günaydınnn kızlarrrrr
yaa ben yeni düzenime henüz alışamadım, bugün lapa günümdü unuttum kahvaltı yaptım
lapa günümü perşembeleri ilan ediyorummm
bugün menüm şöyleeeee:
sabah
domates-salatalık söğüş, light b.peynir, 2 dilim kızarmış tuzsuz ekmek
ara
2 dilim karpuz
öğlen
2-3 y.kaşığı z.yağlı fasülye
ara
kayısılı form çayı
akşam
3 adet ızgara köfte,salata
ara
1 bardak y.yağlı süt
+ 3 lt suuuuuuuuuu
canım sen daha yeni basladın birden bu kadar kısarsan ilerde zorluk cekersin.menün cok güzel olmuş ama oglen fasulyeden birazdaha ye bence. yanındada yogurt ye. cok kısıtlamalar insanı bıktırıyor. en onemliside. ilk baslarda az az kısmalar işe yarıyor ve kilo verdiriyor. yavaslayınca birazdaha kısmak gerekiyor. ozaman daha ne kısacaksın bu menuye gore
canım prebiotik müsliyle 1 haftada 3.5 kilo verdim ben..ben sütle içmiştim..çok güzel sonuçlar verdi..bikaç arkadaşım nesfit ve k-flaksle denedi...onlarda kullandıkları hafta çok güzel sonuçlar aldılar..hatta burda paylaştım arkadaşlarla..mutlaka deneyin mucize gibi gidiyor kilolar dedim..bazı arkadaşlar uyguladılar halada devam edenler var..bazılarıda 1 bardak sütle 2 kaşık müsliyle insan doyarmı diyerek eleştirdiler..şimdi kendileri kullanıyorlar ve sonuç alıyorlar..bnm öyle bir yapım varki deneyip sonuç aldıqım herşeyi paylaşıp herkes istifade etsin istiyorum..ama herkes bu düşüncede deqil denemeden görmeden yok öyle bişey diyebiliyorlar..bu arada sende akşam öqünü yerine yemişsin..bende hep akşam yemeqi yerine yemiştim istediqin öqünde yiyebiliyorsun..çok fazla kilo verdirdiqi için şuan kullanmıyorum buzdolabında duruyor 1 kutu müsli..birde doktor gündüz öqlen mantı bile yiyebilirsiniz ama akşama mutlaka müsli yiyin mantının etkisi kalmaz demişti ben bi ara baya denedim gündüz hamurişi yada başka kaçamaklar yaptıqımda akşamına müsli tükettim ertesi gün tartıda hiç artış olmadı hatta bazen düşüşler bile oldu..bende şuan prebiotik ve keten tohumlu müsli var ikisini karıştırdım..wc sorununada çok iyi geliyor herşey düzene giriyor..işine yararsa diye bu bilgileri paylaşmak istedim cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın...
evet canım çok haklısın ilerde buna göre daha azaltmam gerekecek
ama ne bileyim dün aç aç yattım resmenbugün 200 gr fazla çıktım sinir oldum bn de daha da azalttım
ama ozaman fasülyenin yanına 1 kase cacık eklerim:44:
Kızlar güzel sözleriniz için teşekkür ederim, bu sabah düne göre sabit çıktım.
Sanırım dün yediğim cipsler etkiledi..Bakalım daha 2 günümüz var .
anladım canım ama birazdaha dene kendini cok kasmadan. bazen oluyor. tam bir diyet yapıyor ınsan ve artıda cıkıyor bunlar cok dogal. bazen vucut direniyor. sen kendi vucuduna gore ayarlarsın kendini ama aşırıya gitme. cacık iyi fikir seni tok tutar
canım o resimlerini gördüm yaaaa
diyecek hiçbişeyim yok inan
idolüm oldun
Ben Geldimm
Günaydın Herkesee
Kastamonuya Gittik Ve Geldik
Babamın Amcası ÖldüBeyin Kanaması Geçirmiş Yoğun Bakımda
Kalp Ameliyatı Olmuştu
Şimdide Kuzeni Yoğun Bakımda Felç Olmuş Ve Heran Kaybede Biliriz
O Yüzden Sabah Akşam Tetikteyiz Bir Haber Gelir Diye
Gene Ölüm Haberi Alırsak Kastamonuya Gidicez
Ama Onun Dönüşü Yok 3 4 Gün İçinde Ölüm Haberi Gelir
Çok Gençti Birde Şuan Görseniz 20 kg Filan Anca Yemek Yiyemiyor :2:
35 Yaşında Anca
Teşekkür ederim nazcım, sende 60'a indiğinde 26 kilo vermiş biri olarak başkalarının azim kaynağı olacaksın...O günleri bir düşün ve bunun için elinden gelen her şeyi yap
hem başınız sağolsun, hem de çok çok geçmiş olsun.. Allah şifasını verir inşallah..
[/COLOR]
başınız sağ olsun ALLAH SABIR VERSİN.Ben Geldimm
Günaydın Herkesee
Kalp Ameliyatı Olmuştu
35 Yaşında Anca
Sağol Canım Şifa Dilemekten Dua Etmekten Başka Birşey Gelmiyor ELimizden
Onuda Kaybediyoruz :2:
başınız sağ olsun ALLAH SABIR VERSİN.
çok da gençmiş.. Allahtan ümit kesilmez ama ondan gelene de sual olmaz, yapacak bişey gelmiyor maalesef elden..
kalanların ömrü sağlıklı ve uzun olsun inşallah..
bu arada maşallah çok güzel kilolar gitmiş
Ben Geldimm
Günaydın Herkesee
Kalp Ameliyatı Olmuştu
35 Yaşında Anca
yeni gelen arkadaslar, diyete yeni baslayanlar
:size bi önerim var. beni yanlış anlamazsınız umarım. sizleri dusundugum için yazma geregi duydum.
bende oyle cok tecrubeli bi insan degilim ancak bildigim tek sey en guzel dıyetin sınır koymadan sadece bazı yiyecekleri kesip bazılarınıda azaltmak oldugunu dusunuyorum. daha yolun basındasınız ve 3 ana 3 ara ogun yaparak saglıklı beslenerek cokta guzel zayıflayabilirsiniz. suanda topikte k-falkes, karbonhidrat, dukan vs diyetler yapılıyor. bizler biraz mecburiyetten biraz sıkıldıgımızdan yapıyoruz. kilo vermelerimiz yavasladı. meburiyetten yapıyoruz yani. bunları ornek almayın aslında orenek alın ama bi kenarda saklayın. yolun basında hiç bosuna bunları yapmaya kalkışmayın. akıl vermek degil amacım sadece oneri. yanlış dusunuyorsam beni uyarın kızlar
yeni gelen arkadaslar, diyete yeni baslayanlar
:[sıze=2]size bi önerim var. Beni yanlış anlamazsınız umarım. Sizleri dusundugum için yazma geregi duydum.
Bende oyle cok tecrubeli bi insan degilim ancak bildigim tek sey en guzel dıyetin sınır koymadan sadece bazı yiyecekleri kesip bazılarınıda azaltmak oldugunu dusunuyorum. Daha yolun basındasınız ve 3 ana 3 ara ogun yaparak saglıklı beslenerek cokta guzel zayıflayabilirsiniz. Suanda topikte k-falkes, karbonhidrat, dukan vs diyetler yapılıyor. Bizler biraz mecburiyetten biraz sıkıldıgımızdan yapıyoruz. Kilo vermelerimiz yavasladı. Meburiyetten yapıyoruz yani. Bunları ornek almayın aslında orenek alın ama bi kenarda saklayın. Yolun basında hiç bosuna bunları yapmaya kalkışmayın. Akıl vermek degil amacım sadece oneri. Yanlış dusunuyorsam beni uyarın kızlar [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?