80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen daha yeni basladın birden bu kadar kısarsan ilerde zorluk cekersin.menün cok güzel olmuş ama oglen fasulyeden birazdaha ye bence. yanındada yogurt ye. cok kısıtlamalar insanı bıktırıyor. en onemliside. ilk baslarda az az kısmalar işe yarıyor ve kilo verdiriyor. yavaslayınca birazdaha kısmak gerekiyor. ozaman daha ne kısacaksın bu menuye gore

evet canım çok haklısın ilerde buna göre daha azaltmam gerekecek
ama ne bileyim dün aç aç yattım resmen bugün 200 gr fazla çıktım sinir oldum bn de daha da azalttım
ama ozaman fasülyenin yanına 1 kase cacık eklerim:44:

Sena artık ben senden gerçekten korkuyorum....Her an huzursuzluk çıkarmak için tetikte gibisin, aylar geçti konunun üstünden neden hala açıyorsun, amacın nedir sena allahaşkına söyle????????

Ben senin neyini eleştirdim hatırlıyor musun? Eğer unuttuysan ben hatırlatayım ;
- Sabahları kahvaltı niyetine börek yiyin bir şey olmaz demeni,
- İstediğiniz kadar sucuk salam yiyebilirsiniz demeni,
-Kendi bünyenin bir garip olduğunu kendin bile kabul ettiğin halde yine kendini baz alarak akıl vermeni ve dolayısıyla yanlış yönlendirmeni,
-Müsli olayında sabah mantı vs. yiyin akşamına müsli yerseniz sorun olmaz demeni (hangi akıl mantığın işi bu??? )

Ben bunları eleştirdim ve senin eleştirilmeye tahammülün olmadığı için düzgün bir cevap alamadan tartıştık..
Şimdi beni yadırgayanlar aynı şeyleri yapıyor diyorsun, hayır seninle aynı şeyi yapmıyorum..Sabah mantı börek yiyip akşam müsliden çare aramıyorum, sadece iki öğünümün yerine diyet mısır gevreği koydum hepsi bu!!!!
Senin dediklerini yapsaydım çok güzel kilo alırdım çünkü ;

senin bünyen burdaki çoğu insandan farklı, bunu sen bile kabul ettin

Durum böyleyken kendini baz alarak akıl vermendi beni kızdıran, bak burada senin kadar kilo vermiş insanlar kesin şunu yapın bunu yapın diyorlar mı? Demezler çünkü herkesin bünyesi farklı!!!!
Kendi bünyenizi zamanla tanıyacaksınız diyorlar ki verilebilecek en güzel akıl bu bence!

Egon boyunu aştı, gökyüzünü geçti sena...
Yeter artık sena allahaşkına yeter!!!!!!!!!!!!!!!

Kızlar güzel sözleriniz için teşekkür ederim, bu sabah düne göre sabit çıktım.
Sanırım dün yediğim cipsler etkiledi..Bakalım daha 2 günümüz var .

anladım canım ama birazdaha dene kendini cok kasmadan. bazen oluyor. tam bir diyet yapıyor ınsan ve artıda cıkıyor bunlar cok dogal. bazen vucut direniyor. sen kendi vucuduna gore ayarlarsın kendini ama aşırıya gitme. cacık iyi fikir seni tok tutar

tamam canım teşekkür ederim tavsiyelerin için

Ben Geldimm

Günaydın Herkesee
Kastamonuya Gittik Ve Geldik
Babamın Amcası Öldü Beyin Kanaması Geçirmiş Yoğun Bakımda
Kalp Ameliyatı Olmuştu
Şimdide Kuzeni Yoğun Bakımda Felç Olmuş Ve Heran Kaybede Biliriz
O Yüzden Sabah Akşam Tetikteyiz Bir Haber Gelir Diye
Gene Ölüm Haberi Alırsak Kastamonuya Gidicez
Ama Onun Dönüşü Yok 3 4 Gün İçinde Ölüm Haberi Gelir
Çok Gençti Birde Şuan Görseniz 20 kg Filan Anca Yemek Yiyemiyor :2:
35 Yaşında Anca

hem başınız sağolsun, hem de çok çok geçmiş olsun.. Allah şifasını verir inşallah..

Teşekkür ederim nazcım, sende 60'a indiğinde 26 kilo vermiş biri olarak başkalarının azim kaynağı olacaksın...O günleri bir düşün ve bunun için elinden gelen her şeyi yap

ayy inşallah yaaaa.. inanırmısın kilo aldıktan sonra 1-2 tane resim çekilmişim, hiç istemiyorum çekilmek
ama şimdi çekilmeye karar verdim böyle aradaki farkı ilerde görebilmel için

Derya Ablacım Resimlerini Bende Gördüm
Çok İmrendim Doğrusu Bacakların Filan İncecik
Belin Filan 70 Senini İçin Çok İdeal Bir Kilo
Benim Bacaklarım Odun Gövdesi Gibi
Bir İnceldiklerini Görsem Gam Yemicem

başınız sağ olsun ALLAH SABIR VERSİN.

yeni gelen arkadaslar, diyete yeni baslayanlar

:size bi önerim var. beni yanlış anlamazsınız umarım. sizleri dusundugum için yazma geregi duydum.
bende oyle cok tecrubeli bi insan degilim ancak bildigim tek sey en guzel dıyetin sınır koymadan sadece bazı yiyecekleri kesip bazılarınıda azaltmak oldugunu dusunuyorum. daha yolun basındasınız ve 3 ana 3 ara ogun yaparak saglıklı beslenerek cokta guzel zayıflayabilirsiniz. suanda topikte k-falkes, karbonhidrat, dukan vs diyetler yapılıyor. bizler biraz mecburiyetten biraz sıkıldıgımızdan yapıyoruz. kilo vermelerimiz yavasladı. meburiyetten yapıyoruz yani. bunları ornek almayın aslında orenek alın ama bi kenarda saklayın. yolun basında hiç bosuna bunları yapmaya kalkışmayın. akıl vermek degil amacım sadece oneri. yanlış dusunuyorsam beni uyarın kızlar

Sağol Canım Şifa Dilemekten Dua Etmekten Başka Birşey Gelmiyor ELimizden
Onuda Kaybediyoruz :2:

çok da gençmiş.. Allahtan ümit kesilmez ama ondan gelene de sual olmaz, yapacak bişey gelmiyor maalesef elden..
kalanların ömrü sağlıklı ve uzun olsun inşallah..

bu arada maşallah çok güzel kilolar gitmiş

Evet Canım Allahtan Ümit Kesilmez
Vadeleri Buraya Kadarmış
---------------------------------------
Evet Kilocuklarım Gitti Biraz
Kasımda Başlamıştım Diyete Kasımdan Beri Bu Kadar Verdim İşte
İnşallah Hepimizin Kilosu Bir Bir Gitcek

Son düzenleyen: Moderatör:

basınız sagolsun canım. kuzeni neden felç olmuş üzüntüsündenmi yoksa. allah acil şifalar versin inş

yeni gelen olarak cvp verme ihtiyacı duydum

öncelikle yaptığınız yorum ve uyarılar için çok teşekkür ederim.. ne kadar da olsa siz bizden tecrübelisiniz, bizim başladığımız yolu çoğunuz yarılamış hatta bitirmek üzeresiniz..
ben kendi adıma sizin bu bu bilgi ve desteğinize ihtiyaç duyduğum için burda sizinle zayıflamak istiyorum..

bu şekilde uyarılarınıza, yorumlarınıza hatta yaptıklarımıza müdahalelerinize devam ederseniz ben çok memnun olurum

canım sözlerinde çok haklısın,ama biraz hızlı kilo vermeliyim 48 beden dar gelmeye başladı,dışarıya çıkınca giyecek kıyafetim yok.
Zamanında aklın nerdeydi diyeceksin.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…