80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR GÖNLÜMDEN GEÇEN SATIRLARI YAZDIM... İNŞŞ. DEDİGİNİZ GİBİ HER SATIRI KABUL OLUR.
AGZINIZDAN ÇIKAN HER (AMİNN) İÇİN ALLAH (cc) SİZDEN RAZI OLSUN İNŞŞ.
sizleriiii çokk seviyorumm şimdi çıkmam gerekk dualarınıza benide katın inşşş.

menüm
uyanınca, ballı, tarçınlı ılık su

kahvaltı:1 di. tam ta. ekmek, 1 zeytin, k.k. peynir ,
domatez, salatalık, 2 şekersiz çay

ara:yok
öğlen: 5 ka. nesfit, 1 çay bar. light süt

ara:1 minik ye. elma, 1 kara erik, 8 kiraz

akşam: 1 kase yoğurt, 2 ka. prebiotik müsli

ara: 10 kiraz

3 lt. su
2 yeşil, 1 form çay
45 dk. plates
uyumadan ballı, tarçınlı ılık su içerim

Son düzenleme:

ballı tarçınlı suyun kilo verdirmeye yardımcı oldugunu duydum nasıl sana faydası varmı?

Denizim sabah ve öğlen öğünlerini 30 gr special k ve 1 çay bardağı kadar sütle yapıyorsun..Akşam da protein ağırlıklı besleniyorsun..Yani normal diyet yemeği yiyen de var ama ben protein yaptım daha iyi oldu sanki
Aralarda da salatalık, meyve, süt, saf protein (haşlanmış yumurta gibi) besinler alıyorum..Bunu sen istediğin gibi düzenleyebilirsin...Ama bana verdiği sonuçlar harika

Ben 3 mil tempolu var onu yapıyordum, o bile mahvediyordu ama 4 mil ve 5 mil tam felaket
Ortim ben bugün plates yapamadım çünkü 4'de girdim eve :93:
Ama bol bol yürüdüm yavaş yürüyüşleri çıkarırsak tempolular 1,5 saat filan.Telafi etmiştir inşallah platesi

Benimki k-flakes diyeti seyhan. Sabah ve öğle öğünlerimi 30 gr k flakes ve 1 çay bardağı süt ile yapıyorumi akşamları da protein ağırlıklı besleniyorum..Aralarda da meyve, süt, salatalık filan..Hem kolay bir diyet hem de sonuçları harika
Bu arada allahım ayırmasın, bir ömür mutluluk ve huzur dilerim

İleride daralttırabileceğin bir elbise almaya bak nihalcim
Nasıl olsa o kilolar gidici

Boydaşım yok sucuk tüket tabi ama üzerine bak dedim
Üzerinde karbon değerleri yazanlardan al..Bimin sucuğunda yazıyordu sanırım. Tavuk artık midesini bulandırıyor insanı bir saatten sonra..Bak ben bir yemek düşündüm kabağı kayık gibi kesip içine patlıcanlı harç, üstüne kaşar fırında çok güzel olur gibime geliyor..Hem de protein ağırlıklı..Sen tam karbon yaptığın için tam hesaplaman lazım malzemeleri ama bana şu dönemde çok uygun diye düşünüyorum, hem de lezzetli
Yarın yapacağım. Krem şantiyi de denemiş olmana nasıl sevindim anlatamam
Gerçi bu k flakes bu kadar güzel sonuçlar vermişken tam karbon yapar mıyım bir daha bilmiyorum :44:

Bence kesinlikle callanetics mekiği..Çok daha etkili ve bele hiç yüklenilmiyor, tam benlik..Platese benzetiyorum zaten çoğu temel kuralı aynı.
Yaşlandığımda bende o kadın gibi görünsem ya plates sayesinde ne güzel olurdu

kizlar kilzar benim migdem bulanmaya basladi yaaaaayine ofsayt yione ofsayt püüüfffffff

Yaseminim sen karbon mu yapıyordun? Çok mu tavuğa yüklendin neden miden bulandı
Bak biz krem şantiyi denedik, eğer tatlı isteğin varsa onu deneyebilirsin..

Böcüğüm hoşgeldin
İyi bari rahatlamışsındır, menün de çok güzel toparladığına çok sevindim
Ey aşk nelere kadirsin

derya aynı şeyi sana da söyleyeyeim neden resim koymuyorsun tatlım etekle çekildiğin harika resimler var motivasyon olur herkese..

Bilmiyorum ki nilgünüm çok sık yüklüyorum gibi geliyor, kötü hissediyorum kendimi..Ama sen böyle deyince heveslendim şimdi

ayyy resmen açımmm
aç aç uyuycam bu gecee

Süt iç canım sıcak sıcak çok iyi geliyor...Ah o aç yatmalar insanı nasıl bunaltır ama sonuçları, verdiği mükafatlar insanı nasıl göklere taşır

Kızlar kilo çizelgesinin son aşamasında url ile başlayan yeri kopyaladıktan sonra nereye yapıştırıyoruz.

Nereye yapıştıracağını söylemişler ama url ile başlayan kısmı değil http ile başlayan kısmı alacaksın canım haberin olsun

tmm cnm ozmn daha geçmeyeyim kh diyetine
bugün 30mekik çektim
hergün 10ar artırıyorum
bende mekik aleti yok yatıyorum yapıyorum
call egzersizlerini bnede izledim çok zor geldi ama mantıklı gibi orda yapılan mekik bilemdeim ki :26:

bende katılıyım aranıza yazıyım ama şimdi 10ar 10ar artırıyorum ben
bide bişey daha bel için daha doğrusu yanlar için benm çok büyük simit varda yanalrda :))
onun için hangi hareketi yapıyorsunuz
???

Son düzenleme:
Bugünkü Menüm

Sabah

30 gr k-flakes
1 çay bardağı süt

Ara

Form çayı

Öğle

30 gr k-flakes
1 çay bardağı süt

Ara

10-15 tane kiraz
4-5 tane cips

Akşam

4 köfte
Yarım porsiyon salata (yağsız)
1 bardak ayran
Form çayı

3 litre su

Spor : 1,5 saat yürüyüş

Ay benim foto ekleyesim varmış da nilgün vesile olmuş
Bir foto dedi kız atladım hemen
Neyse efenim buyurun son halim. 74'lük halimi yüklemiştim ama bunda görmediğiniz foto bulmaya çalıştım farklı koydum umarım belli oluyordur...Hele ki şu sol alttaki fotoyu ilk gördüğümde nasıl ağlamıştım dakikalarca
3-4 kilo daha vermen lazım deyin lütfen

es selamun aleyküm kızlar bi açtımm çiçemm karsımda.
deryaa çokk duygulandımm ben neden bilmiyorum ama bi o haline baktım bide şimdiki haline bambaşka bir insan, bambaşka bir kadın var karşımda. muhteşem güzelsin canım benim Allah nazardan esirgesin inşş. bu aralar fazla duygusalım heralde inan tuhaf oldum cok mutlu oldum cok huzur doldum seni böyle görünce. ver kuzum 3-4 kilo daha ver daha güzel olucaksın eminim. ama cok sıkma kendini bak maşallah biraz böyle devam et olucak inşş. canımmm gercekten cokk güzelsinn offf git yahu deli kızz aglattın benii
bende görebilicekmiyim acaba o günleri

Lay Lay Layyy Günaydiinnnnnnnnnnn Kizlaaaaar

Dükkani Yine Ben Actimm Oleyyyy

Deryoo$umm
Dünden Bugüne Cok $ey Degi$tiii Anacimm
Yüz Vermiom Gayrii .. Bakmiomda
Ama Tam Kar$ima Oturdugu Icin Yiyemiomda
Onun Icinnn Bundan Sonraki Menülerim Hep Böyle
Masum Olacak Gibi :86:

Resimlerini Göremiyorum Nettim Yavas Oldugu Icin Acilmadilar ..
Ama Olsun Benim Ablam Her Haliyle Güzel Oldugu icin Herzaman Görmesemde Yorum Yapma $ansim Var

Neyse Yavas Yavas Tüyüm Ben .. Daha Giyinip Sacimi Yapcem

Herkeze Güzellll Bol Irade Ve Azimliii Bi Gün Diliyorummmm :80:

ÇİZELGENE BAKINCA İÇİM GEÇİYOR.
90............................................................................65

canımm bu daha bnm kilo almış halim..62ydim..2 kilo tatile çıkmadan önce 1 kiloda izmirde aldım ve 65le döndüm..şimdi tekrar düşüşe geçtim..vücuttaki denqeyi oturtunca 1-2 kilo almaktan korkmuyorsun..çünkü nasıl vereceqini biliyosun..bende herkesin çizelgesine özenirdim inatla bu işin ucunu bırakmamak gerekiyor..1 sene oldu ben başlayalı..şimdi herşey çok güzel..darısı isteyen herkesin başına..

canım sen bu topiqe qeldiqinden beri bi başka ısındım sana..yazdıqın her satırda bir sıcaklık hissediyorum..içimde sana karşı bir yakınlık oluştu..Allah sendende razı olsun tatlım..dualar müşterektir akşam elimizden dilimizden geldiqinde dua ettik Rabbimiz inşallah kabul eder...

canım prebiotik müsliyle 1 haftada 3.5 kilo verdim ben..ben sütle içmiştim..çok güzel sonuçlar verdi..bikaç arkadaşım nesfit ve k-flaksle denedi...onlarda kullandıkları hafta çok güzel sonuçlar aldılar..hatta burda paylaştım arkadaşlarla..mutlaka deneyin mucize gibi gidiyor kilolar dedim..bazı arkadaşlar uyguladılar halada devam edenler var..bazılarıda 1 bardak sütle 2 kaşık müsliyle insan doyarmı diyerek eleştirdiler..şimdi kendileri kullanıyorlar ve sonuç alıyorlar..bnm öyle bir yapım varki deneyip sonuç aldıqım herşeyi paylaşıp herkes istifade etsin istiyorum..ama herkes bu düşüncede deqil denemeden görmeden yok öyle bişey diyebiliyorlar..bu arada sende akşam öqünü yerine yemişsin..bende hep akşam yemeqi yerine yemiştim istediqin öqünde yiyebiliyorsun..çok fazla kilo verdirdiqi için şuan kullanmıyorum buzdolabında duruyor 1 kutu müsli..birde doktor gündüz öqlen mantı bile yiyebilirsiniz ama akşama mutlaka müsli yiyin mantının etkisi kalmaz demişti ben bi ara baya denedim gündüz hamurişi yada başka kaçamaklar yaptıqımda akşamına müsli tükettim ertesi gün tartıda hiç artış olmadı hatta bazen düşüşler bile oldu..bende şuan prebiotik ve keten tohumlu müsli var ikisini karıştırdım..wc sorununada çok iyi geliyor herşey düzene giriyor..işine yararsa diye bu bilgileri paylaşmak istedim cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın...

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr herkese hayırlı ve güzel birgün diliyorumm kızımla bakırköye gidicez sınavı var ablaları inşallah iyi geçer..bu arada yarın memleketten babam geliyor göz kontrolü var..nasip olursa cuma akşamı hep beraber safranboluya gidicez 5 günlük ikinci bir tatil yapıcaz..proqram ordada okadar doluki tatil yapmaktan çok gezmekten yorulucaz anlaşılan bugün sınav dönüşü eve gelip bütün büyük beden giysilerimi toplayıp hazırlıcam memlekete götürücem..dolabım rahatlasın zaten %90ı büyük beden neyse çıkmam lazım okula gidicez Allaha emanet olun kızlar gelince görüşürüz..

deryacım çok güzel görünüyürsun, muhteşem yaa bana göre
74 göstermiyorsun snırım boy avantajı bende boy olmayınca imrendim vallaa

canım teşekkürler bende dün başladım ama sanırım onun etkisiydi kendimi çok bitkin, yorgun ve aç hissettim. öğlen nesfit, akşam müsli yapınca bi kötü oldum, bende tek öğüne düşürmeyi düşünmüştüm ama beni gaza getirdin belki bugünde aynı yaparım bilemiyorum, sizdede yeni başladığınızda böyle oluyormuydu :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…