deryacım çokgüzel görünüyürsun, muhteşem yaa bana göre
74göstermiyorsun snırım boy avantajı bende boy olmayınca imrendim vallaa
canım teşekkürlerbende dün başladım ama sanırım onun etkisiydi kendimi çok bitkin, yorgun ve aç hissettim. öğlen nesfit, akşam müsli yapınca bi kötü oldum, bende tek öğüne düşürmeyi düşünmüştüm ama beni gaza getirdin belki bugünde aynı yaparım bilemiyorum, sizdede yeni başladığınızda böyle oluyormuydu :44:
Ay benim foto ekleyesim varmış da nilgün vesile olmuş
Bir foto dedi kız atladım hemen
Neyse efenim buyurun son halim. 74'lük halimi yüklemiştim ama bunda görmediğiniz foto bulmaya çalıştım farklı koydum umarım belli oluyordur...Hele ki şu sol alttaki fotoyu ilk gördüğümde nasıl ağlamıştım dakikalarca
3-4 kilo daha vermen lazım deyin lütfen
günaydın kızlar
dün yazdığım menüyle güne başladım.
iyi ozaman bende hep akşam tüketirim, evet canım ben diyer şeyleri yapıyorumda nesfit falan hiç sevmem yerken bile zorlanıyorum onu sütle alınca müsliyide yoğurtlu yemek istedim ben daha önce bu kadar yoğurt yemezdimtatlım ben kahvaltımı ve öqlen yemeqimi çok sıkı yediqim için hiç açlık hisstemedim ara öqünlerimi mutlaka yaparım..her zaman fazlasıyla doymuşumdur..müsliyi sadece akşam öqününde yedim çünkü doktor öyle söyledi..gün içinde yediqin bütün zararlı maddeleri ve yaqları dışarı atıyormuş gün içinde yersen akşam yediqin dışarı atılmayabilir..eqer diyete yeni başladıysan(çizelgene bakmadım) açlık hissetmen normal canım..bikaç güne alışırsın bu hepimizde zaman zaman olmuştur..suyu mutlaka 3 litre iç ve sakın bitki çaylarını özellikle yeşilçay ve form çaylarını ihmal etme..müslini yedikten sonra bitki çayını içersen sonrasındada yatana kada 1 litre suyunu içersen hiç açlık hisstemezsin cnm..birde yoqurt seni acıktırır bence sütle tüket müslini...canım benim çıkmam lazım gelince yazarım yine
Denizim sabah ve öğlen öğünlerini 30 gr special k ve 1 çay bardağı kadar sütle yapıyorsun..Akşam da protein ağırlıklı besleniyorsun..Yani normal diyet yemeği yiyen de var ama ben protein yaptım daha iyi oldu sanki
Aralarda da salatalık, meyve, süt, saf protein (haşlanmış yumurta gibi) besinler alıyorum..Bunu sen istediğin gibi düzenleyebilirsin...Ama bana verdiği sonuçlar harika
Ben 3 mil tempolu var onu yapıyordum, o bile mahvediyordu ama 4 mil ve 5 mil tam felaket
Ortim ben bugün plates yapamadım çünkü 4'de girdim eve :93:
Ama bol bol yürüdüm yavaş yürüyüşleri çıkarırsak tempolular 1,5 saat filan.Telafi etmiştir inşallah platesi
Benimki k-flakes diyeti seyhan. Sabah ve öğle öğünlerimi 30 gr k flakes ve 1 çay bardağı süt ile yapıyorumi akşamları da protein ağırlıklı besleniyorum..Aralarda da meyve, süt, salatalık filan..Hem kolay bir diyet hem de sonuçları harika
Bu arada allahım ayırmasın, bir ömür mutluluk ve huzur dilerim
İleride daralttırabileceğin bir elbise almaya bak nihalcim
Nasıl olsa o kilolar gidici
Boydaşım yok sucuk tüket tabi ama üzerine bak dedim
Üzerinde karbon değerleri yazanlardan al..Bimin sucuğunda yazıyordu sanırım. Tavuk artık midesini bulandırıyor insanı bir saatten sonra..Bak ben bir yemek düşündüm kabağı kayık gibi kesip içine patlıcanlı harç, üstüne kaşar fırında çok güzel olur gibime geliyor..Hem de protein ağırlıklı..Sen tam karbon yaptığın için tam hesaplaman lazım malzemeleri ama bana şu dönemde çok uygun diye düşünüyorum, hem de lezzetli
Yarın yapacağım. Krem şantiyi de denemiş olmana nasıl sevindim anlatamam
Gerçi bu k flakes bu kadar güzel sonuçlar vermişken tam karbon yapar mıyım bir daha bilmiyorum :44:
Bence kesinlikle callanetics mekiği..Çok daha etkili ve bele hiç yüklenilmiyor, tam benlik..Platese benzetiyorum zaten çoğu temel kuralı aynı.
Yaşlandığımda bende o kadın gibi görünsem ya plates sayesinde ne güzel olurdu
Yaseminim sen karbon mu yapıyordun? Çok mu tavuğa yüklendin neden miden bulandı
Bak biz krem şantiyi denedik, eğer tatlı isteğin varsa onu deneyebilirsin..
Böcüğüm hoşgeldin
İyi bari rahatlamışsındır, menün de çok güzel toparladığına çok sevindim
Ey aşk nelere kadirsin
Bilmiyorum ki nilgünüm çok sık yüklüyorum gibi geliyor, kötü hissediyorum kendimi..Ama sen böyle deyince heveslendim şimdi
Süt iç canım sıcak sıcak çok iyi geliyor...Ah o aç yatmalar insanı nasıl bunaltır ama sonuçları, verdiği mükafatlar insanı nasıl göklere taşır
Nereye yapıştıracağını söylemişler ama url ile başlayan kısmı değil http ile başlayan kısmı alacaksın canım haberin olsun
Ay benim foto ekleyesim varmış da nilgün vesile olmuş
Bir foto dedi kız atladım hemen
Neyse efenim buyurun son halim. 74'lük halimi yüklemiştim ama bunda görmediğiniz foto bulmaya çalıştım farklı koydum umarım belli oluyordur...Hele ki şu sol alttaki fotoyu ilk gördüğümde nasıl ağlamıştım dakikalarca
3-4 kilo daha vermen lazım deyin lütfen
anim senmi ekledin facede hani sensindirde neren 81 kilo cözemedim gitti ^^
tmm cnm ozmn daha geçmeyeyim kh diyetine
bugün 30mekik çektim
hergün 10ar artırıyorum
bende mekik aleti yok yatıyorum yapıyorum
call egzersizlerini bnede izledim çok zor geldi ama mantıklı gibi orda yapılan mekik bilemdeim ki :26:
bende katılıyım aranıza yazıyım ama şimdi 10ar 10ar artırıyorum ben
bide bişey daha bel için daha doğrusu yanlar için benm çok büyük simit varda yanalrda :))
onun için hangi hareketi yapıyorsunuz ???
günaydın tatlımnasılmış bugün benim fıstıqım
günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum kızlar şimdiden beni cuma gününün heycanı sardı inş 500 gr vermiş olurum hedef tutmuş olur diyetisyenin hedefi yanir
NİHALLLLLLLLLLLLL nasıl gidiyor canım elini cabuk tut bu kilolar gitsin artık cok oyalandık verelim gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?