80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım ben kahvaltımı ve öqlen yemeqimi çok sıkı yediqim için hiç açlık hisstemedim ara öqünlerimi mutlaka yaparım..her zaman fazlasıyla doymuşumdur..müsliyi sadece akşam öqününde yedim çünkü doktor öyle söyledi..gün içinde yediqin bütün zararlı maddeleri ve yaqları dışarı atıyormuş gün içinde yersen akşam yediqin dışarı atılmayabilir..eqer diyete yeni başladıysan(çizelgene bakmadım) açlık hissetmen normal canım..bikaç güne alışırsın bu hepimizde zaman zaman olmuştur..suyu mutlaka 3 litre iç ve sakın bitki çaylarını özellikle yeşilçay ve form çaylarını ihmal etme..müslini yedikten sonra bitki çayını içersen sonrasındada yatana kada 1 litre suyunu içersen hiç açlık hisstemezsin cnm..birde yoqurt seni acıktırır bence sütle tüket müslini...canım benim çıkmam lazım gelince yazarım yine

süpersin ya çok hoşsun insan sana baktıkça iştahı kapanıyor.
inşallah bende kilolardan kurtulup fotolarımı paylaşırım.

iyi ozaman bende hep akşam tüketirim, evet canım ben diyer şeyleri yapıyorumda nesfit falan hiç sevmem yerken bile zorlanıyorum onu sütle alınca müsliyide yoğurtlu yemek istedim ben daha önce bu kadar yoğurt yemezdim bana ne oldu bilmiyorum ama canım çok yağurt yemek istiyor, 2 gün önce evde yoğurt kalmamıştı ve yemediğim için gözlerim döndü resmen :111: ayran ve yoğurt tükettiğim için erkenden uykum geliyor yaklaşık 2.5 aydır diyet yapıyorum

yok canim ben dukan yapiyodum,hesaplamali degildi yani ama bugün devam edemedim kötü oldu migdem,ama cok güzel bir diyet yapabilen kesinlikle yapsin 2 günde 1900 verdim,keske devam edebilseydim ama uymadi bana

günaydın kızlar.....bi türlü gelemedim buraya....yaz gelince çok farklı bi koşturma oluyor yaaa....sağa sola savruluyoruz sanki...plansız programsız yaşıyoruz....dışardan misafirlerimiz falan oldu...bundan sonra hiç giremem...eşimin memleketine gidiyoruz...pazar günü yola çıkıcaz....ilk defa arabamızla gidicez...dua edin...3 temmuz gidiş 24 temmuz dönüş inşallah....sizi çok özliycem...orda net bulursam girerim...bugün yarın misafirim var yatılı...sonra da hazırlık yaparım artık....

maşallah deryacım süpersin nerden nereye canım bravo

günaydınlar herkese

derya benimde aklıma geldi kabak z. yaglı veya haslama 4 puanmış aslında yapılabilir bu diyettede. ben bugun kahvaltıda 50gr. kızarmış ekmek yedim. kızarmış ekmege 8 puan diyor ama nasıl hangi tür bilemiyorum. oturdum masaya dusunuyorum ne yiyeyim diye esim bakıyor sen niye yemiyosun diyor. düşünüyorum dedim bana güle güle gitti. ekmek yemekle nekadar dogru yaptım bilmiyorum ama 2 günde 2 kilo verdim birazda onun etkisiyle yedim ama oglen ve akşam cok az puanla kapatıcam inş. bence sende suanki diyetine birazdaha devam et. sonuçta guzel sonuç veriyor. k.h a gerek yok sıkılınca bundanda ozamn yaparsın.

ayrıca fotolar cok güzel. 3 4 kilo daha vermen gerekiyor tabi. birde senin boy 177 di yanlış hatırlamıyorsam boyuna göre 67 kilo olman lazım zaten bu dusunerek en uygununa kadar git. bende 70 diyordum basta sonra 2 daha veririm tam olur diye düsünmeye basladım. olmusken tam olsun dimi ama. ah ah 70 bile hayal gelirdi simdi yolu yarıladım inş oda olur guvenim var artık kendime

anim senmi ekledin facede hani sensindirde neren 81 kilo cözemedim gitti ^^

ben ekledim canım profil fotomda 85 falanım b,raz giydigim ceketin avantajı sanırm daha zayıf cıkmısım. atın ustunde nasılım ama orda 90 kiloyum. daha eski fotolar zaten kilo almadan onceki halim eger onları diyorsan.

aslında normal mekikten daha kolay degilmi call deki mekik. tabi bacak kaldırılarak yapılan degil o ilerleyen zamnlarda yapılır. 10 ar arttırma canım 5 er arttır. veya hafta hafta arttır. kendine işkence cektirme zamnla alışırsın zaten. yanlar için kalçanı sabi tutarak bi saga bi sola egil egilebildigin kadar. birde yine kalçanı sabit tutarak bi sag arkada dogru birde sol arkana dogru dön. bunların faydası oldugunu soyluyorla. bende yapıyorum bakalım.

günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum kızlar şimdiden beni cuma gününün heycanı sardı inş 500 gr vermiş olurum hedef tutmuş olur diyetisyenin hedefi yani r

kızlar haftaya carşamba diyetisyen kontrolüm var ben diyetisyende 86500 cıktım evdede 87500 cıkmıştım demekki benim tartım 2 kg felan fazla tartıyor cünki orda kıyafetlerim vardı üzerimde kahvaltımı etmiştim evde kıyafetsiz ve ac tartılıyorum o yüzdende evdeki cok tartıyor anlayacagınız ama olsun önemli degil bakalım carşamba ne kadar yag ne kadar su kas kaybetmişim cok heycanlıyım:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

NİHALLLLLLLLLLLLL nasıl gidiyor canım elini cabuk tut bu kilolar gitsin artık cok oyalandık verelim gitsin

günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum kızlar şimdiden beni cuma gününün heycanı sardı inş 500 gr vermiş olurum hedef tutmuş olur diyetisyenin hedefi yani r

ortimmmmmm sen 87 mi oldun amanın naısl geçicem kız ben seni..aferin ortim aynen devam..
kızlar günaydın geçmişe bakamadım sabahtan çok yoğundum anca girebiliyorum..
ben bir geçmişe dalayım..
bugün karbon yapmaya başladım cumaya kadar onu denicem bende demir falan eksik çıktı ya dr bol et yicen demişti bari ben de değerlendireyim dedim şu 85 i hemen görmek istiyorummmmmmmm

günaydınnn kızlarrrrr

yaa ben yeni düzenime henüz alışamadım, bugün lapa günümdü unuttum kahvaltı yaptım
lapa günümü perşembeleri ilan ediyorummm

bugün menüm şöyleeeee:

sabah
domates-salatalık söğüş, light b.peynir, 2 dilim kızarmış tuzsuz ekmek

ara
2 dilim karpuz

öğlen

2-3 y.kaşığı z.yağlı fasülye

ara
kayısılı form çayı

akşam
3 adet ızgara köfte,salata

ara
1 bardak y.yağlı süt

+ 3 lt suuuuuuuuuu

ayy bu arada bu sabah tartıldım +200gr çıktım

galiba alışık olmadığım için içtiğim sular yaradı

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

derya resimlerini gördüm sabah sabah içim açıldı fıstık olmuşsun bitanem :93:öncedende güzel bayanmışsın ama bişey söylemeden geçemeyeceğim zayıflayınca bir öncekine ragmen daha yaşın küçük görünüyor evli barklı olduguna kim inanır resmen üniversiteli genç kızlar gibi görünüyorsun :82:

sena senin eşin nerde çalışıyor ögretmen falan mı canım bu kadar sık tatile çıkabiliyorsunuz benim kendi işim ama senede 1 defa oda en fazla 5 gün tatil yapabiliyorum ondada sürekli telefonla yapışık yaşıyarak :97:

derya 30 gr. nasıl ölçüyorsun canım benim mutfak tartım yok birde sadel mi meyvelimi special k süt yarım yaglımı light mı nasıl tüketiyorsun ayy ne çok soru sordum helal et hakkını bende yapacagım bunu temmuzun 23 üne kadar biraz daha vermem şart.15 temmuzdaki sünnet ramazan bayramına alınmış 23 temmuzdaki nişanda 63 ü görmek istiyorum

NİHALLLLLLLLLLLLL nasıl gidiyor canım elini cabuk tut bu kilolar gitsin artık cok oyalandık verelim gitsin

valla selmacım nedense çok iyi gitmiyor öyle kilollar akıp gtmiyor bu sabah geçen cumaya göre 200 gr vermiş görünüyordum ama haftasonları mutlaka cumaya göre artıya geçiyorum kaçırmadığım halde sporu aksatıyorum belki ondandır..çok yavaş gidiyor benim kilollar ben de biraz hız kanadırmak için bugün karbona başladım canım bakalım neler olcek..bugün,yarın perşembe spora gidicem şirkette..p.tesi yürüdük bugün de yürücem arkadaşla..cuma kına var döktürünce spor yerine geçer sanırım pazar da düğün var eğer haftasonunu kaçaksız geçirirsem ben de yakında 87 i görürüm işallah canım..
haklısın senle ben çok oyalandık ama zararın neresindne dönülse kardır be güzelim napalım...işallah 6 aya bu iş bitecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…