- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Hepinizin kandili mübarek olsun inş.
Rabbim evinize nur, gönlünüze huzur versin inş.
Tüm dilekleriniz,dualarınız,kabul olsun inşşş.
Rabbim dogru yoldan ayırmasın inşş.
Yüce Rabbim peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) ' e komşu olmayı nasip eylesin inşş.
Varsa ölmüşleriniz Rabbim bu mübarek günün hürmetine onların günahlarınıda affetsin inşş.
Kabir azaplarına sizlerin dualarıyla son versin inşş.
Öteki dünyaya göç etmiş, arkasında bir eşi bir dostu bir fatiha okuyana kalmamış tüm merhumlarında
Rabbim günahlarını affeylesinn inşş.
Kalbimizden ALLAH korkusu hiç eksilmesin inşşş.
süper oldu buuuuu
tatlı krizlerime çare olurrrrrr
amin inşallah canım, negüzel bi dua buHepinizin kandili mübarek olsun inş.
Yüce Rabbim peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) ' e komşu olmayı nasip eylesin inşş.
Varsa ölmüşleriniz Rabbim bu mübarek günün hürmetine onların günahlarınıda affetsin inşş.
Öteki dünyaya göç etmiş, arkasında bir eşi bir dostu bir fatiha okuyana kalmamış tüm merhumlarında
işte gece yatmadan içtiğin su asıl seni kurtaran neden sabaha kadar metabolizman çalışıyor ve sabah hemen lavaboya gidiyorsun gece kalkınca ben ki artık hergün 5 gibi kalkıom gidip 1 bardak daha içiyorum ki 3 sene öncesinde haftada bir giderdim artık sn düşün.....
selam kızlar nasılsınız? bugun doktora gıttım 3 tup kan verdım persembe sonuc alıcam bakalım durumlar nasıl? cumada hormon testı yaptırıcam kadın doğum doktoruma gıdıcem
hoşgeldin
banucum çok hoş olmuşsun, elbisen de çok güzel, hiç bir kusur görümüyor canım
hoşgeldin arkadaşım
hoşgeldin seyhancım. ben ara ara geçmişi okuyorum. yazılarını sık sık görüyordum. afyonlusun sanırım
süpersin deryacım, emeklerinin karşılığını görüyorsun
[COLOR="#800080"geçmiş olsun canım, imkanın varsa git dinlen. hastalıklar genelde dinlenerek geçiyor][/COLOR][/B]
[B][COLOR="#800080"]onu ben de merak ediyorum canım:26: sanırım kalıyor orda[/COLOR]
aslında benimki az çalıştığı için hızlandırması gerekir, ama hiçbir etkisi olmadı. ama ara ara ölçtüreceğim değerlerimi. ben sincan fatihte oturuyorum canım. burada kafama göre bir arkadaş ortamı bulamadım malesef.afyonu çok özlüyorum. en yakınlık gördüğüm eltim sağolsun. seninle aramızda epey mesafe var sanırım
tebrik ederim canım
ilk günler öyle oluyor canım. birkaç gün sabredersen miden küçülmeye başlıyor
geçmiş olsun melikecim, iyi sonuçlar alısın inşallah
izlemcim hoşgeldin canım, eğlenceli bir düğün geçirmişsiniz. sarı elbisen çok şık olmuş
gece 2 bardak su içmeden yatamam.1 kez wc ye kalkıyorum ama tekrar dalmakta sıkıntı çekmiyorum.ama her sabah çok güzel bir şekilde wc ye çıkıyorum.demek yatmadan önce içilen su bana yarıyormuş.keşke herkes içebilse..ama tekrar dalamıyorsanız sakın içmeyin napalım artık.
çok geçmiş olsun umarım öenmli bir şey yoktur.
ben de k-flakes aldım.hergün gezmede olduğum için sabah ve akşam yiyeceğim.gezmede de salata yiyeceğim.sporumu düzenli yapıyorum her gün bannta 1 saat yürüyorum.sanırım memlekete gittiğimde daha düzenli olur yemem.çünkü annemler sebze ve meyveden başka bir şey yemezler.yani evde asla kola,kuruyemiş,hamurişi olmaz.kızartma olmaz.zaten babam bypass oldu ya yasak.evde 3 katlı.benim için ideal bir ortam olacak.
banucuğum resimler harika.eski resimlerini düşününce ilk aklıma gelen kıvrımlı hatların.sanki daha bir dişi olmuşsun.yani kıvrımların daha belirgin.incelmişsin o bariz.pilates mucizesi.ziligurti(montiden) bu resmi görseydi bayılırdı eminim..
izlem resimler harika o sarı elbiseyle resimlerini koy da bi düşüp byılalım.çok güzel çıkmışsın.
derya aynı şeyi sana da söyleyeyeim neden resim koymuyorsun tatlım etekle çekildiğin harika resimler var motivasyon olur herkese..
filizciğim harika gidiyorsun dukan da..
herkes herkes çok gayretli.kilolar gidiyor.cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
herkesi öpüyorum..
birde mekige baslamıştık hep birlikte ayse vardı bi kaç kişi daha vardı kızlar devammı?
ayyy resmen açımmm
aç aç uyuycam bu gecee
ooo topic şenlenmiş birsürü yeni arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlarrr
derya ,aycan special k diyeti ne bi anlatın kızlar yaaaa benimde durdu kilo vermem hatta artı 300 gr. :84:
sena unutmuşum canım yaa sonuçların temiz çıkmış gözünaydın canım
6 adet pötibör yedim:26::26::26:
Kızlar kilo çizelgesinin son aşamasında url ile başlayan yeri kopyaladıktan sonra nereye yapıştırıyoruz.
benim de bir sene oldu canım, memleketinden birini görmek çok güzel yaafyon merkez benim, evlenince ankara ya geldim. sen neresindensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?