profili düzenleye gir ve çizelge yazan yere yapıştır canım..
afyonlular 3 oldu desene afyonun neresindensin canım
ay ne güzel :)
evcilerden canim dinarin yaninda ama almanyada dogup büyüdüm yasiyorum
peki sen
menüm
uyanınca, ballı, tarçınlı ılık su
kahvaltı:1 di. tam ta. ekmek, 1 zeytin, k.k. peynir ,
domatez, salatalık, 2 şekersiz çay
ara:yok
öğlen: 5 ka. nesfit, 1 çay bar. light süt
ara:1 minik ye. elma, 1 kara erik, 8 kiraz
akşam: 1 kase yoğurt, 2 ka. prebiotik müsli
ara: 10 kiraz
3 lt. su
2 yeşil, 1 form çay
45 dk. plates
uyumadan ballı, tarçınlı ılık su içerim
ballı tarçınlı suyun kilo verdirmeye yardımcı oldugunu duydum nasıl sana faydası varmı?
bende sandıklıdan canım. sandıklıdada yasıyorum :)
ooo topic şenlenmiş birsürü yeni arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlarrr
derya ,aycan special k diyeti ne bi anlatın kızlar yaaaa benimde durdu kilo vermem hatta artı 300 gr. :84:
sena unutmuşum canım yaa sonuçların temiz çıkmış gözünaydın canım
selam kızlar 10 sayfa geriye kadar gelebildim sonra pest ettim..bugn işte nefes alamıyouz resmen saat 18 olsun diy bekliyorum
nasıl keyifler ...
banucum elbiseni ve seni çok beğendim..çok yakışmış canım..çok özendm valla maşallah canım sana..
bu tarz elbiseleri oldum olası çok beğenir ama giyemem and içtim ben de bir gün giyicem ve size söz buraya koyucam..
izlemmm bne gçmişte kaybolup şu meşhur sarı elbiseni yine göremedim yaaaa..sayfa kaçta diyiverin gari de bakayım..
deryacm sen leslie nin hangisini yapıyorsun canım ya ben hepi topu 2 mile i üstüste iki kere yapıyorum beni mahvetmiyor..eminim seninki daha zorludur..evet çok terletiyor ama çok yormuyor..
bu arada spor ortim dünkü hesabımı veriim..
45 dk işyerinde spor
akşam 1.5 saat yürüyüş yaptımm..
bugün nöbetçiydim işyerinde gidemedim ama akşam evde leslie yapmayı planlıyorum..yarın yapıp yapamadığımı iletirim sana Deryacım...
diğer ortilerim selmaaaa böğürtlengözzz ne durumdasınız bakem?
yaptigin diyet hangisi? linki falan varmi bi okusak :) bende istiyom bendeee
ben buraya sik sik girerdimde iste son zamanlarda ihmal ettim dügün dernek derken birde netim yoktu daha bir kac gün oldu baglanali...
evet afyonluyum sendemi yoksa?
gördüm geçmişte canım ekleyecektim de gözlerim kapanıyor yazmışsın...anladım kızlar faceden gördü herhalde dedim..
ay benim arkadaşımın da bu pazar düğünü var ben de koyayım mı dobiş 89 kilo fotomu sanki çok bişi başarmış gibidaha ne giycem onu bile bilmiyorum 78 kg iken kardeşimin düğününde giydiğim çok beğendiğim bir elbisem var olmuyor tabi ki yine de bir deneyim dedim ama arkası açık kaldı ona daha çok var da bakalım bu düğünü nasıl kotarcam
bugunkü menüm:
sabah:
2 haslanmış yumurta 0
yarım domates 3
çay 0
oglen:
4 dilim sucuk 1
ayran 3
ara:
1 hobby 8
akşam:
fırın tavuk 0
kola 0
toplam 15 puan
1 saat spor
100 mekik
deryacım sucuk tuketme dedin bana da:26: dun yedigim halde kilo verdim hemde baya. demkki zararı yok diye dusunup bugunde yedim. ya tavuk sıkıyor beni artık tavuk yapayım dıyorum canım istemiyor ac kalayım daha iyi diyorum resmen. bugun akşama koydum tek tavuk. yarında ıspanakı deniycem bakalım. bu arada kilo verdigime gore k.şantininde zararı yok denenmiş oldu. tabı bunyeye gore degişir. fikir edinirsin diye soyluyorum
evet karbonhidrat diyeti normal kola 0 puan degil. cola zero 0 puan canım yapcak olursan aklında bulunsun. nekadar dogru yapıyorum bilmiyorum ama yemegin yanında tüketmek için bişey bulamıyorum cola içiyorum. sana tavsiyem yapmak istiyorsan ilerleyen zamnlarda yap. yani kilo vermen durunca faln yap benim ilk baslarda cok guzel gidiyordu. bi ara durdu bu haftada artıda cıkınca tekrar yapmaya basladım. en güzel diyet herşeyden yiyip az yemek. bazılarını ise tamamen kesmek. sporu evde yapıyorum canım kosu bandında yarım saat yurudum. yarım saatte cardio yaptım ara vermiştim daha bugun basladım sureyi cogaltıcam inş zamnla. 100 mekigide mekik aletiyle çekiyorum. aslında ilk 50 bile zor cekiyordum. şimdi biraz kendimi zorlayıp 100 e tamalıyorum. hergun duzenli bi sekilde yapılınca insan alışıyor. sende yavas yavas yukseltirsin sayıyı.
birde mekige baslamıştık hep birlikte ayse vardı bi kaç kişi daha vardı kızlar devammı?
laf bası gelmişken sunuda sorayım size kızlar. ben callanetics videosunu izlemiştim ve ordaki bayanın yaptıgı sekilde çekiyorum mekigi. normal mekikmi cekeyim yoksa bunumu bilenler arasındaki farkıda bilir. aslında kadın diger mekigin cogunun sırta etki yaptıgını soyluyor. yaparken farkettim normal mekikte sırt agrısı oluyor ve vucudu yorarak cekiyorsun ama bunda vucut yorulmadan migde ve gobegin agrısını hissediyorsun. birde bacakları kaldırıp cekiyor. onada alıştıkca gecicem inş. siz ne dersiniz normal mekikmi yok call deki mekikmi?
kizlar kilzar benim migdem bulanmaya basladi yaaaaayine ofsayt yione ofsayt püüüfffffff
Selaaaam Kizlaaaar NasilsinizzzzUmarim Herkezin Keyfi Yerindedir ..
Bugün Sonunda ''PRENSESSiME'' Kavu$tumKasiklarim Feci Agriyor Ama Bi Yandanda Cok Rahatladim
Cuma Günü Acep Nasil Bi Rakam Görecegim Merak Ediyorum ..
Uzun Bi Aradan Sonraaa Menümü Payla$ayim ...
Kahvalti:
4.Yk Müsli
Yarim Bardak Süt
1.Kücük Kase Meyve Salatasi
Ara:
Kahve ( Sade )
Öglen:
1. Kase Salata
1.Bardak Meyve Suyu
(Ögle Yemeginde Sadece Corbalar Vardi Hava 35 Derece Oldugu Icin Sadece Salatayla Idare Ettim )
Ara:
Kahve ( Sade )
Ak$am:
1.Tabak Kari$ik Salata
2.Ka$ik Yogurt
1.Dilim Kepek Ekmegi
Ara:
1.Elma
1.5.Litre Su
derya aynı şeyi sana da söyleyeyeim neden resim koymuyorsun tatlım etekle çekildiğin harika resimler var motivasyon olur herkese..
ayyy resmen açımmm
aç aç uyuycam bu gecee
Kızlar kilo çizelgesinin son aşamasında url ile başlayan yeri kopyaladıktan sonra nereye yapıştırıyoruz.
evet karbonhidrat diyeti normal kola 0 puan degil. cola zero 0 puan canım yapcak olursan aklında bulunsun. nekadar dogru yapıyorum bilmiyorum ama yemegin yanında tüketmek için bişey bulamıyorum cola içiyorum. sana tavsiyem yapmak istiyorsan ilerleyen zamnlarda yap. yani kilo vermen durunca faln yap benim ilk baslarda cok guzel gidiyordu. bi ara durdu bu haftada artıda cıkınca tekrar yapmaya basladım. en güzel diyet herşeyden yiyip az yemek. bazılarını ise tamamen kesmek. sporu evde yapıyorum canım kosu bandında yarım saat yurudum. yarım saatte cardio yaptım ara vermiştim daha bugun basladım sureyi cogaltıcam inş zamnla. 100 mekigide mekik aletiyle çekiyorum. aslında ilk 50 bile zor cekiyordum. şimdi biraz kendimi zorlayıp 100 e tamalıyorum. hergun duzenli bi sekilde yapılınca insan alışıyor. sende yavas yavas yukseltirsin sayıyı.
birde mekige baslamıştık hep birlikte ayse vardı bi kaç kişi daha vardı kızlar devammı?
laf bası gelmişken sunuda sorayım size kızlar. ben callanetics videosunu izlemiştim ve ordaki bayanın yaptıgı sekilde çekiyorum mekigi. normal mekikmi cekeyim yoksa bunumu bilenler arasındaki farkıda bilir. aslında kadın diger mekigin cogunun sırta etki yaptıgını soyluyor. yaparken farkettim normal mekikte sırt agrısı oluyor ve vucudu yorarak cekiyorsun ama bunda vucut yorulmadan migde ve gobegin agrısını hissediyorsun. birde bacakları kaldırıp cekiyor. onada alıştıkca gecicem inş. siz ne dersiniz normal mekikmi yok call deki mekikmi?
Ay benim foto ekleyesim varmış da nilgün vesile olmuş
Bir foto dedi kız atladım hemen
Neyse efenim buyurun son halim. 74'lük halimi yüklemiştim ama bunda görmediğiniz foto bulmaya çalıştım farklı koydum umarım belli oluyordur...Hele ki şu sol alttaki fotoyu ilk gördüğümde nasıl ağlamıştım dakikalarca
3-4 kilo daha vermen lazım deyin lütfen
ÇİZELGENE BAKINCA İÇİM GEÇİYOR.
90............................................................................65
KIZLAR GÖNLÜMDEN GEÇEN SATIRLARI YAZDIM... İNŞŞ. DEDİGİNİZ GİBİ HER SATIRI KABUL OLUR.
AGZINIZDAN ÇIKAN HER (AMİNN) İÇİN ALLAH (cc) SİZDEN RAZI OLSUN İNŞŞ.
sizleriiii çokk seviyorumm şimdi çıkmam gerekk dualarınıza benide katın inşşş.
menüm
uyanınca, ballı, tarçınlı ılık su
kahvaltı:1 di. tam ta. ekmek, 1 zeytin, k.k. peynir ,
domatez, salatalık, 2 şekersiz çay
ara:yok
öğlen: 5 ka. nesfit, 1 çay bar. light süt
ara:1 minik ye. elma, 1 kara erik, 8 kiraz
akşam: 1 kase yoğurt, 2 ka. prebiotik müsli
ara: 10 kiraz
3 lt. su
2 yeşil, 1 form çay
45 dk. plates
uyumadan ballı, tarçınlı ılık su içerim
deryacım çokAy benim foto ekleyesim varmış da nilgün vesile olmuş
Bir foto dedi kız atladım hemen
Neyse efenim buyurun son halim. 74'lük halimi yüklemiştim ama bunda görmediğiniz foto bulmaya çalıştım farklı koydum umarım belli oluyordur...Hele ki şu sol alttaki fotoyu ilk gördüğümde nasıl ağlamıştım dakikalarca
3-4 kilo daha vermen lazım deyin lütfen
canım prebiotik müsliyle 1 haftada 3.5 kilo verdim ben..ben sütle içmiştim..çok güzel sonuçlar verdi..bikaç arkadaşım nesfit ve k-flaksle denedi...onlarda kullandıkları hafta çok güzel sonuçlar aldılar..hatta burda paylaştım arkadaşlarla..mutlaka deneyin mucize gibi gidiyor kilolar dedim..bazı arkadaşlar uyguladılar halada devam edenler var..bazılarıda 1 bardak sütle 2 kaşık müsliyle insan doyarmı diyerek eleştirdiler..şimdi kendileri kullanıyorlar ve sonuç alıyorlar..bnm öyle bir yapım varki deneyip sonuç aldıqım herşeyi paylaşıp herkes istifade etsin istiyorum..ama herkes bu düşüncede deqil denemeden görmeden yok öyle bişey diyebiliyorlar..bu arada sende akşam öqünü yerine yemişsin..bende hep akşam yemeqi yerine yemiştim istediqin öqünde yiyebiliyorsun..çok fazla kilo verdirdiqi için şuan kullanmıyorum buzdolabında duruyor 1 kutu müsli..birde doktor gündüz öqlen mantı bile yiyebilirsiniz ama akşama mutlaka müsli yiyin mantının etkisi kalmaz demişti ben bi ara baya denedim gündüz hamurişi yada başka kaçamaklar yaptıqımda akşamına müsli tükettim ertesi gün tartıda hiç artış olmadı hatta bazen düşüşler bile oldu..bende şuan prebiotik ve keten tohumlu müsli var ikisini karıştırdım..wc sorununada çok iyi geliyor herşey düzene giriyor..işine yararsa diye bu bilgileri paylaşmak istedim cnm inşallah güzle sonuçlar alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?