bayanın yaptıgı sekilde çekiyorum mekigi. normal mekikmi cekeyim yoksa bunumu bilenler arasındaki farkıda bilir. aslında kadın diger mekigin cogunun sırta etki yaptıgını soyluyor. yaparken farkettim normal mekikte sırt agrısı oluyor ve vucudu yorarak cekiyorsun ama bunda vucut yorulmadan migde ve gobegin agrısını hissediyorsun. birde bacakları kaldırıp cekiyor. onada alıştıkca gecicem inş. siz ne dersiniz normal mekikmi yok call deki mekikmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…