80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar iç bacak hareketleri için pilates çemberi kullanan var mı??
ben almayı düşünüyorum:44:

Son düzenleme:

amin inş canım ne güzel bi dua boyle.

BU GÜN YEDİKLERİM

KAHVALTI 1.5 dilim ekmek peynir 3 közlenmiş biber

ARA karpuz yeşil cay

ÖGLEN ıkı tavuk pirzola salata 1 dilim ekmek 4 5 kaşık patlıcan salatası 1 bar yogurt

1 . ARA karpuz papatya cayı

2. ARA aktıvya k fleks

AKŞAM 56 kaşık kabak yemegi 1 bardak yogurt 1 dilim ekmek

su şimdilik 2 lt yatana kadar 3 olacak :86::86::86::86::86::86::86:

amin inşallah canım, negüzel bi dua bu

Selaaaam Kizlaaaar Nasilsinizzzz Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir ..
Bugün Sonunda ''PRENSESSiME'' Kavu$tum Kasiklarim Feci Agriyor Ama Bi Yandanda Cok Rahatladim
Cuma Günü Acep Nasil Bi Rakam Görecegim Merak Ediyorum ..

Uzun Bi Aradan Sonraaa Menümü Payla$ayim ...

Kahvalti:
4.Yk Müsli
Yarim Bardak Süt
1.Kücük Kase Meyve Salatasi

Ara:
Kahve ( Sade )

Öglen:
1. Kase Salata
1.Bardak Meyve Suyu
(Ögle Yemeginde Sadece Corbalar Vardi Hava 35 Derece Oldugu Icin Sadece Salatayla Idare Ettim )

Ara:
Kahve ( Sade )

Ak$am:

1.Tabak Kari$ik Salata
2.Ka$ik Yogurt
1.Dilim Kepek Ekmegi

Ara:
1.Elma

1.5.Litre Su

Son düzenleme:

gece 2 bardak su içmeden yatamam.1 kez wc ye kalkıyorum ama tekrar dalmakta sıkıntı çekmiyorum.ama her sabah çok güzel bir şekilde wc ye çıkıyorum.demek yatmadan önce içilen su bana yarıyormuş.keşke herkes içebilse..ama tekrar dalamıyorsanız sakın içmeyin napalım artık.

selam kızlar nasılsınız? bugun doktora gıttım 3 tup kan verdım persembe sonuc alıcam bakalım durumlar nasıl? cumada hormon testı yaptırıcam kadın doğum doktoruma gıdıcem

çok geçmiş olsun umarım öenmli bir şey yoktur.

ben de k-flakes aldım.hergün gezmede olduğum için sabah ve akşam yiyeceğim.gezmede de salata yiyeceğim.sporumu düzenli yapıyorum her gün bannta 1 saat yürüyorum.sanırım memlekete gittiğimde daha düzenli olur yemem.çünkü annemler sebze ve meyveden başka bir şey yemezler.yani evde asla kola,kuruyemiş,hamurişi olmaz.kızartma olmaz.zaten babam bypass oldu ya yasak.evde 3 katlı.benim için ideal bir ortam olacak.

banucuğum resimler harika.eski resimlerini düşününce ilk aklıma gelen kıvrımlı hatların.sanki daha bir dişi olmuşsun.yani kıvrımların daha belirgin.incelmişsin o bariz.pilates mucizesi.ziligurti(montiden) bu resmi görseydi bayılırdı eminim..

izlem resimler harika o sarı elbiseyle resimlerini koy da bi düşüp byılalım.çok güzel çıkmışsın.

derya aynı şeyi sana da söyleyeyeim neden resim koymuyorsun tatlım etekle çekildiğin harika resimler var motivasyon olur herkese..

filizciğim harika gidiyorsun dukan da..

herkes herkes çok gayretli.kilolar gidiyor.cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.

herkesi öpüyorum..

saol canım ıns.

AMİİİİİİİİİİNNNNNN ALLAH RAZI OLSUN

SAOLASIN CANIM. GECE YATMADAN SU ICMEKTE NE GUZEL ISE YARIYORMUS TESEKKURLER..

Geçmişi oku oku bitmedi ne güzel ya,bende bu gün baya yoruldum evi dip buçuk temizledim.
Ilk gün iyi geçti öğlen biraz kaçırdım ama akşam sadece meyve yiyerek kurtardım.
Daha önceden yaptığım bir diyet vardı,güzel kilo vermiştim yanlış olduğunu biliyom kızlar ama bir kısa bir süre tekrar yapcam .en
azından 46 beden olana kadar,48 beden eteğim bile dar gelmeye başladı.
Sabah 2bardak ılık su
yoğurt acılı
2 salatalık arayla
öğlen 100 gr haşlanmış makarna
yanında acılı yoğurt
akşam salata
meyve
gün boyunca 3litre su
bu sefer sporda ekliyecem
en azından 46 beden olana kadar yapcam .

Son düzenleme:

Merhaba kızlar,hepinizin kandili mübarek olsun,dualarınız kabul olsun inşallah.Menümü yazıyım ve neler kaynatılmış bakayım

Sabah;

Uyanınca 1 büyük bardak su 2 gün kurusu, 1 kuru erik

domates,salatalık,biber
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay

Öğlen;
1 kase yeşil salata içine 1 avuç kepekli makarnayı haşladım ve ekledim

Ara;
1 sade kahve ve piko

Akşam;
1 tabak zeytinyağlı barbunya
1 kase cacık

3 lt su olmuştur, ama spor yok :18:

Bu aralar benim canım çok tatlı istiyor kızlar çok zorlanıyorum normalde sevmediğim tatlıları bile canım istiyor su ile frenlemeye çalıyorum kendimi inşallah kısa sürer bu irade savaşı

bugünkü menüm
sabah: 3 tane zeytin, 2 tatlı kaşığı pekmez, 1 k.k. kadar beyaz peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, maydanoz, dereotu
ara: 1 kase meyve
öğle: 1 kase nesfit, yarım çay bardağı falan yarım yağlı süt ekledim
ara: 1 tane piko
akşam: 1 tabak patlıcan sote, salata
ara: bir porsiyon meyve

Kızlar kilo çizelgesinin son aşamasında url ile başlayan yeri kopyaladıktan sonra nereye yapıştırıyoruz.

teşekkür ederim canım ..

6 adet pötibör yedim:26::26::26:

aminnnnnnnnn canım harika bir dua Rabbim her satırını kabul etsin...

menüm

kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeqi
peynir çeşitleri
domates
salatalık
5i 1 yerde

ara
3 kuru kayısı

öqlen
ızgara köfte
domates
salatalık
ayran

ara
dondurma

akşam
alinazik kebabı

ara
kayısılı form

3 litre su..

benim de bir sene oldu canım, memleketinden birini görmek çok güzel ya afyon merkez benim, evlenince ankara ya geldim. sen neresindensin?

gurbete gittin desene, Allah hepimizin mutlu mesut etsin hele ki su kandil gününde dualari bol bol edelim

ben aslen evciler ilcesindenim afyonun denizli il sinirinda ama almanyada yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…